Popüler Konu Sevgili günlük...

günaydın günlük;
yorgun hissediyorum kendimi hala tam açılamadım bıraksalar uyurum
bu arada sevgilim sigarayı bırakıyor 6 gün oldu sigara içmiyor umarım bu böyle devam eder
hem bütçeye zarar hemde sağlığa... e tabi onunla birlikte bende içmiyorum sigara yani benimde 6 gün oldu
şimdilik bu kadar çav bella....​

martagon a selamlarımı iletiyorum,yalnız değilsin arkadaşım...
mecburen ders çalışmaya başlıyorum bende, gerçi benim ömrüm ders çalışmak...
herşeye rağmen ve her koşulda ders çalışmak...

Beni boşver ama sana iyi pazarlar günce...
Hafta sonu,tatil....Çoğunluğun iple çekerek beklediği şu pazar günlerini sevemedim gitti.İçim sıkılıyor son günlerde...Sanki bomba gibiyim ama pimi çekilmiş,patlamaya hazır.Öyle uzun zamandır sessizim ki,yüksek bir dağın tepesine çıkıp avazım çıktığı kadar bağırasım var........
Mor ve Ötesi "Bir derdim var","Araf"...Manga"Beni benimle Bırak".........Dinleyip duruyorum son günlerde.Güftesi bana ait olsaydı bu şarkıların,ancak bu kadar anlatabilirdi iç isyanı........

şuan belirsizliğin içindeyim.bundan dolayı hiçbir şeye anlam veremiyorum,mantık yükleyemiyorum.evet mantık yükleyemiyorum...
bir şey götürdü benden,bir şeyi eksiltti ama ne olduğunu hala bulamadım.o götürdüğü 'şey' -her ne ise- benim için iyi mi oldu kötü mü oldu bilemiyorum.
ilk defa böyle bişey yaşıyorum.bi tarftan da şöyle acaba gerçekten götürdü mü yoksa bana bilmediğim bir 'şey' mi verdi.
biliyorum günlük sana saçmalıyorum gibi geliyo ama öyle değil işte.günlerdir adını koyamıyosam demek ki durum ciddi
ne ne neee ne bu hissin adı
off Allahım!
arkadaşım diyo ki bu anlattıkların senin benim gibi normal insanların başına gelicek şeyler değil.bu çok önemli bi söz.
kendime kızmalı mıyım benim başıma geldi diye.normal değil miyim artık onun gibi.
hayırr hayır eğer böyleyse müthiş üzülürüm
3 hafta öncesine kadar onun gibi düşünürken şuan niye pişman olamıyorum.acaba o 'şey' zaten içimdeydi da o bunun canlanmasına vesile mi oldu
ben öyle biri değilim
olmak istemiyorum
kabuğumu kıramasın kimse
böyle iyi...

uzun süre kk'nın başında oturmayı özledim günlüğüm kafamı testlerden kaldıramıyorum ki. ama neyse ki sıkılmıyorum. ama böyle çalışmaya devam edersem sonlara doğru sıkılıcam sanırım :26: neyse şu salı günkü sınavı en iyi şekilde atlatıyım da. bu ara herşey yolunda gibi
salı günü sınavdan sonra ders yok sanırım. emin değilim ama öyle olmalı. inşallah sevgilim çalışmaz da görüşürüz salı günü. pek bi özledim
ama herşey bozulucak diye de korkmuyor değilim. off niye böyle kötü şeyler geliyor ki aklıma
aslında gelmesi normal hep birşeyler güzel giderken tepetaklak oldu çünkü ilişkimiz. ama bu sefer bozulmasın, böyle mutlu olayım, kafam rahat olsun
böyle işte günlük. şimdi de saçıma maske yaptım yıkamak için bekliyorum.
görüşürüz

Günlük Bi Deprem eksikti yaaa offffffffff
Rabbim yardım et ordaki insanlara ...

Hep bişeyler yazıcam bu haberlerden sonra içimden gelmiyo
Sonra görüşürüz günlükcan...

dün aşkımla bulustuk yarım saatcik.olsun yorgundum zaten içimdende gelmemıstı bulusmak bu ara maddı sıkıntım var aslında yok bankada param var altınım var hazıra dağ dayanmaz ordakılerı yok saydım ben 50 tlcık aldım askımdan daha oğrenım kredısını yatırmadım.

dün aksam o kadar kızdımkı sevgılı patronuma dıger eleman işler yogunken gelmıyor bizimkide agzını acıp tek kelıme etmıyor nerdesın sen dıye aksam gelmıs bana catıyor bu işler neden bıtmedı bu zamana evrakmı kalır dıye ellerımı sıktım sus aysem dedım susssss sınırımden oturdum agladım.şu anda işteyım gunluk ne sinir bozucu degılmı bugun pazar ve ben calısıyorum.tavır aldım patrona sesımın tonunu suratımı falan bir gorsem heran bırını bogazlıyacak gıbıyım.kpss hazırlanıcam hala calısmaya baslıyamadım bu adam boyle yaptıkca ben daha cok hırslanıyorum.

Selam Günlükcan,

12 de kalktık yahu; aslında sevmiyorum geç kalkmayı günü kaçırıyorum Yağlı ballı güzelll bi pazar kahvaltısı yaptık başbaşa Malum 2 haftadır evde misafirim vardı Kocamı özledim yahu aynı evin içinde

Sonra pazarlık başladı tabisi; bugün temizlik yapmasak mı acaba, ben süpürmem sen süpür, haftaiçi yaparız, gel pS oynayalım Olmaz! dedim, 2 dk da bitiririz, evi b*k götürüyo tabir-i caizse Soktum onu salona, teknolojik oyuncaklarıyla oynaya oynaya temizledi her yanı Açtık müziği son ses, hem söyledik hem oynadık Azeri damarımız kabardı bugün Yemin ediyorum eve kadın alsam kocam kadar özenmez, missss gibi yaptı heryeri

Bitirdik temizliğimizi iki kahve yapıp başladık pazar keyfimize. Ama çok işim var daha; ütü, yemek, manikür, banyo, oje offfffffffffff! Kadın olmaktan sıkılıyorum bazen! Erkek olmak ne kolay oysa, yap banyonu cık

Bizim oralarda deprem olmuş...
Akrabalarıma, arkadaşlarıma çok şükür bir şey olmamış ama ya diğerleri...
Çok kötüymüş çok enkaz varmış.
Allah'ım sen feraha çıkar bizleri.
Sen yardım et...

ne gündüüü beeee ne gurur vericiydi tüm BURSA olarak ayaklandık be günlük astık bayragımızıda bdp ye ohh oldu sonra bağıra bağıra sesim kısılana kadar devam ettik evden yarım saat erken çıktım arkadaşlar bekliyordu başka yerde gurup olarak gidicektik makyajımdı bağrağımdı kıyafetti derken geç kaldım koskoca gurup baktım beni bekliyor sonunda geldim arkadaşımın sınıf arkadşları çok iyiler diyalogları hele süper :) sonra başladık 'şehitler ölmezz vatan bölünmez' diye inlettik yıldırımı kent meydanını heykeli ve daha nice yeri cumhuriyet caddesinde teyzemin biri kalkmış saygı duruşuna geçmiş o yaşında duygulandım valla sesim kısıldı tabi o kdar bağırmanın ardından sonra iskender yemeye gittik ohh miis karnımızı dıyurduk tekrar çıktık arkadaşımın eski sevgilisyle tanıştım hala kızı seviyo film gibi ya yaşadıkları birbirine bakışları aşkı anlatıo tabi gururları inatlarıda cabası ama ne güzel be sonra beni minibüse bindirdiler o sırada eski sevgilim aradı nerdesin dedi söledim in arabadan ben alıcam seni bi yare gitmemiz llazım dedi bn gelmem gerek yok dedim ama indim geldi aldı arabayla mitinge gittim diye kızdı söylendi dedim dört sene sonra gelip lap diye hayatıma girip öyle karışamazsın! sustu haklısın dedi hehhh şöyleeeeeeee hiç bişi yok içimde ona karşı ben miyim bunun için ağlayıp zırlayan diye kendime soruyorum :26: sonra bi cafeye gittik otrduk kalkıcam ben diye tutturdum meğerse bana süpriz yapcakmış tabi çekip gidince süprizide kaçrdım neyse sağlık olsun az önce aradı çık dışarı dedi ailem kızar dedim arkaşıma gidiyorum de dedi olmaz arkadaşım yok burda dedim offfff iyi tamam ya tamam dedi kapadı :18: aman öyle yani bende geçtim dizi seyretcem

Son düzenleme:
Günlük çok iyiyim,harikayım,süperim Şaşırdın di mi? Bak bu çok nadir yaşanan bi durum yaz bi kenara Şu an itibariyle mükemmelim ya Rabbim sen hep böyle olmayı nasip et... Nolur ya... Şu kulunu genç yaşında hayattan soğutma,yüzünü astırma. Zaten hiç yakışmıyo asık surat bana Ya günlük bütün gün kötüydü aslında tek yaptığım evi temizlemek ve mutsuz mutsuz dolanmaktı. Ama az önce aşkım bi şeyler yazdı. Bi anda karanlıklar çekildi sanki üzerimden. Bi anda içime ferahlık geldi. Ya çok ama çok mutlu oldum ya... Allahım bi daha karamsarlığa düşmeme izin verme nolur... Toparlanıyım artık.. Bi de Allahım depremde ölenlere rahmet,kalanlara sabır ver. Kimse böyle acılar yaşamasın. Amin.​

Geldim günnük geldim ..
Terör deprem .. Seyredemyorum haberleri. öyle bi dünya kurmuşum ki kendime mutsuzluğu,acıyı kendime yakıştırıyorum sadece. başkalarının mutsuzluklarını,acılarını okuyunca
çok daha kötü oluyorum.
Herkes mutlu olmalı. Hak ediyorlar.
Bana gelirsek . Kursa gittim geldim işte. Dersi dinlerken biraz unutuyorum ama hoca spk da aracı kurumların kurulma şartlarını anlatırken
onun elini tuttuğum geliyor aklıma.
dağılıyorum. yolda dalıyorum , ansızın gözlerim doluyor.
ağlamadım bugün ama doldu gözlerim.
yarın istemesemde karşılaşıcam onunla.
ne kadar zor di mi bu kadar yoğun hisler beslerken, elini uzattığında dokunacağın kadar yakın ama uzak ve imkansız.
buda benim sınavım demek ki. ona bir daha dokunamayacak olmak, kokusunu içime çekemeyecek olmak kahrediyor beni.
ama alışmam ve devam etmem gerek.

firarpereste söyle kötü psikoojiyi atsın hep böyle olsun ..
çok güzel bi gelin oluca, çok mutlu olucak o.

Ben gidiyim biraz çalışıp yatıcam.
yarın Rabbim bana güç versin. çok zor olucak çok.

sevgili günlükkkkk, bugün kurstan sonra arkadaşlarla gezdik tozduk biraz, sonra gittim alışveriş yaptım
sonrada onu düşündüm, galiba benle ilgilenmesi hoşuma gidiyor, ve tabi kibarlıkları
bugün kursa gelmicekti, dünden söylemişti
notları istedi benden, hafta içi götürücem Allah kısmet ederse
götürünce niyetini anlicam artık, hadi hayırlısı...
sütten dilim yandığı için sadece hayırlısını istiyorum..
yarında okul var, okula gidince içimi huzursuzluk kaplıyor
ama bu sefer düşmanlarımı mutlu etmemek için elimden geleni yapıcam kimseyi sallamicammmmm...
hadi öptüm seni günllükçümmmm

Bilinmedik bir hüzün var içimde, bir gariplik.
Anladım ki, ya ben fazlayım bu şehirde ya da biri eksik..

Ah günlük.. Bilsen ne garip günler geçiriyorum. Ben bile bi anlam veremiyorum.
Her zamanki gibi kalkıp dershaneye gittim ders sonra sınav falan.
Mat ve türkçe iyiydi aslında hatta tarih bile. Ama coğ berbat. Gerçi çok önemi yok benim için onun.
Ama fen off çok kötüydü en önemlisi o oysaki
Bugun sevidiğim tek haber hatfaya c.tesi dershanenin olmaması hatta öbür hafta hem dershanenin hem
işin olmaması
Bu aralar hep kötü haberler var ağlayıp duruyorum o yüzden izlemek istemiyorum.
Şehitler oluyor, deprem oluyor insanlar ölüyor evsiz, ailesiz kalıyor..
Başka bir yerde insanlar acı çekerken ben rahat rahat yemek yiyip uyuyamıyorum Üzülüyorum.
Yarın yine iş var günün en sıkıcı kısmı sanırım sabah kalk ve hastaneye git.
Seviyorum aslında hastaneyi ama bi türlü bitmedi şu tadilat hem hastalar rahatsız hem biz.
Ayrıca sürekli kat taşımaktan da yoruldum bıktım. VBU nedir anlamıyorum ki.
Sekreterinde işini biz yapıyoruz personelinde biz yapıyoruz başka ne kaldı zaten.
Sonra bi de ordan çık derse git bi alıyo ki kafam sorma
Ayrıca oyun klübü skorları da kaydetmedi biraz oyun oynayıp kafa dağıtayım dedim olmadı sinirlendim çıtım.
neyse ben biraz daha forumda takılıp sonra kitap okurum falan iyi geceleeerr :80:

Pati amerikaya gidiyoo günnük ama 2012 baharına şimdiden niye seviniyo bu zalak de sen dee
sana gelirkene viktorya sikrıt süteyni alırım
buarada kurs araştırıyorum hala ve halaa ! bi dil için daha kurs demek= (giden para X 2 ) demek
ama akıcı ingilizce/other language demek= daha güzel işler demek
yani kurs= güzel iş oluyoo bu tümevarımdan çıka dur ben kurs araştırıyım

Pamukprenses boşa çıktı yetişen alır ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…