Günlük..
Bugünde diğer günlerden pek farkı yok aslında sadece biraz daha sessiz..
Sabah tommy hilfiger ın kampanya mesajıyla uyandım birdahada uyuyamadım.Sonra bian saatlerin geri alıncağı düşüncesi düştü aklıma bugünmüydü yok başka gündü diye düşünürken uykum kaçtı uyandım
yataktan kalkmadan yere bıraktığım kahrımı çeken bilgisayarcığımı açtım bilgisayarla yatıyom bilgisayarla uyanıyom günlük ya nolcak bu halim
neyse açtm facebook twitter filan dolandım azcık hiçbişe yoktu.bizimkinin facebookuna girdim telden cık o da dün benle beraber yatmış anlaşılan hiiçbişe paylaşmamımıştı.bizimki bilmiyo faceine girdiğimi pcden girdiğimde kaldrmışrtı erişimi allhtan telden girmiştim onu kaldıramıyo onun haberi yok ama ben faceindeyim 7/24
sabah vakıfla birlikte çelenk koymaya gitmişler fotografnı eklemişler ordan gördüm
saç bakımı için malzemeler almıştım dün onları uyguladım saçıma halada kafamda bekletiyom birazdan yıkıcam bakımlı olcak saçlarımm ohhh
ayyy günlük birde saç bakım kürümü hazırlarken bemiksi kırmayı beceremedim elimde patladı
bütün camları parmaklarıma battı acıyo hala
sooora yemek yapim dedimm bugun sucuklu kuru fasülye vee havuçlu soğanlı pilav yaptımmm mmm ellerime sağlık çok güzel oldu
aaaafiyetle ondan yedimm
bide bizmkinin facesine bakayım dedm yeni mesaj gelmiş ama bakamadım çnkü anlar o , neyse snra bi baktm yok mesajı silmiş acaba kim attı neydi meraktan ölücem
hiç mesajları silmez çnkü çok canımı sıktım buna :26:
temizlik yaptm azcık günlükcüğüm temiz tertipli bir kızım beeeen
beni alıcak aşkım beni yaşadı valla hem yemekler hem temizlik ohh benden iyisinimi bulcak yahu
böööyle evde geçti bütün günüm günlük ve o beni aramayarak.ama sanki gece arıcak yada mesaj atıcak gibi geliyo günlük yaa.valla benim hissettiklerim hep olur 6.hisimde kuvvetlidir hani
veee günlük bu güzel önemli günümüzü bikaç kelimeyle noktalamak istiyorum
Resmi tören geçişlerini, okullarda Cumhuriyet etkinliklerini iptal etmek, Cumhuriyeti anlamamak demektir. Cumhuriyetin erdemlerini bilmemek demektir. Ne mutlu Cumhuriyetin erdemlerini bilene .Ne mutlu türküm diyene !
ayrıca sunuda söylemeden geçemicem ben anlamış değilim canlarım ..
Deprem var acun var!
Deprem var maçlar var!
Deprem var haftasonu eğlenceleri var!
Deprem var cumhuriyet bayramı törenleri yok!
böyle zihniyetlere Allah Atatürk sevgisi versin.