Popüler Konu Sevgili günlük...

Bomboş geçen bir haftasonunun da sonuna geldik
Benim içim geçmiş cidden içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor yahu
Bütün günü hatta bütün ömrümü tek başıma darkwave dinleyerek geçirebilirim
Sakinlik dinginlik huzur ve müzik
Bu dört şey olsun hayatımda yeter bana
Bir de hava kapalı olursa harika olur yani
Yaş 19 benim işim şimdiden bitmiş
E ben artık uyuyayım yarın okul var erken kalkacağım
İyi geceler

Gündüz ders çalışamama sorunuma acilen çözüm bulmalıyım, ayrıca uykuya dalma problemime de! Bir de çok özverili olmamak lazım sanıyorum çünkü kıymeti yok artık böyle şeylerin. Canım sıkılıyor günlük sevmiyorum ben kış aylarını mutsuzum. Depresyon göz kırpmakta uzaklardan bana

Bi düğün,bi tören,yine başladı aynı şölen
Kınalar yakılır,boyanır gözü yaşlı gelin
Bitince bu mutlu düğün,gelin ile damat kalır bi köşede
Olur yine başka bi gün geliriz oynarız hep birlikte

Analar,babalar otururlar bir masaya
Yenilir,içilir,takılır paralar yakaya
Bitince bu mutlu düğün,gelin ile damat kalır bi köşede

Geçecek bir ömür seçecek herkes eşini
Bir yüzük takarak tutacak eşler sözünü
Bitince bu mutlu düğün gelin ile damat kalır bi köşede

İşte böle bişiler olsun günlük bende artıkkkkk evleneyim

Deprem olmuş Allah yardımcıları olsun Ama gündemde değişti
bugün ders çalıştık kızlarla tabi çalışma denirse 5 dedikodu 2 ders neyse yaın hoca tekrar yapıcak anlarız bişeyler benim bu sevgilim olcak insan deli ediyo beni erkenden sızıyo ya yaşlı amca oldu başıma çalışmak zor gerçe ben bile bikaç gün çalıştım haşatım çıktı bakma kıızıyorumda kıyamam ben ona salı günü buluşsak bari çok özledim
ciddiyete ne zaman yaklaşcaz acaba merak içindeyim şu okulda bi son seneme giriyimde daha güzel olucak herşeyyy

Üstümüzde kara bulutlar var sanırım günlük daha ülkenin başına neler gelecek acaba...

aslında sen benim için günlük değil aylık hatta haftalık falansın çünkü arada bir içimden bişiler söylemek gelirse söylüyorum işte
şimdi ne desem bilemiyorum ama noluyor bu günlerde canım TÜRKİYE me
şehitlere o kadar üzüldüm o akdar üzüldüm ki üç gün ağladım duydukça aklıma geldikçe haberleri izledikce
şimdide deprem
ALLAHIMMM SEN HAKKIMIZI HAYIR ET RABBİM HERKESİ KORU KOLLA KÖTÜLÜKLERE FIRSAT VERME SANA EMANETİZ AMİNNN

bana gelicek olursak bilemiyorum bu günlerde üzerimde bir kasvet var gibi sanki üzerime bir adet fil oturduda ben onu ordan kaldıramaıyor gibiyim
rüyalarımıda etkiliyor sanki kötü olaylar kabuslar görmeye başladım
zevk alamıyorum hiç bişiden
burda dolaşmak bile zevk vermiyo bana artık eskisi gibi sayfalara boş boş bakıyorum işte belki gülecek eğlanicek bişiler bulurum diye ama yok yani bi kasvettir gidiyor
bu arada iki gündür justinin arkadaştan öte filmini izliyorum çokkk beğendimmm çok hoş özellikle justinin bir sahnede yaptığı dans var ki son sahnelerdeydi sanırım bornozla kızın karşısında dans ediyodu takit yaparak bayıldım ne kadar güzel o yüz mimikleri yaaa
ahhh ALLAHIMMM neler yaratıyorsunnnn sen
esprili erkeklere bayılırım bu filmdede ince esprilere bayıldım justinciğiminmila kuniste fena değil sempatik kız vesselam en azında gerçek hayatta justinle o bari birlikte olsaydı jessica bielden sevimli en azından
bilmiyorum ama filmin etkisinde kaldım yaa sonunda bir de bi güzel ağladım çocuk kıza aşkını anlatırken
sanırım ben sevilmeye açım yaa öylemiyim ne offff offf
neyse beyaz atlımızı beklemeye devam
bak aklıma bir şarkı geldi şimdi ''gel beyaz atlım yeminimsin,dermanım olgel''
off delimiyim ne nerden geliyor benim aklıma böyle antin kuntin şarkılar yahuuu

her yerde siyaset tartışanlar acaba bu saatte gecenin bu soğuğunda küçücük çocukların sokakta kaldığını düşünüyorlar mı acaba günlük? :2:

Alintidir : DEPREM BÖLGESİNDEKİ belediye başkanı çağrıda bulunuyor :
"İş makinelerini buraya gönderin..." - cevap : İŞ MAKİNALARINI YAKTINIZ...
"doktorları buraya gönderin ;" - DOKTORLARI ÖLDÜRDÜNÜZ....
"polis gelsin..." - POLİSİ TAŞLADINIZ...
"mehmetçik bize yardım etsin..."
... - MEHMETÇİĞİ ŞEHİT ETTİNİZ, EDENLERE YARDIM ETTİNİZ...
"para gönderin" ; - GÖNDERDİĞİMİZ PARALARI BELEDİYELERİNİZ pkk'ya VERDİ...

AMA BİZ İNSANIZ, İNSAN !!! HAİN DEĞİLİZ ... GELİYORUZ..
Van Belediye başkanı! Bak, yardımı Terörist cenâzesin de yanında posterini taşıdığın imralıdakinden değil, Devletten istiyorsun... Anladın mı şimdi?

İnsanlığımızıda kaybediyoruz günlük ne acı değilmi?
99da da deprem olduğunda ilahi adalet dedikleri şey kimeydi?
Acıyorum bu mantıkta olan insanlara.
Bu arada burdanda söylemek istiyorum,Mng-sürat ve ptt kargo deprem bölgesine ulaştırılacak yardım kargolarından ücret almayacakmış.Gün yardım günüdür.

Günlük,

Van'da deprem oldu. İnsanların ne kadar gaddar olduğunu gördüm tekrar. Bir bilseler enkaz altında çaresizce, ölümle burun buruna, saatlerce yardım beklemek nasıl bir duygu, bir hatırlasalar onların hepsi ne terörist ne vatan haini ki aralarında yeni doğmuş bebekler, çocuklar bile var, belki daha insani yorumlar yaparlar. Böyle bir doğal felakete, bölge lanetlendi ondan oldu, kurunun yanında yaş da yandı şeklinde yaklaşmanın insanca bir tarafı var mı? Ben bulamadım.

100 kişi ölse, 99'u günahkar, 1'i masum olsa, insan diyebilir mi; "Oh! İyi oldu!" ??? Ben diyemem. Diyebilenler var.

Gölcük depreminde de neler demişlerdi. On binlerce insan öldü. Hepsi cehennemlik miydi? Ya da yaşıyorsunuz, ya da yaşıyoruz diye biz cennetlik miyiz şimdi?

Yazıklar olsun böyle düşünenlere. Başka bir şey diyemiyorum.

Günaydın günlük... göründüğü üzere pamuktan prenses oldumm sevdim bu ismimi..
Deprem de kalan vatandaşlarımızın Allah yardımcısı olsun günlük çok beter bir durum.. Heleki böylesi soğuk havalarda.. Rabbim bizleri böylesi felaketlerle sınamasın Önce şehitlerimiz sonrasında deprem snaırım büyük bir sınavdan geçiyoruz..
İlahi adalet olamaz bunun adı günlük.. Orda o beton yığınları altında küçücük çocuklar varken, günahsız bedenler yatarken ilahi adalet olamaz.. Herkes kendi karasında boğulur elbet bir gün ama bu ilahi adalet olamaz.. Herkesin hesap vereceği gün de gelecek...
Neyse günlük hadi ben ka.tım.. Güzel haftalar diliyorum herkese

Van'da meydana gelen depremde enkaz altında kalan ve zor durumda olan depremzedelere yardım etmek için aşağıdaki iletişim numaralarını kullanabilirsiniz:

Best Van Tur (444 00 65) ve Van Gölü Turizm (444 65 65) telefon numaraları ile irtibat kurup, kıyafet ve yiyecek yollanabiliyor.

Erciş Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı: 0-432-351-59-06

Kızılay Yardım Hattı: 0 312-245-45-00, 0 312-430-18-14

Kızılay Afet Merkezi (İstanbul) 0 216 517 08 00

Kızılay, yardımda bulunmak isteyenlerin 168'i arayabileceğini de açıkladı.

AKUT: 2930'a AKUT yazan bir SMS mesaj ile AKUT'a 5TL katkıda bulunabilirsiniz.

Şişli Belediyesi (0212 288 75 76) Mavi Masa ile yarın sabah bir yardım daha çıkaracak.

İHD: 0 554 652 27 02 ve 0 539 582 71 41.

Sarmaşık Derneği Van Şube:
Garanti Bankası: 120006200046400006297753
Akbank: 560004600456888000109028
DenizBank: 400013400000553733100001
VakıfBank: 900001500158007299186339
HalkBank: 890001200933900016000161

MNG Kargo deprem bölgesine gönderilecek yardımlardan ücret almayacağını duyurdu; 444 06 06.. En çok ihtiyaç duyulan malzemeler; battaniye, içme suyu, kuru gıda, bebek bezi, kazak..

Ben ayakta zor dururken onun gözlerinin içi gülüyor, yüzüde tabi .
Ne çok ihtiyacı varmış ayrılığa .
Güçlü olmalıyım ve bunuda atlatmalıyım, beni sevmeyen bir adam için nereye kadar üzülebilirim ki

günaydınlar günlük......dün van da değrem oldu.misafırlıkte ögrendık...aklıma ilk gelen şey bunu herkes okudugu için sana yalan söyleyecek degılım günnüş....aklıma ilk gelen Allahın sopası yok lafıydı....biliyorum belki gaddarca bır dusunce.aralarında masum insanlarda var....izlerken çok üzüldüm...ama napim günlük vatanımızı bölmeye çalısan,sokaklarda korku içinde gezmemize sebep olan,Atamıza bınbur turlu yakıstırma yapan bu insanların başına gelen bu felakettin bunca duaların üzerıne oldugu fıkrıde ınsanların beynınden gıtmıyor.....şimdi yardım ustune yardım yagacak kıme? masuma mı? ben paramı o pkk lılara yedırmem...benım vergılerımle yapılan yardımı da helal etmıyorum..eger bıızm paralarımız o pkk lılaraın basına bır çatı,sofgrasına bır ekmek olacaksa ben o hakkımı helal etmem günlük...gündem de değişiverır hemen ölen şehıtlerımızden çok artık bu deprem olayı gundeme oturur...zaten masum ınsanların elbet gıdecek bır yerı vardır günlük.Allah onları çaresız bırakmaz...ama diğerlerıne zerre kadar acımıyorum....ettiklerını çeksinler....bizim bayragımızı,dilimiiz reddeden şehirlerın hemen hemen hangı şehırler hangı milletten oldukları belli...bır elın butun parmakları elbet aynı degıldır ama şuan Türkıye onca şehıdın üzerıne bu ayrımı yapacak vazıyette değil bence....pkk artık dağlarda degıl günlük artık içimizde onlar....yol ortasından gecerken polis okulunu tarayan da onlar...bu ınsanlara acıyanların colugu cocugu kocası sevgılısı oralarda kursuna dızılmedıklerı için yardım dıye kendılerını paralıyorlar...bır damla su ile hayata dönecek olsalar,Allahın yagdırdıgı bır yagmurdan bile bır damla vermem ben o vatan hainlerıne...

Bu aksam Behzat Ç galasına davetliyim. Ne giysem bilemedim her zamanki gibi short / t-shirt mü giysem ki !

Günlükcüm,
Depremde yakınlarını kaybeden herkese baş sağlığı diliyorum. İnsan ömrü ne kadar değersiz sayılıyor ülkemde, bir kez daha bunu gördüm. Japonya'da deprem olduğunda dışarıdaki insanlar binaların içine koşarmış, o kadar güvenirlermiş binalarına. Bizim binalarımız kağıttan sanki, başımıza yıkılıveriyor. Nice hayatlar söndü, insanlar pazar keyfi yaparken 30 saniye içinde her şey değişti. Kim bilir ne zor bir gece geçirmişlerdir. Allah yardımcısı olsun depremi yaşayan herkesin.

tritonissa'ya da selamlarımı, sevgilerimi gönderiyorum günlükcüm. Buraya yazdıklarından takip ediyorum onu. Sakın umudunu kaybetmesin, Allah'tan umut kesilmez. Kayınpederine acil şifalar diliyorum

99 depremini Kocaeli'de yaşayan biri olarak deprem hakkında yorum yazmakta istemiyorum...

Günaydın günlüğüm,

Alıntı yapmak yasak olduğu için Kazen'e söyler misin Deri Ceket giysin :) Amirime en çok yakışan şey olarak manidar olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…