selam günlükoviç.. naparsın bakalım
ben iyiyim
ama feci üşümekteyim bu ne ya
ne çabuk geldi bu sene kış
işyeride mübarek buzdolabı.. artık gelenlere kapıyı kapatın demekten bi hal oldum
ablamın nişanı pazar günü yaptık çok güzel geçti çok
salona zor sığdık desek yeridir
ne çok oynadım ohh yandan yandan
yorucu ama güzel heycanlar.. pazar sabah 7.30da kalktık ben yengem ablam bide iki yiğen gittik kuaföre.. orda işimiz 11 gibi bitti.. enişte birde kardeşleri geldi bizi almaya fotolar için rahmi koç müzesine gittik
19 tane daha gelin vardı:26: hava yağmurlu vs olunca mecburen onlarda orayı tercih etmiş.. ama fotolar harika.. tam işimiz bitti ablamlar arabaya bindi fotoğrafçı benimde fotomu çekmek istedi
dedim onlarla çekildiğim yeter zaten salona geç kalcaz.. baktım çok ısrarlı sağa dön sola dön iki üç poz verdim
ama iykide vermişim benimkilerde harika
birde fotocu ablan senin foları görünce kıskanacak dedi
dedimm hadi ordan
12.45 gibide müzeden ayrıldık salona geldik.. amma dakikmişiz ne güzel yapmışız programı 1 gibi salondaydık..1.30 gibide program başladı salona indiler..biz gelin odasından salonu görmediğimiz için 2 gibi inelim herkes gelsin dedik ama.. adam zaten biraz daha kişi gelirse sığamazki dedi
aşağısı kalabalık şimdi başlayalımki bol bol oynayın dedi
ayy aslında gündüz düğünlerini nişanlarını hiç sevmem ama bitince iyki gündüz yapmışız dedim.. çünkü eve geldiğimizde bildiğin pelt olmuştuk yani..ee ertesi günde işe gitmek var.. geldikte dinlenmiş olduk..daırısı düğüne inşallah oda böyle aksilik olmadan biter geçer güzel hatırlarız bizde..eski işyerinden arkadaşlarda vardı.. onlarlada karşılıklı attık göbeğimizi
bide bide aşkım geldi
aslında gelmicekti.. biliyosun bizim durumlar karışık ailem haz etmiyor kendisinden
ben bir tatsızlık çıkar diye gelmesini pek istemiyordum ama benim cesur yüreğim ne olursa olsun diyip geldi
kendisini zaten pek göremedim bir takıda birde bikere göz göze geldik okadar.. o kalabalıkta kaynadı gitti kuzum
off ne vardı onunlada karşılıklı oynasaydık
biz onla dans edermişiz annem gelirmiş arkadan ikimize birden
neyse günlüktoş ben kaçar paii paii