Popüler Konu Sevgili günlük...

.....
Neyse.
Uzun zamandır yazmıyorum.
Bi değişiklik yok, karmankarışık,umutsuz,mutsuz,sıkıcı bi hayat var :)
havada kapadı,soğuk ..
of of ben gidem günelrdir bekleyen işlerimi yapayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
bugunlerde gecer be gunluk.sabah uyudum bıraz gec geldım ıse askımla yolda karsılastık bıraktı benı arabayla ama benımkı bıraz yontulmamıs odun oldugu ıcın trafıge gıremoezmıs yarı yolda bıraktı okuz.sana uzun zamandır hedıye alamıyorum ne alıyım dedı bende benım bıseye ıhtıyacım yok dedım sonrada gercekten cok uzun zamandır bana hedıye almıyor yuzsuz yuzsuz bot begendım pahalıydı alamadım bana onu alırmısın dedım tabıkıde alırım dedı yuzsuzluk yaptım ama napıyım canım.

askımın babası anjıyo olacak hatta su anda hastanede.kıyamam cok uzulmus bende uzuldum valla umarım ıyı olur.

çok mutluyummm yasamayı sevıyorum hayat benımmm herseyım varrr yupyyyyy (iyi rol yapıyorum malesef yapmalıyım günlük bu yasımda mutsuzbır genc kız olmak ıstemıyorum ne yasarsam yasıyım )

sahile karşı bol köpüklü kahve içmek isterdim,bir elimde kitabım yada sıcak bir dost...

Herşey çok güzel gidiyo Allah a şükür günlük
her yıl aramıza biri katılıyor büyük küçük çoğalıyoruz
küçük misafirlerimizi bekliyoruz tek tek
oğlum tek kaldı kuzen lazım ona minik minik :)
hayırlısıyla olur dimi günlük;Hayırlısıyla!

öğlen cigara almaya gittim bakkala,
biizmkiler cumadayken rahat rahat püfüttüreyim diye.
bir girdim cigara reyonu bomboş.
:101::101:
dedim hayırdır yokmu istediğim markayı söledim.
dedi 2 gündür vermiyorlar cigara.
zam gelecekmiş ellerindekiler varmış tek.

merhaba günlük ;
baya uzun zaman oldu sana yazmayalı ve siteye takılmayalı
zaman çok çabuk geçiyorr ,düğün ,doğum derken
şimdi kızım 1,5 yaşında oldu ,herşey güsel gidiyo Allaha şükür inşallahda böle devam eder ...

takrar görüşmek üzere günlük bb

Ben geldim günlük... Dur dur merak etme kötü bi şey yazmıcam. İyiyim bugün. Önceki günlere göre baya da iyi sayılırım yani. İnşallah hep böyle gider. Çünkü öyle dolmuşum ki küçük bi kıvılcım olsa darmadağın oluyorum yine. Dur bi nazar boncuğu koyıyım da nazar değmesin halime

Bugün okuldaydım yine.Her zamankinden daha özenerek giyindim,saçlarımı maşa yaptım dışarı bi çıktım. Bi yandan yağmur bi yandan rüzgar mahvetti beni. Şemsiye açsan bi dert açmasan bi dert O şemsiye bi düz durmadı deli etti beni kapattım ıslandım birazcık. Saçlar da gitti tabi. Gün içinde topuza dönüş yaptım. Bu yeni okulumda ilk defa elbise giymiştim çok beğenerek aldığım çizmelerimle. Sağolsun öğretmen arkadaşlar ve öğrenciler güzel şeyler söylediler. İyi geldi. Güzel şeyler duymak güzel. Keşke aşkım da beni böyle görseydi... O görse çok daha anlamlı olurdu benim için.. Yoruldum bugün yine. Son saatlerde artık başım ağrımaya başladı. Bu okul beni baya bi yoruyo. Rehberliğim vardı bugün,kendi sınıfımla ilgili şikayetler gelmişti diğer öğretmenlerden. Ben de fırçaladım çocukları biraz ama şımarmışlar ya.. :26: Biraz sert davranmam lazım onlara. Bugün öğrencilerden bitanesi hocam siz kızarken bile gülümser gibisiniz,en çok bu huyunuzu seviyorum dedi. Ben de en çok bunu sevmiyorum dedim Cidden o çocukların yaramaz halleri bana komik geliyo ya... Aslında normalde hiç asık suratlı biri de değilimdir. Ama işte hep böyle yaparsam sonra benden çekinmiyolar. Çıldırttılar zaten bugün de... Ya niye böyle yapıyosunuz diyorum. Hocam sizi sevdiğimizden dediler. Bu ne sevgi ah bu ne ızdırap dedim içimden Allah'tan çalışıyorum günlük.. Hep evde dursam patlarım ben. Her ne kadar yoruluyorum falan desem de memnunum halimden. Allah'a şükürler olsun. Bi işe yaradığımı hissediyorum,sevdiğim işi yapıyorum,kafam dağılıyo,düşünmüyorum aksine eğleniyorum bile. Buna da şükür...

Ben üzgünken gerek buraya yazan gerek üşenmeyip mesaj atan arkadaşlarıma teşekkür ederim. Kalbi iyi olan herkes çok mutlu olsun günlük...

ben geldim günlük bugün ilk defa sevindim çapadan aradılar pazartesi genetik için gelin dediler kan sonuçlarım 25 çıkıyo eşimin örnegide 10 kasımda vericek genetik içinde pazartesi gidicem çok mutluyum çok allahım bebegime kavuşmama bir adım kaldı ne olur sonuçlarım çıksında neyin oldugunu biliyimde bakıyım başımın çaresine bende herkez gibi doyayım bebek kokusuna en azından bir nevzede diner sıkıntılarım
kurabiyemin dedesine yaradan şifa versin işşallah iyidir neyse ben çıkıyımda işlerime bakıyım sonra detayları yazarım günlükçüm rabbim sagol beni yarattıgın için içim içime sıgmıyo allahım sevinçten bekle bebegim annenin sana kavuşması an meslesi var az daha zamanı var bebegim az kaldı kavuşmamıza ozaman hiç ayrılmıcaz seninle

Son düzenleme:
GÜNLÜK SELAM:)

UZUN ZAMANDIR YAZMIYORDUM SANA

off günlük çok karmaşıklardayım,niye aklımı karıştırdı,evlenmek istediğini,çok sevdiğini,çok özlediğini söyledi
halbuki bunu o hatayı yapmadan önce söyleseydin,dünyalar benim olurdun,tamam konuşuyorduk şöyle ,böyle olur diye ama ne bilim bu cümleleri kursaydı o zaman olmaz mıydı,araya kocaman 10 ay bir zaman süreci girdi,

Önceden onunla evlenirim derdim,ama şimdi kafam o kadar karışıkki onunla yapabilir miyim,aynı evi paylaşabilir miyim bu sorular beni düşündürüyor,

dün ben bugün iyiyiz yarın kötü oluruz,birbirimizi yerim,bir gün iyi bir gün kötüyüz dedim, o da biliyorum bu benim gözümün önünde herşey yerine oturacak ,ileriye dönük düşüncelerim var buda gözümün önünde dedi,

ne kadar tuhaf birşey ya,annesinin beni çok beğendiğini söyledi

ayyy günlük haftasonu buluşucam ama gerçekten sevip sevmediğimi anlıcam.ya yoll vericem ya da devam edicez.

şu anda çalışıyor şimdi bakıyorumda sanki o zamanlar iş bulamadığından dolayı beni çok sıkıyordu,mantıklı düşünemiyordu,şimdi gayet ciddi konuşmalar yapıyor günlükcüm,

ne yapıcam ben.???

rabbim hakkımda hayırlı olanı nasip eyle,hayırsızsa fazla uzamadan birşey olsun ayrılıyım ve dönüşü olmasın..
[/COLOR
]

selam günlükoviç.. naparsın bakalım ben iyiyim ama feci üşümekteyim bu ne ya ne çabuk geldi bu sene kış işyeride mübarek buzdolabı.. artık gelenlere kapıyı kapatın demekten bi hal oldum ablamın nişanı pazar günü yaptık çok güzel geçti çok salona zor sığdık desek yeridirne çok oynadım ohh yandan yandanyorucu ama güzel heycanlar.. pazar sabah 7.30da kalktık ben yengem ablam bide iki yiğen gittik kuaföre.. orda işimiz 11 gibi bitti.. enişte birde kardeşleri geldi bizi almaya fotolar için rahmi koç müzesine gittik 19 tane daha gelin vardı:26: hava yağmurlu vs olunca mecburen onlarda orayı tercih etmiş.. ama fotolar harika.. tam işimiz bitti ablamlar arabaya bindi fotoğrafçı benimde fotomu çekmek istedi dedim onlarla çekildiğim yeter zaten salona geç kalcaz.. baktım çok ısrarlı sağa dön sola dön iki üç poz verdim ama iykide vermişim benimkilerde harika birde fotocu ablan senin foları görünce kıskanacak dedi dedimm hadi ordan 12.45 gibide müzeden ayrıldık salona geldik.. amma dakikmişiz ne güzel yapmışız programı 1 gibi salondaydık..1.30 gibide program başladı salona indiler..biz gelin odasından salonu görmediğimiz için 2 gibi inelim herkes gelsin dedik ama.. adam zaten biraz daha kişi gelirse sığamazki dedi aşağısı kalabalık şimdi başlayalımki bol bol oynayın dedi ayy aslında gündüz düğünlerini nişanlarını hiç sevmem ama bitince iyki gündüz yapmışız dedim.. çünkü eve geldiğimizde bildiğin pelt olmuştuk yani..ee ertesi günde işe gitmek var.. geldikte dinlenmiş olduk..daırısı düğüne inşallah oda böyle aksilik olmadan biter geçer güzel hatırlarız bizde..eski işyerinden arkadaşlarda vardı.. onlarlada karşılıklı attık göbeğimizi bide bide aşkım geldi aslında gelmicekti.. biliyosun bizim durumlar karışık ailem haz etmiyor kendisindenben bir tatsızlık çıkar diye gelmesini pek istemiyordum ama benim cesur yüreğim ne olursa olsun diyip geldi kendisini zaten pek göremedim bir takıda birde bikere göz göze geldik okadar.. o kalabalıkta kaynadı gitti kuzum off ne vardı onunlada karşılıklı oynasaydık biz onla dans edermişiz annem gelirmiş arkadan ikimize birden neyse günlüktoş ben kaçar paii paii

acım geçmiyor günlük...düşünüyorum ne hata yaptığımı...tek hatam msn de üstüne gittim,eleştirdim,sıktım...sert davrandım...kıskandım...yalanladım...sahiplendim... neye yanıyorum şimdi? başarısız olmama mı? ailemi küçük düşürmeme mi? ailesinin,tanıdıklarının,onun gözünde küçülmeme mi? onurumla çekip gitmeyişim,son çırpınışlarıma mı?onun gibi birini kaybedişime mi?yalnız kalacağıma mı?diğer yandan hayat sürüyor,dayanmak,tutunmak zorundayım.hatta yeniden denemek...denemeden bilemezsin...aşk için ölmeli aşk o zaman aşk...
tamam sert kızım...o da kaybetti...o da yalnız...neden o kendine güveniyor...yenisini bulacağına inanıyor...e senin şansın yok mu?Rabbim demansız dert vermesin...Tutun sıkıca hayata...

bu ne soguk yaaa bi dokun bi ah işit modundayım yani pazar günü öglen sünnet düğünü varmış uzak bi akrabamn bende ajansı aradım c.tesi gelirim ama pazar gelemicem dedim .. o dedi gelceksin ben dedim gelmicem bagrındık biraz kavgaya gidiyodu iş sizin üstünüz kim numarasını verin dedim aradım kadın çok tatlıydı bide o kavga ettigim tamam gelmiyosn yarn geldigin günlerinde parasını vermiyorm dedi benim tepem bi attı kadına söyledm bende öyle bişey olamaz dedi tabiki alcaksın paranı dedi :44: bunu sana diyen kim dedi söyledm ohhh gerizekalı bidaha aradım ayşegül hanımn hatrına geliyorum ama bu son işim kasım bası paramı alırım dahada sizle çalışmam dedim sinir ettiler beni ya annemle sevgilimede söyleyemiyorm 3 kuruş için milletle uğraşıyosn dicekler anlamıcakalr beni tıp o yüzden :)) neyse şmdi onları düşünüp sinirlenemicem ....
trendyoldan 20 tl hediye çeki gelmiş ne kaa mikeemmel bakalm hemen kullanmalıyım okul dersen gitgide konular ilerliyo,sınavlar yaklaşıyo amanın yani

Son düzenleme:
Konichiwa günlükcan.

cecenn'den alıntı : Yani anlamıyorum benim kaderim bu iki insandan ibaretmi olucak...?
Keşke ikisinide unutup bambaşka biriyle olsam...

:26: Aynı cümleyi defalarca geçirdim beynimden. Diyorum ya yazdıkları bana beni hatırlatıyor diye.
Canım cecennim benim.

İnşallah bu saçma aşk hayatımız bir düzene girer. :26:

Bugün de japonca hocası ders saati bittiği halde hala devam etmek istiyordu...
Bizimle zamanın nasıl geçtiğini anlamıyormuş.
İstekli ve çalışkan öğrencileriz tabi.
Yoksa hocamız mı çok ateşli bilemedim.
Çok güzeldi bugünkü dersler yanii..
Ama çok çalışmam lazım çookkk.

Havalar da bi sıcak bi soğuk, berbat. :S

Öyle iştee... Onu da hala seviyorum.
Sevgili gibi devam ediyor ilişkimiz.
Zaten nasıl devam edecekti ki. Saçmaladım. :s
Ama bir adı yok. Olmasın da zaten. Daha önce sevgiliyiz dedik bir zorlama geldi üstümüze.
Biz özgür takılmayı seven insanlarız. Halimizden memnunuz şu an için.

Kalktım sabah günlük sonra kahvaltı yaptım ders çalıştım film izledim şu an nette geziyorum biraz sıkıldım sonra da feriha izleyip ders çaalışcam.
Bugün okul yoktu yani cuma günleri yok teselli oluyor bize de...
İçimden başka bir şey yazmak gelmedi valla hayrett:26:

Selam Günlük
Yarın gidiyorum.Bakalım neler olacak...
Bazen aklımdan çıkıyor ama sonra dank ediyor.
1 hafta bekledim.Ağladım,güldüm,korktum,ferahladım ama yarın sonucu öğrenicem.
Öğrenir öğrenmez toplu mesaj bekliyo arkadaşlarım benden.Canlarım benim...
İnşallah iyi haberi sana da yazarım.
Başka bişey yazasım yok.Tamamen yarına endekslenmiş durumdayım.

Selam Günlükoviç

Bu hafta sanırım benim sunum haftamdı okulda.
3 dersten sunum yaptım, hepsi de çok iyi tepkiler aldı, özellikle de Siyaset ve Kadın dersi tabii benim lisanstan da alanım olduğu için, daha detaylı araştırmıştım, güzel de anlattım. Bizim sunumlar tabii öyle Powerpoint vs gerektirmiyor çıkıyorsun kürsüye, ders anlatıyorsun.
Hocalar bana, sen de bizim meslektaşımızsın dediler, amanın nasıl sevindim!

Sandığımdan çoooook daha donanımlı hocalar var ve üniversitenin geleceği parlak görünüyor.
Kişi sayımız da az olduğu için hocalarla samimiyiz, arkadaş gibiyiz, lisansta bu olanak hiç yoktu hiççç.

Bir de iş görüşmesi sürecindeyim ama açıkçası okulu aksatmak istemiyorum, diğer taraftan işe de çok ihtiyacım var.:26:
Bilemiyorum Günlük, kafam karışık...

günlükçümmm buaralar seni çok ihmal ediyorum farkındayım. ama okuldan eve sonrada yatağa... anlicağın monoton giiyor herşey
ama okula gidip derse girmeyip arkadaşlarla takılıyorum ha birazda çapkınlık yapıyorum tabii
bekarlık çok güzel valla kimsmeye karşı sorumluluğum yok
istediğime bakıyorum, istediğimi beğeniyorum
buarada yarında kursum başlıyor hadi hayırlısı...
öptüm gnülüüğümmmm

Günlük
Ben sana uzun zamandır (belki de hiç) aşktan,hislerimden söz etmedim değil mi?
Bugün içimi dökmem lazım hemde acilen
Ben özlüyorum günlük
1 seneyi geçti her şey bitti kalmadı adını bile duymuyorum nerede nasıl ne yapıyor bilmiyorum ama özlüyorum
Bugün kendime sordum,ben onu mu özlüyorum,yoksa aşkı mı?
Karar veremedim
Ben neyi kimi özlediğimi bilmiyorum benim için aşk oydu başka kimseyle düşünemiyordum kendimi aşkı
Hala daha onun kadar sevebileceğim birinin olacağına inanamıyorum
İnanmıyorum
Ama o da yok olmayacak gelmeyecek birdaha
Hayatımın sonuna kadar aşksız kalmak da istemiyorum ben
Aşık olmak istiyorum bir yandan da istemiyorum
Sıradan birine aşık olmak istemiyorum ben onu istiyorum
Derler ya kimse onun gibi olamaz diye düşünürsün ama öyle bir şey yok mutlaka seveceğin birini bulursun diye
Geçici bu his derler ya hani
Geçmiyor günlük
Hayır geçmiyor 13 ay geçti ama bu his geçmiyor bu his değil bu gerçek sanırım ve bu beni mahvediyor
Artık bunları düşünmemeye çalışmaktan ağlamamak için kasmaktan yalnızlıktan onsuzluktan memnunmuşum gibi davranmaktan yoruldum
Etrafıma bakıyorum yeni insanlar tanıyorum yeni hayatlar yeni karakterler yeni tipler
Hiçbirinde ondan eser yok hiç kimsenin hiçbir yanı tek bir yanı bile benzemiyor ona
Daha binlerce insanla da tanışsam benzemeyecek hiçkimse benim ümidim kalmadı artık
Ben hep 'ümit kötülüklerin en kötüsüdür çünkü işkenceyi uzatır' derdim ama ben ümit istiyorum ufacık bir ümit istiyorum hayattan ilk defa
Ümit mi ümitsizlik mi daha büyük işkence bilemiyorum
Sevebileceğim birini mi yoksa onu mu bekliyorum bilemiyorum
Çok yalnız çok yorgun çok ümitsizim ben
Çok mutsuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…