Popüler Konu Sevgili günlük...

günnük gecen yazmistim ama yine ayni seyleri yazicam..
bir anne veya baba nasil olurda evladim feda olsun der, nasil olurda diger evladimi da feda ederim der???
böyle canindan kolayca vazgecebilen anne baba oldugu sürece daha cok sehit verir bu ülke...
oysa benim canimi yaktilar artik kimsenin evladi ölmesin bir dur diyin bu seri cinayetlere diye ses cikararan anne babalar olmali..
evet günnük bence o ölümlerin hepsi birer cinayet..
vatan o ülkenin gencleri ölerek mi sag olacak?
ben yasayacagim diye ille birilerinin ölmesi mi gerekiyor?
aslinda suraya acik acik yazmak vardi herseyi ya neyse..

Neden böyle oldu günlük..
Birden bire her şey nasıl değişti..
Sanki yaşadığım geçmiş benim değil gibi:26:Öyle şaşkın öyle vurgunum ki..
Bakıyorum etrafıma sanki kimseyi sevmiyor gibiyim öyle soğudum yani insanlardan..
Hiç kimse samimi gelmiyor artık bana çıkarcı olmuş herkes
Çekip gitsek burdan
Gitsende ne olacak gerçi öncedende böyle derdim çok mu iyi oldu sanki hıı
Hayırlısını istiyorum Allah'ım yanlış cümleler kurmak istemiyorum artık keşke bilseydiniz bazı şeyleri

haber alamamak çok zor,keşke bende arayabilseydim onu günlüğüm :26:
çok mu yoğun yine çok mu işleri var, gerçi arayamamasının nedeni o olsa keşke,inşallah iyisindir
çok merak ediyorum

Günlük kaç gündür ima ediyorum,dün de açık açık söyledim.
Bitmeli artık dedim.
Yok,anlamıyo.Saçmalama diyo.
Neden saçma olsun ki? Gerçekten isteyemez miyim ayrılmak?
Sıkıldım,yoruldum artık.Her şey çok yanlış zamanda yaşandı.
Şimdi de geriye dönemiyorum.En ufak açığını bekliyorum sadece.
Her an bitti diyebilirim.Ama beni ciddiye almıyo!
Ama bir gün içimdeki her şeyi döküp bitiricem..
Özgürlük gibisi yokmuş günlük
Kafan rahat oluyo ohh ne güzel:109:

Öğretmen olmayı hayal edersin,öss yi kazanıp eğitim fakültesine gidersin,diplomanı alırsın,önüne KPSS engeli çıkar,çok geçmeden hevesin kaçar..KPSS ye hazırlanırsın. Beklerken ücretli çalışırsın,kadrolu öğretmen sana acıyarak bakar,çok geçmeden hevesin kaçar..KPSS yi kazanacak gibi olursun,o dakika kopya skandalı çıkar,sınav iptal olur,sudan çıkmış balık gibi olursun ve yine hevesin kaçar..KPSS ye hazırlanırsın,55bin atamayı duyar umutlanırsın,55 bin dediğin 40 bin olur,30 da seçim yatırımı olur,10 binle kalakalırsın,öğretmenlikten değil insanlıktan bile hevesin kaçar...

Balon gibi gözlerle yazıyorum sana günlük.
ağlamaktan içim çıktı. içimde ki acıyı ağlayarak atarım belki dışarı ne dersin?
onunda canı acıyormuş yalan günlük yalan. seven adam vazgeçer mi sevdiğinden.
sevmedi beni . sadece hayatında ki kaosta onun için hava alacağı, mutlu olacağı, sığındığı bi limandım ben.
bir aşkın daha sonuna geldik, yapımda ve yayında emeği geçen herkese teşekkürler.
kalbim mengenenin içinde sanki geçicek biliyorum geçicek ama delip geçicek.
Rabbim dayanma gücü versin.
Verdiğim kararın arkasında durabileyim, o mu ne olsun ? neyi hak ediyorsa o olsun.
Bedduam yok,yolu açık olsun.
Sevilmediğini anlayan bi kadın ne diyebilir ki başka.
Hadi ben gidiyorum, hazırlanıp kursa gitmem lazım ama bu balon gözleri kankama nası anlatıcam ben ufff

günnüşüm
bugünlerde güzel haberler alıyorum Allahıma binlerce kere şükürler olsun her sıkıntının ardından ferahlık vermese yaşanmaz vallahi :)
bazı şeyler kesinleşmeden burada bahsetmek büyüyü bozabilir

53 tane i... gebermiş günlük daha fazla istiyoruz yetmez bu...

Bugün kürt bi vatandaşımızın feryadını izledim ''Bunlar bizden değil kürt olmaktan untanıyorum dedi''

Tek kelime var ona söyleyeceğim HELAL OLSUN SANA...

Bana gelirsek onla konuştuk gece 4e kadar mesajlaştık bensiz yapmayacağını anlamış çok seviyomuş beni...

Şuan yanımda olsan sarılıp ağlardım dedi..İlk defa ondan böyle şeyler duydum

Yanıma gelicek ve galiba biz yeniden beraber olucaz

Peki ben Sana ne diyicem Benden iyice Nefret etmenden korkuyorum

Kimseye söyleyemesemde benim için çok değerlisin inan...:26:

beni cookk üzdüü be günlük
ben ne yaptım bilmem kiii ama onun sorunları bıktırdı beni artık
soguttu kendinden istemiyorum olmuyosa zorlamanında alemi yokkk
onu Allah a havale ediyorum gün gelicek cektirdiklerinden öyle pisman
olucak kii..

insan eşek olunca semer vuran çok olurmus.cok kızgınım günlük cok büronun işlerının yaklasık % 80 i bende ssk stopaj ekstra.iş cok ben nasıl işler bitecek diye dusunurken diger iş arkadasım bugun evde dınlenmeyı yeglıyor ve işin ilginc yanı patronum bunları goruyor ve agzını acıp tek kelıme etmıyor ve bu cocuga odul olarak benımle aynı maası verıyor.hay tukuruyum adaletsız dunya sana.kac kere aradı acmadım acmamda bu zamana kadar semerı cok yedım ama eşeklık sırası sende.sabır sabır sabır derdı veren Rabbım sabrınıda versın.çav gunluk

bazı şeyler çok fena içime oturuyor günlük! arkadaşlarımı çağırdım eve. biri küçük kardeşiyle gelcek mecbur. önceden ailemede haber verdim. şimdi öğrendim yarın abimler gelcekmiş. arkadaşlarıma gelmeyin diyemem. abimlerde geri çevrilmez. bi kurulu düzenim olsaydı günlük böyle olmazdı bi yaştan sonra bekarlık zor günlük.. pişman oldum kızlara gel dediğime.. sevinçlerim hep kursağımda kalır zaten

Sevdiceğimle bu akşam dışarda gücel bir yemek yicez...
Evi filan gene komple temizledim gaza gelip. Bir süpüreyim diye başlayıp hızımı alamıyorum Tanrım ne Kakılmış ruhluymuşum :2:
Kendime şimdi bir sıcak çikileta yaptım
Yıkandım filan; ne giyicemi düşünüyorum:26:
Bir de malum ay döngüsü başlayacak karnımda ağrı var, keyifsizim yani Günlük.
Bir de Pazartesi günkü ders iptal oldu, ohh azcık nefes alalım ya, yarın okumalara devam edeyim...Bugün okuma yapmak istemiyorum.

Merhaba günlükçüm çok kötüyüm çok arkadaşım hamileydi malesef bebegimiz annesini bırakıp giti kürtaj olucak malesef sözün bitigi yerdeyim günlükçüm ya içim acıyo şimdi kimbilir onun içi nasıl yanar salı günü gebeligini sonlandırıcaklarmış içim yanıyo kor ateşlerde hemde

Ben de aşık olmak istiyorum. Nerde o kişi acaba şimdi...

Ya da var mı öyle biri...

Çok yalnız hissediyorum kendimi. Bomboş...

Sevmediğimin sevgisi yetmiyor bana.

Ben de sevmek istiyorum birini.

Gece_Kuşu'nun yazdıklarına katılıyorum günlük...
Ne heves bırakırlar insanda ne de azim...
Dün ücretli yapan arkadaşımla konuştum, başlamış yavaştan çalışmaya.
Ya ben napıyorum bomboş dolanıyorum hala.
Bugün yarın die erteleyip duruyorum.
Atama olcak mı olmayacak mı hiçbir şey belli değil.
Firarperest'ciğimin dediği gibi bir söylenti dolanıyo ama hiç güvenemiyorum üstelik çok az bir rakam.
Bize yapılan haksızlığı örtmüyor bile.
Atanmak hayal bana

saçlarımmm ...takmış durumdayım saçlarıma!!!!
çabuk uzasınlar... omuzumda ya bu ne niye kestimki..yaza kadar uzaması lazım ..
bugün gittim gerçek saç çıtçıt aldım az geldi komik durdu haftasonuna gidiyim bitane daha alayım onları takayımda az heevesim kırılsın zırlamam dursun zalak kafam niye kesiyorsun bırak boyaları akar!!!
rengi tam istediğim kendi rengim geldi ama boyu. offff uzun çok ateşli duruyor kısa biraz daha masum :)
ne oluyor bana tanrım :)

günlük bu hafta herşey değişebilir sana bidahaki yazdığımda yaa günlüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüük diyip gelicem :)
yada her b.k aynı dicem :) ağzımıda bozdum iyimi iyi iyi
havamdayımm dolaplarımı temizledim mis
alışverişe ihtiyacım var sanki giyicek düzgün bişey bulamıorum dolapta tarzım değişti galiba
yemek yiyimde kuzenlere gidicem kahveye özel çagırıldım bugün :)
günlük çok mutluyum leyn banyoda yaptım mis bebek koktum kendimi şımartmaya bayılıyorum.
he bide bi karı var nicole s.diye off saçlarını gördükçe aglayasım var uleyyy nalet gelsin.
bu arada bu hafta çok üzgündüm çok çok ağladım şehitlerimize hep rabbim kelimeler boş anlamsız kalıyor

günlük ne dicem biliyormusun çok duygulandım
bebeğimi kaybettim evet hiç aglamadım
ama cok iyipatronlarım var
ögrenince bana izin verdiler iyiyim dedim ama yine de olmaz gelme işe dediler...
gözlerim doldu

böyle iyi insanlar oldugu için hayatımda çok mutluyum

dün de arkadaşım doktor eşi o kadar yardımcı oldu kiii
hayatımda kötü şeyler olsa da çok güzel insanlar varrr
ağlıyor muyum yoksaa

gnlükcaaaaaaaaaaaaaaaaaaan napıyonnnnnnnnnnn
tuhaftı be günlük bütün gün rüyamda eski sevgilimin sevgilisiyle uğraştım durdum :S noluyosa bana kız bırak sevgilimi döverim diyodu benimde elim armut topluyodu galiba çünkü cvp veremiyodum her neyse sonra annem kaldrdı halam gelmişti almanyadan onla birlikte kahvaltı yaptık yine beni yönlendirdi model olmam için bide annemin yanında aramızdaaaa bilmiyolar demi diyo :S sayende biliyolar dedim sonra gyindim süslendim kuaföre gittim ordan arkadaşlara özel falcı olarak fal baktım salladım bişiler bitirdim kızlar şok tabi sonra meydanda gedik biraz anarmol giyinmişim gittiğim yere göre sürekli baktılar çok sinir oldum sonra arkadaşımla bluştum baya dertleştik bu eski sevgiliminde arkadaşı oldugu içn bana onla ilgili bişiler dedi çok şaşrdım grçekten :26: sonra o sırada onu gördük allahtan o bizi görmedi yanlış anlardı kesin öle işte çok iyi geldi onla konuşmak sonra eve geldim kafama göre takılmaca yapıorumm hadi muck snaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…