Popüler Konu Sevgili günlük...

günnüş innamayacaksın ama mutluyum.geçen yıl istediklerim fazlasıyla benim oldu.mükemmel bir ev,harika yöneticiler,saygılı öğrenciler,memleketimde çalışmak...iş arkadaşlarıma da alışıyorum...çok şükür ne kendimde ne de ailemde bir sağlık sıkıntısı yok...tek ve en büyük sorunum kalp acısı...sonra da diyorum ki kızım sen değil miydin bana mecazi aşk verme diyen...çok büyüttün bu acıyı...tamam çok değerliydi,tamam tecrübesizliğinle elinden kaçırdın...ama kısmet olsaydı olurdu...bu acıların yaşanması,bu tecrübelerin de edinilmesi lazımmış...zamanla daha iyi olacaksın inşallah...sığın Rabbine...iş bul,uğraş bul kendine...ders al,aynı hataları yapma...

hi coming up sen bu yazdığımı anlamazsın ama ben hem yazar hemde bu yazdığıma içten içe gülerim günlük bey sen bana erkekmişsin gibi geliyo biliomusunnn günlük hanım diyesim gelmiyo hiç sana hani bazı nesnelere cinsiyet belirlersin ya ( ya da bunu sadece ben yaparım ) bu da o hesap gibi oldu benim için tüm sürahiler kızdır, tüm soda kapağı açıcılar erkek , ayakkabı çekiceği kızdır mesela , çatal erkek sende erkeksin işte belki de seni herkes okuduğu için güvenilir olmadığın için seni erkek hissediyorumdur kimbilir
yoğun koşturmalarım, işe epey adapte olmamla birlikte rutine girdi gibi. evet çok fazla çalışıyorum ama pratiğim hızlandı , yetişebiliyorum gibi ve yaptıklarım kalabalık gruplar tarafından daha fazla görünür olmaya başlayınca bu iş daha çekilir oldu gibi, ( gerçi yarın bunların tam tersini yazma potansiyeline de sahibim o derece döneğim iş konusunda o ayrı ) hergün farklı farklı yerlere girip çıkıyorum, randevu almaya kalksan günlerce karşında göremiyeceğin insanlarla dipdibe çalışıyorum adamlara çata çatım öyle ezilip büzülme falan gram yook en çokta bu'sunu seviyorum bu işin başkada bişeyini sevmiyorum zaten şimdilik ay hayatımın her dakkası iş olmuş valla ya , şuraya bile iki satır yazı yazmaya kalksam işten bahsediorum ee neyden bahsediyim ki :26: aşk'tan mı :26: aşk mııııı , pehhhhh yemişim aşkını hayatımda en mühim şey benimm şu sıralar, kendimi sevmeliyim herkesten çok , bana en çok ben lazımım o yüzden en çok kendime iyi bakmam lazım şunu anladım ki sen kendini sevmezsen ve hayata bağlamazsan, kimse kalkıp seni hayata bağlamaz, canın olsun kanın olsun kapında köpeğin olsun .. kırk yıllık kocan olsun.. on yıllık sevgilin olsun.. kalıbımı basarım önce cananım sonra canım diyen bir Allahın kulu çıkmaz kralı gelse deiştiremez bu fikrimi o yüzden cicim herkes kafasına göre yaşasın bence, en çokta ben

Günnük ya ben niye ders calismak istemiyorum ki acabasi?
Yarin cok önemli bir sinav var, peki ben napiyorum, sana gelmis cene caliyorum
Kendime en fazla bir saat daha veriyorum, ondan sonra dersin basina oturmazsam vay bana vaylar bana
Saka bir yana 26 yasina geldim ama ben hala dersle sinavla ugrasiyorum.
Tabi sabahdan beri cektigim agrilarda engel oluyor ders calismama :105: kadin olmak cok zor be günnük.
Canim sevdigim bugün bulusmak istiyordu ama ben hem agrilar hemde ders yüzünden cikss olmaz demek zorunda kaldim
Neyse su sinavi hayirsiyla güzel bir sekilde atlatirsam bütün günlerim zaten onun

Çok telaşlıyııım hazırlanıyorum evime dönmeye
Bugün arkadaşımı memleketine uğurladım cuma günü de yolculuk sırası bende
Çok önemli dersim olmasaydı yarın çıkacaktım yola bileti cuma gününe aldırdım
Arkadaşlarımla konuştum bütün tatil boyunca onlarla olacağım hepsini çok özlediiim
Tatil dönüşü Bursa'ya gidebilirim arkadaşım eve çıkmış onda kalırım birkaç gün
Ama vizelerim de hemen tatil dönüşü başlıyor
Bir deli arkadaşım da dağcılık kulübüne üye olmuş
Mesaj attım napıyorsun diye kamp kurduk dağa çıkıyoruz dedi Nasuhum Mahrukim diyorum artık ona iyi malzeme çıktı sana da geç dalganı diyor
Bir daha da haber alamadım kendisinden telefonu çekmiyor akşam akşam amma güldüm yahu
Bir an önce varsam sağ sağlim İzmir'e başka bir şey istemiyorum
Sanki buraya hiç dönmeyecekmişim gibi geliyor dönüş zamanı çok kötü olacağım sanırım
Annem de c.tesi geleceğimi sanıyormuş cuma geleceğimi öğrenince sevindi şimdiden yemek siparişi verdim kadıncağıza onu yap bunu yap
Yurt yemekleri okul yemekleri anne yemeği gibi olur mu hiç
Yarın da geçsin hemeen bir an önce yola çıkayım

naber kızanım
ben niye ders çalışamıyorum ya içimden gelmiyo hocaya mail attım ertelemiyo sınavı öleyim o zaman ben suda bogulayım yani sana yazasım bile şuan gidiyo yani valla gitti ya
saat 9 da da ders var amann offffff

günlükkumral oldum bugüngüzel oldum ama of ben kaç kere renk değiştirdim bakım kremleri aldım bugün gliss filan birde spreyinden aldım oh miss bayram gelsinde anneciğiin yanına gitmek istyorum:78:yazamayacağım pek başım ağrıyo biraz paii kaçtım ben

çok yoruldum bugün ayakta uyuorum sanırım birazda gün boyu kullandığım çözücülerden ötürü böyleyim.. yakın zamanda labımız yenilecek bugün fotoğraf çektiler bol bol.Her karede de çıkmışım öle dediler ben görmedim ama :/

bu gidişle ben uyuyacağım şimdi kucağımda laptop forum başında .. yatayım ben

Son düzenleme:
testimin başından kaltım sana geldim günlüğüm. ama yazıp tekrar dönmem gerekiyo onların başına
sıradan bi dershane günüydü. sabah kalktım geldim falan filan.
dün kardeşime yazdığı mesaj da dershanenin çıkışına gelicem demişti ama benden cevap alamayınca gelmedi sanırım. gelmesinde zaten istemiyorum artık çok kararlıyım bu sefer.
seviyodum katlandım olmadı. zaten bi ilişki zamanla katlanmaya dönüyorsa olmuyor demektir anladım bunu.
özledim mi evet çok ama ona da alışırım elbet.
malum anket sitesinden hesabıma 40 lira yattı. bedavadan para gerçi çok değil ama hiç yoktan iyidir. birkaç eksiğim var onları tamamlayabilirim belki. aktardan adaçayı, rezene falan alıcam yarın. yada hastalığım olsun bitsin öyle alıyım en iyisi.
birkaç kot almam lazım kendime ama bunu ne o gelen 40 lirayla ne de haftalığımla alamam. haftaya kızlarla sana bahsettiğim iş için konuşmaya gidicez. umarım olur da yavaş yavaş kapatırım eksiklerimi. zorlanıcam ama napalım. :26: gördüğün üzre ekonomik çöküntüdeyim. annemlere masraf çıkaramıyorum bu ara malum
neyse günlük ben testlerimin başına döniyim görüşürüz

günlük hiçbirşey hissedemiyorum ağlamaktan.nefes darlığım yine şiddetlendi.neredeyse hiç nefes alamıyorum.canımdan çok sevdiğim adamı bitiriyorum içimde.kendime kötü şeyler yapmaktan korkuyorum.hiç iyi hissetmiyorum kendimi.dua et bana günlük Allah güç versin bana.kalbim acıyor.

Yıllar sonra anladımki günlük, mutsuzluğumun tek sebebi benim! Yıllarca başkalarını boşuna suçlamışım.

İçimde bir sıkıntı var sebebini bilmediğim.
Bu hafta okula gitmedim henüz.
2 gündür de reglin neden olduğu ağrılar sebebiyle dışarı adım atmadım, atamadım.
Yemek yiyorum ama doymuyorum, tatlı bi şeyler yiyorum ama zevk alamıyorum; muzlu pasta yaptım bugün ama kreması fazla gelmiş, hoşuma gitmedi onu yemek...
2,5 hafta sonra vizelerim başlıyor ama ders çalışamıyorum.
Eğer yarın da başlamazsam ders çalışmaya, depresyona gireceğim.
Toparlanmam lazım. Kendimi kaybediyorum. Çok boş hissediyorum bu aralar...
Hiçbir şey yapasım yok. Tembelleştim. Bıktım kendimden.
Ama bi yandan da kendimi çok çok seviyorum yea. Seviyorum beni seviyorum.
Yarın çok iyi olacağım. Bu kadar saçmalık yeter bana!

Burada olmamam gereken bir saatte buradayım günlük.
Bugün çok yoğun bir gündü.Akşama kadar okuldaydım zaten.
Gelince de annemlerle alışverişe çıktık.
Kendime yeni ciciler aldım çok mutluyum
Sonra eve 10'da geldik.Bir de aklıma ne gelsin?!
Yarın fonetik quizimiz vardı.Ben onu hepten unutmuşum tabi.
Oturdum çalışmaya.Longman cd'mi de aldım biraz dinleme yapıyım diye ama gördüğün gibi şuan burdayım
Off benim uyku saatim geldi ders çalışamiicam hiç valla.
Birikimle oluyo bu işler günlükçüm malum.Bugüne kadar ne öğrendiysem onla yapıcam artıkın
Bu arada aşkitomla kavga ettik bu akşam.
Hep benim yüzümdenBu sefer hatamı kabulleniyorum.
Son söyleyeceğim şeyi ilk söyledim her zamanki gibi
Çok kızdı,kırıldı ama gönlünü alıcam bi şekilde
Ayy miniğim benim kıyamam ona ben Çok özledim zaten be günlük
Ama az kaldı Ay bak görüyo musun aşkım depreşti gece gece

sevgili günlük bugüm doktora gittim malum testlerimi aldım sebep yok günlükçüm testlerim temiz çıktı canım bebeklerimin ölmesinde neden bualamadılar seviniyimi üzülüyümü bri desin günlükçümrahimdeki dikiş ilaçlar yetersiz olabilir stresli oldugum için olabilir dedi doktor en son bir kadınm dogumcu var ona gidicem muayene edicek beni bakalım o ne dicek sabah keyfim yerindeydi ama akşam moralim 0 oldu bir arkadaşım vardı 6 bebegini kaybetmişti 7 hamileydi bugün aldıgım haberde garibim 7 kaybetmiş yarın kürtaj olucakmuış içim acısı be günlük 7 evlat ne demek allahım yardım etsin keske yakın olsada gitsem yanına teselli olurdum onun şimdi bir aglayacak omuza tutabilecek ele ihtiyacı var içim acıyo günlük duydum duyalı yerdemjiyim gökdemiyim belli degil içim acıyo içim

başıma geleni sizlere anlatsam varya şaşarsın
şimdi gelelim bana çapaya gittim tam içeri girdim bir bayanla eşi beni çevirdi beni tanıdınmı dedi yok tanıyamadım dedim kadın dedi aynı hastaneden dedi sskdan deyince gene tanıyamadım dedim oglunu kaybetmiştin hani dedi deyince tamam şimdi aklıma geldi ben oglanı dogurdugumda oda kürtaj olmuştu bebegin kalbi durmuştu işin kötüsü akraba evliligi yaptıgından oglunun parmakları yok bu garibi çapaya yollamışlar genetik için doktor ne tüp ne bişey bir daha bebek yasak demiş seni dedi hiç unutamadım çok üzülmüştüm bagırmana aglamana dedi işin komigi demişki eşine o bayan ne yaptı acaba demiş karşısına ben çıkmısım şaştı kaldı dedim senden sonra bir kızım daha vefat etti dedi çok üzüldüm canım ya dedi oglu 5 yaşında var yok canlar yavrumun parmakları yok doktor demiş keşin bebek yapmayın gene olur böle demiş allah yardımcımız olsun ne diyeyim dünya küçük diyolardıda inannazdım ben çapaya gidicemde o bayanı görücem içeri girdik neyse doktor dedi sizin dosya burda degil filanca yerde diyorum canım kesin bişey var herkeze verdiler bana vermediler başladım aglamaya panik atagım azdımı :18::18:sana az otur korkma ne olur bak herşeyi kötü düşünmene hastayım dedi içeri girdim 2 doktor isimlerimizi aldı dosya önünde kalbim yerinden fırlıcak gibi amanın dedim doktora dedim kötü bişey varsa ne olur yavaş söyle dedim bende panik atak var dedim oda temiz dedi olan bana oldu eşim kızdı okadar sterse ettin dedi sadece eşimin 14 aldılar örnegini bayrama geliyo diye onu vericek benimde hormon testlerim var onlarda bittimi ver elini doktor amca işşallah allahım yardım etsin ne diyim bebegime az adım kaldı işşallah evlatlarımı alırım kucagımabende anne olmak istiyorum günlükçüm allahım evlat hasretiyle yanan herkeze versin içindede bana işşallah bizde mutlu olalım imrenmiyelim kimselere artık çift çizgi görmek istiyorum oacakta işşallah bebege vesile olucem doktor muayene etsin desin vesile ol amanın kimse tutamaz beni işşallah bu sefer herşey yolunda giderde bebegimi bu sefer kollarıma alırım

slm günlük bugün aşk geldiiveee saçlarımı kestirdimmhiç niyetim yoktu ama artık saçımda ne şekil kamıştı ne birsey azcık kısaldı tabi sonra aşkıma gittim o bayıldı tabi ona kalsa kısacık kestireyim teselli etti bide beni bi ton kısalmamış diyee
geldim eve sonra kızlar geldi simdi gittiler tabi ne ders ne bişey napıcam ben ya bu rahatlıkla:44:
yarın erken kalkcam sabah çalışayım öglen aşkla gezmeeke gidicezzaa buarada okadar ucuza bir elbise kaptımki tam istediğim gibi bide fiyatı şaka gibi çok mutlu oldum vala
neyse ben çıkıyımdaa yatayımm malum erken kalkcam dicem ama gene kalkamıcam

Sevgili günlük,

Hasta yatağımda saat 12yi vurunca ilk doğumgünü kutlamam Kadınlar Kulübü'nden geldi, gecenin bu saatinde ve bu haldeyken beni gülümseten güzel mailleri için senin aracılığınla çok çok çok teşekkür ediyorum!!! :)

selam günlükk.. ben geldimm

yaa ders çalışıp durdum bugün ve yeni bi test kitabı aldım.çok güzel tamamı çözümlü.

arada da dizi izledim,yattım yuvarlandım.bi ara dışarı çıktım bikaç saatliğine felan öyle işte..

birazdan da yatıciimm..uykum geldii

Çöktüm şuan yazacaklarımdan sorumlu değilim.....!

Bıktım herkesten ve herşeyden
En çokta kendime kızıyorum
Aptalım ben ya bu gece aptalım gerçekten...(

Hayatta başka dert yokmuş gibi burda takılıp kaldığım için iğreniyorum kendimden ya
Çok boşsun hayat çok

Herşeyden soğudum ben kendimden bile
Noldu bana ne zaman bu hale geldim ben !

Etrafımdaki herkes sahte ve bana uzak sanki
Kötü hissediyorum !

biliyorsun yaa günlük kulagina fisildamistim haziranda minicik bebegimin kalbi atmamis ve kürtaj olmak zorunda kalmistim , aklima geliyor günlük be karnim burnumda olacaktim simdi
uykuda tutmuyor düsündükce, rabbim gülen suratima uzun ömür versin deyip teselli ediyorum kendimi... simdi yeniden icimden bir bebek i kucagima almak geliyor, yeni bir can .. Allahim 3 kez kaybetmekten korkuyorum, ne olursun busefer dualarimi kabul et,...
bu sefer hamile olursam eger cevremdeki cogu kisiye söylemeyi düsünmüyorum günlük.. Milletin merakli laflari cok kiriyor beni..bazilari aciya ortak olmayi bilemiyorlar..

Sanada iyi alistim haa , artik SIK SIK ugramayi düsünüyorum..

en iyi arkadaşım dediklerin en zor durumda koşup hiç tereddütsüz canını dişine takıp yardım ettiklerin sen zor duruma düşünce arama tenezülünde bile bulunmuyormus günlük.dün kendimi kullanılmış ve çok salak hissettim.herkese yakın olmaya çalıştıgım için herkesin hiç sorusuz sualsiz yanında oldugum için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…