Popüler Konu Sevgili günlük...

ben şimdi bişiy yaptım.
Ne zmandır buram buram istediğim pembiş netbooku aldım.
Içimde bir dinginlik var umarım hayra alamaettir bu sessizlik.
Rabbim hayırlıyla kullanmayı nasip et.
Neler çektiğimin şahidi bir sensin...

Sığamıyorum hiçbir yere bugün sığamıyorum!!!!
Aklım başka yerde..ben başka bir yerdeyim..
Yapmak istediklerim başka yaptıklarım başka...
Allah'ım sen yardım et ne olur yardım et...

Selam günlük.

Bazı ilişkiler çok saçma geliyor bana.
Kursta veya çevrede bakıyorum her gün tartışma, her gün ayrılık yaşıyor insanlar :106:
Bu nasıl ilişkidir böyle diyorum.
Bir gün mutlu diğer gün tartışmadan dolayı ruh gibi geliyorlar kursa.
Kendi ilişkim başka bir dünyadan, başka bir boyuttan geliyor sanki.
O kadar mutluyuz ki, birbirimize o kadar uyumluyuz ki.
Dünyanın en güzel aşkına, ilişkisine sahibim.

Kursa her gittiğimde sınıftan girerken tüm kızlar beni süzüyor :))
Yerime oturana kadar bakıyorlar.
Önümdeki çok çok çirkin kız da yarışa girmeye çalışıyor benimle aklınca.
Makyajdan, giyimden haberi yok.
Önce bir aynaya baksın o, yüzüne bile bakmıyorum ben.
Kendimi ne kadar çekersem, onlarla konuşmazsam o kadar konuşmaya çalışıyorlar benimle.

Bu günde pazara gittik annemle.
Uzuuun zaman sonra o yalnız gitmesin diye gittim yanında.
Gitmez olsaydım. Ne garip insanlar var yaa.
Yolda yürümeyi bilmiyorlar. Kaç kişiyle tartışmanın eşiğinden döndüm.
Cevap verselerdi çok kötü olurdu. Satıcı çocuğun biri de "gözlerin ne güzeel" diye şarkı söylemeye başlamasın mı.
Deliriyordum ki sonunda evimize geldik.

Biraz hastayım grip oluyorum sanırım. Gidip kendime aşkımın aldığı ıhlamur çayını yapiim.
Seviyorum O'nu yaa.

Ben geldim dur ayağımın tozuyla selam ve sevgilerimi iletim Tryamor'uma

Sobrenatural'ada geçmiş olsun demek istiyorum takip ettim bişey çıkmamasına sevindim gerçekten...

Bana gelirsek iyiyim toparlıyorum yavaştan
Herşey yoluna giricek ben bu kadar inançlı ve sabırlı olduğum sürece

Kim istemezki günlük mutlu olmayı
Sevmeyi sevilmeyi
Güzel bir ilişki yürütmeyi bence herkes ister...

Rabbim hakedenlere nasip etsin (AMİN)

Son düzenleme:
Selam günlükcüm ben geldim. Kasvetli İstanbul havasına rağmen iyiyim çok şükür.. Hep evdeydim bugün. Boş boş oturdum,bunun da ayrı bi tadı var tabi. Sonracıma kışlık eteklerimi çıkardım denedim neyle kombinlesem diye baktım falan. Her gün farklı giyinmek de kolay değil ki... Bi de işim dolayısıyla klasik giyinmek durumundayım. Doğru düzgün giyemediğim (sanırım ben beceremiyorum) topuklularımı giyesim var ama ayaklarım mahvoluyo sonra Neyse denicem yine...

Bu arada çizelge yaptım. Deniz kenarını özellikle seçtim biz aşkımla Balıkesir'de adada yaşıcaz ya evlenince o yüzden Ne kadar zaman olmuş ya başlayalı... Yaşarken sanki zaman çok yavaş geçiyomuş gibi geliyo da geriye dönüp baktığımda vayy be diyorum. Ona evet dediğim gün,üniversite hayatım boyunca yaşadığım mutlu günler dün gibi aklımda. Mutluluktan ağzım kulaklarımda gezerdim,hatta ağladığımı bile bilirim. Ama bak şimdi uzağız,sadece telefonla görüşüyoruz. Ama nişanlıyız,evliliğe de az kaldı. Bugünümüze şükürler olsun günlük.. Ama şöyle bir şey var. Bu dünyada hiçbir şeyin garantisi yok. Yani şu an sahip olduklarımızın ömrümüzce yanımızda olacağının garantisini kimse veremez. Gönül ister ki herkes güzel güzel anlaşsın,mutlu olsun ama her istediğimizi yaşatmıyo hayat bize. Bi söz var,çok severim. "Hayat sen plan program yaparken başına gelen şeydir." Biz planlıyoruz,hayal ediyoruz ama yine de kaderde ne yazılıysa onu yaşıyoruz. Rabbim herkese hayırlı yazılar yazsın.

sobrenatural'e söyle çok sevindim bi şey olmamasına. Kuruntu yapıp üzülmesin,aklında soru işareti varsa doktora gidip tekrar bakılsın. Geçmiş olsun inşallah bi de bi de kurabiyecimmmm öpüyorum seni

Günlük sana son yazdığımdan beri sanki aradan yıllar geçmiş. Sana, foruma geçmişte yazdıklarıma baktım aradan belki az zaman geçti ama çok zaman geçmiş herşey çok uzakta kalmış, yazdıklarıma çok uzak düşmüş, büyümüş, olgunlaşmış, iyileşmiş hissettim kendimi. Kendini bir türlü toparlayamayı beceremeyen ben değişmişim. Bunda artık eski defterleri kapatmamın, takip etmememin, hiç olmamış gibi hayatıma devam etmenin rolü yadsınamaz. Nasıl yaptım bilmiyorum sanırım acı eşiğinin son noktasına gelmek gerekiyormuş gördüm, geldim, yendim...

Bugün bu kaçıncı uğrayışım sana...
Dökmek istiyorum içimi ama ne yazacağımı da bilemiyorum...
Karmakarışığım...
Öfkeliyim, kızgınım, üzgünüm ama niye ve kime bilemiyorum.
Kısacası garip bir ruh halindeyim ve patlamaya hazır bomba gibiyim...
Saatlerce ağlayasım var sanki...Ama tek bir yaş dökülmüyor...
Ama niye ağlamalıyım onu da çözemiyorum...
Aslında o kadar çok şey de var ki...
ooooofff
Gittikçe saçmalıyorum farkındayım....
Daha fazla saçmalamadan gideyim

Hamiş...Fıstık da Firarperest'i öper ve Paşam'a geçmiş olsun dilekleri için teşekkür eder....

bu zamana kadar sana yazan kimseyi eleştirmemiştim günlüğüm ama bi yazıyı okunca içimden geçenleri söylemek istedim.
1) kimse her ne kadar güzel olursa olsun Allah'ın yarattığı bir kula çok çok çirkin önce aynaya baksın diyemez ! (Allah o kadar yüce ve uludur ki kimseyi çirkin yaratmaz. birine göre çirkinse bile kimse Allah'ın yarattığı, kendinden bir parça verdiği birine çok çok çirkin diyemez !)
2) her insan kendine sonsuz güvenebilir, çok güzel bulabilir ama bu karşısındaki insanları ezme gafletinde bulunmasını sağlayamaz(nokta).
bu kadar günlüğüm hoşçakal.

Son düzenleme:
günlükcan....bıraz önce sana ugradım ve okudum .çok üzüldüm neden mii kendını begenmiş insanlar ne kadar cok dıye...çarpık ilişkilerı eleştıren ınsanlar bıraz da kendılerını eleştırse hayat ne guzel olur değil mi? hı bırde günlükcan güzelliğin gecıcı oldugunu önemlı olanın egosunu yenmiş temiz bır kalp güzelliğinin baki oldugunu umarım bu tarz insanlar en kısa sürede ögrenırler..bıraz önce kendımı tuttum yazmamak ıcın ama içimde kalacagına yazayım dedim

>>beni yanlız bırakan sözde anneme <<

hamileyim ve en çok sana ihtiyacım olduğu zamanda beni kırıp attın oda yetmezmiş gibi daha torununun bile cinsiyetini sormamıştın..yüreğim zaten çocukluğumdan beri sana karşı param parça..annem annem diyen kişilere hep imrenerek baktım ben..çünkü anne sevgisi görmedim..hep itilmişliğin...kırılmışlığın..en ufak şeyde yediğim tokatları hatırladım ben anne deyince...şimdi kendin gibi babamıda benden soğuttun..oysa ne çok severim babamı..ne yaparsa yapsın vazgeçemem..kötü diyemem...asla affetmicem özellikle seni..bende anne olucam insan canından bir parçayı atabilirmi?....şimdi inanıyorum çocuklarını cami avlusuna soğuk havada bırakabilecek kadar vicdanı eksik anne olmaya layık olmayan kişilerin olduğuna..senin şuan onlardan ne farkın kaldı...sevdiğim insanla sırf evlendim mutluyum sizin umduğunuz gibi kötü biri çıkmadı diye hep onu seviyorum kolluyorum diye insan kızına nasıl sırtını döner.....geçen gün tayyip erdoğanın annesi öldü..ben yaşarken öldürdüm annemi içimde..gözyaşlarım onunla sel oldu..onun annesini bu kadar çok sevmesine imrendim..kendiminse nasıl bu kadar vefasız bir ailede doğduğuna ayrıca üzüldüm...eşimin arkadaşları hep ev sahibi oldu..kimi görsek kayınpederim yardım etti birazda diyor..bense içim buruk değil yardımınızı bi ufak sevginizi görmedim..eşimi bana hiçbişey yokken kötülemezniden başka bi destek duymadım..boşansam havalara uçacaksınız eminim..amam mutluyum çok şükür..oğlum olacak..hani dedesii? hani annannesi..nerde? nerdeler demeyecekmi bana?büyüdüğünde......insan kızı hamileyken nasıl ona ev alınca görüşelim der..aklım almıyo..benim olduğu kadar çevremizinde..arkadaşlarım doğum yapacak anneleri yanında..yemekleri pişiyor...bebekleri bakılıyor..benimse bi sokak yanımdaki ailem halin ne diye sormuyor..asla affetmicem sizi asla....evlad hakkı varsa nasıl helal edeyim ben şimdi..kırkkat yabancı yakmadı canımı sizin kadar..ona yanıyorum...

günlük,

tanıdığım insanlardan ve edindiğim deneyimlerden,hayat tecrübemden şunu öğrendim ki;kendini şöyleyim böyleyim diye açıkça yahut üstü kapalı bi şekilde,fiziksel ya da başka açılardan öven insanlar.. hangi ortamda bunu yaparlarsa yapsınlar;sadece kendilerini ve başkalarını kandırmaya uğraşıp egolarını tatmin etmeye çalışıyorlar..

ve aslında hiç de öyle değiller.. öyleysen bilee bırak başkaları söylesin sen değil.zaten kendine her daim güvenli,barışık,kendini bilen insanlar da buna ihtiyaç duymuyorlar.gayet rahat oluyorlar.. diğerleriyse şöyleyim,böyleyim ya da şöyleymişim böyle olduğumu söyleyler de filan diye duyurma peşinde...

e komik değil mi ama günlük..

AHANDA AYIN 13 ÜNDE YAZDIĞIM YAZIMIN AYNISINI KOPYALA YAPIŞTIR YAPIYORUM BURAYAA...KOMİK VE KÖTÜ

Yorgun bi Biblo karşında ayaklarım koptu yinee ya o kadar sinirliyim ki bitsede gitsem modundayım ya :26: 3kuruşluk insanlar adam oldu başıma neyse son kez gidicem yarın ve biticek Allaha çok şükürki çalışmam zorunlu degildi ben kendim istedim ama yok çok zor iş bian önce mezun olup hakettigim yerlerde çalışırım inş. aminnnnnnnn :44: 10 dk erken çıktım diye artistlik yapıyo bana salak ya erken başlatınca sorun olumyo ama neyse boş insanlar için kafanı yormıyım
bugün bi bebek gördüm maşallh yanagında gamzesi var pamuk gibi pamukkkk allah nazarlardan saklasın inş.. aşkımı düşündüm tabi bizim çocugumuz nası olur diye allah nazarlardan saklasın bizide maşallh bu ara iyiyiz görüşemiyorz tabi iyi oluruz bu arada benim ilişkim mükemmel diyen insanlara çok gülüyorum nedense hiç bi insan 4-4lük değilken 2 insanın birleşimi nası mükemmel olabilir ya

canım biliyo musun ben merak etmiştim seni inan acaba noldu diye açıp bakasım geldi
bak herşey iyiymiş geçmiş olsun boşa vesvese yapmışsın sağlıklı günler

Günlük ya benim canım sıkılıyo. Acayip konuşasım var ya.. Ne uzun bi gün böyle,bitmek bilmedi ya. Televizyon izliyorum,nette geziniyorum cıkk bitmedi. Ya niye böyle oldu ya??? Yarın da evde oturursam patlarım ben. Hava da berbat durumda ya gidilmez ki bi yere. Neyse gidiyim ben o zaman

selam günlük sana cok uzun süredir yazmıyorum
evimiz satıldı ev bakıyoruz nereden alıcağımaza pek karar veremedik aslında ben bayramoğlu adasına taşınmayı cok istiyorum ama annem istemiyor kesemize uygun ve güzel olan aydınevler var bugun 3 tane beğendim biri büyük oluşuna tav oldum diğerine içim cok ısındı 3. ise manzarası en iyi olandı bakalım beyim o evler ve lokasyon için ne düşünücek
işten ayrıldım
şimdilik ev hanımlığı kötü gitmiyor..
haytımda radikal değişklikler yaptım ama karşı taraftakiler kendileri yaptılar sanıyorla ve yargılamaya devam ediyorlar ne kadar cocukça..
yazdıklarını görsen popişimle gülüyorum emininm sende görsen gülersin :)
yeni ev yeni eşyalar çok yoğunum cok ama güzel yorgunluk bunlar
allah herkese güzel günler versib

Günlük düğünüme sadece bir hafta kaldı...
Haftaya pazar baba evınden ucuyorum bılmedıgım memleketlere gıdıyorum...

Suan karsımda asılı gelınlıgıme bakıyorum...
İçim kıpır kıpır bı yandan buruk...

Annem aglamaklı her an, babamsa saskın saskın benı mutlu etmenın yollarında...
Eve sevdıgım tum yıyeceklerı tasıyor, bı daha kımbılır baba evınde ne zaman yemek yerım dıye

Gunluk, tayıncı olmak zorunda mıydık ?

Tamam demedım bısey, çok şükür Rabbım bu gunumuze...

Evlenmeden once son kez yazmak ıstıyorum sana yıne odamdan gunluk...
İnşallah...

Günlük neler umduk neler bulduk...
Zirvedeyken yere düsüp cakilmak gibi birsey bu,
can evimizden vurulduk günlük..
Kim derdi ki.. Nereden bilebilirdik..?
Hayat cok acimasiz, yinede herseye ragmen hayata tutunmaya calisiyorum..
Allahim sen bilirsin diyorum, sabir diliyorum bu aciyi ceken herkese..

Benim onu unutmam için ismini hiç duymamam gerek, yaşadığı şehrin adını, mesleğini, memleketini...
Ela renkte bi göz olmamalı, kumral bi erkek olmamalı mesela...

Artık sadece rüya gördüm gözüyle bakıyorum, hani filmlerde olurya kız uykudan uyanır ama rüyasındaki bi nesne baş ucundadır, benimde öyle. Gördüğüm rüyadan kalan bikaç şey var elimde ama yalan onlar biliyo musun ben hiç yaşamadım onunla. Yok öyle biri. Yok

Canım günlük mü desem sevgili günlük mü desem bilemedim ya :)

Herneyse günlükcüm ben sana ilk defa yazıyorum.
Ve umarım sonuncu olucak.

Kendisini paşa soyundan gelmiş zannedipte Rab'bimin yarattıklarını küçümseyen "küçük insanlardan, küçük beyinlilerden " tiksiniyorum.

Kırıta kırıta yürüsem, oramı buramı açsam, boya küpüne düşüpde çıksam banada bakarlar, banada şarkı,şiir okurlar. :)
Di mi günlük'üm ?

Egosu tatmin olmayanlar bana gelsin ben tatmin ederim diyorum ve son noktayı koyuyorum.

Ahanda koydum (.)

Not: Rab'bim sen şu küçük beyinli kullarına akıl fikir ver Yarabbim!
Mazallah kendilerini sultan sananlar var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…