Popüler Konu Sevgili günlük...

Dün bir kez daha anladım ki sanatçılar, aydınlar ve bu sıfatı gerçekten hak edenler memleketin sorunlarına duyarsız kalmıyormuş..."Toplumun aynası" kelamı boş değilmiş...Aylardır çırpınıp duruyoruz sesimizi, bize yapılan haksızlığı duyurmak için...Bu çağrıyı duyan, bize destek olan pek çok siyasetçi, gazeteci, aydın, sanatçı var...Hepsine teşekkür ediyorum. Ama özellikle dün ödül aldığı sırada -yani kendisi için bu kadar özel ve önemli bir anda- o ödülü atanmayan öğretmenler adına, bizim adımıza alan Cem Davran'a yürekten teşekkür ediyorum..

Maaşım tam 8 gün gecikti günlük. Biliyorum çok daha uzun süreyle alamayanlar da var ama bu farklı. Şirkette para olmasa tamam diycem. Paramın yatmamasının tek nedeni kimsenin kendini benim yerime koymaması. Onların o kadarcık paraya ihtiyaçları olmayabilir ama benim var ve kimse bunu anlamıyor. Bugün güya sabahtan yatacaktı ama gene yok. Eğer bugün de yatmazsa yarın esaslı bir konuşmanın zamanı geldi. Çok canım sıkılıyor artık günlük. Kazasız belasız şu 15 günü atlatmak ve artık kendi yoluma bakmak istiyorum. Hakkım olanı istiyorum ben. Bu kadar ağır davranmanın ne anlamı var anlamıyorum. :26:

Ankara ruhumu daraltıyorsun biliyor musun? Yağacaksa yağmur yağsın üzerine yağmayacaksa kalksın üzerindeki kara bulutlar. Şimdi evimde olmak isterdim; kahvemi yapıp mutfağımda keyif yapıyor olmak isterdim Ama ben istihdama katkıda bulunuyorum. Ama ben hergün gelen zamlar karşısında maaşımın erimesine göz yumuyorum. Herşeye zam var ama memura %4

Neyse sinirlendim yine! Ankara deyince konu nerdeeen nereye geldi!

ben geldiim günlük
ama hiç iyi değilim. sevgilim askere gidebilir miş sanırım :44:
daha birşey kesin değil ama bu bile moralimi bozmaya yetti

selam günlükk

kedicim yatıyor beni yatakta biraz nete girdimm birazdan da derse başlıycamm

kendime çikolata kek falan filan aldımm

havalar daha da serinliyo

mis gibi meram şuan havası,kokusu mükemmel.. hele bide yağmur yağdığı zaman öyle güzel oluyor ki

bu arada hala bi yandan da sıkıntılar devam ediyor..

ama ailecek aşıcaz bunları inşallah.. ve iyiki canımın içi var ve hep yanımda gözümün nuru o beniimm

hadi byeeeeeee

günlükcanhastayım boğazım acıyoakşam yine dışardaydık kocişledün kayınvalidemdeydik misafirleri vardı bende yaptım ağlayan pastamı gittimdadından yenmedi vallaha herkesler çok beğendi ee kim yaptıakşam yemeğini orda yedik daha sonra dışrı çıktık görümcem eşi ben ve benim kociş görümcemle yaşıtız zaten çok da iyi anlaşıyoruzalışveriş merkezine gittik dün gece yine bi kitap aldık cinayetle ilgili bu benimki hayırdır akım tuhaf kitaplar okumaya başladın dediönceki akşamda çıktık iki kitapta ordan aldımm hmm birde yeşil çanta aldımmm rengine aşık oldum:78:haftasonu istanbuldayız bekle bizi istanbullcumartesi gider pazar döneriz büyük ihtimal fazla kalamayızhadi ben gittim günlükcan paii:80::80::89:

Gittin yine gittin...
defalarca seni bağrıma basmama aldırmadan,sen o otobüse binerken arkandan koşup 'lütfen gitme' dememe aldırmadan....

üzerime yıktın bu şehri,mahfoldum,geberdim,anlıyormusun?
çok hastayım şimdi ama iyileşemiyorum sesin olmadan.

çok acılar çektirdin bana,çok canım yandı,şuan boğazımda koca bir düğümle geziyorum.
mutlu gibi yapıp arkamı döner dönmez ağlıyorum...
tadım yok,tuzum yok,umudum hiç yok...

herşeyimi aldın giderken...

ne olurdu gitmesen,çok mutluyduk biz.

kahır oldum,yangın düştü yüreğime...

bunu bize yapmayacaktın....

ama geleceksin biliyorum eminim bundan,seni affedecekmiyim sor bir?

bilmiyorum....

bunlara gerek varmıydı...

sen gittiğinden beri yemek yemedim,çok hastalandım,hıçkıra hıçkıra ağladım sokaklarda...

yağmurların altında yürüdüm...

ben hep yanındaydım senin...

Rabbim yardım et, ona göster bedelini bunun,gösterki biran önce anlasın...

dayanamıyorum....

Son düzenleme:
bugun gazetelerde ki bir haber..

milletvekillerine yılda 2 maaş yol ve iletişim ikramiyesi verilecekmiş.2 maaş 22 bin tl imiş

ee o neyle ödenecek vergilerimizle.herşeye vergi ödüyoruz.bunun için hangi kılıfa bişey uyduracaklar da ne vergisi alacaklar bakalım

bide öyle milletvekilleri var ki..neyse gerisini yazmayacağım siyasete girer..ama çok öfkeliyim günlük çookkkk

bide günlük junoya söyle okuluna çok sevindim hayırlı uğurlu olsun

günlük ben gelmişem.mutluluk rollerindeyim bu ara bakalım nereye kadar.önüme bakıyorum içime degil içime bakınca umutsuzluk kara bulutları cokuverıyor üzerime ve malesefkı bulutlar gözyası olarak gerı donuyor bana.

annecım hasta oldu ben zar zor atlattım grıbımı annem hasta bu seferde.gömlek aldım bugun anneme.aslında kemer sıkma polıtalarındaydım ama annecıme feda olsun.kemer sıkmaya aynen devam gunluk.cok para harcıyorum canım ne ısterse alıyorum ay sonuna denk getıremıyorum bu seferde ileride ne olacagını hıc bılmıyoruz az bucuk kenarda param olsun bır ben bılıyım bır banka bırde rabbım kımse bılmıyecek kosede paramın oldugunu o benım kefenlık param falan dermısım ayyy Allah gostermesın töbe töbee.pardon gelınlık dıyecektım bugun kıslık botlarımı gıydım yanı kıslık dedıgım topuklu botlarımı anam bir ayagımı agrıttı hemen ayakkabıcıya verdım içine sunger gıbı bısey koyuyorlarmıs aksam alıcam umarım ıyı olur sevıyorum senı pabuclarımmm neyse gunluk sana see you later.

Günnüş;
Soğuttu, soğudum artık iyice
1 hafta sonra 6.yılımızı doldurcaz.İlişki uzadıkça cılkı çıkıyo cidden.Hep derlerdi arkadaşlar:26:
Benim suçum yok inan soğuttu napim.Bi soğudum mu bir daha ısınamıyorum.
Bir kelimesi soğumama yetti.
Sabahın köründe kalktım.Canım hiç makyaj falan yapmak istemedi.Bütün gün ruh gibi dolaştım.
Gidiyim kendime çay yapıyım ben en iyisi.İçimi ısıtan tek şey ÇAY ne yapim

umurunda değilim bak kurtuldu...içim cayır cayır yanıyor günlük...kendime güvensizliğe dönüştü bu acım...sen bir şey beceremezsin zaten dedim...yeni hedefler bulmam lazım avunmak için...kurs,ders,okul,ne varsa...Rabbime dua ediyorum...Küllerimden doğayım,dayanayım,güç bulayım ve unutayım diye...

Başım ağrıdan çatlıyo

Biter mi bu fazla mesai, çatlıycam sıkıntıdan!

ifadelerim gelmişşşş yarısı yine yok ama idare edicez artık ifadelerle birlikte yeni zamlarda gelmişşşşş maşallah maaş hariç herşerye zam yapmasını biliyolar !. çok yazık çok kime yazık oldugunu bilinçli insanlar biliyolardır zaten !
neysee valla sınav dönemi yaklaşıyo ama gel gör ki ben dünyadan bi haber yaşıyorum daha alışamadım okulun başlamasına ayyy bi mutlu haber aldım bugünnn bizim zorunlu stajımız yok diye şirketler kabul etmiyodu (sigorta ödememek için!) ama yeni bi karar alınmış sigortamızı okul ödicekmiş çok sevindim ya yazın hemen düzgün bi staj yapıyım Cv'm güzelleşsin bugün gittim danışmamıma tezle ilgili soru sordum 4. dnemde tez soruyorm allah akıl fikir versin bana ama bitirmeliyim bu okulu bi dönem önceden sonra işe girmeliyim sonra evlenmeliyiz
amin inşşşşşş
aşkı özledim yine

Beynim vücudum yorgun. hiç böyle tahmin etmiyordum 1. sınıfı ooofffffffffffffffffffffffff çok zoorr çok soğudum ben okuldan resmen keşke hep hazırlıkta kalsaymışım ya da şu 4 sene geçsin allahımmm

Tek umudum yarın.. Allahım bu gece çok dua edicem aşkım yanımda olsun...

çok sinirli ve mutsuzum bu aralarrr
nedennnnn nedennnnnnn nedennn benim hiç değerim bilinmiyor kimse tarafından
çok şey mi istiyorum acaba herkese iyi olmaya kötü düşünmemeye çalıştıkca neden çevremdekiler benim hep kötü yanlarımı görürler ki anlamadım
iyi günlerinde canım cicim işleri düşünce ah gülüm bilmemnem ama işleri geçince öküzün öncde gideni oluyorlar
benim sınavımda bumu acaba
ben ne zaman hakettiğim değeri görücem ALLAHIM
sadece benim incelik ve sağduyumu onlarda bana göstersinler bu kadar basit nedennn nedennnnnnnnnnnnnnnn
olamıyorum işte onlar gibi art niyetli olamıyorum içimde merhamet ve acıma var küs kalamıyorum bi kez gülsünler gülüyorum bi özürle affediyorum böylede olmaz ki ya bişi istendimi ah canım istenmedimi en kötü benim offf sinir oldum yaniii
hayatın cilvesi bu olsa gerek

Günlüüüük!!! Ben geldim neler oldu bir bilsen
1 haftadır yoktum buralarda.
Pazar gecesi durup dururken lanet bir baş dönmesi geldi bana.Ama nasıl dönüyo anlatamam sana!
Hiç bu kadar aşırı yaşamamıştım bu baş dönmelerini.
Bütün gece başım döndü,acile gidicektik.İstemedim
Sabah geçer diye düşünüyodum ama sabah bi kalktım,ayakta duramıyorum hala dönüyo
Okula gitmedim elbette.Hastaneye gittik.Kansızlığım olduğu için ondandır diye düşünüyoduk.
Ama tahlil sonuçlarım çokta anormal değildi.Doktor dedi ki büyük ihtimalle akdeniz anemisisin doğuştan
Ama taşıyıcısın,bu sana bu kadar etki etmez başını döndürmez dedi.Problem ya beyninde ya kulağında dedi
Günlük yıkıldım o an sana anlatamam
Bütün gün ağladım,moralim sıfırdı.Herkesçikleri de üzdüm tabi
Aklıma hemen en kötü şeyler geldi.Beynimde bişey olduğunu düşündüm.
Neyse salı günü okula gittim ben çünkü morale ihtiyacım vardı.
Arkadaşlarım,öğretmenlerim rahatlattılar beni biraz.Kulaklarımdan kaynaklanabileceğini düşünmeye başladım günlük.
O gün de kulağım ağrıdı zaten.Çok şükür rahatladım biraz.Kafayı yiyordum yoksa stresten
Cumartesi randevum var nörolojiden.Biraz korkuyorum ama inşallah ciddi bir şey yoktur günlük.
Bak görüyomusun bikaç günde neler oldu hayatımda...Sağlığın değerini bir kez daha anladım.
Sudan şeyler için üzülmek ne kadar boşmuş meğer...Hayatta her şeye bi çare bulunur,yeter ki sağlık olsun.
Allah kimseye hastalık vermesin
Canım ailem,canım arkadaşlarım ve aşkım hep yanımda oldular.
Onların değerini de bir kez daha anladım günlük.İyiki varlar.
Onlar olmadan anlamsızım ben.
Allahım bizi birbirimizden ayırmasın
İşte böyle günlük...Öbür gün hastaneye gidicem.İnşallah sana güzel haberler getiririm.
Şimdilik hoşçakal...

günlük daha akşam üstü ne yazdım hı ne yazdım ?? hangi vergiden çıkartacaklar demiştim.akşam haberlerinde izledim ötv ye % 25 zam gelmiş.vatana millete hayırlı olsun..belli oldu işte

aşk kimin yüzünü güldürmüş ki benimkini güldürsün...
bulutlarda geziyordum...
dünya tepeme indi işte..
çok mutsuzum ama bunu konuşmak dahi istemiyorum..
o kadar kolay tükeniyorum ki...
keşke kalbim daha fazla kırılmasaydı..
ama ben tamir ettikçe içimdekileri kırılıyor yine de..
ah hayat böle bişeymidir acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…