Popüler Konu Sevgili günlük...

ben artık bunlara sinirlenmeye bıktım onlar kaypaklıktan bıkmadılar günlük
pes yani pes başka bişey denmez
sen işine geleni işine geldiği yap gelmeyince saçma sapan konuş
xxx yapmaya gitmiyormuş efendim tövbe ağzımdan ima edecek birşey çıktıysa
gidişini haklı çıkartacak ya
ama bunlardan ne beklenebilir ki aile olmayı becerememiş ayrık insanlar topluluğuyuz
hep onlar haklı
yahu şurda işe ha girdim ha giricem insan bunun arifesinde bulgaristanda b*k mu arıyosun ama orda ihtiyarlar var
varsa var yahu doğru düzgün bana ne analık ne babalık yaptınız hiç arkamda mı durdunuz ben sana xxdemedim ama sen bana birini sevdim diye dedin ben değil sen utan 50 yaşında kadınsın kızına bunu yakıştırdığın için sen utan ! sende 53 yaşında adamsın sözde beni yerden yere vurduğun için sen utan ama sen artık sizi zerre kadar sevemiyorum
rahmetli hasta yatağında beni bırak kızın yanına git demiş hatırladıkça gözlerim doluyor sen onu gömdün de başımda duramadım
malı mülkü darülacezeye bağışlayıp kendilerine baktırcaklarmış çok da iyi yaparlar bunların kahrı çekilmez çok beter insanlar günlük peygamber sabrı gerek bana
ben kimsenin bir iğnesine tenezzül edecek insan değilim günlük ben çalışmazken kendi burs paramı biriktirdim de gene onların ihtiyacına verdim ama yaranamadım duymadığım laf kalmadı
beni kimse malla mülkle korkutamaz Allah bana sağlık verdikten sonra az demem çok demem çalışır yaşarım
o kadar saçmalıyorlar ki ben gerçekten çok sıkıldım nereye gideceklerse bir an önce defolup gitsinler ama başları sıkışınca bana gelmesinler çok yoruldum

Allahım sen bana akıl fikir bolca sabır ver isyan ettirme !

Son düzenleyen: Moderatör:
Çıldırmak üzereyim ...

Mehmetçik, Van’da yaşanan depremde arama kurtarma çalışmalarına katılırken bir yandan da hain saldırıya uğradı.

Edinilen bilgiye göre, Van Başkale’de dün akşam saatlerinde askeri bir araca teröristler tarafından el yapımı bomba atıldı. Askeri birlikler, depremde enkaz altında kalan vatandaşlara yardım etmek için çalışırken durumdan yararlanmak isteyen teröristlerin askeri karakola taciz ateşi açtığı da belirtildi.
Saldırıda 4 askerin yaralandığı kaydedilirken, yaralıların askeri ambulans helikopterlerle Van asker hastanesine kaldırıldığı öğrenildi.

kaynak : Van’da kurtarma ekibine hain saldırı | SPOR TÜRKİYE | Spor Adına Herşey

Ya nasıl iştir bu ... Şerefsizlik,vicdansızlık ... Her şeyi geçtim .. savunuyorum dedikleri kürt halkı o bölgede yoğunlukta, yıkılmış evlerin altında enkazda bekleyenler . Bu mu senin savunuyorum anlayışın. Yazıklar olsun .. Kalp,nur,vicdan noksanı yaratıklar.Bela okuma döner seni bulur derler neler neler geliyor içimden haykırmak istediğim beddualar ..

Allahım sen adaletini yaşat ..sana havale ediyoruz yaşananları sen halkımızı koru birliğimizi bozma, teröristlere fırsat verme yarebbim...

Son bişi : Müge Anlı nın dediklerini izledim şok sözler şunlar bunlar diye yayınlamışlar internette... Hiç de şok sözler değil.. kadın haklı günlük ... Ah keşke haksız olsa bizim isteğimiz bu birlik olsun diyoruz. Ama maalesef durum dediği gibi..

Offfffffffffffffffffffffffffffff!!

Şöyle kocaman bi off çekesim var canım sıkkınn !
Bazen insanın içi daralır ne olduğunu bilemez ya aynen öyle işte...

bazen kk ya değil, reklam sitesine girdim sanıyorum..!
2 kenarı da göz yoran reklamlar kaplıyor..forum küçücük kalmış ortada

en büyük düşmanımız çikolata ... ama sanki inadına ye dermiş gibi sitenin dört bir yanı çikolata reklamlarıyla kaplı olmuyor ama ...
kuzum revamı bu yaptığınız yaaa

zaten diyetteyim kendimi zor tutuyorum bu reklamlar böyle gözüme batmaya devam ederse birazdan nutella kavanozuna kaşıkla dalıcam bennn...

Son düzenleyen: Moderatör:
Sabahtan beri haber haber haber izLe izLe izLe sinir stres tavan yaptı bende günLük.. Kendimi sakinLeştirmek için ağzıma aLdığım sakızı cakkıdı cukkudu çiğnemekten çenem yoruLmuş bunuda yazarken farkettim..
Uyumam gerek sanırım iyice saçmaLamaya başLadım

Tamam,insanız.....ve herşey bizim için....Tamam,insanız....ve doğamızda var kimi zaman savrulmak,yanlışlarla yol bulmak...Tamam,insanız....ve bazılarımızda var birtakım negatif yanlar.....Ama bu kadar da birbirimizin gözünün içine sokmak zorunda mıyız?Bu "sevgili günlük..." sevgili olmanın özelinden çıkmış ve başka görevlere,amaçlara soyunmuş."Özel,öznel,yalın,nev-i şahsına münhasır,özgün..."kelimelerinin gerçek anlamlarını ne kadar biliyor ya da ne derece saygı duyuyoruz.Kurallara uymak konusundaki bu aymaz inadımız neye,kime karşı?Sataşmalar;dozu kaçırılan tartışmalar;din,dil,ırk,siyaset gibi hassas olan konulardaki o hassas çizgiye umarsız kalmalar,kopyalar,taklitler,alıntılar,selam sabahlar,öpücükler vs....Kendimiz gibi olmanın erdemine ne vakit ereceğiz???

Son düzenleme:
Günlük sitee çok kötü olmuş yaaa bu gidişlee 1000 tane daha zayıflama topiği açılır buraya

Günlük sitee çok kötü olmuş yaaa bu gidişlee 1000 tane daha zayıflama topiği açılır buraya

Uzun uzun düşünüyorum günlük.
Hangisi doğru, hangisi yanlış diye.
İnsanların olduğu her platform etkileşimi doğurur.
Bunun önüne geçmek mümkün değil.
Ama her platformun da kendine özgü bir yanı olduğu için, o özgünlüğü korumak için bazı kurallar koymak şart.
Benim aklıma takılan konu insanların o kurallar içinde kendilerini ne kadar özgür hissetikleri.
Zaten buraya düzenli yazanların( ben de dahil) amacı önce yaşadıklarını paylaşmak sonra da anlaşıldığını hissetmek galiba.
Alıntı yapmadan, küçük sinyallerle anlaşıldığının işaretini vermek ise çok da kötü bir şey değil bence.
Ama anlatılanların renginin değişip siyaset platformuna dönen bir günlük de hiç hoş değil :26:
Neyse ben çalışmaya başlayayım artık. Hadi benden bol bol sevgiler günlükcüm

Son düzenleme:
Günlük neler oluyor güzel ülkemde. Her durumda herşeyi unutup kenetlenmemizi seviyorum da arada çıkan çatlak seslere sinirleniyorum. Önce insanlık derim hep. Dil, din ırk ne olursa olsun önce insan..

çok hastayım günlük, ayakta zor duruyorum.:2: artık güzel günler gelsin ... yazacak çok şey var ama benim halim yok malesef.

Günaydın günlüğüm her zaman olduğu gibi yine geldimm

Naptık biliyomusun giymediğimiz mont giysi ne varsa topladık hepsi Van'a gidicek..!
Ordaki kardeşlerimize azda olsa bi yardımımız inşallah dokunur...
63 tane öğretmen ölmüş ya vah vah...(
Şuan profil resmimdeki Yunus'ta öldü mekanı cennet olsun yavrumun (

Askere falan taş atıyolarmış yine kendini bilmezler çok üzüldüm kalpleri körleşmiş bazılarının :26:
.....

Bana gelelim birazda mutluyum bugünlerde
O kadar iyiki aramız şükürler olsun

Onada söyledim tekrar başladığımızı Ve bana ne dedi biliyomusun..!

''Nolursa olsun ben hep senin yanındayım,kötü bir durum olursa beni arayabilirsin''
Nasıl bir insan bu günlük anlamadım :S

Neyse şimdilik bu kadar görüşürüz sonra

içim sıkılıyor günlük
Ağlamak istiyorum ağlayamıyorum
keşke ağlasan hüngür hüngür ağlasam
resmen başım agrıyor

söylemek isteyip söyleyemediklerim için..
söylesem daha mı iyi olacak yoksa daha mı kötü bilmiyorum.

bu yüzden susuyorum...

selam günlük

iyi değilim bu ara hep yorgunluk var uzerımde gozlerımı kaptsam uyuyabılırım heran.aksam mesaı bıtsın eve gıder gıtmez ılk ıs kıtabımın basına oturmak olucak Turgut Özakman dırılıs kıtabına basladım yorumlara baktım o yuzden bır an once okumak ıstıyorum bu kıtabı.bugun yazmak ıcımden gelmıyor sana.ne garıp bu ınsanoğlu neyse bende kalsın.çavv

Günlükkk

nişanlımla aramızz çok çok güzel Allah bozmasın inşallah
Düğünümüz için şafak sayıyor birtanem yaaa
Benden meraklı valla ev,eşya bakmaya başlamış kuzum benimmm

benim çilekeş günlüğüm
sendeki dertlerinde bi başı sonu yok valla neyse dertlerle gelmedim bugün hadi iyisin bugün boş günümdü ama sabahın köründe dikildim ayaga sonra dedim biblo hazır kalktın git karşıya geç annenle çizme bak gittim annemin işyerine ordan çizme bakmaya gittik ama sonuç 0 begenmedim begendigimin numarası kalmamış istedigim renk yok vs. elim boş döndüm çok bişey degil siyah uzun topuksuz bi çizme arıyorum ya ama su falan geçirmesin gerçek deri olsun ama bulamadım neyse buluruz bi gün
kazı kazan aldık habire 1 tl 2 tl çıktı bende para almadım hep kart aldım snuç kazandıgımıda kaybettim neyse milli piyangoda aldık o çıkar belki inş.
Aşk bi tuhaf sabahtan beri özledim diyo ama özlediginde böyle davrancaksa özlemesin istemez dimi yarın yine okul var sabahın köründe hemde o derste tek başımayım çok sıkıcı
böyle işte uğrarım yine ..

güncem
ben döndüm..
biliyorum biliyorum baayaaaa bi ara verdim sana
ama kulübe dönmek hoş
site değişmiş birazcık
fena olmamış
ama şu arka fonda ki bitterler
laptopu ısırasım var o kadar yani
nasıl olduğumu sorarsan ki sordun sayıyorum bunu
donuyorum lem
burnumun ucu kutup noktası gibi oldu
pis ankara öegh

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…