Popüler Konu Sevgili günlük...

Ya nolur bir günüm nasıl başlıyosa öyle bitsin mutluysam mutlu olayım değilsem olmayayım
Sadece bir gün ya başladığı gibi bitsin
Bu istek çokmu günlük yoruldummm...

Kendimi M..al gibi hissediyorum ://///////

Günnüş;
Kötüyüm en iyisi yatıp uyumak dimi
Uyandığımda herşeyi unutsam mutlu uyansam ne olur

Günnüş;
Kötüyüm en iyisi yatıp uyumak dimi
Uyandığımda herşeyi unutsam mutlu uyansam ne olur

iş görüşmesine gittimdi ya bugün etüt öğretmenliği için hahahha verecekleri para neymiş bilio muusn aylık 300 TL ..ya ben nası bitiricem ki bu parayı di mi harca harca bitmez

ünive gittim labıma bakayım dedim maddem ne halde diye..Üff su içinde hala ..uçmamış suyu ee ben nası bakıcam UV ye di mi ?Zaten hoca da yokmuş kii .İyi oldu aslında.Nası iş ya anahtar bi tek onda..Habire peşine dolanmamız gerekio niye diğer hocalara da vermiyor .. UYUZ !!!

Hocalarla -yeni lab arkadaşlarımla yani muhabbet ettik ,telefonunu verdi bana ihtiyacın olursa ararsın ufak şeyler için gelmezsin biz de hallederiz dedi.Sağolsunlar..Nazar değmesin ,aman

yolda facebook a gireyim dedim telden ,ay nası oldu anlamadım tel numaramı girmişim.Eve gelince farkettim sildim hemen.AMA yakalamış hemen telefon numaramı kaydetmiş.Demin mesaj attı. AYY ooff... üf ya tanımıorum ki ben onu ,sadece kpss ve şu öğretmen atamaları filan için diye facede ekli arada muhabbet ettiğim biri sadece.Sanırım başıma dert açıcam,bana yazılıyor hissediyorum yeni de boşandığı için boşlukta tabi .. AMANİNNN !!:18: gerçi onla sohbet etmek de iyi geliyor.
Annem ile babam da bana aklını kullan bak aileyi tanıyoruz şöleler böleler diye birini öneriyorlar bana .. ÜFFF ama ilgimi çekmiyor ki çocuk..Yani böle onu öpebilirim veya elini tutabilirim gibi hissetmiyorum. Bu his gelmeden olmaz ki...

Bu arada çok mutluyum bundan 88 yıl öncesi cumhuriyetim doğdu ... Bayraklarımı astım camlara ,balkona ...

CUMHURİYETİMİZİN 88. YILI KUTLU OLSUN.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile Silah Arkadaşlarını ve Vatan Uğruna Canını Feda Eden Şehitlerimizi Saygı ve Minnetle Anıyoruz...

Tüm Resmi Kurumların Törenleri İptal Ettiği Buruk Bir Bayram Bu Sefer...

YIL: Ekim 1937 Mustafa Kemal Atatürk Çok Hasta;

CUMHURİYET BAYRAMI; Doktorlar "Gitmeniz İntihar" Diyor Ama O

'"Hayır" Diyor "Halkın Morali Bozulur, Kutlamalar Olacak ve Ben Gideceğim !

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun..

mucuk günlüğüm
hepimizin bayramı kutlu olsunALLAH bayrağımıza,devletimize,milletimize zeval vermesindüşmanları yerle yeksan etsin!milletçek daha güzel günler görmek dileği ile nice 88.ci yıllara inşallah
bu arada=(fıstıklı kurabiye arkadaşımızın dedesi vefat etmiş=(gerçekten üzüldüm.başı saolsun=(rabbim mekanını cennet etsin.kk ne tuhaf dimi?hiç tanımadığın insanların kederlerine üzülüp,sevinçlerine seviniyosun...
gelelim bana...
şu an bornozumla yatağımda yatarak bunları yazıyorum sanahemen şımarmagiyinmeye üşendim kalakaldım yatakta:26:su her zaman bana iyi gelir...güzel bir duşun ardından yanına damladım günlük.biraz yazıp rahatlarım dedim.sana en son yazdığım yazıdan sonra aramız açıldı.yani şöyle söyliyim,ben küstüm,ne aradım ne sordum ve sanırım ayrıldık
beyfendi arkadaşının doğum gününe gidicekmiş!bana gel demek felan yok!zaten kıskancım biliyo,direk GİDİCEM!hani rapor vermek felan yok!hee peki beyfendi,gidebilirsin.tamamen gittin ama...bilmem farkındamısın
aga yok!ben yapamıyorum.benim kimseyle beraber olmamam lazımbenim erkeğimse ve doğum gününe gidiyorsa,üstelik arkadaşını bende çok iyi tanıyosam,beni davet edicek.hee davet etse bile ben yine gitmeyecektim.işten çıkmıştmı,yorgundum.sen git aşkım bak keyfine.nerde olucakmış kimler gelicek vs..sorucaktım,beni aramayı ihmal etme diye nazımı yapıp öyle telefonu kapatıcaktım.ama sen beni çağırmıyosan,en uyuz olduğum arkadaşınla beraber gidiyosan,en ufak bi şirinlik yok,aklın kalmasın,ararım zaten seni,şu saate kadar takılırız vs..demeden,ben giderim,senide s....me takmam pozlarında konuşursan naşkita arkadaşım!s.......kimde olmassın valla.sevgi aşk bi yere kadar.benim huyum çok pistir.pire için yorgan yakarım ne kadar seversem seviyim.hayatımda 2 erkek oldu.biri 4 senelik eski nişanlı,birde 7.aylık şu anki sevgilim.ikiside bambaşka insanlar.huyları suyları yaşam tarzları.alakasız insanlar.ama tek ortak nokta KISKANÇLIK!şu yapmış olduğu hareketi ben yapmış olsam oda aynısını yapar,yani bitirirdi.eski nişanlımda şunu derdi bana hep'sen kadınsın ben erkeğim'işte kilit kelime!ve şu anki sevgilimde bişey olunca bana öyle diyor.ve bu cümleyi kurduğu an ona acayip sinir oluyorum.dün ona hoşçakal,bak keyfine diyip telefonu kapattım.kapatış o kapatış.ne aradım ne msj.ve beyfendide aramadısadece akşam aradı bir kere,bende açmadım.ve ne aradı ne bişey=)insan arar sorar,geldim ben,şunlar şunlar var,şu saatte kalkıcaz,yada eve girince haber verdimi?yok anam yok...adamda tık yok!umrumda olmazburda eski dostlarım bilir ben eskiden neler yaşadım.4 senelik ilişkimi bi kalemde silmişim umrum olmaz.zor atlattım o dönemleri,erkek kahrı çekemem bi daha.koşamam kimsenin peşinden çocuk gibi.sandıki onu ararım rahat vermem,o eve girmeden uyumam,sürekli arar rapor ister kıskançlık krizlerine girerimne sandın sen beni be=)talebe yok olum senin karşında.sulu götürür susuz getiririm seni.
ohh beee=)yazdımda rahatladım.kendime moral depolamak için solaryuma girdim iş çıkışı,sonra kendime harika bir ruj aldım,tek kullanımlık maskeler aldım,bi kaç ıvır zıvır..sonra eve geldim.annemle sohpet ettim.canım anam.ALLAH başımdan eksik etmesin seni.sonra duş felan derken kendimi burda buldumduygusuzlaştım inanki.şu an deli olmam lazımdı sinirden.ne biliyim kıskanmıyorum bile.soğdumu çok pis soğuyorum.evet ben bi şizofrenim=)dün gece ile ilgili hiiiiç iyi şeyler düşünmüyorum.öyle biri asla değil(bana yanlış yapıcak)bunuda biliyorum.ama kendime engel olamıyorum.şu an b0ana göre ayrıyız.aslada aramam.ararsa naparım bilmiyorum.barışmak istemiyorum şu an,ama barışıcam biliyorum=)kendini nası affettiricek bilmiyorum.bi dahaki sefere geldiğimde bütün suçlu benim,çocuğun bi kabahati yok yazabilirimde,bana bakma sen,denyoyum benşu an ayrılığın tadını çıkarıyorumeski sezen şarkıları dinleyip hüzünlü takılıyorum...ama ağlamıyorumzamanında çok göz yaşı akıttım,artık kurudu muslukzaten aklın varsa erkek için ağlamazsın!şehitlere ağla,aç kalan insanlara ağla,sokakta üşeyen kediye köpeğe ağla,kimsesiz bi çocuğa ağla,ama erkek için ağlama!sana bu gece içimi döktüm rahatladım.yarın iş var,birazdan yatarım
herkes mutlu olsun günlük..bu arada aprilim canım kankam,öpüyorum seni

Son düzenleme:
hastayım günlüğüm. grip oldum :2: boğazlarım da ağrıyor.
o kadar derdin üstüne birde hastalık eklendi yani. hala konuşmadık derken aradı. off günlük yazasım kaçtı.

Özledim artık annemi,babamı,kedimi,İzmiri,abimi..
Salı günü rapor alıyorum.Yani 3 gün önceden gidiyorum evime.
Pek keyfi rapor almak adetim değildir ama bayram kısa.İlçede memleketine en uzak öğretmen benim.
Ne sene basında ne sene sonunda rapor alıp gidiyorum evime.Mazur görsünler artık..
İyi oldu köyden ilçeye taşınmam.Tamam saat 6 bucukta kalkmak 1 saat o tehlikeli yollardan gitmek zor ama
güzel bi evde oturmanın keyfi başkaymıs.Hem soba yakma derdi de yok okuldan dönünce..Sabah titreyerek uyanma da..
Erteledikçe erteliyorum sınav kağıtlarını okumayı..bugun oturup hepsini okuyacagım ve e-okula giricem.Söz !
Nefes daralmalarım,gece ani nefes kesilmelerim iyice azaldı.Şükürler olsun..Bide şu sigarayı birakabilsem tamamen..
Harcama konusunda yine çok açıldım..gördüğümü alıyorum malesef.Maaş hemen bitiyor..Ek dersi 4 gözle bekler oldum..
Yavru Kartalın cinsiyeti belli olsun artık ta halası ona en en güzel kıyafetleri,oyuncakları,eşyaları,yatagını alsın.
Abimle yengemden çok daha heyecanlıyım sanırım bebe için.Her an sanki kötü bi haber alıcak gibiyim.Sakınan göze çöp batar ya.Allah korusun
3 sene boyunca tedavi,pes edip birakmak ve sonrasında gelen mucize olunca sanırım kaybetmek istemiyor insan.
Allah herkese nasip etsin inşallah..
Moralime gelecek olursak..Hiç bu kadar güçleneceğimi tahmin etmezdim.Çok fazla üzülmüyorum artık..
Bide Haziranda tayinim çıksa..O kadar sevinicem ki..İzmir olmaz tabiki ama en azından evime biraz yakın bir şehre olsa şu tayinim..Ailemi 2-3 haftada bir görsem yeter...Bir ihtimal var tabiki..Puanım o kadar az değil.Eh 3,5 sene köyde çalışmanın bir avantajı olucak ozaman da..İnşallah hayırlısıyla olur...
Bir diğer günlük raporum ne zaman olur bilmiyorum ama görüşmek üzere..

aradı beni kavga ettik günlük. o sinirle gidip kendime kontör alıp numaramı değiştirdim. aradım eski numaramı kullanılmamaktadır dedi. buraya kadar günlük bitti. bundan sonra Allah bize tekrar kavuşmayı kısmet etmesin.

Ben yazarsam ağır olacak bir alıntıysa bu anlamlı günü anlatmak istiyorum

88.yılda bir ilk !
Atatürk ölüm döşeğinde iken iptal edilmedi ! Atatürk öldü iptal edilmedi ! İkinci dünya savaşında ve üçüncü ihtilal sırasında iptal edilmedi !
Kıbrıs savaşı sırasında iptal edilmedi !1999’da binlerce insanımızın öldüğü Marmara depeminde iptal edilmedi!

Şimdi Niye ?

dün sabah güne ne kadarda mutlu başlamıstım aksam askım benı gordu sacların cok guzel olmus aksam erken cıkarsak bulusuruz falan dedı benımde cok gonlum yoktu olu dedım.sonra bunun arkadası geldı hey Allahım bır ınsan aksam saat 6 dan gece 3 e kadar tavla oynıyabılırmı mantık alıyormu.arıyorum mesgule atıyor arıyorum mesgule atıyor.camdan bakıyorum arabası orda.acaba dıyorum 2 erkek yanlarınada 2 bayan almıs olamazlarmı bır ınsan tavlanın basından kalktıpta 2 dk neden arıyamasın.neyse benı ne zaman arıyor bılıyormusun gunluk sabah 9.30 ise geldım ben dıye.bir insan bu kadarmı sorumsuz olur nasıl olsa kızmaz etmez alırım gonlunu dıye paramparca edıyor benı.saat kaca kadar durmus umrumda bıle degıl kızdıgım neden onca saat benı aramıyor.soruyorum neden aramadın dıye tavla oynuyordum ortada buyuk bır bahıs vardı bahane cok.sımdıde yazıyor tekrar baslıyalım sabahkı kavgayı yok sayalım falan yazmıs.sinir oldum sinir.

kızgınım bugun cok yazasımda yok sana.hoscakal :2:

Kavga ettik biraz önce günlük...

Sadece 4 dakika boyunca bana ulaşamdığı için kavga çıkarmaya hakkı olduğunu söyleyen adam..
Bense saatleri bulan cevapsız aramalarla başbaşa kaldığımda aynı şeyi neden düşünemiyor acaba? Ama yok bundan sonra korksun benden aynısını yapıcam onaa

farkettimde son zamanlarda sana pek güzel şeyler yazmıyorum Ama nasıl yazıyım yani içinde bulundugum-bulundugumuz durumda ne yazabilirim ki bu benim karamsarlıgım degil yani
şimdi gelelim bugünkü konumuza bende agzımı açmak istemiyorum sadece bi alıntıyla günün yorumunu yapıcam
Halkı deprem enkazında can verdiği sırada taziye için Arabistan ziyaretini iptal etmeyenler hangi cüretle Cumhuriyet Bayramımızı iptal eder!..
demiş YILMAZ ÖZDİL.. ne güzel demiş dimi

Unutturmaya çalıştırdıkları Bayramımız Kutlu Olsun!

Bugün Caddede yürüyüş varmış bende çok gitmek istiyorum ama Aşkın işyeri resmi tatil dinlemiyo ve çalışıyo ve geç çıkıcak ve gidemicez zaten geç çıkmasada ne işimiz vardı dicekti kesin bu konularda hiç benzeşmiyoruz ya
neyse yarın babanemin 52si var ve son görevimizide yapıcaz artık .. Bide p.tesi vefat eden hocamızın sınavı vardı iptal ederler diimi ayıp yani adam ölmüş sınavmı yapıcakalr Benim tatlı hocamın yerine hangi hocayı vercekler acaba bize

böyle işte artık sana güzel şeyler yazmak istiyorum eskisi gibi ama başarcam o günlerde gelcek gelmezse getircem
auf wiedersehen :111:

Son düzenleme:
Herkesin Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun Günlükümmmm

Sen normal bi günlük değilsin ya herkes okuyo seni ...
Yani buraya yazıpta kimse okumuyomuş gibi davranmak biraz saçma olur

Bende mi bir sorun var yoksa ondamı anlamıyorum
Dün bana bağırdı çağırdı telefonda ve kapattı
Sonrada '' bu gece erken yat beni deli ettin deli ''diye bir mesaj geldi (Şok 2)

Mesaj falan atmadım tabi bu kişi benim sevgilim Allah'ım ne günlere kaldık
Diğer insanlar gibi mutlu mesut olup mutluluktan geberdiğim bir ilişkim niye yokki

İşin ilğinç tarafı acayip seviyorum çok seviyorum bütün bunlara rağmen...

Bakalım napıcak o laflardan sonra ben kılımı kıpırdatmıcam orası kesin

Bu yaşıma geldim,kutlamaların iptal edildiği bir bayram görmedim günlük
Ne olursa olsun bu bayram kutlanmalıydı.Sıradan bir günmüş gibi geçirilmemeliydi
Bayram gibi hissetmiyorum valla kutlama falan olmayınca
Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun günlük
Ben bugün 11e kadar uyudum.Az önce de kahvaltımı edip sana koştum.
Sıradan her şey her zamanki gibi
Yazıcak bişeyim yokmuş aslında
Hadi akşam yine gelirim ben sana

bu sefer başarmalıyım günlük. ağlasam da zırlasam da o barışmak istese de başarmalıyım.
annemin numarası vardı onda. daha demin aradım numaramı gizleyip. annemi aramamasını söyledim. tamam sildim zaten numarasını dedi. tamam o zaman dedim. derdin ne dedi. bundan sonra seninle hiçbir derdim yok, numaramı değiştirdim dedim. değiştirdin demek dedi. evet dedim. derdin ne demeye devam etti. seninle derdim yok ! dedim bağırarak.
mutluluklar, Allaha emanet ol hoşçakal dedim. o birşey demeden kapattım sonra.
bu kadar günlük. dayanma gücüm, sabrım, sevgim için mücadelem buraya kadar.
bu sefer bambaşka bi .......... görüceksin demişti en son. hiçte bambaşka değildi bu tablo.
hep aynı sözler, vaatler ve benim de bunlara inanışım. değişen ne peki: hiç. koca bir hiç hemde.
16 aya yakın beraberiz. birçok ayrılık yaşadık. bazı anlar ondan soğudum, onunla olmak istemedim. ama devam ettim hep. noldu peki ? hiç. şunu öğrendim ki kimse değişmezmiş, hiçkimse. değişicem diyen de yalan söyler zaten.
omuzuna yattığımda bana huzurların en büyüğünü duyuran, dünyada ki en güzel sesin kalp sesi olduğunu düşündüğüm adam yok artık. ona söylemek istediğim o kadar çok şey var ki. ama biliyorum ki ne söylersem söyleyeyim az gelecek. hep söylenecek başka şeyler de çıkacak. hep böyle oldu zaten.
ben ağlarken ağlayan özür dileyen adama noldu peki ? anlık bi değişimdi o.
elimi sıkıca tutan, acıttığı halde hiç sesimi çıkarmadığım adam yok artık.
hep en çok elini tutmayı özlerdim ben onun. bütün hisler ellerimizdeydi sanki. sevgim avuçlarımdaydı, sevgisi avuçlarındaydı. o sevgi yok artık. olmasın da zaten. ayrılmadım ben ondan. kangren olan parçamı kesip attım.
Allah bi daha barışmayı kısmet etmesin bize.
oda şimdi değil ilerde çok pişman olsun. söylediğ, yaptığı ağlattığı her saniye için !
onu hiçbi zaman unutmak istememiştim ama unutmak istiyorum şimdi. ellerindeki o sıcaklığı, bana bakarken gözleri doluşunu, kalp atışlarını, bana yemek yedirişini, sarılışını, kokusunu, öpüşünü... hepsini unutmak istiyorum.
unutmak zorundayım.

Son düzenleme:
2. deneme snavımızı olduk bugn.. ! 1. ye göre ktydü ama ynede ortlrdayım.. Kendmi tmammen bi derse versem olack ama olmuyor.. Ama olacak eminim.. Boş insanları dşnmemem lazım ama dşnüyorum .. Ama dşnmeyecm o gn de gelcek :) bnde herşeyi yapcmda ne hkmetse bi türlü yapamıyorum.. Nyse yne yazarmym blmem artk snavdan snra yazarm nereyi kazandığımı..

Son düzenleme:
Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun Arkadaşlarım...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…