Popüler Konu Sevgili günlük...

Ne zaman yitirdik biz millet olarak insanlığımızı ? Nerde bıraktık hoşgörümüzü ?
Ne oldu bize ? Niye bu kadar ayrıştık ?
Deprem oldu bir sürü masum insan öldü kürt oldukları için oh diyebiliyorsanız , bdp'ye oy verdiği için ölüm müstehaktır diyebiliyorsanız ben Türklüğümden utanırım. Bilmiyor musunuz orda ki masumları ? Zorla bdp ye oy verdirilenleri? Namusları ve canlarıyla tehdit edilen insanları ? Türk ve Müslüman oldun diye herşey hakkın mı ? Bugün ilk defa utandım .. Umarım bu son olur ..
Ölenlere Rahmet , Geride kalanlara baş sağılığı diliyoorum.

Facede yazmıştım burda da yazayım.

Sizin hiç kapınız çalındı mı ? Asker gelip pkk'ya yardım etmiceksin dedi mi ?
Sonrasında hava kararınca pkk kapınızı çalıp ,bize yardım etmezsen evini yakar, evladını öldürür,karına tecavüz ederim dedi mi ?
Siz hiç pılınızı pırtınızı toplayıp yabancı diyarlara kaçtınız mı?
Vatanınızı sevdiğiniz için onlara yardım etmemek için ama gücünüz olmadığı aciz kalıp onlarla kavga edemediğiniz için.
Toprağınızdan kopup yabancı diyarlara 3 kuruşa çalıştınız mı?
Oysa köyünde toprağı , damı vardı .
Karnı doyuyodu köyünde mutluydu.
Vatan haini olmamak adına bıraktı hepsini geride.
Sen bu kürde nasıl sırf kürt diye hain dersin!
Sırf ırkı yüzünden birini suçlarsın.
Bu çocuk bizim çalışanımızdı.

Yazık günlük çok yazık.

İnsanlık ölüyor yavaş yavaş ..

Benim apo şeref.sizini lider kabul eden ırkla alakam olmaz diyen Kürt arkadaşlarım var, kim bu insanlara dil uzatabilir.
Nasıl bulur bu hakkı kendinde.

Ben Ataürkçüyüm,Müslümanım,Türküm.
Çok gurur duyuyorum.
Benim Liderim ırkçılığa karşıydı, benim dinim yaradılanı sever yaradandan ötürü,benim ırkım medeniyet timsalidir.

Boş konuşanlar değildir gösterge.

RAbbim hayır eylesin. Ülke çok fena ayrıştı.
Kirli siyaset, terör,fakirlik ..
HAyrolsun günlük ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Gunluk gunlugu gunluk disinda kullanalari ne yapalim ? COkmu zor burada alinti yapmamak birbirine cevap vermemek ?

Behzat C galadan herkese selamlar ....

günlük minikdepresifime söleee onunla gurur duydum yazdıklarından dolayııı milletimizim minikdepresif gibi insanlara ihtiyacı var keşke herkes böle bilinçli olsa keşke

evet günlükçüm, siyasi damarlarım kabardı bayaa bişey yazmıştım ama kazen sildi sağolsun
neyse siyaseti bırakimde bugünden bahsedim
mng kargo ücretsiz götürüyormuş, bende giyilebilir bayaşı bişey topladım gardrobumdan...
umarım yararlı olur, okuldada toplanan çok şey var...
burdan söyleyeyim, kadın pedi bebek bezi gibi acil olan ihtiyaçlar varmış...
neyse bugün okula gittim ve herzamankii gibi derslere girmedim
çok sıkıntı basıyor, derslerde çok rahatsızım... hepsi sevmediğim iki yüzlü arkadaşlar
yüzlerine gülüp arkalarından konuşuyor hepsi, ben bunu yapamadığım için arkadaşsızım
neyse son 1 senem dayanabilirim inşallah:26:
buarada günlükçüm aklıma giren bir genç var, hakkımda hayırlısı olsun, bu hafta niyetler belli olur
şimdilik kaçıyorum günlüğüm yarın grşrzzzzzz

minikdepresifime benim için söyledikleri için çok teşekkür ederim.Dilerim o da çok mutlu olur..

Günlük ben geldim. Yorgunum sanki bugün. 6 saat dersim vardı,okulda hep bi şeyler için koşturdum durdum. Sonra eve geldim arkadaşım geldi kardeşime ders veriyo ya hani çok konuşan o işte.. Neyse yedik içtik sohbet ettik. Sonra annem ben ve o pazara gittik. Pazarda eski öğrencilerimden birkaçını gördüm. Sarıldılar hemen bana. Konuştum azıcık onlarla. Sonra eve geldik. Arkadaşım yarın yine gelecek ama bu sefer kalacak Neyse akşam da yazılı sorularını hazırladım çocukların. Şimdi de Al Yazmalım'ı izliyorum. Aşk güzel şey Ya günlük sınıfımda bi çocuk problem çıkarıyomuş habire şikayet geliyo. Bi bayan hocanın dersinde terbiyesizlik yapmış ben utandım resmen Yarın velisini çağırıyım diyorum da inşallah güzel güzel anlaşabiliriz veliyle. Geçen gün facete bi fotoğraf gördüm altında şu yazıyodu: "Öğretmenin kral olduğu zamanda öğrenciydik, öğrencinin kral olduğu zamanda öğretmen olduk..." Çok doğru bi söz... Ne yazık ki dengeler değişti. O da yanlıştı belki ama bu da yanlış be günlük... Öyle işte.. Onun dışında her şey iyi.. Allah'a şükür... Dualarımız şu an soğukta sokakta kalan,enkaz altındaki yakınlarına ulaşmaya çalışan,enkaz altında yaşamak için çırpınan ve vatan için nöbet tutan askerlerimiz için.. Bugünler de geçecek inşallah... Her ne kadar türlü olumsuzluklar yaşansa da biz kalbinde sevgi ve merhamet taşıyan bi toplumuz. Böyle zamanlarda kenetlenmeyi biliriz. Öfke insana kötü şeyler söyletebilir fakat kalp herzaman iyiden yanadır bence. Hepimize geçmiş olsun,bu son olsun inşallah...

minikdepresif helal olsun sana yazmama gerek bile bırakmadın...

sağol gerçekten...

günlükkk sıkıldımm pöff ne iğrenç diziler var ya annem al yazmalımı seyrediyor ve ben böyle iğrenç mıymıy saçma sağan bir dizi görmedim haydaa atilla mayda diyesim geliyo her sahnesinde yani kendi odama çekilip orda tvyide açmak istemiyorum tek başıma napsam acaba en iyisi laptoptan desparete housewives ı izliyim
bu arada deprem haberlerini zilerken akşam haberlerde ağla ağla öldüm yaaa
ALLAH onlara yardım etsin işte çaresizliğin olduğu an işte ALLAHın gücüne kimsenin gücünün yetemiceği an o binalar koca koca binalar kağıt gibi üst üste geçmiş ALLAHIM o insanlar içerde enkazdan msj çekiyolar herkes akrabalarına ağlıyo bi dedecik gördüm hele yaşlı hareket edicek hali yok oğlunun binasının önünde oturmuş kurtulmasını bekliyo eli kolu bağlı çaresizlik içinde
duygularımı anlatmaya kelimeler yetmez çok üzüldüm çok hemde

Saçlarım dökülüyor.. tırnaklarım dişlerim kırılıyor.. suratımda beklemediğim kadar sivilce..
dudağımda uçuk.. sırtım boynum tutulmuş.. başım çatlarcasına ağrıyor..
söylesene günlüğüm bu kadar hasta olmayı nasıl başarıyorum...
bir de bir arkadaşım ameliyat olacak..
bir öğrencim kanser olmuş ona da ameliyat demişler..
haberlere bakmaya içim dayanmıyor, gözyaşlarımı tutamıyorum..

hayat.. ne kıymetli ne kadar da zorsun...

dün gece yine uyuyamadım bu aralar uyku problemi yaşıyorum aslında uykum var ama aklımda da tilkiler ve sorular buhranlar var .. Büyük savaşlar veriliyor her gece aralarında ve uyku kaybediyor savaşı..

Neyse sabah ünive gittim hihihi hocam benim çalışıcağım labı değişti.öğrenci labından hocaların labına transfer oldum çok keyifliydi aramızdaki şakalaşmalar :)) tabi daha her yer her yerde kutular,koliler ,şişeler ...yeni kurulucak labımız :) ayyi benim de labım olucak di mi ? geçici olsam da ben de yerleşiorum oraya düşünmesi bile güzel tam da cam kenarını kaptım ohh aydınlık :) Reaksiyonumu kurdum allahın izniyle yüzümüzü kara çıkarmasın inşallah.Güzel güzel ligantım olsun ondan bileşik yapayım yayınlık kalitede sonuçlansın inşallah.Ayy 0,45 gr madde kullandım içim gitti :/ üff bakarsan ne az di mi ama gel gör ne kadar pahalı nalet kimyasallar .. parasını geçsen gelmeleri zaten uzun süre..Proje ile alıyorsun

Bu sabah zeyneple 2 saate yakın konuştuk rüyamda görmüştüm bak malum olmuş bana iş başvuru olucak gibiymiş :) bu arada o da ben de kpss çalışma kararı aldık ben zaten kafaya koymuştum

Hımm kpss ile haşır neşir olucam sanırım şimdi çıkmış soruları nette araştırıorum :126: elimdeki kitaplardan çalışmaya başladım.. Tabi bi yandan giannis plutarxos,thanos petrelis,antonis remos müzikleri :)

Kütahya'ya gittim bugün günlük. İş görüşmesi yaptım. Ne alaka di mi, ben Ankara'da iş Kütahya'da. Ama maaş iyi olunca insan 6 ay küçücük bir odada, yanında kimse olmadan yaşamayı göze alabiliyormuş. Sıkıldığım bunaldığım zaman mayıs-haziranı aklıma getiririm, içim rahatlar di mi günlük?

Bunalıyorum daralıyorum birisi girdi hayatıma ama onu sevmiyorum ama yanımda olsun istiyorum çok bencilce biliyorum ama çok kötü bi durumdayım sevgili olamam onunla ama neyiz o da bunun cevabını istiyo off allahım off

içim cayır cayır yanıyor günlük...doğru dürüst uyumayamadım...inanamayacaksın ama heyecan var içimde,iyi şeyler olacak gibi...vaziyet iyi mi diyeceksin...hayır atılan bir mesaj,dört uzun cevapsız arama,boş mail kutusu,boş face kutusu...ya gerçekten aşkı bilmiyorum...eski yazılarımı okudumda okuldaki kişiye de aşıkım zannetmişim sonra bu çıkmış buna deli divane olmuşum...sanırım boşlukta olmak hissi benimkisi...öte yandan gururum kalmadı,ailemi rezil edecek boyuta getirdim,ne yapacaklar bayramda?çocuğun gözünde de gurursuz,resmen askıntı bir insan oldum.okulda bir şey beceremeyen,asık suratlı öğretmen oldum.Evde odasına kapanan,mail başı bekleyen bir ev arkadaşı oldum.Ailede yüzü gülmeyen,enerjisiz,hasta bir evlat oldum...Okulun tüm işleri duruyor.Kişisel gelişimimle ilgili tüm planlarım bekliyor.Saçım,başım,ütüm,üstüm feci...Dipteyim...Rabbim kurtar azabımdan...

ben sana ilk kez yaziyorum,icim aciyor iki gundur..
ben anneyim henuz 3 aylik, belki de bu yuzden bunca duygusallik
van'a uzuluyorum,enkaz altindakilere, vefat edenlere,evsiz,yurtsuz,kimsesiz kalanlara..
en cokta demirlerin,kolonlarin,betonlarin arasinda sessiz,caresiz yakinlarini bekleyenlere.Icim oyle aciyor ki.
umutlar artik tukendi biliyorum.Hicbirsey yapamadigima uzuluyorum birde acziyetime
dua,dua,dua..

günlük günaydınlar....müge anlı....neden mi böyle yazdım...idolüm ya bu kadın benım .çok begenıyorum.bır kadın olarak dimdik ayakta durusunu,tv karsıısında kadınlar için savasan,genc kızları dogru yola cagıran bır bu kadın kaldı galıba....konuşmalarını herzaman cok begenıırm...dünkü konusması gibi....nette gördum eşim haberlerı okurken...müge anlıdan deprem hakkında şok sözler yazıyordu...hemen okumaya başladım...işte günlüğüm duygu ile mantıgı bırbıırne karıstırmadan duygularını söyleyebılen bır kadın o...ne kadar dogru söylemiş...evet deprem oldu.bende yasadım depremi 7 şiddetınde benı de salladı deprem ama kımse nedense bu sekılde yardım ıcın çabalamıyordu o zamanlar...neyse gecmiş geçmişte kaldı günnüş....vakit unutma zamanıdır o günleri....dün haberlerde izledim,yenı bakıyordum göruntulere.içim çok acıdı günlük.özellıkle baska yerlerden atanıp da gıtmıs olan öğretmenler(herşeyın hayırlısını nasıp et Allahım)....hele ki bır çiftin ölurken bıle ayrılmaması..çok üzüldüm bunlara...insanlar çaresız çadır yok dıye haykırıyorlar...ama bı gercek var kı deprem de olsa basına gelen daha da kötusude olsa huylu huyundan vazgecmıyor...van a gıden 3 tane çadır kamyonunu nasılda yagmalıyorlardı...kımısı 3 tane kapıp göturken kımısı öyle ellerı boş kaldı...hadı Türkıye yardım edıyor ama henuz onlar aralarında yardımlasmayı bile anlamamış...sokak ortasında bırbırını dövmeler vs...dün için benım aklımda kalan tek şey müge anlının sözlerı günlük...benım gıbı birçok insanın yorumlarla ona nasıl da katıldıgını görmek dogrusu içimi rahatlattı...evet kuş gibi daglarda askerımızı avlarken,sokakalarda küçücük cocuklarımızın elıne tasları .patlayıcıları verıp polisin ustune salarken düşünmedınız dedı...o zaman da vardı polis ,asker.ama şimdi polis gelsın,asker gelsın yardım etsın dıye çagırıyorsunuz dedi....bıraz dengelerı kurmayı ögrenelım dedi...umarım bu deprem yaraları sarıldıktan sonra sadece van degıl,nerede yasıyorlarsa artık yasdıkları yerlere zarar vermekten ,çocukları kullanmaktan ,zor zamanlarında dagdakılerın degılde Türk halkının yanlarında oldugunu anlarlar....umarım artık tek vatan tek bayrak olan bir ülkede yasadıklarını hatırlarlar.....bu arada dun kendıme eleştırı yaptım acaba yanlış mı dusunuyorum dedım....ama hyr günlük benım tepkım aponun bayragını elınde sallayarak gururla gezenlere.....yasadıkları topragı reddedenlere benım tepkım...kurunun yanında yaşta yanınca rahatlayanlardan degılım ben.eger öyle olsa dun tv ızlerken bu derece uzulmezdım....ırkcılık mı yanı şimdi bu?eger bu ırkcılık ise günlük ben sonuna kadar ırkcıyım....eger bu insanlıgı yıtırmekse ben çoktan yitirmişim insanlıgımı....topragın altında kalan bır teröriste uzulmem ben günnük ben toprak onu nasıl kabul ettı dıye üzülürüm,ben masum ınsana üzülürüm....benım duygularım o kadar geniş degıl masum insanların yanında bdp uzantılarına üzülemem ben....

Ben bu 2011 yılını hiç sevmedim günlük.
Bir an önce 2012 olsa da artık şu felaketler bıraksa peşimizi.
Benimki de laf.
İnsanlar aynı ama ben yıl hanesinde bir rakamın değişmesine bağladım her şeyi
Evet çok saçma ama kimseyi değiştirmek mümkün değil ki!
O yüzden inanmak istiyorum buna.
2012 gelecek ve her şey daha iyiye gidecek.

günlük 2011 de bu acıları yaşıyorsak 2012 dekileri düşünemiyorummm
belkide bir hurafedir 2012 deki yaşanacak felaket senaryoları ama
bilmiyorum
Allah bilir herseyiiii
ama insan düşünmeden edemiyor neden mayaların takvimi 2012 de bitiyor.???

zaten suanda içim cok huzursuz kocamı cok seviyorum ve ona doyamıyorummm
hem sarılmak öpmek istiyorumm
yaşadıgımız acıdan sonra daha cok baglandım ona.. belkide suçluluk duygusudur hoş benim elimde değil hiç birsey ama ...
hava da tam ağlamak havasında bugün...
zaman gecmiyor 13:00 olsa da cıksam gitsem...
biraz kafamı dağıtıp gelsem sonra kocam gelse yine ona sarılsam öpsemmm

bayram gelsin bayram havası olsun evimizde
seviyorum bayramları...

:44:
yazan: kocasını çok seven

Merhaba günlük bak yine ben geldim henüz kafami toparlamis degilim.
Öncelikle fistiklikurabiye (nicki nasil yaziliyordu ya :26:), firarperest ve tatlikis´a cok tesekür ettigimi söylermisin yazdiklarini dolu dolu okudum iyi dilekleri icinde ayrica tesekür ederim...

Hayla darmadaginim be günlügüm hayla sürekli bir aglamakli halim var sinirlerim acayip bozuk. Düzelen hicbirsey yok aksine sinirlerim her gecen gün dahada geriliyor iyice yiprandim, yoruldum...

Bir yerlerden iyi haber alicam diye dört gözle ellerim acik bekliyorum, bekliyorum ama gelmek bilmiyor sanki...

Imtihanlardayim ve bu imtihandan yüzümün akiyla cikamamaktan korkuyorum..

Kendi icimde bulundugum durumdan haric birde sürekli üst üste kötü haberler duyunca iyice kötü oldum sanki dünya basima yikilmis gibi hissediyorum. Ülkemden, vatanimdan binlerce kilometre uzaktayim ve tüm olanlar öyle icimi aciti ki.

RAbbim tüm sehitlerimizin ailelerine sabir versin benim kuzenimde Hakkaride yapiyor askerligini o günlerden beri hic aklimdan cikmiyor hep onu düsünüyorum rabbim hayirlisiyla tezkeresini almayi nasip etsin insallah...

Evsiz, yurtsuz kalanlara tüm enkaz altinda kalanlara rabbim yardim etsin geride kalanlara sevdiklerine kaybedenlere sabir ihsan eylesin...Benimde Van´da cok sevdigim bir kac arkadasim var ve onlar suanda ne durumda bilmiyorum bir yildir görüsmüyorduk o yüzden ulasabilecegim bir no falanda yok insallah iyidirler insallah..

Babamin teyzesi Türkiye´den geldikten sonra kalpkrizi gecirmis yeni cikmis hastaneden bize uzak olduklari icin haberimizde olmadi ve cocuklarindan hicbiri zahmet edipte aramadilar Sükür simdi iyimis annem ve babam yanina gidicekler ben gidemeyecigim calisiyorum cünkü birde okulum var. Sükürler olsun ki o an komsuydaymis ya yalniz olsaydi allah korusun eside enistemde kalpkrizinden vafet etmisti...

VE benim icin en acisi ne ibliyormusun suan yazarken bile gözlerim dolu dolu zor tutuyorum kendimi biricik arkadasim bebegini dogurduktan birgün sonra kaybetti günlük melegimiz ucup gitti Evlat acisi ne büyük bir acidir günlügüm ne büyk bir acidir rabbim kimseye yasatmasin ben öyle kötü oldumki canim arkadasim ne durumda bir düsünsene. Dogmamis yegenimin annesi diye severdim ben onu duydugum an kosa kosa gidipte birsürü cici almistim ben melegime simdi onlara bakamiyorum dokunamiyorum bile rabbim kimseye böyle büyük bir aci yasatmasin

Benim berbat durumumda ise degisen bisi yok her an herseye aglayabilir bir modayim iki haftadir berbat bir durumdayim herseye aglar oldum gece yatigimda aglamadan uyumaz oldum öyle yorgun hissediyorumki kendimi bir kacis yolu ariyorum elimden geleni yapiyorum ama bir sonuc alamamak beni deli ediyor. Öyle rahatsiz oluyorumki buradan calismaktan nefret ediyorum burdan nefret ediyorum ya resmen midemi bulandiyorlar hersey ama hersey tek carem dua etmek sene sonuna kadar bulamazsam kesin hasta olurum ben bu gidisle zaten midemin agrilari yetmezmis gibi birde simdide kraplar basladi 14:

Ve icimdeki kizginliklarin, öfkenin agirligini yasiyorum ki bu durum beni cekilmez etrafa bagiran cagiran sabirsiz tahamülsüz biri yapip cikiyor...

Keske buradan cok uzaklarda cok uzaklarda orabilsem tek huzur buldugum o büyülü sehirde olabilsem keske...Istanbul´da olabilsem suan orada olabilmek icin neler vermezdim ki...

Huzura öyle cok ihtiyacim varki tek bir damla huzura cok ihtiyacim var cookk..GEcicekmi, biticekmi dersin fazla yara bere almadan kendi enkaziimdan cikabilecekmiyim sagsaglim???

günlük günaydınnn.
birazdan işe gidicem.gribe yakalandım malesef.
vanda ki kardeşlerimize de ALLAH yardım etsin.
bu 2011 yılını bende sevmedim.bir an önce 2012 gelsin.
umarım Türkiyemiz için iyi bir yıl olur.
yalnız gerçekten insanlık yavaş yavaş ölüyor
halbu ki biz böylemiydik değildik.
van da olan deprem bizlerin de başına gelebilirdi.
o yüzden bunu unutmayalım.
RABBİM hepimizin yardımcısı olsun.
neyse günlük dilerim gelecek günler de daha güzel sözler yazmak ümidiğiyle ben kaçar.

günlük kafam çokk ama çookk karışık.napacağımı bilmiyorum.öyle bir teklif sundu ki hayır diyemiyorum ama evet diyemiyorum..offf offfff Allahım hakkımızda hayırlısını versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…