Popüler Konu Sevgili günlük...

selam günlük...
haftasonlarını seviyorum, çünkü okula gitmiyorum....
kursum vardı bugün, kurstan geçen hafta bana slm veren bi çocuk vardı...
bugün geldiğinde selam vermek için gözümün içine baktı resmen
arkasında oturuyodum, bian durdu ve ders çalışıp çalışmadığımı sordu
sonra sohbet koyulaştı tabiki
ders arasındada beraber çay içmeye çağırdı... tabi bana attığı adımların karşılığında bende kız arkadaşımla gittiğim ööğle yemeğine onuda çağırdım
öyle bi kanka olduk işte
benden bayaa büyük ama çok akıllı bi çocuk, ayrıca düşünceli ve olgun
şimdilik iyi bi arkadaşlığımız var, en azından benle ilgilenmesi hoşuma gidiyor...
buarada kursta biraz dikkat çeken bi tipim... buyüzden bayanlar baya süzüyor...
galiba aralarında bana sinir olanlarda var:26:
sabah sınıfta 3kız 1 erkek vardı, girdim sınıfa herkes bana baktı, günaydın dedim kimseden cvp yok
ama ben yılmadım, başka bi kıza günaydın dedim, suratıma baktı şaşkın şaşkın.... günaydın dedi ama dövmesini tercih ederdim...
o nasıl bir günaydındı bilmiyorum
neyse artık umarım hakkımda kötü düşünmüyolardır....
neyse günlüğüm keyifliyim bugün maaşallah...
hedeflerime adım adım gidiyorum,
hadi öptüm seni

Az önce en yakın arkadaşımın hamile olduğu haberini aldım
Öyle sevindim ki, uzun zamandır istiyorlardı zaten.
Allah isteyen herkese sağlıklı bebişler versin İşallah

Ben çok tatsız tuzsuzum günlük.
Tamam işsizlik onu çok yordu biliyorum ama elimden gelen en büyük sabrı ve anlayışı göstermeye çalışıyorum.
Herkes düğün ne zaman diyor ben de henüz belli olmadı, bakalım kısmet filan diye geçiştirip duruyorum.
Evet gerçekten ben de çok merak ediyorum bu akşam bu soruyu.
Düğün ne zaman?
Nişanın üzerinden 9 ay geçti. Daha kaç 9 ay daha geçer bilmiyorum.
İsyan etmiyorum. Allah en hayırlı zamanı bilir, biliyorum.
Ben ne zamana kadar olursa bekleyeceğim onu.
Sadece bazen üzerimdeki yük ağır geliyor.
6 senedir birlikteyiz, 9 aydır nişanlıyız.
Ömür ayrı gayrı geçiyor.

Az önce tartıştık.
Onun aşkıyla öyle doluyor ki içim onsuz olmanın nasıl olacağını düşündüğümde bile gözlerim doluyor.
Ama o az önce öyle soğuk konuştu ki benimle çok öfkeliyim, çok karmaşığım...

B*k gibiyim şu an. Ama geçecek geçecek.
B*k gibi olmama rağmen içimde sebebini bilmediğim büyük bir huzur var çünkü.

günlük... kızgınım kırgınım... haftaiçi çalışıyoruz haftasonu rahat görşebiliyoruz yüzyüze bile değil.. telefon ve internette. ben rahat görüşelim diye arkadaşıma gitmezken o saatlerdir arkadaşlarıyla aradığında açmayasım var. sesim ister istemez düşüyo. sonra trip yapan taraf olmak istemiyorum. ya da ne oldu sorusunu cevaplamak istemiyorum. ne olduğunu kendisi anlasın bilsin... ne oldu ki böyle nazara mı geldik anlamıyorum. beni ihmal ettikten hayal kırıklıı yaşattıktan sonra; eşeklik yaptım aşkım ben niye böyle yapıyorum seni üzmemem laım sen çok mutlu olmayı hak ediyosun demenin bi anlamı kalmıyo ki.. bu bi kaç güzel cümleyle de gönlümün kırgınlığı geçsin hemen istiyosun. ama olmuyo.. diğer herkes gibi benm de hesaplar içine girmem kendimi çekmem hissettğm gibi davranmak yerine kendimi farklı mı göstermem lazım.. aşkım ne olur eski biz olalım kendine gel artık

honour9'un yazdıklarına çok güldüm yea, söylemeden geçemicem.

Öyle kızlara ben de o kadar çok rastladım ki kendi yaşadıklarım geldi aklıma.

Soru sorarsın öldürecek gibi bakar bazı kızlar, cevap vermekten acizmiş gibi davranırlar.
Gülümsersin, bir şey dersin küfretmişsin gibi nefretle karşılık verir somurta somurta...

Bir tane dangalak da yanına gittim dersle ilgili bir bilgi alayım diye beni hiç sallamıyor, yüzüme bakmıyor, ben konuşurken başkasına laf anlatıyor.
Sen kimsin dedim içimden bana o davranışı sergileyecek?
Senin ne haddine beni kaale almıyor(muş) gibi yapmak.? Sonra yeri geldi ben de yaptım yapacağımı.
Kız yanıma gelip duruyordu bir ara. Tabi benim için o hareketiyle bitmişti, hiiççç pas vermedim salağa.
Şimdi de yüzüne bakmıyorum. Yok sayıyorum.
Böyle davranacaksın, tüm eziklere. Değer verilmeyecek adam baştan belli zaten.

Hadi baaayyyy. Ben dizi izlesem süper olacak süper.

günlükk fostıklı kurabiyeye sölee azim varken çalışssın ben evlilik düğün müğün derken koyverdim sınavdan sonra elime kitap almadım umarım 85 puanım zebil olmaz bu sene ben girmicem sınava...

babanemin 40ını yaptık bugün yine çok kalabalıktı 120 kişiydik sanırım ne çok seveni varmış olur tabi bi kere sesinin yükseldiğini duymadım ,hep içine atardı mecbur olarak o şeytan suratlıyıda gördük ama mutfaga giremedi bu sefer biz hazırladık tabakları , o kim ki babanem için tabak hazırlıcak ? Babanem hastayken yemek için dedemin eve gelmesini beklerdi .. Lafta soktum o pisliğe .. Anneme çöp poşeti nerde dedi biri annemde ben nerden biliyim ev sahibi bilir dedi imalı bi şekilde... bende kızdım evin sahibi öldü bilmiyorum farkındamısın anne dedim !! o ev onların degil benim gözümde misafirler ve öyle kalıcaklar defolp gitsin pislikler hıncım geçmiyo onlara karşı elimde olsa yolucam
neyse ..
yarın kızlarla sınava çalışcaz nası biticek onca konu bilmiyorum gerçekten çalış biblo çalış başlıyo sınavlarrr

böyle işte yine kinimi kustum sana akrabalar arasında böyle şeylerin olması ne kötü dicem ama artık onlar akrabam olmadıgı için no problem

merhaba günlügüm bugün ayriligin 8 ci günü ilk günlerde kendimi cikmazda hissediyordum ama sanirim günden güne dahada iiyiye gidiyor bu yalnizlik dönemimde kendimle basbasa kaldim ve kendimi daha iyi taaniyorum daha iyi kararlar aliyorum tek dilegim onunla karsilasmamak malesef ayni binalarda kaldigimiz icin ister istemez bide komsum kendisi ama anlicakki o gittigi icin kendimi kahretmiyorum tam aksine dahada gücleniyorum günlügüm biliyomusun kendimi daha cok seviyorum en azindan moral bozan kimse yok hayatimdaki pisliklerden birer birer ariniyorum yasamak icin bir erkegin sahte gölgesinde olmak sart deyilmis bunu cok iyi anladim ben hayati cooooooooooook seviyorum ve su sözede cok inaniyorum AGIZ TADIYLA YENEN KURU EKMEK KORKUYLA YENEN BALDAN TATLIDIR! simdi sirada hedeflerim var onlari insallah allahimin izni ile birer birer yerine getirecegim herseye ragmen kadinlar güclüdürrrrrrrrrrr hascakal günlügüm tekrar görüsmek üzere bidaha görüsmek üzere hep görüsmek üzere :))))

Bu dengesiz hallerin hoşuma gitmiyo X kişisi

Sanalız ! Sanalsın ! Sanallar !

Anla Artık PLeasee!!!

Tam benlik bi avatar buldum yeaaaa:):)

Son düzenleme:
Günlük burada atanmayı bekleyen öğretmenlerimi gördükçe aklıma kara düşünceler girmeye başladı.
Öğretmen olupta ben de atanamazsam? Olmasam mı?
Hem istiyorum hem istemiyorum.Napsam günlük çok kafam karıştı:44:
4 yıl öğretmen lisesi,4 yıl üniversitede dirsek çürütüp sonunda büyük bir hüsranla karşılaşmak istemem:26:
İnşallah buradaki bütün öğretmenlerim atanır günlük hepsine bol bol dua gönderiyorum
Neyse günlükçüm ablamın sevgilisi çok sinirlerimi bozdu.
Kıza o kadar baskı yapıyo ki! 2 günde bir buluşmazlarsa bi tavırlar bi tripler sorma yani
Gelmiş 25 yaşına ama hala çocuk gibi.Gündüz buluşuyolar,akşama da internette görüntülü konuşuyolar!
Çok sıkıyo kızı ama farkında değil Zorla evden çıkarıyo resmen ablamı
Sanki 1 gün görmese ölücek
Tövbe tövbe
Bende ders çalıştım bu saate kadar.Tabi geç başlamıştım,anneciğimle doktora gittim.
Canım annem benim hep biz gidiyoruz ona bi türlü sıra gelmedi
Özele de gitmeyince hiç ilgilenmiyolar ki günlükçüm
İlla para vericeksin yani.Ben hiç devlet hastanesinde güler yüzlü doktor görmedim.Nedense hepsi zorla orda duruyomuş gibiydi.
Tamam zor iş ama insanların da doktorlara ihtiyacı var sonuçta.Her türlü insan görüyolar,elbet bıkkınlık olur ama nebiliyim işte günlük
Umarım kalp doktoruma bir daha gitmem gerekmez.Arada bir çarpıntı oluyo durup duruken:26: Şu holter midir halter midir neyse işte ondan takıcaklarmış bana bidaha şikayetlerim bitmezse:18: Hoş,doktorumu tekrar görmeye hayır demem ama oraya gidince otomatikman kalp atışlarım hızlanıyo benim.
Sonra da kalbin çok hızlı diye korkutuyolar beni
Ayy ne çok konuşmuşum günlük Valla çok iyi geliyosun bana sen
Ben birazcık daha prepositional phrase'lerime çalışıp yatıyım.Her hafta quiz oluyoz günlükcan malum
Haydi hoşça kal günlük

slm günnüşş
evdeyim takılıyorum lale devrini izliyoruz annem abim ve cocuklar
beyimde cok yogun çalıştıgı için cmrtakşamı kafa dağıtma hakını kullanıyor çok yoruluyor o yuzden ses çıkmıyorum
ama bozulmuyorda değilim
vakti gelince nasıl olsa bırakır
aaa lale devrinde lale öldürülmüş hemde necip bey tarafından
toprak ile çınar boşanma mahkemesinde şuan cınarın diyeceği varmış
boşanmak istiyorum dedi
topriş te istiyor
amagönülleri istemiyorr
toprak ayağı fırladıııı veee ben vazgeçtimmmm dediiiiiiiiiiiiiiiii
böle günnüş keşke her mahkeme böyle mutlu sonla bitse hatta kimsenin yolunu hiç oraya düşürmese
yeşim çok bozuldu
yarın beyimle ev bakmaya gidicez inş beğenir ve bu dert biter
kendime 2 tane nevresim takımı bir 4 mevsim takımı ve yatak örtüsü alıcam beğendim desenlerinide yatak örtüsü kelebekli beyaz oturp izleyesim geliyor
yatak odası için perde de beğendik beyimnen taç tan yatak odası takımı henüz beğenemedim alçak yatak ve 8 kapılı sürgülü dolap istiyorum salon takımı beğendim ama cok pahalı alamayız herhalde köşe takımlarına bakıcam nasip kısmet aristonun siyah takımını istiyorum arçelikte tost makinesi gördüm siyah çok şirin waffle ve üçgen tost yapabiliryor fiyatıda uygun aybaşında alırım herhalde
meyve sıkacağı tefalin var doğrayıcı movinex çatal bıçak jumbo yemek takımıda karaca ve bardak takımı alıcam hee banyo takımı iihtiyacımda varrr
cocuklarada tırmalama tahtası
tv ve üniteside var kitaplıkta istiyorum sonra tamamdır benim ev
ayyy annnem ne nazlı hastaaa
neyse günnüş görüşüzzz

İçimde anlamsız bir mutluluk var neden acaba
Ders çalışmaya başladım sanırım farklı şeylere çalışmak (2 sene öss'den sonra) iyi geldi bana
Sıkılmıyorum en azından
Pc'nin şarjı bitiyor telefonun şarjı bitiyor
Ve odada tek bir priz var
Üçlü priz almam şart oldu benim
Maddi sıkıntılar içindeyim paraya kıyamıyorum
Öğrencilik zormuş
Annemi de özledim
Neyse az kaldı
Bekle beni İzmir!

İçimde 1-2 aydır geçmek bilmeyen içimi sıkan bir şeyler var.Bu ne benim ilşkimin bitmesi ne de aile sıkıntıları ..Sadece kendimi tanıyamamak.Bir türlü ayağımı basamıyorum zemine.Kendimi tanıyamıyorum yaşım oldu 24 hala ben ne istiyorum ne zaman moralim tavan ne zaman taban ben yakalayamıyorum kendimi.İşe girmiştim hayır ben yüksek lisansa devam etmek istiyorum dedim.Ylükseğe başladım ama şimdi ise zaman kaybı gibi geliyor.Doğru karar verip vermediğimi sorguluyorum.Yanlış mı yaptım ,formasyon mu almalıydım acaba ? uykularım kaçıyor.Aniden ağlama krizleri yaşıyorum ne oldu diyorlar bilmiyorum ki içimden geliyor .Durduramyorum .. İş ilanlarına bakarken hep öğretmenlk tarzı işlere bakıyorum.Fabrika işleri istemiyorum.Herkes de çok güçlü kız her şeyin üstesinden gelir izlenimi uyandırıyorum .. Hayır ! ben aslında içinde sürekli bi çekince ve ürkeklik taşıyan ne istediğini bilmeyen biriyim..

Belki 1 ay sonra değişicem,bunları ben mi yazdım diyeceğim.Sürekli psikolojim değişiyor.Kararlarım,doğrularım,zevklerim değişiyor.Bu değişimleri yaşarken verdiğim kararlardan kaç tanesi doğru acaba Vazgeçtiğimmm ! ah mehmet ah .Bu yazdıklarımı okusan ya bilsen evet bana ne desen hakediyorum . senden vazgeçişim iş,kariyer isteklerimdi.Eeee şimdi ne oldu ki yaptım mı .Ne oldu ne değişti elimi ayağımı çektim nedir bendeki bu isteksizlik bu da geçicek mi ? Tekrar eskisi gibi tuttğunu koparan ben olacak mıyım ?
Allahım sen bana ne istediğime karar vermeyi nasip et ! Şu an yapacağım tek şey yükseğimi bitirmek , tezimi tamamlamak ! Madem bu kadar bir senemi verdim bu seneyi de hakkıyla vereyim ve bitireyim ...
Allahım sen içime ferahlık ver yarebbim ! huzur ver içimdeki bu beni boğan sıkıntıyı yok eyle allahım

Ya ben ne diyim ki günlük sana... Kaç kere yazdım ki aynı şeyleri,kaç kere yaşadım. Ya her şey bu kadar kötü gitmek zorunda mı? Ben anlamıyorum. Ben mi mahvediyorum her şeyi yoksa? Ne zaman gerçekten her şey düzelecek? Ne zaman? Ben sadece günlerce,aylarca uyumak istiyorum artık. Başka çözümüm yok...​

gözlerim ağrıyor günlük.
ağlamaktan onlarda yoruldu gariplerim.
bu kaçıncı yenilgi ?
insanın vücudu amma çok gözyaşı üretiyormuş, ağla ağla bitmedi.
hele hele karşısında zırıl zırıl ağlamam.
ama napabilirim çok seven bi kadının gözyaşlarıydı onlar.
kaçıncı bitiş ?
yoruldum, yorgunum.
hayat birz daha kolay olsaydı benim için dünyanın dengesi mi değişirdi sanki ?
ben gidip uyuyayım. kimse hayallerimi parselleyemedi daha.
barıştığımızı,evlendiğimizi,çocuklarımızın olduğunu hayal etmeme kimse engel değil.
görüşürüz günnük

Günce......
Yine uyku yok,yine uyku yok......Bir gece de normal insanlar gibi uyku çökse de şu gözlere huzurlu bir rüyaya dalsam.Biliyorum,kendimi kandırıyorum.Bu kafada bu kadar dert varken uyku haram bana.Herşeye rağmen süngüyü dik tutmaya çalışıyorum.Arada elim titriyor elbet,neylersin,iflaz olmaz bir duyarlıyım.Bir yanım kalk gidelim diyor,eğlencemize,neşemize bakalım...Bir yanım olduğu yere mıhlanmış....Gri tonlarını dahil etmeyi başaramadım gitti hayatıma.Varsa yoksa siyah ya da beyaz.Ya iyi ya kötü...Ya mutlu ya da mutsuz...-mış gibi samimiyetlerden,arkadaşlıklardan usandım.Yoruldum maskeli balolardan,oyunlardan...İnsanların kendisi gibi olması bu kadar mı zor?iyisiyle kötüsüyle ama dürüst olması bu kadar mı zor???Hiçkimseye el veremiyorum çünkü biliyorum ki hiçkimse ilkin kendisi değil...

off off bu saat oldu yine uyku tutmuyor günlük...
yakında zombi olacağım.Melatonin yetmezliğinden erken yaşlanma belirtileri göstereceğim...

Günlükcüm sinirlerim bozuk kusura bakma,geyikle moralimi düzeltmeye çalışıyorum...
bu gecede hastanede geçirilen saatler sonucunda,sonucun iyice vahimleştiği bir kez daha tescillenmiş oldu...
üzülüyorum çok,çok sevmişim ben kayınpederimi,ama gidiyor işte ve elden hiçbirşey gelmiyor ne yazıkki
ve yıllardır hayalini kurduğumuz planların belkide hiçbiri gerçek olamayacak...
hep yaz derdik olmadı,alelacele olacak belkide herşey bilemiyorum...
ama bizi mutlu görmek hakkı ve ne yapalım,kader böyleymiş...
allahım nişanlıma güç kuvvet versin,ben hep senin yanındayım aşkım
aynı şehirde buluşamadık daha bunlar böyle olsada ileride güzel şeyler bizi bekliyor olacak eminim
bunlar sadece prosedür(kendimi kandırıyorum şuan günlük çünkü başka türlü toparlayamayacağım)

bir yandan tez,sunum bir koşturmacayla daha bu yılı bitireceğiz desene hayırlısı be günlük ne yapalım
allah yuvamızdan mutluluğu esirgemesin yeterki

Kahvaltıya yetişebilmek için haftasonları da erken kalkmak sinirimi bozuyor günlük yahu
Ben 11-12'den önce uyanmam ama yurdun kahvaltı saati 8-11
Birkaç kafa dengi arkadaş bulup eve çıkmak istiyorum
Hem maddi hem manevi açıdan en iyisi bu
Bugün ders çalışacağım
Psikoloji aldı başını gidiyor 900 sayfalık ansiklopedi tarzı kitabı 1 dönemde bitirecekmiş hoca
Ne olduğumu anlayamadan mr incelemeye başladık
Derste danışman hoca geldi oryantasyon toplantısı var öğrencilerinizi alabilir miyim dedi,
Hoca baya bozuldu ilerlemem gerek ben dersi bırakamam giden gitsin dedi
Ben çıkmadım benimle beraber 10-15 kişi daha çıkmadı diğerleri çıktı
Hoca da ona sinirlendi sanırım yansıttı tahtaya mr görüntüsünü nöronları inceletti bunların hepsi sınavda çıkacak başka bir şey sormayacağım dedi
Dersten çıkanlar için zor bir sınav olacağı kesin
Gerçi çalışmazsam benim için de hiç kolay olmayacak
Kaçtım ben günlük

Bi insan kaç kere kırılır,kaç kere ölür? Ne zaman vazgeçer yaşamaktan? Daha ne kadar kötü olabilir her şey? Daha ne kadarına dayanabilirim? Son 1-1.5 yıldır yaşadıklarımı düşünüyorum da sanki bi el sırf benim hayatımı mahvetmek için çalışıyomuş gibi hissediyorum. Sanki hiç gitmemecesine kara bulutlar çökmüş üzerime. Bi günüm mutluysa diğer günüm mutsuz... Daha ne kadar gidecek böyle? Ben ne kadarına dayanıcam? Hiç bilmiyorum. Artık ağlamak istemiyorum ya. Nefret ediyorum her şeyden... Hayat bu mu ya bu mu? Niye yaşıyorum ben,bunlar için mi? Niye? Sanki birileri bana dört bi yandan saldırıp duruyo. Bi tarafı düzeltiyorum diğer taraf yıkılıyo. Ben buna nasıl dayanabilirim ki? Yoruldum,tükendim dedim kaç kere.. Ölmem mi lazım bitmesi için?​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…