sevgili günlük bugüm doktora gittim malum testlerimi aldım sebep yok günlükçüm testlerim temiz çıktı canım bebeklerimin ölmesinde neden bualamadılar seviniyimi üzülüyümü bri desin günlükçüm
rahimdeki dikiş ilaçlar yetersiz olabilir stresli oldugum için olabilir dedi doktor en son bir kadınm dogumcu var ona gidicem muayene edicek beni bakalım o ne dicek sabah keyfim yerindeydi ama akşam moralim 0 oldu bir arkadaşım vardı 6 bebegini kaybetmişti 7 hamileydi bugün aldıgım haberde garibim 7 kaybetmiş yarın kürtaj olucakmuış içim acısı be günlük
7 evlat ne demek allahım yardım etsin keske yakın olsada gitsem yanına teselli olurdum onun şimdi bir aglayacak omuza tutabilecek ele ihtiyacı var içim acıyo günlük duydum duyalı yerdemjiyim gökdemiyim belli degil içim acıyo içim
başıma geleni sizlere anlatsam varya şaşarsın
şimdi gelelim bana çapaya gittim tam içeri girdim bir bayanla eşi beni çevirdi beni tanıdınmı dedi yok tanıyamadım dedim kadın dedi aynı hastaneden dedi sskdan deyince gene tanıyamadım dedim oglunu kaybetmiştin hani dedi deyince tamam şimdi aklıma geldi ben oglanı dogurdugumda oda kürtaj olmuştu bebegin kalbi durmuştu işin kötüsü akraba evliligi yaptıgından oglunun parmakları yok bu garibi çapaya yollamışlar genetik için doktor ne tüp ne bişey bir daha bebek yasak demiş seni dedi hiç unutamadım çok üzülmüştüm bagırmana aglamana dedi işin komigi demişki eşine o bayan ne yaptı acaba demiş karşısına ben çıkmısım şaştı kaldı
dedim senden sonra bir kızım daha vefat etti dedi çok üzüldüm canım ya dedi
oglu 5 yaşında var yok canlar yavrumun parmakları yok doktor demiş keşin bebek yapmayın gene olur böle demiş allah yardımcımız olsun ne diyeyim dünya küçük diyolardıda inannazdım ben çapaya gidicemde o bayanı görücem
içeri girdik neyse doktor dedi sizin dosya burda degil filanca yerde diyorum canım kesin bişey var herkeze verdiler bana vermediler başladım aglamaya
panik atagım azdımı :18::18:sana az otur korkma ne olur bak herşeyi kötü düşünmene hastayım dedi içeri girdim 2 doktor isimlerimizi aldı dosya önünde kalbim yerinden fırlıcak gibi amanın dedim doktora dedim kötü bişey varsa ne olur yavaş söyle dedim bende panik atak var dedim oda temiz dedi olan bana oldu eşim kızdı okadar sterse ettin dedi
sadece eşimin 14 aldılar örnegini bayrama geliyo diye onu vericek benimde hormon testlerim var onlarda bittimi ver elini doktor amca işşallah allahım yardım etsin ne diyim bebegime az adım kaldı işşallah evlatlarımı alırım kucagıma
bende anne olmak istiyorum günlükçüm allahım evlat hasretiyle yanan herkeze versin içindede bana işşallah bizde mutlu olalım imrenmiyelim kimselere artık çift çizgi görmek istiyorum oacakta işşallah bebege vesile olucem doktor muayene etsin desin vesile ol amanın kimse tutamaz beni
işşallah bu sefer herşey yolunda giderde bebegimi bu sefer kollarıma alırım