merhaba günlüççüm bebikim ben geldim
bugün eşimi işe yolladım işlerimi yaptım sana bir içimi döküyüm dedim inan çok iyi oluyo sana içimi dökmek ah bilsen
insan hayatı bu kadarmı degersiz günlükçüm
inan sinirlerim tepemdenedenmi söyleyimde dinle bir bak benmi haklıyım onlarmı aslında kimseyi zorlama yok bende allah biliyo ama insan böyle şeylerle karşılasınca bir kötü oluyo
benim çok sevdigim deger verdigim benim gibi kader arkadaşım var günlükçüm babasının beynide tümör çıkmış
garibim faceye mesaj atmış 500 yasin topluyorum diye yazmış ne olur bir yasin alah rızası için demiş içim acıdı günlükçüm öyle böyle degil inan bana ben 3 senedir babasızım ne demek oldugunu bilirim babasızlıgın içim halen acır bir yanım eksik önceleri dertleşmeye vbabmı arardım dizlerinde aglardım ama benim artık baba diyecegim bir insan yok
ah keşke olsa 57 yaşında kalp krizinden kaybetim babacıgımı ablam aradı dedi paşa gel ben yola çıktım ablam yogun bakıma girmiş konuşmuş babacımla kalp atısı 90 lardaymış baba paşa yolda geliyo deyince kalbi 180 çıkmış hemşire ikaz etmiş sizi duyar ama ses veremez demiş sabah gittim eveimize erkek kardeşim yanıma geldi resimlerini gösterdi makinalara baglanmış içim acıdı günlükçüm
dedim abla bakta gör benim sesimi duyunca kalkar dedim okadar seslendik dedi bize kalkmadı sanamı kalkıcak dedi dışarı bir doktor çıktı filancanın yakınları diye evet dedi ablam malesef kaybettik hastayı deyince o an nasıl anlatıyım sanki orda ben varmışım gibi bomboş oldu sesleri kulaklarım duymadı kör oldum kanım dondu desem yeri var günlükçüm naşını sedyeyle getirdiler besmele çektim açtım yüzünü ah babam paşan geldi bak dedim ne olur uyan bak geç kaldım kusura bakma dedim sarıldım zor ayırdılar beni
baba dedim duymadı duyuramadım sesimi günlükçüm
ah babam garip babam okadar kötü oldumki sanki benimde cenazemi kaldırdılar eve getirdiler babacıgımı helal ediyomusunuz dediler helal olsun dedik çok kötü oldum günlükçüm öyle böyle degil gömülmeye giderken arkada yurudum tabuttan çıkarırkende gördüm erkek kardeşim amcam babamın dayısı indirdi yere bir fırladım ne olur bırakın o sogugu hiç sevmez dedim ne yapar oralarda dedim beni tutyolar paş yapma günaha giricen ah günlükçüm babam yok benim içim acıyo
topragına artık sarılıyourm kendisine degil topragını öpüyorum kendisini degil
biri baba desin içim acıyo bayramlarda kandillerde çok koyuyo insana heleki canın sıkıldıgında kimse seni anlamadıgında ben babamamı yanayım yitirdigim 3 evladımamı sana soruyorum evlatsızlıkta çok kötü babasızlıkta içim acıyo günlük içim
arkadaşın şimdi babası hasta beyninde tümör var inan faceye yazdım bir allahın kulu dahi okuruz demediler okadarda kuran biliyolar faceye ayırıyolar okadar saat bir yasinemi 10 dakika ayıramıyolar allahın kelamı bu ya sevaptır allah korusun kendi babalarda olsa çırpınıp durular ben babasızım babasızlık nedir bilirim inan o lafıu yetti ne olur bir yasin içim acıdı vallahi
bende saga sola haber verdin vallahi ta japonyaya mesaj attım inan ban saga sola haber bıraktım neden insanlar bu kadar acımasız yemek var dersen dedikodu var dersen gelirler insan hayatı bukadarmı kolay günlükçüm soruyorum sana inan banada toplandı bebek için inan düşünmeden seve seve veriridim ban okunanları babalara feda olsun
benim içim baba lafı akan suları durdurur yazık diyourm daha birşey demiyorum vallahi
eşimede dedim kalkıyım bir laf yazıyımda kapak olsun onlara insanlar mecbur degil okumaya dedi insan mecbur yemek yiyo işe gidito uyuyo kalkıyo vs yapıyo omu mecbur olucak dedim sitemimide ettim zaten ban laf derlersede hayatımdan çıkarırırm işte o kadar kolay
herzaman diyourm kötü günümde olmayan iyi günümde hiç olmasın günlükçüm
mesela tedaviye gittigimi kimse bilmiyo kimseyede demedim haketsizler deyim degilmi:???
bu arada eşim işe gitti gelicek annesine gidicez günlükçüm gene laf yicem surat yapıcek haliyle
ben bu kadına ne yaptıysam yaranamadım günlükçüm ya ne yapsam acebe
böyle iyiydi vallahi görüşmüyoduk bayramdan beri çok iyilik yaptım çok fırsatlar verdim herseferinde canımı yaktı beni baştan istemedi oglunun zoruyla aldı
bulmuşta benim gibi gelini allah herkeze nasip etsin benimgibisini al kafasına vur ekmegini modundayım
kardeşinin kızını aldıda ne olduki anca ondan çekiyo annem derdiki kıızm herzaman el daha i,yidir akrabanın yaptıgını akrep yapmaz derdi kadın haklı
benden bu kadar günlükçüm daha bazı yetrlere telefon acıcam dua için nasıl toplanıcaksa okadar dua
allah yardımcım olsun ne diyim derim günlükçüm noktayı koyar ben giderim bu arada istanbul çok soguk nasıl bu sogukta gidicem oraya gene taksiye binicem giit gene paralar amanın
okadarda dedim yakın yerde ol diye kaynanama dinlemiyoki
by günlükçüm herkeze iyi güzel hafta sonları diliyorum görüşürüz cicişlerrrrr