Popüler Konu Sevgili günlük...

slm günlükk bn gldimm yok o kadar alışmışım ki siteye arada bir girerim ben de daha dikkat ederekten...

hiç girmeden de olmuyooo

Aylin öğretmen de toprağa verildi bugün günlük,bir sürü akrabamız manavgata gitti,arkadşımdı o benim,arkadaşım

Sevgili günlük
çok mutsuzum.beni anlamamasından dolayı çıkan tartışma yine saçma sapan yerlere kadar büyüdü ve dinmek bilmiyor.bütün gün ara ara nefret dolu mesajlar attım ona.içimden geçenler değildi aslında.sırf beni anlasın diye attım o mesajları günlük ben onun kötülüğünü hiç istemem ki ahh ahh kısacası çooook mutusuzum.en son mesajımı öğlen 13:41 de attım bidahada atmadım cevapta vermedi zaten bende aramıcam onu kararlıyım cık aramıcam

Sevgili Günlük
Bu sana ilk yazısım olucak
İnsallah devamı gelir diyelim
Dört gözle safagımın atmasını bekliyorum
Çünkü bu günü sabırsızlıkla bekledim
3ooleri yiyip bitirmenin hayalini kurup durdum günlerce
O gün geldi çattı
Birazdan safagım 3oo olucak
Ve ben artık atarsa 299 dicem
Sevdicegime 299 gün sonra tamamen kavusucam
299 gün ne kadarda cok degil mi:44:
Off bu günler nasıl akıp gidicekkk
Dayanamıyorum artk

Bu akşam iyi geldi günnük..Dün gece sabaha kadar oturdum kanal d izledim toplanan yardımları, sonra bugün nedense erkenden uyandım geç yatmama rağmen ve tebessüm vardı yüzümden dün geceden kalma..
Neyse bu akşamda kuzenlerle toplandık derbi maçı izledik birtek fenerbahçeli olan bendim içlerinde Allahım o nasıl nefes kesen bir maçtı ya öldüm öldüm dirildim neyseki berabere bitti Sonra tenis maçını izledik hepberaber ve ordaki çıkan ilginç seslere daha fazla dayanamadım ve eve geçtim ıyyy vallahi tenis maçı güzel ama o sesler psikolojimi bozdu be Bu arada Biletlerimizi aldık ve salı akşam 18:30 arabasıyla giresuna gidiyoruz memleketimize, bayramı ora geçiricez 11 gün falan kalmayı düşünüyoruz, babannem ve dedemin mezarlarıda orda babam gitmek istedi bizde annemle kıramadık gidiyoruz, aslına bakarsan annemin babası ve annesi istanbula geldiler 3 ay önce ve hala burdalar ama onlarla şeker bayramını geçirdik şimdi sıra babamın gönlünü yapmakta onun annesi ve babasıda bekler sonuçta ve biz her kurban bayramı aksatmadan gideriz giresuna.. Güzel bi bayram olucak çünkü karadeniz turu yapıcaz annem babam ve ben 11 gün boyunca kafamıza göre ve tüm olumsuz şeylerden uzak olmak biraz arınmak yenilenmek istiyoruz... Neyse Ben gidim daha valize koycağım şeyleri tasarlamadım gerçi erken ama bende böyleyim işte

Bu arada fıstıklıkurabiyeye başın sağolsun diyorum mekanı cennet olsun inşallah dedeciğinin

fıstıklıkurabiyeye baş sağlığı dilemek istiyorum bende...

çok kötüyüm bu gece yazcak dermanım yok.!

Hersey cok anlamsiz, su ölümlü dünyada sorunlarim aslinda ne sacmaymis meger.
Neyi paylasamiyor insanlar, neden hic birsey yetmiyor, niye hep daha fazlasini istiyoruz ki.
Sükretmeyi unutmusuz, kimsenin kimseye tahammülü kalmamis, simarllik resmen bu yaptigimiz.
Evet günnük farkettim de nicin kendime yasamayi bu kadar zorlastiriyorum ki?
Herkese mutlu olmak istersen olursun diyen ben, niye bu kadar karamsarligin icine gömüsüm kafa mi?
Oluruna biraktim artik herseyi, istediklerime ulasabilmek icin elimden geleni yapicam, eger olmazsa bile demek ki bunda da bir hayir varmis diyip yoluma devam edicegim.
Ameliyatdan sonra kendime hic dikkat etmedim, saclarim dökülüyor, basim dönüyor, bense hala olmayacak seyleri zorla oldurmaya calisiyorum.
Bundan sonra ilk sirada ben geliyorum artik günnük, beni degistirmelerine izin vermeyecegim.

Özdemir Asaf ne kadar yerinde söylemiş..."Kendimi kime anlatacağımı şaşıyorum.Çünkü kimse ilkin kendisi değil...."
Hiçbir şeye inancım kalmadı.....Hiçkimseye güvenim de kalmadı....
Anladım Özdemir üstadım...."Yalnızlık paylaşılmaz...Paylaşılırsa yalnızlık olmaz..."

dün gece msj atmıs bana senı cokkk sevıyorum canımsın benım dıye sabah cok mutlu uyandım ozlemısım boyle bır mesajlar uyanmayı gunluk.dun saclarıma masa yapmıstım uclarına askım gormus cok guzel olmus sacların dedı gaza geldım bugunde yaptım maşa.

neyse bugun mutluyum ama üzgünüm herseye ragmen hayat devam edıyor etmekte zorunda.maas almama 3 gun kaldı umarım hızla gecer o 3 gun borclarım cok odemem lazım aynı zamanda yatırım yapmam lazım kıs boyunca kıyafet almak yok bol bol canın ne ısterse almak yok bıraz para bırıktırıp o zaman harcıyalım.sie you later.

babanesi vefat eden arkadasada sabır dılıyorum Allah rahmet eylesın topragı bol olsun mekanı cennet olsun.doganın konunu bır taraf dogarken bır taraftan göçüyoruz bu hayattan.başı saolsun.

Günlükcan içim sıkkın
öküz oturdu sanki göğsümün üstüne
rahat nefes bile alamıyorum
niye böyle oldum onu da bilmiyorum ki
herşey yolunda gidiyor oysa ki
sevgilimle aramız iyi
işim yoğun ama ondan da şikayetçi değilim
kalabalık ortamda çalışmaya da alışıyorum

annemde zamanında çok sıkıldın belli etmedin şimdi rahatladığın için
ortaya çıkıyor diyor
ağzımın içi yara kaç gündür
ilaç aldım umarım fayda eder
konuşamıyorum gülemiyorum
yürüyen ölü gibiymişim öyle diyorlar
ama geçicek günlük geçicekk

pazar gününden beri sevgilimi de görmüyorum özledim onu da
o da takılıyor bana beni özlediğin için böyle bunalım takılıyosun diyo

vanda ki deprem olduğunda fuardaydık saatler sonra haberimiz oldu
ilk etapta bu kadar büyük olduğunu bilmiyorduk kayıpların
haberleri okumamak içinde direndim günlerce
ama en sonunda okudum
allah hepsinin yardımcısı olsun
bu soğuklarda gerçekten çokk zor

bugün büyük gün...
neden kabul ettim,nasıl evet dedim bilmiyorum.
içimdeki lahanayla savaşıyorum resmen.
sen inat ettikçe ben aksini yapacağım ,sonucu ne olursa olsun diyorum ona sanki.
sonucun kötü olacağına inanarak neden gider ki insan.
inş çok gergin geçmez.
kafamda çizmek istemiyorum ama insan geriliyor elinde olmadan.
hakkımızda hayrıda şerr,de bilen ' O '
yardımlarını esirgeme ALLAH'IM...

birde rüyamda eniştem demez mi ,imkanları çok iyi ben olsam kabul ederdim.
ama işte sadece onlada olmuyor ki.
elenktürük meselesi

Sabah sabah aldığım mesaja bak günlük:

"Tanrı sana öyle birini versin ki, öyle birine aşık oldursun ki senden daha duygusuz olsun... Zaten kılıçla öldüren kılıçla ölürmüş."

Bu beni çok sevdiğini söyleyen adamın ağzından dökülen sözler. Lanet şey!!!

günaydın günlükçümmm, her sabah 6da uyanmaktan bünyem alışmış, okul olmadığı halde bugünde 6da kalktım
güzel bi kahvaltı ve aklımda soru işaretleriyle beraber "o"
ama ben sadece anı yaşamak istiyorum,
cumartesi kursta görüşücez bakalım neler olucak
bugün evdeyim günlüğüm, dışarı çıkıp gezerim diye düşündüm ama tek günümüde evde geçirmek daha iyi olucakk

günlük
bu sıra bayram gelsin istiyorum bi an önce neden bilmiyorumm
bakiyim bişey olucak mı bayramda neden istiyosam bu kadar...

çocuklar gibi şenim...

miraba günlüknaparsın bakalım doğumgünüm geliyor heyooo sevdiceğim ne alır sence ondan sonrada 14 şubat:44: gerçi bitanem hediye almak için özel günleri beklemiyor ama nedense bugünlerde gelen gelicek olan hediyeler bir başka heycanlandırıyor beni geçen sene her iki özel gündede yüzük almıştı.. biri üçtaş dün bugün ve yarın hep seninle olacağım manasındaymıış biride tektaş.. bu senede yüzük alırsa yüzüklerin efendisi olacağım artık keşke yüzükleri sırf ev dışında değilde evdede takabilsem yada nişan söz yüzüğümüz olmuş olsa mazallah parmağımla birlikte koparır atar yüzüğü annem sürekli elimde görseama varya hissediyorum günlük annemin en sevdiği damatçığı olucak sevgilim kendimimi kandırıyorum yada yok yok olucak sıpam bana nasıl sevdirdiyse kendimi ailemede sevdircek.. tüm önyargıları yıkıcaz inşgördüğün gibi inanılmaz pozitifim.. hemde daha dün sabah işe gelirken annemin ayrıl artık vermiyorum oyalama çocuğu demesine rağmen bu ne sevgi ah bu ne ızdırap zavallı gönlüm ne kadar harap aşk için ölmeli aşk o zaman aşk kulağının pasınıda sildim iyimi neyse talya kaçar bir sürüüüüüüüüüüüüüüü fişim var işlencekevlencez para lazım çalışmak lazım

Günaydınnnnnnn canımcımm

Dünkü kötü halimden eser kalmadı
Dün gece güzelce kavga ettik sonra tatlıya bağlandı...

Aslında haklıydı hemde çok ama napim ikimiz için yaptım ben
Ve şuan içim çok rahat...

En azından ortada sorun kalmadı
Bu durum inşallah ilerde başımıza bir iş açmaz
Ama yok be günlük bişey olmıcak inanıyorum ben...!

Neyse görüşmek üzere

Ben geldim günlük...
Yazacak çok şeyim olmasa da burada olmak istedim.
İyi geliyorsun bana...
Acılar paylaştıkça hafiflermiş ve güç bulurmuş ya insan, bunu hatırlattın mesela sen bana...
Evet acımız hala çok büyük ama dedeciğime çok güzel dualar aldık sayende.
Dünden beri arkadaşlar yalnız bırakmadı beni sağ olsunlar...Kimler mi?

Mesela Firarperest, Buzlar ülkesi, BibloSurat, içimdeki sen, juno, pamuk helva, gamze belinay, cecenn, sobrenatural,tatlıkis, minikdepresif.... Sağ olsunlar dualarını eksik etmediler. Onlara çok teşekkür ediyorum...

Bence senin böyle güzel bir huyunun olması iyi bir şey...
Çünkü dedim ya sevinçler ve acılar paylaşılmalı bir yerde...

Son düzenleme:
Günlük biliyormusun dün kardeşim geld.. sürpriz yapmıi bize.. Haftaya bekliyorduk biz onu ama dersleri yokmuş 1 hafta erken geldi..Çok mutlu etti bizi.. Üst kat komşumuz inanamaış gündüz anneme sormuş eve gelip gerçekten geldi mi diye..(Kardeşimle xi abi çok iyi anlaşıyorlar) Öyle işte günlük.. Ben bugün acaip yoğunum..Yarında iş var..

gunluk
sevılmek ıstıyorum
azıcık da olsa sefkate ıhtıyacım var
bır sorun yok cok sukur ama
sevdıcegımın dızınde kedı gıbı yatmak ıstıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…