Popüler Konu Sevgili günlük...

sıradan birgün günlük bir tarafım mutlu huzurlu bir tarafım hüzünlü deprem bölgesinde olup ellerimle destek olmak yardım etmek ısterdım onlara bu gunlerde gecer degılmı gunluk yaralar eskısı gıbı olmasada sarılır.

askımla hersey ıyı biraz sümüklü banada gecmesın dıye gıtmıyorum bıle yanına yenı atlattım zaten.sabah ıse gec geldım uyudum bıraz ama aylardır kafamın ıcınde anlamadıgım bır ugultu var gozlerımı kapatıyorum uğul uğul doktora gıtmek ıstıyorum kotu bırsey olmasından korkuyorum.

dün patronuma cok kızdım yahu benım gıbı eleman bulunurmu mıllet cebınden para cıkartır bende para sokuyorum 900 tl cık.ters ters bana bakıyor ben soylemesem ruhu duymıyacak atardım cebe töğbe töğbeee.neyse takamam böyle insanları

bazı ınsanlar vardır gunluk baskasına ahkam kesmesını ders vermesını ıyı bılır ama nedense kendı sokucugunu dıkemez.kendı eşigini temızlemeden komsunun eşiğine laf atmaya benzıyor. :13: neyse kıtabıma basladım cok guzel tarıhımızı hıc bu sekılde bılmıyordum ingilizlerın rusların hep egemenlıgı altında almanlarda içimize ordumuza kadar ıslıeyıp nasıl osmanlıyı bıtırırız dıye plan yapıyorlar.burda kaldım ıste devamı aksam okuyacam.

aksam olurmuykı bugun gunluk eve gıdıp tv ızleyesım var canım hıcbırsey yapmak ıstemıyor bugun.çavvv

hello günlük
uzun zamandır girmiyorum siteye,özlemişim pembik sayfalarını
bu kadar zor günler yaşayıpta,gelipte sana geyik yapmak gelmedi içimden!konuşsam zaten banlanırım,yazdıklarım silinicek,en iyisi bişeyler yazıp banlanmıyım boşuna dedim...
geçte olsa ölen şehitlerimize rabbimden rahmet diliyorumvan depremi içinde Allah bir daha yaşatmasın.ölenler için başsağlığı diliyorum...
evet,ülkemiz zor günler yaşıyor,umarım herşey güzel olur...ben güzel düşünmeye devam edicem ülkem adına
gelelim banaherşey yolunda şükürler olsun...tabi kendimle oynamadan durmadım yinekaynaklarımı yeniledim,saçımın rengini 4 kere değiştirdim felanilk önce sarışın oldum4 sene den sonra sarışınlıkaslında sarışın olmak için oturmadım o koltuğa ama kuaförüm saolsundedim önce bizimkiler görsün,beğenmessem değiştiririm nası olsakimse beğenmediertesi gün değiştirdim...istediğim renk olmasada manyak bişey olsu sanırımherkes geberiyo saç rengimeşu an pskolojim gayet iyi anlıcağın...saçımla çok oynuyorum napıyım...tek eğlencem saç:26:
bütün malyaj malzemelerimi başkasına hediye ettim..gittim kendime baştan alışveriş yaptım.biiiir sürü yeni malzemeler.kozmetiklerenerjileri çok iyi...evet doğru duydun.benim için herşeyin bir enerjisi vardır.en ufak bi objenin,taktığım tokanın bile.bişey alırken hiç yorulmam.direk enerjiye bakarım=)
doğum günüme az kaldıkaç senelik üyeyim,burdan hiç doğum günüm olduğu zaman yazmadım...saolsun burdan kutlayan arkadaşlar oldu her zaman...ama artık bende burdan paylaşıcam...evet salı günü doğum günüm ve inanılmaz heyecanlıyım!hayatımda ilk defa bu kadar mutlu bekliyorum doğum günümü...onunla giricem yeni yaşıma allah kısmet ederseo benim hayatımı değiştirdi,kendime getirdi,onunla güzelleştim,hayatı sevdim,işim gücüm onla rast geldi,huyum suyum değişti,ne biliyim bambaşka biri oldum...ben doğum günümü hiç böyle mutlulukla beklememiştim.karanlık bi dünyam vardı eskisinin sayesindeacıların kadınıydım resmenşükürler olsun kurtuldum hayatımı karartan insandan!ayrılığın ardından buraya gelip hiç bişey yazmadım onunla ilgili...onunla ilgili konuşmak bile bi değerdir bence!ona beddua bile etmiyorum!sadece giden yıllarıma yanıyorum.aşkıda sevgiyide sevgilimde tattım.mutluluğu.herşeyi...rabbim bozmasın günlük
kazen ağbi bak ne siyaset konuştum ne ban yiyicek şeyler yazdım...ne kadar değişmişim dimi=)
herkes çok mutlu olsun

selam günlük..artık nete çok çok az grmeyi düşünüyorum daha daha az..

çünkü iyi puan alıp bi an önce işe girmeliyim

Allah benim ve benim gibilerin yardımcısı olsun.. güle güle günlük.. artık buralara pek uğramam...

ben geldim günlük.
düne göre gayet iyiyim. gece berbattım ama. hiç durmadan 5 saat boyunca ağladım durdum. sonunda gözlerim yanmaya başladı uyudum bende. sabah doğal olarak balon gibi gözlerle merhaba dedim.
tabi belli olmaması için göz makyajı yaparak gittim dershaneye.
dershane dersler beni kendime getiriyo iyi ki dershane var.
çıkıştata kızlarla yemek yedik. gayet iyiyim şuan ama içimde bi hüzün var. onunla da konuşmadık daha bana tavırlı zaten. beni suçlu görüyo aklınca neyse byeee

Güler gözlü dedeciğimi kaybettik günlük...
Özledim onu şimdiden çok özledim...
Ölüm sindi bu aylara...
Önce şehitlerimiz, sonra deprem ve sabahında dedem...
O masum yüzlü, şefkatli ve hep gülen gözlü güzel dedem...
Her anı, her sözü canlanıyor şimdi gözümde...
O son iyi gününde hep bana sarılmıştın ya daha uzun sürseydi o anlar...
Tek tesellimiz güzel bir ömür yaşadığın, çok fazla acı çekmeden Yaradana kavuştuğun...
Şimdi ne söz söylesem de anlatsam acımızı...
Hangi birini desem...
Bu sonbahar çok hüzünlü be günlük..

bunlar ne biçim rüyalar yaaaa yeter artık görmek istemiyorum rüyamıdır kabusmudur anlamadım yani:18:
istemiyorum görmek istemiyorummmmm

selam günlük,,

çok canım sıkılıyor ya,işimde yok,öyle boş boş geziniyorum burada:)

fstklkurabiye,başın sağolsun canım,mekanı cennet olsun dedenin,allah sabır versin sizlere.Geride kalan sağlık versin rabbim.

bu nasıl bi yıl ya
önce babanem gitti ardından babanemin kardeşi sonra gencecik şehitlerimiz daha sonra deprem .. ve bugün aldığım bi haber fınans hocam vefat etmiş
gece rüyamda koskoca bi bina yıkılmıştı kötüye yormak istemedim bilinçaltıdır dedim , okula gittim dersten çıkıyoduk ki haber geldi hocam ölmüş O kadar tatlı bi insandı ki güler yüzlü ,temiz kalpliydi Yaşlıydı ama hasta degildi kalp krizi geçirmiş sabah uyanamamış , gözyaşlarım hala durmuyo ne kadar çok ölüm haberi var şu sıralar

buraya geldim kafa dagıtıyım diye amonranın arkadaşı intihar etmiş , fıstıklı kurabiyenin dedesi ölmüş Ceydanın ananesine yazdığı yazıyla agla agla öldüm zaten ..Allah sabır versin ,hepsinin mekanı cennet olsun inş.

daha dün annemle bu vefat eden hocamın notlarını çıkardık p.tesi sınav var diye hatta fotografını gösterdim anneme ne tatlı dimi diye sabah ölüm haberini aldım yarın törenine katılcaz ..

herşey boş sevgili kavgasıymış arkadaşmış .. Görüldüğü gibi bi gün varız bigün yokuz ...

Son düzenleme:
Merhaba günlük öncelikle fstklkurabiye'ye baş sağlığı ve sabır diliyorum
Ben çok yoğunum bu aralar.Sınavlar başladı hemencik.
Çalışmaya çalışıyorum işte.Ama erkenden uykum geliyo sanki elimden geleni yapamıyomuş gibi hissediyorum
Hiç yeterli çalışamadığımı düşünüyorum.
Off şuan bu pek de umrumda değil açıkçası çünkü göğsüm ağrıyo
Yani kalbimin oralarda bişeyler oluyo
Çok korkuyorum günlük sanırım yine doktoru ziyaret etmem gerekebilir
Neyim var benim böyle offf
Herkes kendi canının derdinde işte günlük.Hayat böyle...
Her akşam deprem haberlerini izleyip ağlıyorum.Öyle kötü etkilendim ki
Bunu bizzat yaşayanlar kim bilir nasıldır tasavvur edemiyorum
Allah sabır versin...
Ben çok paranoyak oldum günlük.Hep düşünüyorum ya bilmediğim bi hastalığım varsa diye
Çok korkuyorum.Allahım yardım et
Kafayı yiyeceğim düşünmekten:84:

günnüş şükürler olsun Rabbime iyiceyim...iş arkadaşlarımla gezdik,öğrencilerimden gelen iltifatlar da düzeltti moralimi...bitti artık olmayacak...çare yok aşkıma...utanıyorum yaptığım gurusuzluktan...

Günnük;
Şu anda inanılmaz derecede başım ağrıyoooo.Sabah okula gittim.Gecede uyuyamamıştım zaten.Mal gibiydim.
Sonra ablamla buluştuk alışveriş yaptık amahiç mutlu değilim.
Artık bi karar vermeliyim.Ama onu düşünmek bile istemiyorum
Günnüş bugün sabah okula giderken otobüste yanımda bi teyze vardı.Elimdede kitapları gördü teyze parmağımdada yüzüğüm var tabiii bana dedi ki kızım talebe misin parmağındada yüzüğün var nişanlı mısın yoksa... hep senin gibi gelinim olsun istedim dedi.Bende okuyorum ben teyze dedim. Keşke nişanlıyım yada sevgilim var diyebilseydim.Sevgilimin sayesinde herşeyden o kadar çok soğudum ki :26:
Neyse gidiyimde Fatmagül'ü izleyeyim.

Günnük, Sultanımın Günlüğü beni çookkk mutlu ediyor haberin olsun...
En sevdiğim dersim vardı bugün, hocamız olağanüstü...
Yarın da sabah erkenden dersim var ama öğleden sonra resmi tatilmiş, eve erken gelcemmm

günlüüük bir kaç zamandır canım sıkkın. iş yok güç yok sıkıldım evde. babamın hastalığı annemin huysuzluğu. sevdiceğin maddi sıkıntıları falanı filanı derken epey bunaldım. öğlen saatlerine kadar uyuyorum uyanmak için sebebim yok resmen. sonra boş boş geçiyor gün. kendimi değersiz hissetmeye başladım. baktım böyle olmayacak. iş yoksa bile boş durmamalı insan dedim. kendimi oyalayacak bişeyler bulmalıyım. yoksa çıldırcaamm. veeeeeeeeeee

örgüye başlıcam günlük. wuuuuu çok heyecanlıyım. yapabilir miyim kii??? yaparım herhalde yaa:)) kk da bir model buldum bayıldım. yarın ilk işim gidip yün ve şiş almak! veeeeeeeeeeeee varan 2 baktım annemden hayır yok bu senede ben yapayım dedim. turşu kurcamm.. lahana turşusu.. geçen sefer salatalık yapmıştım. bu sefer lahana olsun.
geç mi kaldım acaba günlük?? zamanı geçti mi ki turşu kurmanın?! Yanii anlayacağın acemi ev hanım oldum ben:)) Rabbim hayırla yuvamı kurmayı nasip etsin:)) Yuvamın içi neşe huzur bereket muhabbet dolsun inşallah
ille dışarıda mı çalışmak lazım. evde de olsa boş durmamalı insan bişeyler yapmalı. Rabbim üzerimdeki şu tembelliği kasveti alsın inşallah.

içim öyle çok sıkılıyor ki günlüğüm. tarif edemiyorum o sıkıntıyı.
bugün ne o aradı ne ben :26: ortada hiçbirşey de yok aslında yada ben ne olduğunu anlayamıyorum. o aramazsa aramam bende. bakalım nereye kadar gidecek.
biblosuratta kusura bakmasın:18: öyle içimden ne geçiyosa yazdım işte. ölüm zor

Son düzenleme:
Yazik be günlük cok yazik inan. Öyle sinirli ve öfkeliyim ki ama en cokta kendime sövüyorum her zamanki gibi...

Bundan sonra ne yapmam gerektigini cok iyi biliyorum ve yapicagim da...

Not: fistiklikurabiye ve ailesine bassagligi, sabir ve saglik diliyorum rabbim dedesinin mekanini cennet eylesin...

günlükçüm o gün geldi ve çattı
benden haber bekliyor sanmıştım fotokopi için ama onun zaten aklındaymışım hatta hediyesiyle gelmişti, biyerde oturduk muhabbet sohbet
sonra giderken teşekkür ettim herşey için benden hoşlanıyor, bende hoşlanıyorum sanırım...
ama daha uzun zaman onu tanımak istiyorum çok tatlı ve çok cici bi çocuk
ayrıca çokta kibar ve anlayışlı, umarım hakkımızda hayırlısı olur, rabbim nazarlardan saklasın ikimizide

günnüş çok yordu bugün kuzucuklar beni... sesim kısılcak yine bağırdım, boynum da tutuldu pano hazırlayıp durmaktan okulda... sevdiceğimle sabaha kadar konuşmak istiyorum, sesinde huzur bulmak. yeni bi yöntem bulduk, kulaklığımızı takıp konuşuyoruz uyuyana kadar. sabaha kadar tel açık kalıyo, nefes alıp verişini duyuyorum... inş gelicek sene yanımda hissedicem o nefesi...

Günlük her şey çok güzel olacak,evrene olumlu mesajlarımı gönderdim.Allahımın izniyle mutlu günler bizi bekliyor olacak inşallahhhh.....

-Bu arada FB'yi yeniyor muyuz neeee

bugün dinlenme günümdü laboratuvara gitmedim... Öğlen babanneme gittim hastaneden çıktıktan sonra baya toparladı .kek yaptım ,çayla beraber içtik...

İlkokula giderken öğle yemeğine ona giderdim ben yerken beni izlerdi,sen niye yemiyorsun babane ,beni izliyrosun derdim.Sen yerken ben doyuorum derdi. Şimdi bugün aynısını ben hissettim.O iştahla yerken bugün ohh dedim içimden ... Demek buymuş hissettiği .. :) Bana papatya çayı saklamış canım benim ya <3

Geldim günlük geldim .
Çözemedim ben bu aşk işini. Ayaklarımı yerden kesende o, yerle bir edende ..
Yüzünde ki o gülücük dünyalara bedel ama beni üzmedende durmuyor.
Yorgunum günnüküm.
Aşkı geçelimde işyeri delirtiyor. Ama sinire kapılıp istifa etmicem.
İşimi düzenimi ayarlıcam öyle gidicem. 2 ay işsiz kalmak 1 yıl ileri atar herşeyi.
Zamanda yedim,içtim gezdim,üstüme başıma,makyaja,ota poka para harcadım.
1 ev parası yedim. Onları ödüyorum şimdi. Sanki neyime benim en lüks markalar.
Allah ıslah etti. İşte böle eziyetin kahrını çeke çeke ödüyorum bedelini.
Olsun bunlarda geçicek, feraha kavuşucam.
Bu sıkıntılar bana ne istdiğimi öğretti ki.
Varsın üstümdekiler Türkiyenin en pahalı markası olmasın pazardan olsun, en ünlü parfümleri kullanmıyım,ortalama bişiler kullanıyım.
Mutlu ve huzurlu olayım, kimsenin eziyetini çekmek zorunda kalmıyım.
Şimdi ödemelerim olmasada ben restim çekebilsem ne güzel olurdu di mi ?
olur mu canım çula çaputa para yatırıp bu hallere düştüm.
harcadım ödicem. Ama herşey düzelicek zamanla.
Güzel günler kapıda biliyorum.

fıstıklıkurabiyeye söyle zor bi durum ama Allah sabrını verir. Başı sağolsun.
Ben dedelerimi tanımıyorum bile biri ben doğmadan öldü biri ben 6 yaşındayken.
Resmen küçük ceylanım he,dede yok babanne ömür törpüsüydü, anane 4 aylıkken ölmüş.
halamlar üvey yeğen müamelesi yaptı.
annemler kalabalık ama kimsenin kimseyle alakası yok.
ben hiç akrabam olmadı günlük
hoş iki tarafada göre ben erkek fatma,ukala,zeki kızım ama kaç kere gördüler ki beni
Gerektiğinde boy gösterdim, hoş gösterseydimde bişi değişmezdi.
Küçükken yaptıklarını hiç unutmadım.
Neyse sırf bu yüzden ablamın kızına gözüm gibi davranıyorum.
Konsere gidiyorum kızımada bilet alıyorum, kıyafet alıyorum onada alıyorum,tatile gidiyorum peşime,sinemaya cafeye kol kola geze geze gidiyoruz.
Yaşamadıklarımı o yaşasın istiyorum teyzesiyle, maalesef abiminkilerle uzağız yengem yüzünden.
İşte böle. Benimkile evlenirsek kocaman bi sülalesi var , eminim ben onları çok severim, onlarda beni.
Paşa baştacı ederler seni diyo,hayırlısı günlükcan.
Yarın adliyeye gidiyorum. Evraklarımı teslim edicem bana dua et e'mi iş hayatım yoluna girsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…