Popüler Konu Sevgili günlük...

Günnüş;
Dün gece sevgilim mesaj atmış hep ben arıyorum hep ben diye.Hiç cvp vermedim sonra aradı başım ağrıyo dedim o zaman rahatsız etmeyim dedi bende iyi olur dedim.Yaklaşık 1 saat sonra yine aradı sen beni sevmiyorsun falan zırvaladı işte ama nasıl başım çatlıyo Neyse birde yüzüme kapadı...
Her sabah arardı bu sabah aramadı walla benimde içimden aramak gelmedi.Akşam arayacak ama açmayacam.
Dün ablamla gezdim yaa ona kızdı büyük ihtimal ama kusura bakmasın karışamaz bana.
Biliyorum stressli bu aralar sinirinide benden çıkarıyoo Ama artık walla çekemiyorum yoruldum.Tüketti bendekileri yazık ediyoo keşke bunları bilse söylüyorumda ama anlamıyo.
Yok olmak istiyorummm yokkkk

Bugün yarım gündü günlük.Okuldan çıkıp dershaneye gittim.
Tabisi öylesine uğrayıp eve geldim.Sırtımda okul çantasıyla dolaşmak da istemedim.
Sonra neler oldu biliyor musun
Az kalsın her şey bitiyordu.Çok kararlıydım.Sonuna kadar güçlü kaldım,bugüne kadar içimde birikmiş her şeyi döktüm.
Hayatımı böyle geçiremem bitirmek istiyorum dedim.
Bu kez bana saçmalama demedi.Ne kadar ciddi olduğumu gördü sanırım.
Son dakikaya kadar kararlıydım ki yine çeldi aklımı
Hiçbir şeyin istediğim gibi olmayacağını söyleyip durdum.Ama bana söylediği şeylerle yine vazgeçirdi beni.
Üstüne gitmiycem dedi.
Konuşurken gözyaşlarım hep içime aktı.Güçlüyüm ya hani
Ama sonra öyle bi boşaldı ki yaşlar...Bu kez son günlük
Bu bize verdiğim son şans
Olmazsa olmaz.Artık zorlamayacağım.Ama bu mutlaka son olmalı.
Bu arada hani bitse hiç üzülmeyecekmişim gibi hissediyorum diyodumya
Hiç öyle değilmiş günlük.Gerçekten çok zormuş.İlk kez bu kadar ciddi bir girişimim olunca anladım.
Neyse bakalım neler olucak bu son denemede...

sevgili günlüüüükcüm... seni de ihmal ettim ama bunu telafi etmeye geldim... günlükcüm 2 gün önce okulda kafeteryada arkadaşımla otururken malum şahıs gelerek sıradaki şarkı size gelsin dedi.(kafeteryada şarkı isteği yapılıyor ve slayttan o şarkıyla ilgili klip veya başka bişey çıkıyo alttada şarkıyı istek yapan kişinin isteğine bağlı olarak istediği şeyi yazabiliyo ekranda bunu herkes görüyo) neyseee işte şarkı çıktı metal bi şarkıydı hiç sevmedim altta o ve onun arkadaşlarıyla ilgili bişey yazıyodu bizim masalar farklıydı uzaktık oda bizim masaya bakarak nasıl tarzında bişey yaptı eliyle bende baş parmağımı kaldırarak iyi dedim :) ertesi gün yani dünde malum kişi ve 2 arkadaşı oturuyodu bnm arkam dönüktü arkadaşıma selam verdiler bende arkamı döndüm baktım onlardı bi heyecanlandım tabi :) sonra yine o paylaştıkları gibi şarkı çıktı ve altında yengemize gelsinnn yazıyodu sonra şarkıdan sonra masaya döndüm arkamı baktım masada kimse kalmamıştı...şüphelenmedim de değildi hani :) bugünde yine bi yakınlaşma olucaktı ki yanlış bi zamanlamayla herşey altüst oldu.neyse artık başka zamana diyoruum ama bi an önce gel istiyorum gel!

selam
kendımı sacma sapan bır warlık gıbı hıssedıyorum...
kısısel gelısım kıtaplarını okuduktan sonra bı ay boyunca sewgı kelebegı gıbı gezmek ıstemıyorum cunku pozıtıf dusunmeyle olmuyo kardesım.
hayatımda tek amacım war gecen yıl olmadı bu yıl olsun yoksa omur boyu bu sekılde depresyonda olmak ıstemıyorum....hıcbırseyden zewk almıyorum alamıyorum..
yardım et allahım tek cıkar yolum sende yardım et nolur.......

Son 1 hafta
Bekle beni İzmir
Bu arada evdeki kedilere bir tane daha eklenmiş
Anneciğim bir kedi bulmuş gözü iltihaplıymış elinden geleni yapmış ama tek gözünü kurtaramamış
Vet.e götürmüş kediciğin gözbebeği alınıp gözü kapatılmış hayatına sağlam gözüyle devam edecekmiş yavrum
Bu sefer ilan vermemişler sahiplendirmek için
Annem bırakmam onu diyor
Kesin apartmanda gören olduysa deli gözüyle bakmışlardır bize
Terkedilmiş bir arabada kedi yavrularına bakıyoruz diye şeklinde suratımıza bakan tipler vardı yahu
Asıl ben onların akıl sağlığından şüphe ediyorum
Yaralı hasta bir hayvanı eve alıp bakmak ne gibi bir delilik ya da anormallik içeriyor hiiç anlamış değilim
Ama hiç de rahatsız değilim eğer bu delilikse eveet biz ailecek deliyiz

günlük çok yalnız kaldım ama ben :84:
of işe her an başlayabilirim doğru düzgün bilgi veren yok destek olacak kimseee yokkkk offf
pazar günü muratla buluşmam var ama moralim bozuk off ne giycem ben yaaa
canım yemek bile istemiyor
ben ne yicem bu akşam günlük ne yapim

Selam günlüğüm... Bugün okul yarım gündü. Bi derse girdim zaten sadece. Münazara yarışması için toplantı yaptık çünkü. Sonra 29 Ekim töreni vardı. Ondan sonra da okuldan hocalarla bi yerlere gittik. İlk kez gittim onlarla bi yere. Fena değildi. Değişiklik oldu. Ama zaman zaman sessizleştim. Nişanlımı istedim yanımda. Aynı saatlerde o da öğretmen arkadaşlarıylaydı ve aynı şeyleri hissetmiş biliyo musun? Buraya bi gelsen ne muhabbetler dönecek var ya diyo. Herkes seni biliyo,hep senden evlenmekten bahsediyorum diyo. Ben de hocalara dedim ikinci dönem yokum evlenicem inşallah diye. Şaşırdılar. Okuldaki en genç hocaymışım biliyo musun? 88'li olduğumu söyleyince çok şaşırdılar. Bi de atansam harika olacak günlük... Ben işimi seviyorum ya valla bak sadece ücretli olmak istemiyorum.
Neyse bi kaç gündür hep bi yorgunluk var üzerimde. İki gündür okuldan gelince uyuyorum vakit geçiyo boşuna. Yarın alışverişe çıkıp bi şeyler almak istiyorum ama kararsızım ya. Pazar günü de toplantı var okulda. Öyle işte.. Bölük pörçük oldu niyeyse anlamadım. Görüşürüz günlük...​

günlük, milletin askerlik anılarını doğan güneşle ilgili anılarını okuyup okuyup gülüyorum
sonra ağlamaya başlıyorum,benim eşimde o psikolojide midir?
bu 80 li rakamlar ne uzun sürdü,sanki şu 10 gün 1ay gibi geçti...
daha 2.5ay Rabbim koru hepsini...

bu sabahki dersim iptal oldu cenaze yüzünden ama törene katılmak için kalktım gittim hocamız 69 yaşındaydı ama annesi babası yaşıyomuş onlarda gelmiş okula çok acıydı yaşlı insanlar nasıl kaldırcak evlat acısını :26: tabutu taşırlarken dayanamadım artık başladm bende aglamaya hocamızı son yolculuguna uğurladık yani ...
sonra kızlara gittim oturmaya biraz zaman geçirdik ve sonunda aşkla buluştum bi sinirli bi sinirliydi ki sorma sigara bırakma çalışmalarındada kendisi ama yine içti bugün sana sinirli oluyorum diyo yalancı bahane arıyo içmeye yemek yedik başka yere gidip bişeyler içtik biraz dolaştık eve geldim şimdi - yine gelecek planları yine ucu açık tarihler
bu arada facede gördüğüm bişey beni deli etti Van depreminde yardım için yollanan kolilerin bazılarından Türk bayragı çıkmış ve onun üzerine yapılan yorumları görsen tuvalet kagıdımız yoktu demişler bebek bezi yoktu iyi oldu demişler Siz kimsiniz ya sizin gibilere insanlık yapanda hata yardım geceleriymiş ne yardımı ne Türk-Kürt ayrımı degil bu yaptıgım çok Sevdigim aşırı derecede Atatürkçü bi kürt arkadaşımda var benim .. Ama bu insanlık degil sana yardım ediyo bu insanlar ne hakla çatısı altında yaşadıgın ülkenin bayragına laf söyleyebilirsin sen ?.
Keşke o yapılan yardımların kime gitcegi belli olsa ama yolladıgım şeyin bu şeref yoksunlarına gitmesini kaldıramam belki yanlış ama bi yardımda bulunmadım - ve bu yazıdan sonrada bulunmuyorum!.
Umarım o göcük altındakiler bu Pkk yandaşlarıdır .. Ama ne yazıkki olan yine iyilere olmuş Tekrar başımız saolsun ama o ölenler arasında böyle düşünenler varsa Allah bildiği gibi yapsın hepsini ..

Son düzenleme:
Ben yazmaya başladıysam hele hele günlüğe yazmaya başladıysam gerçekten çok mutsuzum demektir.

ben bi çok kez derdimi sorunumu yazdım aslında ama sadece bir derdim kısmına açtım kendimi açabildiğim kadar..ama şimdi sadece içimi dökmek istedim.
ev arkadaşlarım çok anlayışsız be günlüğüm... beni sürekli günahkar ilan ediyolar resmen. bende "ben mükemmelim,ben çok iyiyim,hiç kusurum yok" demiyorum demem de tabikide ama onlar her can acısını her batanı benden çıkartıyolar resmen...
aynı hata 2 kere yapılmaz denilmiş. ben 2. kez yaptım. geçen sene onlara güvenip ev arkadaşlığımızı devam ettirdim...yalnız kalmamak adına..halbuki şimdi hem yalnızım hem mutsuzum hem sinirliyim.. hayatımda kendimi hiç bu kadar b.ktan hissetmemiştim galiba..
aramıza sürekli ya paradan öürü,ya temizlikten ötürü yada ne biliyim bilumum onlarla alakalı sebepler sorunlar giriyo.ben ok usandım artık.evden 2.dönem çıksam çıkamam sözleşmemiz var.nasıl dayanıcam ben böyle 1 dönem daha...
çok sıkıntılım çok zordayım günlük..sevgilim üzülmesin diye onada anlatmadım bu durumumu..ama zordayım sıkıntıdayım...bunalıyorum.üniversiteli olmaktan pişmanım resmen.
ooooooooooofffffffffffffffff
seneye olsun ve tek başıma yaşamaya başliyim artık...huyum değişti iyice..bu ben değilim artık

merhaba aylık insan ayda yılda bir yazınca buraya günlük dememeli bence
nirvanaya ulaşıcakmış gibi çalışınca insan ne günlük yazar ne insan gibi yaşar tabi ki böhöhöhöh başıma yeni bi müdür geldi, adam taktı bana ne iş varsa üstüme yıkıyooo insanlıktan çıktım arkadaşlarıma aileme özellikle kendime hiç vakit ayıramıyorum abi ya , insan ne için çalışır yaşamak için!! ama ben resmen çalışmak için yaşıyorum yakında burdan kurtulmanınnn planlarını yapıyorummm şansım yaver giderseee tabii kii, bu kara bahtla o biraz hikayeee ama onun dışında depresyondan dolayı kendimi yine alışverişe verdim 2 saat boş vakit bulursam onu da alışverişe ayırıyorum , sanki önceden hiç ayırmazmışım gibi yeni yeni cicilerrr alıyorummm, alıyorummm ama giymiyorum o da güzel güzel giyinince kendimi iyi hissetmiyorum paçoz ve salaş giyinince kendimi dünyanın 8. harikası gibi hssediyorum o zaman niye hala şık şıkır şeyler alıyorum onuda bilmiyorum neyse sorun yok , olsun olabilir doğal şeyler bunlar selayhusum kübaya gidicek, xzgim doğurucak ikisininde güzel şafakları var çok şükürrr arkadaşlarım hep iyi olsunlar benimse şu aralar sayacağım bi şafak yookk , öyle bi boşluktayım hayatıma kurşuni renkler sürüldü bu aralar hadi bakalımmmmmm bugünlerimize çok şükür Allah'a isyanım asla yook depremin 108. saatinde göçük altında kurtarılmayı bekliyor olabilirdim şuan , çok şükürrrr :114:

günlüük bugün sana 2.yazışım işte akşam yazmazsan öğlen yazcaklarının hepsi aklına gelmez :) bugün bi kız arkadaşımla langırt oynuyorduk 2 kişilik yandada 4 erkek oynuyordu. biz böyle 2 kişilik çok heyecanlı oynuyormuşuz demek ki yandaki çocuklardan biri kızlar ne kadar heyecanlı oynuyorsunuz siz öyle ya dedi hepsi gülmeye başladı :) sonrada durdu durdu afedersiniz ama parfümünüz çok güzel kokuyor dedi :) ilk defa çok çok yabancı birinden böylesine iltifat almıştım ne diyeceğimi şaşırdım bende teşekkür ettim sonrada biz oyunu bitirdik işte be günlük kimseyle arkadaş olamıyoruz biz 2 veya 3 sap olarak geziyoruz üniversitedemiyiz lisedemiyiz belli değil yani artık bende üniversiteli olduğumu hissetmek arkadaşlarımda dışarı çıkıp gezip eğlenmek istiyoruuuuuuuuuum artık o gün gelmeli günlük gelmeliii

Ders çalışmam lazım ama çalışamıyorum. ((((((
Hiçbir şey yapamaz haldeyim. Hiç içimden gelmiyor.
Ama söz veriyorum istemesem de oturacağım çalışma masamın başına ve başlayacağım kitaplarımı okumaya.
Yoksa böyle devam etmeyecek bu iş.
Çoğu şeyde olduğu gibi ders konusunda da ilk zamanki hevesim yok.
Japonca öğrenme hevesim de gitti. ((((
Keşke çok çabuk sıkılan biri olmasaydım.
Keşke verdiğim kararların her zaman arkasında durup çok çabuk değişmeyen biri olsaydım. ((((

Mutluyum ama mutlu. Orası ayrı mevzu. Şu ufak tefek pürüzlerden kurtulmak istiyorum yalnızca.

Kafamı kurcalayan başka bir mesele daha var. Büyük bir mesele.
Görüşmekte olduğum eski sevgilimle ilgili...
Arkadaşıma da danıştım, net bir çözüm üretemedik.
Sanki nasıl üretelim ki biz? Al beni vur ona...
İkimiz de saçma sapan insanlarla karşılaşıp, saçma sapan bir ilişki yaşıyoruz.

İkimiz de sevdiğimiz insanla beraber olamadık. O sevdiklerimizden sonra bir daha aşık olamadık.
Bizi sevenleri sevemedik... Aynı durumdayız. Böyle yuvarlanıp gidiyoruz.

Başka şeyler umut ederdik, olmadı ümit ettiklerimiz.
1 yıl öncesinde kahkahalarımız metrelerce öteden duyulurdu, şimdi neredeyse hiç kahkaha atmıyoruz.

Yine de mutluyum ben. Napalım yani, kabulleniyorum.

ben geldimmmm
bugün evdeydim günlüğüm, sabah bana günaydın msjı attı, hatta gün içinde çeşitli bahanelerle sürekli msj attı...
iltifatlar kibarlıklardan geçilmiyo ortalık
ayaklarım yere değmiyor iki gündür hadi hayırlısı inşallah

24 saatin içinde 10 dk hangi varlık grubunu strese sokarbilir!!??

Erkekler tabi ki! Sinirliyim!

üst kat komşunun gürültüsüne artık tahammüll edemiyorum günlük
ya sabah ezanıyla başlayıp yatsıya kadar gümbür allah gümbür
o nasıl çocuktur öyle anlamıyorum
aralıksız bagırıyooo
uykuya hasret kaldım günlük yaaa
şikayet edicemde kendimi tutamam die korkuyorum..
pffffffff...
neyse..
5 aylık hamilelik sürecine girmiş bulunmaktayım günlükcan
babasının dediği gibi zilli kızımın hareketlerinide bariz bi şekilde hissediyorum artık
hiçbişe almadım daha
6.aya bi girelim yavaş yavas başlıcam alışverişe
hala bulantılarla basediyorum cnk ilac almazsam mahvoldugumun resmidir.
1 hafta sonra kontrolumuz var
melegimi bida görücem yehhhuuuuu

Sevgili günlük
canım nasıl sıkkın bir bilsen günlük herşeyim dediğim insan beni sevmiyor gibi davranıyor anlamıyorum çok üzülüyorum.okadar umursamaz davranıyor ki sanki hiç kalbi yok offf gece yatmadan önce anlamlı birazda sitem dolu mesaj atmıştım sabah kalktığımda hiçbir cevap atmadığını gördüm.mesaj attım cevap gelmedi aradım defalarca meşgule attı bende nefret dolu mesajlar attım bana attığı mesaj sadace buydu :) gülücük .inanabiliyomusun günlük dalga geçti resmen benimle bende birdaha aramamaya karar verdim pazartesi buraya gelicek ama görüşmücem ona cezayı kendimi ona göstermeyerek yapıcam ohh olsun en büyük ceza bu olur ona ama ben onu çok özledim 1 aydır uzağım ondan , ben peki kendime bu cezayı nasıl verebilicem çıkmazlardayım ne yapacağımı bilmiyorum ahh günlük ahh dertliyim kederliyim

Yapilan birsey öyle gücüme gittiki günlük suan bogazim dügüm dügüm aglamaktan gözyaslarimdan ekrani göremiyorum dogru düzgün ben bunu hak etmemistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…