Popüler Konu Sevgili günlük...

99 yılı depremini İstanbul'da yaşamış biriyim. Korkudan ölüyordum o zamanlar. Eve girmek istemiyordum. Semtimizde hiçbir bina yıkılmamıştı ama şükürler olsun. Çok zor zamanlardı çok. (
Korku içinde yaşamak ölmekten beterdi.

Nuray Sayarı'ya çok inanırım. Türkiye son 3 aynını çok kötü geçirecek demişti. Hem terörle ilgili çok kötü şeyler olacak, hem de doğal felaketler ve daha başka bi şeyler... Dedikleri oldu, olmaya devam ediyor malesef. Ama 2012yle birlikte çok güzel günler bekliyormuş ülkemizi. Buna da çok inandım ve artık bu yıldan kurtulmayı istiyorum. Bıktım artık felaket haberleri duymaktan, izlemekten!

İsmim üyeliğimi ilk aldığımda "u" harfliydi. Şimdi yine "u"lu oldu. Çok mutluyum.

Rüyamda iki gündür bebek görüyorum ama bugün gördüğüm çok değişikti.
Ayrıca bugün yine okula gitmiyorum. Hocanın dersini hiç sevmiyorum. Davranışlarını, hareketlerini falan...
Hava da buz gibi ya. Donuyorum.
Ders çalışmalıyım ama çalışmak için hiç heves yok. Çok kötü. (

Türkiye Böyle bir ülke işte Tek yürek Devlet Millet hepsi Van'a aktı resmen

Bütün yardımlar Bütün dernekler hepsi orda

İnsanlar görsün işte Türklük budur Kardeşlik budur...

Kimsenin ayrım yaptığı falan da yok bunuda herkes kafasına soksun

Zaten böyle bi acıya üzülmeyen benim gözümde insanlığını kaybetmiştir...

4 şehidimiz var Allah rahmet eylesin Geride kalan herkese Sabır diliyorum

Onu çok seviyorum günlük kafamda hiç bir soru kalmasın lütfen..!!​

merhaba günlükk..

ülkemizde yaşanan her türlü olay,bizlerin başımıza gelmese de ki bugün onlara yarın bize Allah korusun,yine de bizleri çok çok etkiliyor doğal olarak..

o kadar canım sıkkın ki,o kadar içim sıkılıyor ki patlamak üzereyim. hem de maddi bir takım sorunlar,evdeki huzursuzluklar.. çok şükür bizi hep seven,hep ilgilenen,çok doğru düzgün annem babam var çok şükür ama onlar da iyice sıkıldılar bu ara.nasıl sıkılmasınlar ki her şey üst üste geldi.suratlar asık ve gene de yawruları üzülmesin diye çırpınıyorlar.yüzümüze gülümsemeye,bizi iyi etmeye uğraşıyorlar ama olmuyor... bunun için çok emek sarf ediyorlar,biliyorum..

ama geçen gün annem ağladı ya bana sarılıp,işte buna dayanamıyorum yüreğim paramparça oluyor sanki ve ben binlerce mızrak yiyorum vücuduma. tükeniyorum elimden de dua etmekten başka bir şey gelmiyor.. gelmiyor....

Oyh günlük ya ogluşumun elbiselerine bakıyorumda içim gidiyor.Biran önce dogsada alsam şöyle kucagıma doya doya koklasam sıpamı.Karnımdayken böyleyse dogunca nasıl olucak bilmiyorum.İyice heycan basıyor beni.Yarın hem doktorumuza gitcez hemde ogluşumun odası için beşik almaya.Abovv kuzum herşeyide kendi gibi minnacık ya.Kurban olurum ben seni verene sıpam benim.İyiki geldin hayatımıza melegim.Babanda bende çok seviyoruz seni :) Bu arada yemegin kokusu geliyor ama bakasım yok :) Yansın ne olcak
Neyse gideyim mutfaga hem yemegime bakayım hem sütümü içeyim ki kuzuma yarasın :)

Kaybedecek zamanımız yok sevgilim
Bizi bundan sonra mutluluk ifade ediyor
Bırak bizi kendi halimize
Aşka borçlu kalmayalım

Ayrılığın esiri olmak yerine
Her saat her dakika göz göze yanyana kalalım
Benim senden başka kimim var ki
Yalancı rüyalara kanmayalım

Aşk doluyum bu günlerde; Allah'ım nazarlardan saklasın

daha demin haberlerde bir kadının feryadını gösterdiler içim parçalandı. kızının enkaz altından sağ çıkması için dua edip nasıl dayanıcam diyordu. daha gösterilmeyen niceleri vardır kimbilir. enkaz altında olan yüzlercesi var daha.
Allah yardımcıları olsun inşallah :26: bizde bu zor günlerde yardım etmeliyiz.
en çok ihtiyaç olan şeyler sıralandı daha demin. bunlar: battaniye, uyku tulumu, ısıtıcılar, kuru gıdalar...
Allah sabır versin yakınlarına. enkaz altında sağ olanlarda biran önce kurtarılsın inşallaaaaah.

Son düzenleme:
Söylemessem çatlarım günlük Herkes editör olmuş ya

Önceden normal üye olan yani pro. üyelerden bir kaçının editör olduğunu gördüm şaşırdım

Hayırlı olsun diyelim onlara burdan

Buraya depremzedeler için resmi yardım sitelerini yazmaya gelmişdim.Belki bir kaç kişi okuyup uyacakdı buna,kendi başına hareket etmeyecekdi.Ama tartışmalar yüzünden o başlıkda yok olmuş.Neden acılı günümüzde acımızı yaşayamıyoruz günlük?Neden birlik içinde olmamız gerekirken tartışıyoruz

Ülkenin doğu ucu sallandı.Pazar günümüzü kaybettik..
şu kadar anne öldü,
şu kadar baba,
şu kadar oğul,kız..
ama en çok da..
... insanlık.

nasıl mı..?
Kürt onlar ( terörü destekliyorlar) ölsünler..
cahil onlar( yeterince entelektüel değiller ) ölsünler..

yok, yurttaşım yok.
sen ırkçının da aptal olanısın..
sen ırkçının da olayları birbirine en gerzekçe bağlayanısın..

iyi oldu dedin,sen yurdun kan kaybına..
iyi oldu dedin sen dedenin,
halanın,teyzenin..
masumun can kaybına..

"Arada birkaç terör yanlısı ölmüştür"de ve sifonu çekip rahatlat beynini ..

İnsanlık öldü deniliyordu..
Bugün kesinleşti......

demiş birileri.
İyi de demiş.
Sözün bittiği yerdeyiz.
Yine birileri molazlara eğilip "sesimi duyan var mı?" diye bağırıyor.
Bu sesi her duyduğumda gözümün önüne gölcük, burnuma ceset kokuları geliyor.
Donakalıyorum!
Çocukları, bebekleri düşünüyorum.
Bu gece kar yağacakmış Van'a...
Her şey bir yana depremin alamadığını soğuğun almasından korkuyorum.
İçim titriyor günlük.
Omuzlarımda ağır bir yük...
Çocuklar...

Şehit haberleri yürekleri dağladı
Depremde üstüne tuz biber oldu
Show tv.de izledim bir anne feryat figan enkaz altındaki kızına sesleniyordu

Esraaa anneemmm ses ver kuzuuumm dün geceden beri sesleniyorum sana
Bi ses ver anneeeeemmmmm nasıl dayanırım ben bu acıyaa kızıımm

Çok ağladım günlük
Çok dokundu
:85::85::85:

haberleri okuyorum sabahtan beri günlük klavyenin üzerine süzülüyor yaşlar..

cok acı günlük cok acı.dün haberlerı ızlıyorum beton yıgınlarının altından bır kadın elı gozukuyordu ölmüş dediler gitti yardım edenler nasıl içime dokundu.ne olacagını bır rabbım bılıyor biz hala o bana bunu dedı şu şöyle yaptı aman sıvılcem cıktı ne yaparım saclarımm kısa boyum kısa kıloluyum aman be gunluk kımseyı kırmaya uzmeye degmıyor bu hayat sen ıyı kulluk et mukafatını Rabbım er yada gec verır.benımde derdıme bak dudagımda 2 sıvılce cıktı nasıl kapatıcam püffff kızdım kendime cok kızdım.Rabbım aılelerıne sabır versın umut ıcınde bekleyen ne cok ınsan vardır su anda sabır ver rabbım onlara bızlerden al sabrı onlara ver.

ne diyeceğimi bilemiyorum günlük, geceden beridir ne yardım yapabilirim diye düşünmekten uyuyamadım. Bugün bazı konuşmaları yorumları okuyunca ben utandım insanlığımdan nerdeyse oh olsun diyecekler! Bu kadar mı çıktınız insanlıktan? ne zaman bu kadar gaddarlaştınız? gerçekten klişe ama sözün bittiği yerdeyiz günlük.

günlülk murat bana mesaj atmış :)) hiç beklemiyordum şaşırdım foto da yüklemiş kucağında bebişle ne güzel çıkmışlar :)

kızım dengesizleşme...at bunları kafandan...söz ver gece olmadan bunları düşünmeyeceksin...tüm gününü mahvediyorsun...işlerini hallet...gülümse...geleceğe güvenle bak...

Herşey normaldi Elif haydaa ne oldu şimdi.. İşte tam şu an bir acı içimde,acıdan çok çaresizlik gibi.. Özlem gibi.. Çok yoruldum çok. Niye imkansız olduk ki. Oysa sözler vermiştin be adam. Yalancı. Salak. Özledim işte. Burda olsan da çeksem o kokunu içime. Sesini bile özledim. Adımı söylemeni özledim. Neler yaptın ama nedir bu bağlılık? Çözemedim bende kendimi. Herşey iyiydi az önce,ne olduysa birden bire yine. Hadi gel,affetmem diyorum çok büyük konuşuyorum ama sen gel. Ya ne biliyim af dile pişman ol. Hem ayrılık böyle uzun sürmez ki süperman'im..
Bu cinepik çok fena özledi. Birazdan geçer belki sakince oturup geçmesini bekleyeceğim çünkü.. Ben senden hiç bu kadar ayrı kalmadım ki. koskoca 2 ay. sonra 2 yıl 22 yıl yok yok hayır ya sensiz geçmemeli..Sende özledin biliyorum. Hayallerimiz anılarımız vardı. Kızımız olacaktı. Yanımda olsan o sert göğsüne yatsam yine sevsen saçlarımı sonra her zaman ki gibi öpsen alnımdan sen benim herşeyimsin desen..
Tamam tamam,saçmaladım. Özledim sadece olur arada bir böyle.Gelirler bana.

Yarın sınavım var çalışmam lazım ama çok halsizim ilk sınav bu nası başlarsa öyle gidermiş şimdi benim gitmem lazım vaktim yok onca konu beni bekliyo rüyamda dün babanemi gördüm bide o şeytan kılıklı kadının öldüğünü
Allah hakettigini versin herkesee fazlasını söylemek bana düşmez ..

Günlük mahvoldum...
Neler oluyo bize bugünlerde böyle...Her şey üst üste geliyo.Önce şehitlerimiz sonra da bu deprem
Türkiye'nin üzerinde kara bulutlar dolaşıyo...
Nuray Sayarı'dan dinlemiştim yazın günlük.
Kadının dedikleri bir bir çıkıyor valla
Şubat 2012'ye kadar Türkiye zor günler yaşayacak dediydi.
Yanılsa keşke...
Haberleri izledim,içim parçalandı.Allah yaşatmasın bir daha böyle acılar hiç kimselere.
Çok zor günlük çok...Allah korusun hepimizi
Böyle acılarla sınamasın bizi...
Ben çok yoğunum bu aralar günlük.Sınavlar başladı bile üst üste.
Çok çalışmam lazım ama öyle başım ağrıyo ki nasıl kafamı toplayacağım bilemiyorum.
Bu hafta özleyeceksin beni günlük.Haydi hoşça kal...
Bu arada asıl böyle zor günlerde görülüyor kimin dost kimin düşman olduğu günlük
Bu bizim kanımızdan değil deyip dışlayanlar açsın gözünü de görsün
Nasuh Mahruki nasıl gösteriyor Türklüğünü
Helal olsun!... Nice Türkten daha çok Türk o benim gözümde...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…