Popüler Konu Sevgili günlük...

Arkadaşlar,kadınlar kulübünün birkaç günlük yeni üyesiyim.Yazmak ve okumak benim için vazgeçilmez bir yaşam biçimi.Sizin için sakıncası yoksa grubunuzun abonesi olabilir miyim?Şu sıralar günlük tutmaya çok ihtiyacım var.:2:

Güncem...
Senin aracılığınla başlayan yolculuğum hayata dair tüm tonlarla renk bulsun...Biliyorum ki,ben yazdıkça sen gelişecek,sen geliştikçe ben aydınlanacağım.Kadın olmaktan gururluyum ve kadınlarla birlikte olmaktan mutluyum.Arkamda hayal kırıklıklarım,acılarım,sancılarım,zayıflığım var.Ama ben sırtımı dönüp önüme aydınlık bir yol açmayı seçtim.Kolay bir seçim değildi ama zoru başarmaktı aslolan.Rahatı,parayı,tehdidi,zorbalığı yaptığım bu seçimle vurdum canevinden.Tutsaklığa inat özgürlüğümü seçtim.Feda edişlerin haklı gururunu taşıyorum ruhumda...
Hastalıklar,ölümler,zamansız sevinç kayıpları,zamanlı üzüntüler...Yerli yersiz isyanlar,yerli yerinde sukütlar...Hayatımdan bir dönem acı boşadım.Vaktiyle benden eksilttiklerini sandıklarım,bana kattıklarınmış aslında,anladım.Herşeye rağmen dertlerin paylaşıldığı satırların hatırı vardır,dostluğun sahte suretlerle peydahlanan iğreti kavgalarına inat...Her daim candost olmak dileği ile...

bugün moralim çok bozuk günlük iştede öyleydim resmen hortlak gibi dolaştım bütün gün bankada. asıl garip olan ne biliyomusun bu derece üzgün ve moralsiz olmamın sebebini bilemiyorum birikmişlik galiba.son zamanlarda eşimle iyi değiliz sürekli tartışıyoruz.:44: galiba evlilik beni yoruyor günlük bekarlık gerçekten sultanlıkmış.mutsuzmuyum hayır ama mutlumuyum bilemiyorum karmakarışığım hiç bişey yapmak istemiyorum sadece saatlerde yatıp eski zamanlar gibi hayaller kurmak istiyorum acaba depresyona mı girdim günlük?

Günnüş;
Benim konuları toparlayıp yazımı yazmaya başlamam gerekiyo biliyo musun?
Hiç canım istemiyooo ama yaa.
Haftayada okula falan gitmicem.Ne buldum da hocaya gösterecem ki zaten.
Haftaya evde oturup iyice toparlamam lazım konuları
Kışlıklarımı halen çıkartmadım düşün yanii ne kadar üşengecim.
Haftasonu halledicem walla annem söyleniyoooo
Günnüş canım bişeyler yapmak istiyo ama aynı zamanda da istemiyooo nasıl bişi bende anlamıyorum
Offfffffffff Pffffffffff Offfffffffff Üfffffffffff modundayım

günlük sevgilimin askerlik sorunu çözüldü.
1 sene daha tecil ettirdi. çok üzüldü seni bırakıp gidicem diye. yemin ederim sen benim dünyammışsın dedi
canım benim öyle çok seviyorum ki onu ve iyiki oda böyle çok seviyo beni
beni sorarsan dershane, testler falan uğraşıyorum. yarın dershane yok geç kalkmanın keyfini çıkarıcam
görüşürüüz

sevgilimle telefonda konuştum neşem yerine geldi günlüğüm :)
annemle kavga etmiştik her zaman ki sebepler yüzünden ama onun sesini duyunca herşey daha güzel oldu öyle çok seviyorum ki onu bu aralar. ilk defa çok güzel cümleler kurdum ona. bizim ilişkimizinde odunu benimdir çünkü aşkımda benim aksime romantiktir ama bugün içimden geçenleri söyledim. sevindi, mutlu oldu.
telefonda bile saatlerce güldürebiliyo beni Allah hiç bozmasın(amiiiiin okuyanlarda amin derse sevirim):26:öyle işte günlük bi duygu patlaması yaşıyorum şuan

dün gece beyaz showu ızledım cok guldum gunluk cokk...ben aslında ne kadar rol yapsamda mutluyum be gunluk kım ne yaparsa yapsın ben mutluyum ve mutlu olucam ben bunu hak ediyorum.

sabah yolda askıma rasladım yanı o bana rasladı ıse bıraktı benı hemde yarı yola degıl tam bıraktı :)) kızıyorum ona ama canımı istese biran dusunmem kalbımı vermısım ona.kızsamda bagırsamda tavır alsamda bazen o benım aşkım.

yarım yakınımızın dugunu var ama ben gıtmıyecem yada gıtmelımıyım.eskı sevgılım bır zamanlar omrumu verecegım adamında yakın arkadası yanı oda orda.hayır hayırr gıtmemelıyım eskı acılarım tekrar vuku bulacak gıdemem.gecen yolda gordum gece hep aklıma geldı hakkımı helal etmıyorum ona gunluk bana yasattıgı acılar bır degıl bın.

yol öyle el gibi durma gül biraz sana gülmeler yakısır

zuhal olcay (şimdi dinliyorumda yazıyım dedım )

[font=ımpact]güzel şeyler olsun ...
çok güzel olsun rabbim.
Senin gibi güzel olsun herşey...
[/font]

dua eden smiley

benim günüm başlamadan bitti gibi çooookkkk beğendiğim, fiyatta pazarlık yaptığımız kır düğününü kuzenim tutumayı düşünüyormuş...off offf ne yapcam ben yaaa

2 yıldır sevdiğim adam,
yolunu gözlediğim adam,
gülünce mutlu olduğum adam,
yanında olabilmek için var gücümle mücadele ettiğim adam,
beyaz tenine , o gözlerine hayran olduğum adam,
avuçlarımda sıcaklığı olan adam,
içimi ısıtan adam,
Beni aldattı günlük....
hemde öyle böyle değil.

Hep ders ders ders olmaz de mi günlük... Biraz da gezmek lazım. Çıkıcam oda arkadaşlarımla 4gibi...
Aşkm da çarşamba geliyor yanıma bayrama kadar birlikteyiz allahıma şükürler olsun

Canim cok s1k1n günlügüm icinde bulundugum durum beni boguyor bazen dayanamiyacagimi düsünüyorum...

Gözlerimden durmaksizin akan yaslara engel olamiyorum

Bu akşam arkadaşlarımız geliyorrrrr evimize Günlükoviççççç
Eğlence vaaaaaaaaaarrrrr

Dum tıs dıp tıs çık tıssssss
Oo yeee

Geçsin günler haftalar,
Aylar mevsimler yıllar
Zaman sanki bir rüzgar,
Ve bir su gibi aksın

Sen gözlerimde bir renk,
Kulaklarımda bir ses,
Ve içimde bir nefes,
Olarak kalacaksın...

İyi miyim kötü müyüm bilemiyorum günlük.
Ortaya karışık salata gibiyim
Böyle iğrenç bir espri yaptığıma göre hiç iyi değilim

Hastaneden geliyorum günlük.
1 haftadır her anımı dua ederek geçirdim.
Çok şükür Allahım dualarımı kabul etti.
Beynimde her şey normalmiş çok şükür.Fakat kalp atışlarım normalden çok çok hızlı olduğu için kalp doktoruna da çıktım.
Meğer demir depolarım boşaldığı için kalbim çok hızlı çalışıyormuş
Onun dışında ciddi bir şey yok.Nasıl rahatladım anlatamam günlükçüğüm.
Dualarım kabul oldu daha ne isterim ki
Ama doktor ailende şeker hastalığı var mı dedi.Dedemin olduğunu söyledim.
Başka da bişey demedi.Şimdi de kafam o takıldı.Allah korusun günlükçüm bişey olsaydı söylerdi dimi:26:
Hastalık hastası oldum galiba ben:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…