Popüler Konu Sevgili günlük...

günlükte alıntı yapılmaz, çünkü günlük kişiye özeldir, başkasının günlüğünden alıntı yapamassınız !

günlükte başkasına paye veremessiniz, çünkü günlük sadece sizin tarafınızdan okunduğu kabul edilir !

Bu uyarıları defalarca yazmama rağme ....

Bu kişilerin ciddi bir anlama, algı, özümseme gibi her türlü aktivasyonalrında eksiklik olduğunu düşünüyorum günlükçüm.

Sonra burada ceza yediklerinde bu mesajımı unutmasınlar !

Birde defalarca siyaset yapacaksanız gidin facebook sayfamızda (Kadınlar Kulübü | Facebook) yapın dedikçe bu ....... (lütfen noktaları kendinize uygun şekilde doldurun) neden burada yapmaya devam ediyor bunu da çözemedim !

o kadar sinirliyim ki şu anda avaz avaz çığlık atmak istiyorum. hiç bilmediğim bi yere gidip,kimsenin suratını görmek istemiyorum..

Günlük biliomusun arkadaşıma sevgilisi hediye almış bi tane kolye.. yani çiçekle göndermiş böyle... kızda bize gösterdi... kıskandım.. yok hemen yanlış anlama günlük öyle kötü bi kıskançlık değil bu hani benimki niye bana hiç böyle küçük sürprizler yapmıyor diye imrendim
dün akşam benimkinin doğumgünü hediyesi için hediye paketi hazırladım.. haftaya göndericem.. evet daha çok var napıym ama dayanamadım işte.. üstüne bide bi not düşerim güzelce..
içim buruk be günlük.. hediyesinde falna değilim sadece 10 aralığı bekliyorum.. bekliyorum işte

Son düzenleme:
Tüm mutluluğuma ve umutlarıma inat hayat daha ne kadar sıkacak beni çok merak ediyorum biliyor musun?

Tüm olumsuzluklara inat her anım şükür dolu... Peki neden? Her uyandığımda güneşimi bir pislik gölgelemek zorunda mı? Ben hiç kavrulamayacak mıyım güneşin sıcaklığında? Ohhh be deyip sırtımı yaslayamayacak mıyım? Hep arkamı kollamak zorunda mıyım?

Çok yoruldum biliyor musun? Sırtımdaki kamburu taşımak zorunda olmaktan, gülümsememin yüzümde donup kalmasından çok yoruldum! Ben göründüğüm kadar güçlü değilim ki? Çabuk kırılırım, içim ağlar ama belli edemiyorum işte! Hep iyiyi oynamak zorundayım, hep güçlü görünmek zorundayım, konumum itirabiyle hep ulaşılmaz görünmek zorundayım!

Oysa acizim, oysa kırılganım, oysa yoruldum!

Kafamı kuma gömüp yetmiş sene çıkmayasım var

Günlük bir söz okudum bak çok hoşuma gitti

''Herkes insanlığı ölçüsünde konuşurmuş Duydun mu?? (İN-SAN-LIk)''

Herkesi kendim gibi düşünmeyi bırakmam lazım sanırım

"Müslüman kardeşinin uğradığı felâketi sevinçle karşılama! Allah onu rahmetiyle o felâketten kurtarır da seni musîbetle imtihân eder."

Son düzenleme:
'Her milliyetçilik kendi karşıtını doğurur.' derken ne kadar haklıymış fakültdeki hocalarım; şimdi çok daha iyi anlıyorum.
Nerede kaldı birlik olmak...Hayal artık.
Van'daki depremden haz duyan insanlarla bir arada yaşamak zorunda olmak ne fena bir duygudur bilir misin Günlük ?Sonra bir de bu insanlar dindarlıktan filan dem vururlar ya; oysa ki içlerindeki kin, geri kalan dinsizleri(!) bile kat be kat aşar.

20 gün önce güle oynaya atanıp öğretmen olarak gittiği Van'da, enkaz altında kalarak öldü bir güzel kız.
Bir müzik öğretmeni.
Benimle yaşıt; 24 yaşında...
Önce gitarı çıkmış enkazdan, sonra cansız bedeni.
İşte o kız bizim arkadaşımızdı. Onun muhteşem sesini dinlemeye giderdik sık sık.
Sevgilim vefat haberini verdiğinde hissettiğim şeyin tarifi yok, bir çaresizlik ki sorma Günlük.
Bugün, cenazesi için üniversiteden otobüs kalkıyor, ama ben gidemiyorum ne yazık ki...
Işıklar içinde yat güzel kız, güzel insan...Unutmayacağız seni.

Son düzenleme:
Günlük az önce bir haber okudum.
Yok artık dedim.
Arama kurtarma çalışmalarına giden askeri araca bomba atmış PKK!
Gerçek olmamasını diliyorum. Yuhh diyorum!!!
Neticede ölünce imam er kişi niyetine dicek tekbir alırken kürt kişi niyetine türk kişi niyetine değil.
Bu dünya kimseye kalmadı kalmaz. Akıllarını başlarına devşirirler umarım.
Yoksa Allah cezalarını verir elbet!!

Akşama misafir var günlük
Acıktım aslında
Annem börek açıyor işi bitsede yemek yesek

Son düzenleme:
ay günlük yaaaa

off sinir oldum çokkkk

dengesizin biri yüzünden çekiliş topiğimiz elden gitti...

Günlük.. 14 günlük miniminnacık bir can..Ellerin arasında kaybolan bir beden çıktı enkaz altından günlük.. Ardından annesi çıktı.. Çok ama çok zor günler be günlük..

Günnüş;
Dün sevgilimle görüştük.Gayet iyiydik.Eve geldik sonra kavga ettik.Hiç şaşırmadın sende dimi.Ama bir ilişki böyle gitmez ki:26:
Gece uyuyamadım sabahta kalkamadım tabi okuluda astım.
Yarında ablamla alışveriş yapıcaz sonrada ablama geçeriz ablamda kalırım herhalde
Günnüş be alıp başımı gidesim var çok sıkıldım çokkkkk

hersey düzeliyoo günlük
ama sevinsem mi üzülsem mi yine yaa eskisi gibi olursaa
uzak kalmak herseyi yoluna koymak icin en iyi yöntemmis
simdilik iyi bakalım ilersi ne olur hayırlısı diyelim:26:

çok mutsuzum bugün günlük ağlayasım var hatta işten geldim deli gibi uykum var, deli gibi yorgunum ama uyumak istemiyorum. Dün operasyona çıktı sevgilim hala aramadı, teli çekmio galiba offfffff içimde bi sıkıntı var. Allahım hayır eyle nolur

Artık bu sayfayı okuyasım gelmiyor günlük kusura bakma
Siyaset,din gibi tartışmaya açık,hassas konular hakkında yapılan yorumlar
O yorumları okuyup isim/nick vermeden,alıntı yapmadan ama bir önceki yazılan yazı hakkında yazıldığı bariz belli olan yazılar
Belli olmasın diye kendi düşüncelerini belirtir gibi yazılan karşılıklı tartışmalar
Alıntı yapılmadan karşılıklı konuşmalar
Şu'na selam söyle günlük,Bu'nu öpüyorum haber ver günlük,O mesaj kutusunu boşaltsın söyle günlük ...
Sayfaların iyice sıkıcı hale gelmeye başladı
Kişisel konulardan,olaylardan çok toplumumuzdaki en hassas olayların tartışıldığı,ağır yorumların yazıldığı,karşıt görüşü düşünceyi benimseyenlerin birbirini acımasızca eleştirdiği bir platform haline geldin günlükcüm
Neyse.
Bu,sana yazılanlar hakkında yaptığım ilk ve son konuşmadır.
Hoşçakal günlük

Son düzenleme:
Çok yorgunum, bitkinim, neşesizim.
Bugün gerçekten kötü bir gün, çok kötü.
Ağlamaktan yazamıyorum.

pazar günüm geliyorlarmış
bidaha söyle günlük
bidaha
bidaha
bidaha
ama kalbim duracak!!yapma bana be bunu :)
oyhh kalbim duracak sankim.muahhhh

mucize nemi günlük mucize 14 gunluk bebegın vucudu soguktan burus burus olsada yaşaması işte.cok agladım cok.ama bir o kadarda sevındım ankaraya getırmısler bebegı umarım babasıda cıkar en yakın zamanda.eger o bebek Allahım sen gosterme cok uzulurum cok kendı evladım gıbı.Rabbım sen buyuksun ordakılere dayanma gucu ver enkaz altındakılere dayanma gucu ver

saat 8i 10 geçe sınavdan çıktım sabah 10da gitmiştim okula sabahtan akşama kadar okul denilen şey bu olsa gerek sınavın nası geçti dersen test kısmı güzel ama essay kısmında bi batırdım ki bi batırdım yani 40 falan alırım sanırm aza kanaat etmeyen çogu bulamazmış
ya bugün aşk olcak eşşek deli etti beni çocuk ya çocuk çağrı atıyo kapatıyo ,arıyorum açmıyo , bidaha çagrı atıyo 5 kez yaptı bunu dün sinir ettim onu o da hıncını aldı sanırım bende başka telefondan aradım onu müşteri sandı açtı çakall kandırdın beni diyo tam eşşek ya özledimde zaten izni yarın degilmiş neyse şöyle bi ayaklarımı uzatıp dinleniyim yarın belkide annemle çizme almaya giderim hiç belli olmaz ama şimdilik sna veda ettigim bi kesin
guten abenddd

şu bir sene çok çabuk geçsin istiyorum günnük
hemencecik anlaştırmadan
sevdiklerim etrafımda
bir sene sonraki mutluluğumuda paylaşsın istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…