Popüler Konu Sevgili günlük...

yarın sabah herşey belli olmuş olacak günlük
kk ahalisi bana dua edin olur mu?

smileyler geri gelmeliiiiiiiiiii !!!!!
bugün aşkla buluştuk sonundaaaa :) trenchkot aldık onada benimkine çok benzerr :) ama zeki sevgilim fazla para döktü deli ediyo şu huyu beni çok benzer bi model nerdeyse yarı fiyatıydı boşa kazıklandı ayakkabıyada ihtiyacı vardı şmdi onu almak için diger ayı beklicek zeki ya hiç bana çekmemiş

Nolmuş smileylereeeeee

Bugün okul yoğundu, ödevler daha yoğundu Günlük.

Okuldan döner dönmez ödevlere başladım, lakin şuan 40 sayfalık bir okumam daha var.
2 arada yemek te yaptım koydum kenara, sevdalımı bekliyurum.

Haydi ben okumayaa kaçarrr.

Az önce kimbilir kaçıncı kez yinelediğimiz geleneksel aile sorunları konuşmasını yaptık. Eskisinden tek farkı artık ağlamıyorum,gülüyorum olanlara. Psikolojim ne kadar normaldir bilemem ama artık o haklı çıkma çabaları,o bitmek bilmeyen savaş bana sadece komik geliyo. Sanki tanımadığım insanlar bir araya gelmiş bi şeyler konuşuyolar gibi hissediyorum. Öyle hissizim. Elimde ne mi var? Bankadaki tüm parasını çekerek yokmuş gibi göstermeye çalışan,"Ben yalnız mı yaşıcam." diyerek daha şimdiden yeni evliliğinin hesabını yapan bir babam ve bunca yaşananlara rağmen altlı üstlü bi evde oturmayı çözüm olarak teklif edebilen bi annem var. Bazen bizimle dalga geçtiklerini düşünüyorum. Yani biri çıksa bunların hepsinin kocaman aptal bi şaka olduğunu söylese inanırım heralde. Çünkü bundan daha saçma bi hayat olabileceğine inanmıyorum. Kendimi gizli çıkarların döndüğü bi oyunun içine düşmüş gibi hissediyorum. En azından onlar için üzülmekten vazgeçerek bi nebze akıllılık ettiğimi düşünüyorum. Hala sağlıklı bi aklım varsa tabi.. Evet onlar için artık üzülmemeliyim,çünkü limiti doldurdum. Daha ötesi yok.
Komik geliyo dedim ya hani boşuna değil. Benim içimi görseler belki onlara da bu savaş anlamsız gelirdi. Çünkü benim içim yangın yeri gibi. Ben bu yangından sağ çıkarsam bi madalya falan almalıyım sanırım. Ne diyorum ben ya... Hala ne konuşuyorum. Bi ölüm suskunluğuna ihtiyacım var. Hani hiç yokmuşum gibi,hiç yaşamamışım gibi hissedebilsem iyi gelecek bana.. Anlatmak,konuşmak,düşünmek,yaşamak anlamsız...Bu anlamsızlıkta boğuluyorum.

Son düzenleme:
günnüş...acıyor içim...düşünüyorum da aşık mı oldum...e aşksa bu mayıstaki neydi...ya da hala gördüğünde yerin ayaklarının altından kaydığı o adama duyduğun neydi...aşk boyut değiştirebilir mi...çeşitli stresler,bağlanma isteği mi beni böyle yaptı?kaybettim...çok kıymetliydi...tüm düşündüklerimi anında söylemem,istiyor diye başımın göğe ermesi ve onu aşağılamam...bezdirdim kendimden...ben var ya ben...yok ya bu gönül işini hayatta beceremeyeceğim...sert,başına buyruk,inat kıza kim katlanır...bıktırdım işte...bu suratla evde kalırsın demişti büyük aşkım...doğruymuş...bak bu da dedi...çok sertsin diye...sinir oluyorum kendime,iradesizliğime,saflığıma...

günlük bu iş dünyası çok dengesiz ya hani beni arayacaklardı 1 hafta oldu be arayan soran yok oysa başhemşireyle anlaşmıştık ama insan kaynaklarından ses çıkmıyo neyse hayırlısı allahtan :)
bir ara nasıl da dellendiydim evlere odalara sığamıyordum şimdi sakinleştim artık umrumda değil olursa olur olmazsa olmaz yan gelir yatarım evde napim yani ölümlü dünya canımı buna mı sıkçam ama bi iş denk gelsede hiç fena olmaz kpssye çalışayım bari bakalım keyfim ne zaman gelecek

Biraz önce annemle konuştuk kedilerimden biri hastaymış günlük
Büyük kedim yavru kedilerimden birini masadan aşağı atmış bacağı incinmiş ateşi varmış çok
3 gün önce olmuş bu olay annem üzülmeyeyim diye şimdi söyledi
3 gündür aşı oluomuş kontrole gidiomuş yeni düzelmeye başlamış
Aklım onda kaldı dışarıda baktığımız kedilerin süt annesi kendi yavrularını da almış gitmiş diğerlerini bırakmış
Neyseki artık mama yiyebilecek kadar büyümüşler ama onlarda da kaldı aklım
Off hayat ne kadar zor onlar için kış da gelio
Beytepe'de de bir sürü köpek var mamalarını veriyorum her gün
Zaten öğrenciler çok duyarlı bu konuda ağaçların altında mamalar görüyorum hep
Yalnız oradaki köpekleri zehirlediklerine dair bi duyum aldım ben buna asla izin vermem
Bu gerçekse derneğe dilekçe yazacağım basına da bildiririm gerekirse
Vahşet benim çevremde ve gözümün önünde olmaz umarım

Bu arada juno'nun istediği gerçekleşir umarım yarın sonucu bildirsin :)

Umut, hayal, mutluluk hatta ufacık bir gülümseme bile artık çok uzak bana. Ben kıpır kıpır bir insandım enerjimle insanları canlandırırdım ama şimdi hele son iki gündür elimi bile kaldırmaya mecalim yok. Bu üst üste gelen hayal kırıklıkları, gerçeklerin yüzüme bir bir tokat gibi çarpması beni alt üst etti özgüven, neşe, dayanma gücü kalmadı bende hiç. İnsanlara sabrım, sevgim sıfır bir tek annemi seviyorum beni tek anlayan o Allah'ım ona da acil şifalar versin inşallah hasta haliyle hep yanımda olmaya bana moral vermeye çalışıyor canım annem. Yapmam gereken o kadar çok şey var ki ama bende ne bir istek ne bir güç var. Bıraktım hayatı öylece keşke hayat her şeye rağmen devam etmese, ölmek, her şeyden kurtulmak istiyorum hayat çok üstüme geldin tamam hatalarım çoktu ama neden bu kadar sert oldu cezaların herkesi, her hata yapanı cezalandırdın mı böyle? Ben çok ağır ödüyorum hatalarımın bedelini. Ne vardı ki ben hatalarımı farkettiğim anda sonuna gelmemiş olsaydım hala yapılacak bir şeyler olsaydı? Hayatımda ilk kez geçen sene 6 ay sadece mutlu oldum hatalar yaparak farkında olarak ya da olmayarak. Bir senelik mutluluğu bana çok gördün be hayat hemen cezalandırdın hiç acımadan hem de. Yine de her şeye rağmen kısacık da olsa mutlu oldum o duyguyu tattım ama benden çok şey götürdü bu mutluluk hallerim çok geç kalmıştım hatalarımı anladığımda meğer ne çok hata yapmışım şimdi herkes mutlu ben umutsuz, mutsuz, çaresiz, kırgın, amaçsız, enerjisiz,... Nereye kadar sürecek bu durum bilmiyorum bir gün hayatıma ışık girecek mi bir gün o bir gün gelecek mi? Umudum yok ama yine de ölmedim hala mecburen yaşıyorum artık öylesine yaşamış olmak için işte.

günnükcüm iki gündür aksatmadan okula gidiyorum aferin bana dimi..
yarin da erken uyanip babamla doktora gidicem, ordan alisverise giderim, almak istediklerim var..
hastalikdan sonra o kadar kilo verdimki hicbiri olmuyor kazaklarimin, gidip biraz kis icin alisveris yapicam..
askim iki gün 12 saat calisacakmis bu görüsemicez demek oluyor.. :105:
ama olsun cumartesi görüsürüz bi aksilik cikmazsa..
gidip o begendim arsalara bakariz, bakalim alicam diyor ama askimin ne yapacagi belli olmaz..
aslinda arsa degilde biz bi daire alsak evlenmeden daha mantikli olurdu ama neyse hayirlisi olsun..
neyse günnüküm ben biraz gezinip uyucam, görüsürüz..

naptım ben neler oldu bize böyle. seni ölür gibi özlüyorum diyen adam yok karşımda gitti, bitti. nefes almak devam etmek çok zor. pişmanlıklar geri getirmiyor gideni. oysaki bidaha yapmam dediğim o kadar çok şey varki. ama geri dönmücek günlük biliyorum. bu sondu. çok kararlı bi şekilde gitti. bugün 2 hafta oldu ne bir mesaj attı nede benim attıklarma cevap. çaresizce öylece yaşıyorum. beni anlamayan insanlara kendimi anlatmaktan bıktım. yalancı gülümsemelerle günü bitiriyorum. ama eve geldiğimdeki yalnızlık işte o zaman başlıyorum ağlamaya. bitmiyo acım giderek dahada artıyo. değişmiyo hiçbişey. değiştiremiyorum geri getiremiyorum onu.. ilk defa bu kadar çaresiz pişman bi haldeyim. ilk defa bu kadar dipteyim günlük..

iyi ki bi radyo dinleyelim dedik o arada ünv. fotoğraflarına bakmak da nerden çıktı offf gençliğim offf herkes devam edip kariyer yapsın sen çocuk salla ayağında. atlayasım geliyor biyerden yaa . tövbe tövbeee.... hadi kalk yat günlük sabah yeni bir gün olacak

koşa koşa sana geldim günlük yazayım diye
gülen suratcıklarım gelmiş smileylarım gelmiş olleyyyyyy hehehe heyoooo yehhhoo yehho yehoooo

Özlemeyi yasaklamışım bir ömür boyu kendime.Şimdi bir yokluğu anıyorum. Göz yaşları, ayrılıklar, barışmalar, aşklar hepsi yalan.Gerçeği benden duy Raven! ben seni sevdim. Bir nefes alış kadar kısa!!Yine de acın baki içimde.

günlük selamm
beni sorarsan ben iyi gibiyim..
yani çook iyi değilim ama kötü de değilim..
ay tmm saçmaladım farkındaym
günlük rüya gördüm
aşkla benim o kadar tatlı bir oğlumuz oluyor ki görmen lazımm
yumuş yumuş yanaklı altın saçlı bir bebek
ama bizim gibi bir çiftten nasıl altın saçlı bebek olur orası da muamma
neyse çok özleedim sanırsam biraz da onun etkisi var rüyalarım da saçmaladı artık
gün sayıyorum günlük
şimdi okula gidiorm kaç gündür kitap ğeşinde koştırmaktan heder oldum yaa
ama bugün tamamlıcammm
hadi geç kalıyorum ben kaçar
byssss

günlük

dünya dönüyorrr ben bunu biliyorum hersey dönüyorr
ah başıma gelenler yazsam roman olur :)
bebişim ikiz olcakmış ama olmamamışşş
ama biri benimle birlikteeee ona cok cok iyi bakmam lazım.
Allahım bana yardım ett...
bana kimse o igrenc hapı içiremez ama bebeğim için içiyorummm

Ya günlük artık kafamı dinlemek istiyorum ben ya. Resmen günler geçmiyor, kasım gelsin istiyorummmmm:44:

Çok mutsuzum ama anlama veremiyorum içim kan ağlıyor ama gülüyorum eğleniyorum hiçbir şey olmamış gibi ama ben ne yapacağım diye sorular beynimi yiyor.
Eve gitmek istemiyorum kızımı alıp uzaklaşmak istiyorum ben çok büyük hatalar yaptım

Erkenden yazıyorum sana. Değişen programımla birlikte bugün iki dersim vardı. Ve az kalsın geç kalıyodum. Alarmı ne zaman kapattığımı hatırlamıyorum bile. Neyse ki yetiştim derse. Çıkışta da emlakçıdan ev baktım. Arayacaklar ve görmeye gidicez bakalım hayırlısı. Sonra kuaföre gittim çoktandır saldığım kaşlarımı şöyle bi toplattım. Kuafördeki kız öğretmen olduğuma inanmadı. Kaç yaşındasın ki dedi. 23 dedim 19-20 ancak gösteriyosun dedi. Çok şaşırdı. İyi bi şey galiba bu... Sonra eve geldim. Böyle bi sakin halim var,çözemedim. Dün çok ağladım ondan olsa gerek. İçimin acısı geçmiyo,her şey acı veriyo sanki. Biliyo musun dün derste tahtaya bi şeyler yazıyodum. Ve yine bayılacakmışım gibi hissettim. Çok kötüydü. Zaman zaman oluyo bu,trende de bayılmıştım bi kere. Annem doktora gidelim diyo,hiç uğraşmak istemiyorum. Bugün biraz dışarıda oyalıcam kendimi. Boş kalırsam biliyorum kötü hissedicem. Neyse hoşçakal...​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…