Popüler Konu Sevgili günlük...

Selam günlüğüm.
Evde boş oturmak ne kadar da güzel birşey.
Belkide her zaman yapamadığım için bu kadar güzel geliyor bana.
Yağmur damlaları cama vururken loş ışıkta uyumak o kadar güzel ki..
Ama yarından itibaren erken kalkmaya devam maalesef.
Birde şu ellerimin, ayaklarımın buz gibi olması çok sinir bozucu.
Ne yaparsam yapayım, ısınmıyorlar. Kendi vücuduma bile dokunamıyorum bu yüzden.
Giyinmek işkence gibi geliyor. Sebebi kansızlık ama o ilaçlarıda içmek istemiyorum.

Uyandıktan sonra bir süre dolaştım evde öylece. Aynaya bir baktım gözlerim şişmiş, çok uyumaktan. :))
Biraz kitap okudum, duş aldım ve aşkımın kazağını giydim. Öyle dolaşıyorum evde. :)
Onun kokusu sinmiş, sanki yanımda gibi.
Çok özledim onu. Bakalım bu hafta izni hangi gün olacak?
Çok çalışıyor, kıyamıyorum. Nişanımız için para biriktirme telaşında canım sevgilim.
Sadece 4 aycık kaldı. :) Akrabalara da haber verdik, maddi olarak hazırlanıyorlar, herkes gelmeli nişanıma.
Şimdiden elbise, saç modelleri araştırıyorum. Tabii alyans ve tek taşta var :)
Çok heyecanlıyım çok.

Bu aralar parasal açıdan tasarrufa girmeye karar verdim günlüğüm.
Her gün birşey aldığım yok ama biraz bozuğum olsa hemen harcıyorum.
Biriktirmenin daha yararlı olacağını düşündüm. Kurstan alacağım parayı da çekmeyeceğim, kartta kalsın.
Aşkıma bir hediye alıp gerisini bırakmayı düşünüyorum.
Eksiklerim var ama onları aldıktan sonra israf yapmayacağım daha fazla.

Aslında ders çalışmalıyım ama biraz daha tembelliğin tadını çıkarmak istiyorum günlüğüm.
Görüşürüz

Dedem çok kötü olmuş günlük....
Nefes alma sorunu başlamış ve makinaya bağlamışlar...
Doktor makinaya bağlanırsa çıkamaz kolay diyordu zaten...
Annem nasıl da üzgün...İçim acıyor,o gülen gözlerini " Aferin kız" diyişini özlüyorum...
Rabbim senden ümit kesilmezmiş...Şifa ver dedeme....
CAnım sıkılıyor hem de çok fena ve bana destek olacak, yüzümü güldürecek kişi çoookk uzaklarda

Mutluyum ,huzurluyum oh beee
4 günlük işimin sonuna geldim 180 milyonck geçick elime onuda aşka hediye alıcam kalanıyla çizme alıcam annem gerisini ekler para kazanmak çok zor ya ayaklarım koptu çok yorgunum resmen yarın okula gidip dinlenicem girerken bi ton şey vardı aklımda uçup gitti bak yazcak şey bulamadm şuan neyse burda gördüklerime yorum yapıyım bari
Fıstıklı Kurabiyeye çok geçmiş olsun gerçekten her onu okudugumda aglıyorm vefat eden babanem geliyo aklıma ölüm acısı çok zor allah yaşatmasın
tryamorda o çocuga hiç bi zaman aşık olamıcak :44: çünkü bazı insanlar peşinden koşanı degil onu üzeni daha çok sever.. ve bence umutsuzluga kapılmasın kimseye aşık olamam diyenler gerçek aşkı bulunca tabiri caizse köpek gibi seviyo içi rahat olsun

Son düzenleme:
Sevgili günlük
Herkes evlenme teklifi alır ben sözlenme teklifi aldım. Benim işler zaten hep böyle. Buna da şükür dedim kabul ettim... napayım

selam günlük uzun zaman oldu yazmadım.kendimi değersiz ve mutsuz hissediyorum.ayni umutsuz ev kadını sendromum depreşti umarım birkaç güne geçer

gecenin kaçı olmuş hala uykum yok
dışarda yağmur var ne kadarda güzel şıkır şıkır cama vuruyor öyle
off bilmiyorum ya sanki her günüm biribirinin aynı gibi
alışveriş yapıyorum gene,geziyorum,tozuyorum,hiçbirşey monoton değil sağlıklıyımda ama sanki bişiler eksik gibi
düşünüyorumda bundan aylar önce ne kadar da dolu ve neşe içinde hissederdim kendimi
şimdi arkadaşlarla oturmak,tanıdıklarla muhabbetler konuşmak şakalaşmak hiç biri eskisi tadında değil
hep bi an durup bişi arıyorum sanki
tv seyretmek,makyaj yapmak,nette takılmak hiç zevkli gelmiyo eskisi gibi
hayatım monoton olmasada sanki ruhen çökmüş mutsuz gibiyim
ruhum aç sanki mutlu gibiyim ama mutsuz gibiyimde eskiyi düşünmemeye çalışıyorum aklıma getiriyorlar illa
eskiden yağmur yağdığında hayallaerim varadı şöyle sevdiğim adamla yürümek ıslanıp üşüyünceye kadar el ele dolaşmak sokakları ama onlar içimde soldu sanki ya umudumu kaybetmiş gibiyim bir daha aşık olamama duygusu içimde bi yerde acıtıyo kalbimi
eskiden gece yastığa başımı koyduğumda kurmaya başladığım hayallerim vardı deli gibi olmasını istediğim hayaller şimdi ise yattığımda boş boş bakınıyorum sanki beynimde bi boşluk gibi
sanki aklıma bişi gelmeye çalışıyomuşta beynimde benliğim onu engelliyomuş gibi tuahf bi boşluk
eskiden gün içinde anıları hatırlayınca yüzümde aniden farkında olmadan yarattığım gülümsemem vardı tutarsızca ama şimdi o da yok
şuan ki şey ise bi an sadece gün içinde bir an bir boşluğa düşüp çıkmak gibi olan duygulara kapılmaktan başka bişi değil
aşk nedir diye düşünür oldum artık emekle,sabırla,yavaş yavaş ördüğün bişi ve bi an da iki sn de sökülüveren bişi mi
yoksa hakeden olduğunda o attığın her ilmiğin değerini santim santim bilmek mi
peki aşık olacağın adam hep alttan alıp çok sevip bağlanıp onu yabancı gibi görmeyip biz dediğin biri mi
yoksa bi gün gidicek bu belkide çok bağlamamlıyım adımlarımı sağlam atmalıyım içimde ki sadece heyecan diyebilmek mi
yoksa aşk ağtallık mı gün gelip de bitip gider mi
peki eğer öyleyse neden bu kadar çabalamışım ki
neden umut bağlamışım ki
düşündüm ve duruyorum sessizce içimde sanırımmm maleseff aşk diye bişi yok diyorum kendi kendime
ya da kendimi kandırıyorum var da bana denk gelmedi öylesi
şöyle değerini bilip verdiğin değerin iki katını sana veren biri
gelecekte ne olur bilemem kise bilemez ama artık üzülmek istemiyorum ALLAHIM
bana bi ümit ver
mutlu olmak istiyorum belki burda yazarak rahatladım şuan ruhen bilemicem ama sanki içimden bu duygularım kimseyle paylaşamadığım bu duygularımı yazarak içimden atmaya çalışıyorumdur
gece gece ağlamak istiyorum sanki ne istediğimi bile bilemez hale gelmişim belkide ben huzur arıyorumdur

Nişanlıma kavuşmaya çok az kaldı günlük tatil planları yapıyoruz gel teskere gel

bu yoğunlukta hep seni ihmal ettim günlükçüm
neyse kursum başladı herşey iyi gidiyor maşallah
kurstaki hocalar çok iyiler, ilk kez severek gidiyorum
arkadaşlara gelince, bana kaçamak bakışlar görüyorum sürekli ama kızlardan
erkeklerden bitanesi varki çok tatlı yaaa, ayrıcada çok centilmen
tatlılığının sebebi yakışıklılığı değil konuşması
bi çoğu dalga geçiyordur ama benim çok hoşuma gidiyo
hoca kitap dağıtırken benim kitabımı o verip, arkaya uzattı kitapları
arkadada kızlar vardı ama onlarınkini vermedi, tabi ben şuan için sessizce izliyorum hareketlerini
aşk maşk olcğaından değil, onla çok iyi arkadaş olabilirim
ha bide bi kız arkadaşım var, şimdilik kafalar uyuşuyor gibi hadi hayırlısı
bugün kendime izin verdim evdeyim, film izlicem
hadi şimdilik kaçıyorum günlükçüm,görüşürzzzzz

Günlükcan ben geldimm
bu sefer iyi haberler getirdim sana
bir yola çıktık bakalım sonu ne olacak =)
heycanlıyım mutluyum karmakarışığım
korkmuyorum sonu ne olacak diye sonuçta herşey bizler için değil mi

benim için önemli bir tarih artık 15/10/2011
ben yazıyorum bir kenara sende unutma

Ve işte hayatımdasın sevgilim !
Başıma gelmesini istediğim şeylerin en güzeli belkide..
Bir yıldız kaymadan ,
Hiç mum üflemeden,
Suya demir para atmadan...
Hic ummadığım kadar kendiliğinden gerçekleşen dileğimsin..
Ne bana gelene kadar geçtiğin yollar, ne de uyuduğun evler umrumda...
Gülümseyişin, huzur verişin, herşeyi hissedişin,
2 kişilik düşündüğün zamanlar ilgilendiğim...
Ve kalbinin benimle büyümeye başlayan kısmı...
Ne kocaman pastadan bi ev ne de ışıklı bi şato hayalim...
Sadece sen..
Ben ve sonu nasıl biter kaygısı taşımadığımız bu masal....

Günaydın günlükcan,sinirli gergin patlamaya hazır atom bombasıyım bugün pimim çekilirse her an patlarım

ölüyorum günlük cumadan beri ölüyorum.
ne uyku tutuyor nede yemek yiyebiliyorum.
duyduğum her cümle her kelimede o geliyor aklıma.
recep ivediği izledim gece. onunla sinemada izlemiştik.
ağladım, ağladım, ağladım....
yok böyle bir acı.
sabahta mail atmış seni seviyorum diye. utanmadan nasıl diyebiliyor , hangi yüzle yazıyor bilemedim.
saçlarımı kestirdim , rengini değiştirdim.
değişmek istiyorum, eski ben olmak istemiyorum.
bu ihanet değil günlük bunun adı başka...

günlükcan yıne dopdolusun bakıyorum da....benım halım harap...içimde bır hırcınlık ,nefret,kalp kırıklıkları kötü bır hırs var....bana kötuluk yapsalar bıle hep iyilikle yaklasacakmışım ben...sanırım depresyondayım,dün eşimin yanında çocuk gıbı ellerımle yuzumu kapatıp agladım...bu aglamalarım çogalıyor günlük....ne oldu da ben bu kadar nefret ettım onlardan..ne oldugu bellı de nasıl kurtulacam bu durumdan o belli değil işte

Sevgili günlük,
Eski eşim tek taş yüzüğünü alıp sevgilisine evlenme teklif etmiş.
Mutlu olsun çok istiyorum, inşallah olurlar da.
Ama,
yine de
içimde
bir
yer
cız
ediyor.
Sorma neden diye... çünkü bilmiyorum :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…