Merhaba günlük bak yine ben geldim henüz kafami toparlamis degilim.
Öncelikle
fistiklikurabiye (nicki nasil yaziliyordu ya :26:),
firarperest ve
tatlikis´a cok tesekür ettigimi söylermisin yazdiklarini dolu dolu okudum iyi dilekleri icinde ayrica tesekür ederim...
Hayla darmadaginim be günlügüm hayla sürekli bir aglamakli halim var
sinirlerim acayip bozuk. Düzelen hicbirsey yok aksine sinirlerim her gecen gün dahada geriliyor iyice yiprandim, yoruldum...
Bir yerlerden iyi haber alicam diye dört gözle ellerim acik bekliyorum, bekliyorum ama gelmek bilmiyor sanki...
Imtihanlardayim ve bu imtihandan yüzümün akiyla cikamamaktan korkuyorum..
Kendi icimde bulundugum durumdan haric birde sürekli üst üste kötü haberler duyunca iyice kötü oldum sanki dünya basima yikilmis gibi hissediyorum. Ülkemden, vatanimdan binlerce kilometre uzaktayim ve tüm olanlar öyle icimi aciti ki.
RAbbim tüm sehitlerimizin ailelerine sabir versin benim kuzenimde Hakkaride yapiyor askerligini o günlerden beri hic aklimdan cikmiyor hep onu düsünüyorum rabbim hayirlisiyla tezkeresini almayi nasip etsin insallah...
Evsiz, yurtsuz kalanlara tüm enkaz altinda kalanlara rabbim yardim etsin geride kalanlara sevdiklerine kaybedenlere sabir ihsan eylesin...Benimde Van´da cok sevdigim bir kac arkadasim var ve onlar suanda ne durumda bilmiyorum bir yildir görüsmüyorduk o yüzden ulasabilecegim bir no falanda yok insallah iyidirler insallah..
Babamin teyzesi Türkiye´den geldikten sonra kalpkrizi gecirmis yeni cikmis hastaneden bize uzak olduklari icin haberimizde olmadi ve cocuklarindan hicbiri zahmet edipte aramadilar
Sükür simdi iyimis annem ve babam yanina gidicekler ben gidemeyecigim calisiyorum cünkü birde okulum var. Sükürler olsun ki o an komsuydaymis ya yalniz olsaydi allah korusun
eside enistemde kalpkrizinden vafet etmisti...
VE benim icin en acisi ne ibliyormusun suan yazarken bile gözlerim dolu dolu zor tutuyorum kendimi biricik arkadasim bebegini dogurduktan birgün sonra kaybetti günlük
melegimiz ucup gitti
Evlat acisi ne büyük bir acidir günlügüm ne büyk bir acidir rabbim kimseye yasatmasin ben öyle kötü oldumki canim arkadasim ne durumda bir düsünsene. Dogmamis yegenimin annesi diye severdim ben onu duydugum an kosa kosa gidipte birsürü cici almistim ben melegime simdi onlara bakamiyorum dokunamiyorum bile rabbim kimseye böyle büyük bir aci yasatmasin
Benim berbat durumumda ise degisen bisi yok her an herseye aglayabilir bir modayim iki haftadir berbat bir durumdayim herseye aglar oldum gece yatigimda aglamadan uyumaz oldum öyle yorgun hissediyorumki kendimi bir kacis yolu ariyorum elimden geleni yapiyorum ama bir sonuc alamamak beni deli ediyor. Öyle rahatsiz oluyorumki buradan calismaktan nefret ediyorum burdan nefret ediyorum ya resmen midemi bulandiyorlar hersey ama hersey tek carem dua etmek
sene sonuna kadar bulamazsam kesin hasta olurum ben bu gidisle zaten midemin agrilari yetmezmis gibi birde simdide kraplar basladi
14:
Ve icimdeki kizginliklarin, öfkenin agirligini yasiyorum ki bu durum beni cekilmez etrafa bagiran cagiran sabirsiz tahamülsüz biri yapip cikiyor...
Keske buradan cok uzaklarda cok uzaklarda orabilsem tek huzur buldugum o büyülü sehirde olabilsem keske...Istanbul´da olabilsem suan orada olabilmek icin neler vermezdim ki...
Huzura öyle cok ihtiyacim varki tek bir damla huzura cok ihtiyacim var cookk..GEcicekmi, biticekmi dersin fazla yara bere almadan kendi enkaziimdan cikabilecekmiyim sagsaglim???