Popüler Konu Sevgili günlük...

Ben geldim günlük... Gözlerim kan çanağı gibi. Aralıksız iki saat ağladım sanırım. Berbat haldeyim. İçim acıyo içim.. Çok fena dipteyim. Ne kadar sürecek bilmiyorum. Saçmasapan şeyler yaşıyorum. Her şey tepetaklak,sanki hayat benimle oyun oynuyo. Her şey nasıl bu kadar kötü olabilir anlayamıyorum. Hiçbir şey anlamıyorum. Düşünmek de istemiyorum. Zaman dursun,hiçbi şey hissetmiyim hiçbi şey... Sadece bunu istiyorum.​

günlük firarpereste söle umutsuzluğa kapılmasınnn üzülmesin bu kadar çünkü; her gecenin bir sabahı vardır

Son düzenleme:
burda niye kimse birbirine direkt söylemiyo da günlük söyle diye günlüğe söyletiyo ki kaç gündür merak ettim hep oluyor sanki kavga eden çiftler yanlarında kine ona söyle ona söyle derler ya öyle oluyor

ayy günlük çok yorgunum
bütün gün kitap peşinde koşturdum
okulun verdiği kitaplar maaşallh yani
biz de dedik ki korsan almaya gidelim
neyse gittik kocaman kitapçılar çarşsına
dükkana girdik dedim ki xx kitap var mı
çocuk da dedi ki yok ondan dedi
ben geçen gün sorduğumda var demişti halbuki..
arkamızda da polisler var günlük.
dedim ki çocuğa bağırıyorum ama ama ben geçen gün geldiğimde vardııııııı
çocuk karşımda kaş göz yapıyo meğersem çarşıyı denetlemeye baskına gelmişler
kızlar beni çekelemeye çalışıyo ben hala bağırıyorum çocuğa ama
allahtan dükkanları kapanmadı bnm yüzümden
sonra gittik kitapları aldk kızlarla hoşbeş ettik döndüm eve geldim
üstüne sağlık da grip olmuşum limonlu çay içiyorum
aşkla konuştum kuzum çok yorulmuş 5 kcık konuştuk kapattık
çok özledimmm
işte böyle günlüğüm
çok çene yapmışım ben neyse
hadi see you laterr :))))

Bi kafede tek başımaydım. Sıkıldım.
Bir şarkı çalmaya başladı.
Daha ilk saniyede waaaoooouuwww :O etkisi...
Farkında olmadan akan birkaç damla göz yaşı. (((

Ses biraz kısıktı, anlayabildiğim cümleleri not ettim.
Sonra her ihtimale karşı, yani şarkıyı ya bulamazsam endişesiyle kafe çalışanını çağırıp şarkının adını öğrenebilir mi diye sordum.
"Yapamam" dedi. "Listede isimleri yazmıyor."
Ama Robyn olmalı bu ses dedim kaç kez içimden.

Neti açar açmaz şarkıdan aldığım cümleyi yazdım arama motoruna.
Evet... Robyn. :))))))))))))) With Every Heartbeat. :))))

Son düzenleme:
günlük,

tanıdığım insanlardan ve edindiğim deneyimlerden,hayat tecrübemden şunu öğrendim ki;kendini şöyleyim böyleyim diye açıkça yahut üstü kapalı bi şekilde,fiziksel ya da başka açılardan öven insanlar.. hangi ortamda bunu yaparlarsa yapsınlar;sadece kendilerini ve başkalarını kandırmaya uğraşıp egolarını tatmin etmeye çalışıyorlar..

ve aslında hiç de öyle değiller.. öyleysen bilee bırak başkaları söylesin sen değil.zaten kendine her daim güvenli,barışık,kendini bilen insanlar da buna ihtiyaç duymuyorlar.gayet rahat oluyorlar.. diğerleriyse şöyleyim,böyleyim ya da şöyleymişim böyle olduğumu söyleyler de filan diye duyurma peşinde...

e komik değil mi ama günlük..

Ha bi de ben ona aşığım günlük.

Bu gece aşığım.

Onunla olmak istiyorum.
İstanbul'a gitmek için sabırsızlanıyorum.
Özledim çok şimdiden.
Böyle görüşünce özlem, sevgi daha da artıyor gerçi.

Aklımdan bi saniye olsun çıkmıyor.

Yarın gelip de sevmiyorum ben kimseyi dersem şaşırma sen yine de.
Balık burcu kaypak duyguları olan bir burçtur. Bkz. ben :s
Nuray Sayarı'nın yalancısıyım ben de.

Mucks. :))))

Bugün gittim doktora ve güzel bi muayene sonucu kas zedelenmesi yaşadığımı söyledi ortapedist doktor ve bir sürü ilaç verdi yanındada mide koruyucusu verdi sevmiyorum şu hapları yaa görsen şuanki halimi sanki 70 80 yaşlarında bir gamzeyim o derece fenayım düşün ve doktorun "ağır kaldırmicaksın düz oturucaksın destek olucak arkanda ve eğilmiceksin" laflarına rağmen aldım laptopu kucağıma sana bunları yazıyorum oysaki eğilmek yasak bana napim diğer türlüde rahat yazamıyorum ama çok ağrım var özellikle yatarken ve sabahları kalkarken..Neyse RABBİM daha beterinden korusun...

günlükçüm ben geldim ama bir sor nasıl geldin... çok hastayım günlük.... her tarafım ağrıyor özellikle boğazım çok kötü acıyor... :2: yarın işe nasıl gidicem bilmiyorum... üstelik bir sürü işim var.. bugün kestane şekerinin doğumgünü günlük... iyiki doğmuş arkadaşım iyiki var iyiki tanımışım... inşallah tüm dilekleri hayalleri gerçek olur ve hep mulu olur kestane şekeri... pelinnn85 organizasyon yapmış kızlar toplanıp yarın akşam kutlayacaklar ama benim başka bir programım olduğu için gidemiyorum malesef... gerçi böyle giderse orayada gidemiycem gibi görünüyor... :2: neyse ben gittim hatta yattım günlük çok kötüyüm... umarım yarına daha iyi olurum... görüşürüz... :2:

ben yeni geldim günlük, sevgili günlük,
yorgunluktan uyumamak benimkisi.. evlendik ev kuramadık şimdi evimiz olcak
ama zor oluyormuş bu işler onu anladım halbuki düğün ne kolaydı öyle
bu çeyiz ne menem bişeymiş.. zaten sınavdı mesleğe başlangıçtı falan derken
psikolojm bozulmuştu şimdi iyice sıyırdım
kendimden korkuyorum bazen dengesiz dengesiz şeyler düşünüyorum
ruh halim çok mu değişkenn yahu koşuşturmacadan sıkıldık artık dimi
günlük haydin görüşürükkkk

Günlük

Tesadüf mü dersin, Kader mi dersin, Tevafuk mu dersin ne dersen de işte...

Dün gece o yıllardır beni bırakmayan kişi mesaj atmış yine aramış telefon yanımda değildi...
Bir önceki gece ayrıldığım kişi mesaj attı Beni görmek için Ankara'ya gelicekmiş ama bilet bulamamış...

Yani anlamıyorum benim kaderim bu iki insandan ibaretmi olucak...?
Keşke ikisinide unutup bambaşka biriyle olsam ama İmkansız

Seviyorumm , Seviliyorum

Karmakarışığım
Bir tarafta vicdan azabının yükü var Diğer tarafta bitmek bilmeyen sevgim ...
(!)
Büyük bir azimle ders çalışmaya başladım
Babam istediğim kitaplarıda almış sağolsun...
Artık napıp edip şu sınavı kazanmalı
Buna yoğunlaşmam lazım...!

Çok şükür maaş yatabildi günlük. Kredi kartını kapattım. Sıradaki hedef öğrenim ve katkı kredisi borcunun gecikmiş taksitini yatırmak Sonra bana bir şey kalmıyor zaten İşten ayrılmadan bir maaş daha alacağım, onunla da açık öğretim harcımı yatırırım artık. Gerçi bu ay yarısını ödemem gerekiyor ama bilmiyorum nasıl yapsam :26:Biliyorsun kasım itibariyle 3 gün Eskişehir'de, 4 gün burada olacağım. Tren biletini kombine filan alma imkanım olur mu ona bi bakayım.Allah bin kere razı olsun canım arkadaşım kıvırcığım evini, odasını açtı bana. Çok az şey götüreceğim. Evden yana kafam rahat çok şükür. Harcamalarımı artık daha çok düşünerek yapıyorum. Ama yeniden öğrencilik günlerime dönüşüm var ya bunca zahmete kat kat değer. Bakalım Allah utandırmasın.

Son düzenleme:
günaydınnnnn......günlükcannnn

buz gibi istanbul hiç ısınmayan ellerim bugün karda kalmışcasına soğuk......

bil bakalım noldu.
yine kısmet çıktı kısmet !! ne bu ya sürekli üst üste.
ben kimseyi istemiyorum dedikçe tepemde bitiyorlar.
bi abla var tanıdıgım kardeşi beni görüp çokmu çok beğenmişmiş..
abla dün beni evine çagırdı gittim konuştuk anlattı.

öğretmenmiş kardeşi wooooooooooooooow hahahaha
şaka bi yana edebiyat hocasıymış çokta severim edebiyatı şiir falan.
neyse tabi ben açıköğretim liseden...ama onun için cahil bi insan olmasın gözü kapalı bi insan olmasın yeterliymiş yani illa üni mezunu olmak zorunda değilmiş.
neyse işte konuştuk çay pasta falan eve geldim.
düşünmem için zaman verdi abla eeğer olumlu olursam kardeşiyle görüştürcekmiş .sorasıda istersek bi süre tanırız istersek söz olur dedi.
:2::2: kınayı getir aneyyy:2: ağlayasım geldi.
ay ne zor işler bunlar!!!
o ablada bizim soy ismine gelin geldi aynı soy ismini taşıyoruz yane:)
neyse yağmur falan istanbul'da fena bozuk hava ya.
üşüyorum günlükcan idrar yollarım iltihaplı...
kahvaltıdan sonra kuzenime oturmaya gidicem amerikan salatası çekiyor canım yapalım bide çay miss..
bi koyu sohbete ihtiyacım var.hadi görüşmek üzre takipte kal

günlük umudsuz olduğum zaman hep böyle bişeyler oluyo bana,, bugünde cuma ya birçok arkadaşımdan cuma mösjı aldım ve bana yine umud oldu bunlar bana ben sabretmeye devam edicem DUAYLA,,,

ÇIKARSA KALBİNDE YARA, YARADAN DÖNÜŞTÜRÜR BUNU BİRGÜN HAYRA,, SEN SABRETMESİNİ BİLİRSEN ,, YARADAN DÜŞÜRMEZ SENİ DARA,, KALDIR BAŞINI SEMAYA,, AÇ ELLERİNİ MEVLAYA... SEN İSTEMESİNİ BİLİRSEN MEVLA CEVAP VERİR DUAYA...

İŞTE BUDUR GÜNLÜK =))

şu an ayrılık mesajı yazmamak için zor tutuyorum kendimi günlük.
seven bir insan 4 gün boyunca hiç arayıp sormaz mı ya.
inat ettim bende aramayacağım bu kez

Memur dediğin sabah namazına müteakip kalkarmış! Sabah 7 de başlayacakmış mesai! Elektrikten tasarruf edilecekmiş!

-Elektrikten tasarruf edeceğine, kaçak elektrikle mücadele et sen! Çalışanın sırtına bindirdiğiniz elektrik faturalarını halledin!
-Herkes sabah namazına kalkmak zorunda mı? Sen benim ibadetime ne müdahale ediyorsun? Burası Arabistan değil!
-Yakında Cuma günleri tatil olur kesin!
-Sabah 7 de başlayan mesainin işgüzar özel sektör tarafından nasıl sömürüleceğini biliyor musun? Biz ne zaman hayatımızı yaşayacağız? Biz ne zaman cebimizde kalmayan paraları harcayacağız? Zaten mezarda emekli olabiliyoruz ancak! İzin verin de alıştığımız gibi yaşayalım!
-Zamları da bu tarz spekülasyonlarla ört bas ediyorsunuz işte, bu kadarsınız siz!

Yazık benim vatandaşlığıma! Yazık bana ve ben gibilere! Hiçbir şeye sesimizi çıkaramadığımız için bu haldeyiz işte!

Yüzde elliymiş. Al sana yüzde elli!

Çok sinirliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…