Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlükkkk ben geldim. Dün yazmadım sana okulda nöbetçiydim. Eve geldim arkadaşım çoktan gelmiş bile. Zaten artık benim için değil annem ve kardeşim için geliyo sanki pissss Hayır ben tanıştırdım seni di mi hemen ne satışa geçiyosun? Neyse dün çok yorgundum ama sohbet muhabbet çok güzel geçti günüm. İnsan arada farklı yüzler görmek,farklı kişilerle görüşmek istiyo. Neyse gece 2 ye kadar konuştuk her şeyden hem de... Yatmaya yakın korkunç şeylerden konuştuk azıcık. :18: Sonra uyuyalım dedik,bizim kız korktu. Uyandırana kadar akla karayı seçtim. Çok ağır uykusu var ya... Neyse sabah da önce o kendi okuluna gitti. Ben de hazırlandım okula gittim. İyiydi Allah'a şükür ama çok yorgunum yavvvv Cumartesi Fatih Erkoç konseri var. Gitmek istiyorum. Şöyle bi ellerim bomboşşşş söyleyesim var ama bakalım. Öğretmen arkadaşlarla gitcez galiba. Kardeşimi de alırım yanıma belki. Öyle işte. Görüşürüz

günlükkkkkkk:)))))

doktora gittim,gözüm için boya ilemlerine geçildi,31 ekim saat:18.30 dan sonra hayat enim için daha bir güzel olucak:)inşallah rahatça kullanırım rengide aynı olmuş olur..

O kadar mutluyumki anlatamam,hayata bakış açım daha bir değişicek,psikolojim daha iyi olacak,insanlar bakıyor mu bakmıyorlar mı dşye düşünmekten otobüste kendimi kötü hissederdim ama artık öyle şeyler düşünmücem,bol bol resimler çekilicem,hep özenirdim göz kısmını resmini çekenlere,artık bende çekicem iki gözümün rengide açık kahve olucak:)
hep doktorların hayası yüzünden 21 yaşıma kadar bu işkenceyi çektim

ama artık üzülmek yok gülmek var:)

günnüş...düşündüm taşındım...ben suçluyum...en az yedi kez elimdeki fırsatı kaçırmışım...bezdim,sıktım çocuğu...sadece dilimle,güzelliğimle,neşemle sevdirecekken kendimi farkında olmamışım bunun...kilometrelerce öteden senin börek yaptığını,ahlaklı olduğunu,kimseyle çıkmadığını nereden bilsin...ah tecrübesizlik...belki de kader...olmayacağı var belki de...ama bundan sonra fal bakmaya tövbe...asık suratıma tövbe...mail,face,msn karıştırmaya tövbe...boş işlere,dedektifliğe tövbe...deneyeceğim...konuşacağım...kendimi hemen kaptırmadan...uzun süreye yayarak...kuruntuya düşmeden...karamsarlığa kapılmadan...şimdilik yapmam gereken dua etmek...toparlanmak için...

Dün Azra bebeği gördükten sonra bende herşey tüm düşünceler değişti ve kalktım koli yaptım 2 tane ve en yakın ptt kargoya ulaştırdım.. bebek kıyafetleri kazaklar ayakkabılar perdeler nevarsa koydum.... Araca yüklenirkende bekledik bir sürü koliler var giden ve inan bana ptt binasında kolilerden geçilcek yer yoktu kuyruk vardı ve 2 kamyon dayanmaştı kapıya gitmek için.. Bugünde Mahir Bebek kurtuldu Annesi Beşiğinde Uyurken Bırakmıştı Deprem Sırasında Yanyanalardı Beşiğine Ulaşılmış ama mahir bebek beşikte değil çekmecede çıkmış,kurban olsunlar ona, beşiktekii bebek çekmecede bulundu korkan allahımdan korksun işte öldürmeyen allah öldürmüyo..
İşte En zayıf Noktam Çocuklar önce enkazdan kurtulan yunus ( sonra iç kanamadan ölen) daha sonra azra bebek ve en sonda bu çekmecedeki mahir bebiş oldu...
ve en zayıf en içimin eridği bebek azra bebek oldu doktorlar kontrolünü yaparken emme refleksi yerindemi diye parmağını götürdüğünde hemşire kadın,azra bebeğin bi çekişi vardı o parmağı aman allahım resmen mahvoldum HOŞGELDİN AZRA BEBEK TEKRAR HOŞGELDİN..

Deprem olur olmaz van'a kazak, bot, mont gibi eşyalar gönderirken montun cebine "geçmiş olsun kardeşim, ben de gölcük'te senin şu an yaşadıklarını yaşadım. maddi manevi ne sıkıntın olursa bana 05xxxxxxxxx numaralı telefondan ulaşabilirsin, hiç çekinme." yazılı bir kağıt koyulduğundan 3 gün sonra gelen mesaj:

"allah razı olsun kardeşim. şu an gönderdiğin montla ısınıyorum. sana söz bir gün sen düşersen ben de seni kaldıracağım."

Ne olursa olsun helal olsun böyle insanlara ihtiyacı var memleketin.

bebekler daha onlar yaa bebek küçücük çocuklar ve onlar seçemiyorlarki ailesini

Bu arada Lütfen Bilmeyenlerede Burdan Not olsun "ptt kargo ,mng kargo ve yurtiçi kargo" ücretsiz alıyor kolileri ve makbuz veriyorlar van valiliğine gittiğine dair...

slm günlüüükkk... bugün küs olduğum bi arkadaşımla ders konusunda mecburiyetten konuştuk, o çok suratsız olmasına rağmenn, ona gülümsedim, oda bana gülümsedi ama zorla :44:
sanki ben ona ne yaptım, ne yaptıysak karşılıklı oldu, onun yanlışları daha çoktu ama yinede çok suratsızdı
güzel yaşamının kıymetini bil aptal herif yoksa sonun hiç iyi değil
onuda sevmiyorum, onun etrafındaki hiçkimseyi sevmiyorum ve onlları Allaha havale ediyorum... herşeyi görüyor çok şükür
neyse işte okulda bayaa ders çalıştım, sonra arkadaşlarla sohbet muuhabbet ettik..
eve yeni geldim, kuzey güney başlicak heyecanlıyım
buarada o yurtdışından gelmiş olmalı, yarın için sözleşmiştik 5 gün önce ama aradan zaman geçtiği için, buluşucazmı buluşmicazmı tereddütündeyim:26:
oda benden haber bekliyor sanırım... ama ben msj atmicam, buluşup not almak isteyen oydu:26:
hayırlısıysa msj atsın diyorum, unutmadıysa sölediklerini:26:
neyse günlük herşeyin hayırlısı
şimdilik hoşçakal

ay söylemeyi unuttum bi yemek takımı begendim bugün japon porseleniymiş 2400 lira kelebekli altın sarılı çok hoştu ama çokta pahalıydı
belki bigün alırım

hiçbirşeyin değişmediğinin göstergesi bugün günlük.
benim, onun bizim değişmeyeceğimizin göstergesi.
yaklaşık yarım saattir durmaksızın ağlıyorum. birde üstüne bir şarkı buldum ki tam efkarın dibine vurmalık.
bu sefer ayrılmayıp sabrımın sonuna kadar dayanıcam
yeniden başlarken de içimde hiç umut olmadığını söylemiştim zaten. ben ağladığımda benimle ağlayıp özür dileyen kişi değildi karşımdaki. hiçte yüz yüze olduğu gibi olamadı zaten telefonda.
bakalım sabrım nereye kadarmış günlük. nereye kadar dayanıcam bakalım. dayanıcam çünkü bu ayrılık diğerleri gibi olmıycak demiştim ayrılırsak. olmayacakta gerçekten eğer sabrım taştığında ayrılırsam bir dahası olmıycak bunun. ama bunun için bittiğinde içimin çok rahat olması gerek. başım dik bi şekilde ben elimden geleni yaptım diyebilmeliyim. benimde hatalarım olmadı mı ? oldu. onun bana söylemesini istemediğim şeyler 2 gün önce ben ona söyledim. ama artık yolun sonuna yaklaşıyoruz. bu sefer hiçbişey eskisi gibi olmaz
yoruldum çünkü günlük. savaşmaktan, birşeyleri yutmaktan yoruldum. durmaksızın akan gözyaşlarım var şuan. çalan şarkıya eşlik edercesine akan gözyaşlarım... onlar da yoruldu benim gibi. boğazımda bir düğüm...
çok şey de istemiyorum günlük. böyle şeyler söylenmez ama. 1 kere beni şuraya götür demedim. hep ne kadarını yapabiliyosa o kadarıyla idare ettim. uçuk kaçık isteklerim hep kendi içimde. çok seviyorum günlük. benim tahmin ettiğimden bile çok. ilkim herşeyim benim. eğer vazgeçmem gerekirse nasıl yapıcam onu bile bilmiyorum düşünmek istemiyorum. en fazla mutluluğum 2 hafta sürdü işte yine öyle işte günlük ben de böyle bi ilişki yaşıyorum. dedim ya günlüğüm usulca akan gözyaşlarım var şuan kulağımda da ben ağlarken ağlayan adamın hıçkırıkları ve özürleri bu kadar günlük.

Son düzenleme:
Hamilelikde hastalık hiç çekilmiyor günlük
Ağzım burnum dolu,boğazlarım ağrıyor.
Allahtan minnakım rahat bir sorun yok gibi görünüyor şimdilik.
Alya canavarusum ise tam bir canavar.5 dakika durmuyor komiklikleriyle bizi öldürüyor.Pat pat erşeye cevabı var.Sanki karşımızdaki 2.5 yaşında değlde 7 yaşında bir çocuk.Biz yetersiz kalıyoruz ona bazen.Susuncada cevap versene anneeee diyoor
Çevremiz biraz şaşkın hala ne olduğunu anlayamadılar.Ben istiyorum dedikçe onlar inanmıyolardı sanırımki şimdi şok olmuş gibiler.Herkes yinede çok sevindi evde bir bayram havası

Günnük biliyor musun böyle cok iyiyim.
Sacma sapan seyler duyup görecegime böyle biraz yalnizligimla takilmak daha iyi.
Bu hafta iki gün üst üste astim okulu, bir daha böyle bir sey olmasin günnük, cok gerekmedikce gitmemezlik yapmicam.
Madem herkesin gelecek planlari farkli, bende rafa kaldirdigim planlarimi gerceklestirmek icin elimden geleni yaparim.
Birde bugün haberleri izledikten sonra anladim ki hersey bos, 5 dakika sonrasina garantimiz bile yokken niye bu kadar emin yasiyoruz ki.
Evet yeni kararlar alma vakti geldi ve ben bundan sonra gereksiz sorunlarla kendimi üzmeyecegim ve kimsenin üzmesine izin vermeyecegim.

Selam günnük ..
Toto kadar işyerinde dönen entirakaları bi görsen var ya şaşırırsın ..
Holdingte bile yoktur bu kadar entirika
Evraklarımı tamamladım, cuma adliyeye teslim edicem evraklarımı.
Aralıkta sınavım var.
Temmuzda devreye gircek kanunla gene bi kapı açılıyo.
Hayırlısıyla bi iş bulayımda geleceğimle ilgili yatırım yapabileyim.
Herşey yolunda çok şükür.
RAbbim bugünlerimi aratmasın.
Hadin görüşürük minik manyak kaçar

Ben çok mu kötüyüm, çok mu gaddarım günlük?
Taş kalpli miyim?
Umursamaz mıyım?
Kırıcı mıyım?
Çevreme göre öyleyim. Kendime göreyse...
Kendimi bile buna inandırdım sanırım. İnsanlara herhangi bir konuda "üzüldüm" dediğimde " sen üzülebiliyor musun ya?" diyorlar.
Hayat işte. Ben herkesin iyiliği için uğraşan sevimli bir kızdım zamanında. Komik, neşeli. Belki hala öyleyim ama gösteremiyorum sanırım eskisi gibi. Köreldim, paslandım. Böyle daha güçlüyüm.

Neyse...
Bu gün aşkımın iş yerine gittim. Çok eğlenceliydi herşey. Deli sevgilim benim.
Onun dışında herşey aynı.

Kitap okumayı çok seviyorum, bu aralar sürekli okuyorum. Kafamı dinliyorum.
Monotonluktan kurtulacağım en kısa zamanda umarım.
Görüşürüz günlüğüm.

27 yaşına bi adam gencecik, daha yapacak bi sürü şey varken
aklım almıyo neden
daha pazar günü geyik yaptık
evlenecek kız bul bana la allahsız
milyon tane dişinin olduğu sitede
editörüm diye hava basma işe yara diye sitem ediyodun

tamam vardı sıkıntıların dertlerin ama
bu kadar mı çoktu, ya nasıl yaptın bunu olum
nasıl bi delilik anı, nasıl bi çılgınlıktır bu...
nasıl cesaret ettin nasıl kıydın canına
düzelirdi hallederdik şimdi daha mı iyi
kızgınım sana, hem de çok..
aklım almıyo nasıl, nasıl, nasıl..
ölmek... ölüm bu kadar kolay ve çabuk mu????
nasıl alışıcam gittiğine ne zaman ikna olucam bilmiyorum
hani keşke biraz ölmesem derdin oldu mu şimdi
ışıklar içinde yat.. tıpkı hep istediğin gibi...

''zar tutuyorsun ey hayat, bu kaçıncı sevgili
yanlış ata oynamışım gözlerim öyle dedi.

pır pır diye ses çıkardı yürürken yüreğimden
denizleri sulardım tozmasın diye deniz.
sporu çok severdim çiçeğe yem vermeyi
kuşlara binerdim ve kaçardım basından
bak buraya yazıyorum diye milyar kelimeyi
ziyan eden de bendim hem de hiç sıkılmadan.

güzeldim de galiba bunu nasıl söylesem:
eline sağlık tanrım leyla çok güzel olmuş
tanrım eline sağlık dünya da çok güzel olmuş
keşke biraz ölmesem..."

farkettimde artık daha anlamlı bu şiir
eskisi kadar komik değil..
güldürmüyo neşelendirmiyo beni
çok fazla ciddi sanki, sanki daha derin
sen anlatmaya çalışmışsın derdini giderken..
vedanı etmişsin ben sana hoşçakal diyemeden.

ağlamaktan gözlerim balon gibi oldu günlüğüm
anlamadığım niye/neye ağladığım. kavga etmedik. sadece kırıcı ama çok kırıcı olmayan(o nasıl bişeyse) bişey söyledi.
ama 2 saattir durmaksızın akan gözyaşlarına sahibim. sabaha kadar nasıl olur tahmin bile edemiyorum.

yuppiiii....YEŞİLİ GÖRDÜM !!! baya da atraksiyonluydu ..janjanlı
yaa ne diyorsun diyorlar bana bilmeyen bizim labı...veyyy yaşasın benm de ftalosiyaninim oldu ama nasıl oldu allah biliyor nereden bağlandı inşallah sepet sepet yumurta sakın beni unutmaa dır .. Bugün hocalarla sanki maç tezahüratı yaptık bileşiğimi görünce çok mutluydum be günlük..
diğer laba çıktım akşam üzeri, arkadaşlarım ya sen bile yeşili gördün dedi.. Sinirim bozuldu ya..ne demek sen bile..akşam 8 den önce çıkmıorum labdan siz 4-5 te çıkarken..Ne olmuş marttan beri labdaysan.. Herkesin kısmeti bu reaksiyonların akıbeti.Neyse yine de duymayıp işime bakıcam ben ...
allahım istediğim çözücüde çözünsün rengi mavi-yeşil olsun..Bu kadar sevinmişken hevesim kursağımda kalmasın lütfen ! İstediğim gibi olursa yayın yapıcaz bu çalışmadan.. :128:
Bu arada cuma günü test merkezinde iş görüşmem var .sınav yapıcaklarmış ay körelmemişimdir umarım test çözmek konusunda gerçi şimdiki etüt merkezinde konu anlatırken arada test de çözüodum ya niese görmeden sanki kazık sorular gelir mi ki diye düşünmeye başladım ama içimde de bi rahatlık var kasmıorum yani :)) bakalım kısmetse bi de oralara burnumuzu sokalım haftaiçi labıma gider gelirim tezim için-haftasonu da çalışırım test merkezinde.. harçlık olur bana da hem üniversiteye de yakın

Yaa şu ttnet ten internet almış annem 2 gündür açılmadı sinir oldum bi de ücretsiz sandım müşteri hizmetlerini aradım iki saat telesekreter sonrası çıkan adam bilgilerinizi göremiorum sistem dondu sonra tekrar arayın dedi. Meğer ücretliymiş aramak Tl lerim gitti ben günlüğüm :/ üff

Neyseki benm vınn ım var sana yazabiliyorum bu sayede

Neyse ben yatayım.

Of günlük offffff. Hafta sonu arkadaşımın kızının doğum günü vardı oraya gittim. Ben hariç gelen herkesin bebişi vardı. O kadar kötü oldum ki......
İtiraf ediyorum hepsini çok kıskandım. Bende istiyorum bebişim olmasını. Yüce Rabbim bize nasip etmedi. Umularımda tükenmeye başladı. Galiba hiç bir zaman olmayacak. Bir yıl oldu deniyoruz olmuyor. Yaşta geçti gidiyor. Doğru dürüst bi doktorda bulamıyorum. Offfffffffffffffff. Ruhum daraldı gene gece gece. Adetimin de 4. günü bugün. Bu ayda geçti gitti. Bakalım nereye kadar............

Günnük;
Bi ajansa başvuru yapmıştım bugün aradılar
Yarın görüşmeye gidiyim mi? Sevgilim çıldırsın kudursun uyuzzzzzzzzz
Babam daha ben küçükken seni konservatuara yazdırcam deyiip dururdu.Dayımda destek veriyoo
Ama benim bunca emeğim hayallerim En iyisi ben yüksek lisansımı bitiriyim.Sevgilime inat doktoramıda yapacam:118:
Günnük varya bundan sonra insanlardan beklentilerimi 0'a indirdim.Daha az hayal kırıklığına uğrarım bundan sonra hemde daha az üzülürüm dimi.
Sevgilime o kadar çok kırgın o kadar çok kızgınım ki.Ama gün gelecek bana yaşattıklarının bedelini ödeyecekSabırla o günü bekliyorum.Tokat gibi çarpacak yüzüne....Ben çok üzüldüm oda anlasın beni ne kadar üzdüğünü

Sezenden bi şarkı dinledim biraz önce, biraz melankolik ama duruma uygun be günlüğüm;
Bu zor günlerde elbet geçer bir gün

Herkes farkında herkes nasıl üzgün

İnsan biraz olsun akıllanmaz mı?

Bilmez mi er geç yanardağ gibi için, için

Sönmez mi bu sinsi ateş

Vay yine mi keder ama artık yeter

Yine kapıda kara geceler

Vay çileli başım ortasında kışın İyice beter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…