Popüler Konu Sevgili günlük...

dün cok kötü bir gündü günlük insanın canı kardesi herseyı arkandan vurabılırmı senı.arkadaslarına benım kıyafetlerımı satmıs kıyamayıpta gıydıgım montlarımı hırkalarımı satmıs.babam soylemıyecektım ama bu kacıncı oncedende yaptı gıttım kendım aldım bu sefer babama soyledım o kadar cok kızdı ve uzuldukı hıc böyle gormemıstım babamı.kardesım aksam okuldan gelınce bır bagırdı bır kızdı ellerını sıkıyor bısey yapmıyacam dıye gıttık sattıgı kıza aldık herseyımı ben culunda caputunda degılımkı gunluk arkamdan ıs cevırıyor napıyım ben sımdı dolabımımı kılıtlıyım ben calısıyorum alıyorum alırkende kardesımde gıyer dıye alıyorum onun yaptıgına bak.cok sınırım bozuldu cok.

dün sabahta bugun ne kadar guzel bırgun dıye baslamıstım güne ama demekkı sabah ve aksam aynı olmuyormus.kötü birgün diye baslıyım belkı iyi olur hersey.Rabbım bundan baska dert vermesın buda gecer...

bayramda yaklastı bayramlık alıcakım kardesıme o boyle yapınca benden bayramlık falan kımse beklemesın.çavv

Şaka mı bu ya!
Yağmur yağıyor!
Ben nasıl gideceğim şimdi okula?
Otobüse binebilmek için baya bir yürümem gerekiyor ve şemsiyemi kaybettim okulda daha doğrusu çaldırdım
O benim için çok değerliydi anısı vardı ama o kadar çok beddua ettim ki alana
Hala daha aklıma geldikçe ediyorum
Ben bu ders için biletimi ertelettim ya napacağım şimdi
11'e kadar geçmezse bu yağmur - ki geçeceğe benzemiyor - dersi kaçıracağım bu yağmurda yürüyemem ben
Zaten hastayım gece uzun zamandan sonra ilk kez öksürdüm çok
Astım krizim tutmadı neyse ki ama kendimi pek de iyi hissetmiyorum
Ne şanssızım ben ya!
Ne güzel bugün gidecektim ders yüzünden kaldım ve derse de gidemiyorum
Çok sinirliyim

slm günlük,
bugün o kadar güzel bir rüya gördüm ki, o kadar gerçekti ki... uyanınca üzüldüm...
LadyEvil şemsiyesini çaldırmış okulda. bende bankada çaldırmıştım kaşla göz arasında. çok sinirlenmiştim.
nasıl oluyorda başkasının malına el uzatabiliyor bazı insanlar hiç anlamıyorum.
bende yeniden başladım kpss maratonuna. bu kez düzeni oturtacam inşallah
bayram geliyo , ev temizliği, kızımın tuvalet eğitimi, bayramdan sonra evde vereceğim yemek...
yine aksayacak gibi ama geceleri uyumam artık bende.:26:
neyse ben şimdilik kaçıyorum.

Dünki halimden eser yok şuan
Bazen sinir patlaması yaşıyorum
Galiba baya sinirli bir insanım ben
Kendimi tutamıyorum o an napsamda umrumda olmuyo
Sonuçlar ne olursa olsun o içimdeki sinir geçene kadar herşeyi yapabilirim
Kötü bir huy ama bende mevcut durumda

Bugünde sporumu yaptım duşumu aldım kahvaltı ohhh missss

günlükçümmm bugün evdeyim, az öncede geçmiş yıllarda çıkmış kpds üds sorularına baktım ve anladımki işim çok zor:18:
daha çok daha daha çok çalışmam lazım:26:
ve onla dün gece msjlaştık yine, hoşuma gidiyor onla msjlaşmak...
ama beyfendi çok yoğun zaman bulamıyor pek mesaj atmaya
yinede msj beklemekte güzel, msj geldiğinde sevinmekte güzel, özzlemekte güzel
hoşlanıyorum galiba ben bu çocuktan
bakalım bugün mesaj atıcakmı :26:
hadii hayırlısı

Selam günlük ben geldim. Bugün iki dersim vardı sadece,sonra eve geldim. Okunması gereken yazılılarım var. Haftasonu bakıcam sanırım. Dolabımı düzenledim biraz. Artık ne kadar düzgün olabilirse Acayip alışveriş yapasım var ya... Şöyle güzel bi elbise,bi de trençkot alasım var. Birazdan arkadaşa gidicem. Ellerimi ojeledim,kurumasını bekliyorum. Bu arada yeni kayıtlarının başladığını haber veren kpss dershanelerine teessüflerimi iletmek istiyorum. Atanamadığımı hatırlatmak zorunda mısınız ya? Okulumu,işimi çok seviyorum günlük ya... Evlenip buradan gidecek olmasam bu okulda göreve devam etmek isterdim açıkçası.. Öğrencilerimi de seviyorum. Onlar da her fırsatta beni sevdiklerini söylüyolar sağolsunlar. Ben doğru işi seçmişim ya valla Allah'a şükürler olsun. Bu ara moralim baya iyi farkında mısın? Maşallah maşallah Zaten benim böyle belli zamanlarım vardır dibe vururum sonra toparlanır devam ederim. Bi ara çok kötü günler geçirdim ama şimdi iyiyim. Sorunlar çözülmedi öylece duruyo ama hayat her şeye rağmen devam ediyo

Ne yapabilirim ben de insanım
Gözlerim aşktan kapalı
Uyumuyor acılar çekiyorum
O hatayı yaptın yapalı
Yazık bunca yıla yazık hayallerime
İstemem sende kalsın bana bir şey ödeme
Hayat bir gün güler yüzüme
Gideni aratmaz belki gelen
Sen kendi adına dilek tut
Beklerim benim yok acelem
Ne yapabilirim ben de insanım
Gözlerim aşktan kapalı
Uyumuyor acılar çekiyorum
O hatayı yaptın yapalı
Yazık bunca yıla yazık hayallerime
İstemem sende kalsın bana bir şey ödeme

günlük kız duydunmu patronum gitmiş sevgılımın galerısıne.2 saat oturmus çay üstüne çay , bırde yemek ısmarlatmıs.halk dılınde bu gıbı ınsanlara yalaka denılıyor.işi olmasa yerinden bile kalkmaz hadı bakalım hayırlısı benımkıde dıyor altından bısey cıkar bunun diye.şimdi gelıncede sevgı pıtırcıgı gıbı dolasır büroda.neyse çalısmaya devamm

Selam günlüüükk.. Bi günü daha bitirdik işte kaldı 75 günümüz. Yaani Ardahan
Şu günler geçsin çabuuukkk 60lara gelelim artık. Sabrım gittikçe azalıyo

günlük sabah o kadar mutluydum ki,protezim takıldı diye,ama öğlene doğru vurdu,çıkardım ve bantlı gözüm
yarın taklamıcam artık yatarken çıkartıcam ,sabahları takıcam protezimi

üff ya

canımda acıyor,bir an önce eve gidip uyumak istiyırum ve yarını gelmesini istiyorum ,artık bayram tatiline girelim:)

ben geldim günlüğüm.
eğer ağlamaktan ekranı görebilirsem yazıcam.
b*ktan bi gündü. herkes ona benziyo günlük !
birinin montu diğerinin saçı, yürüyüşü, kokusu herkes ona benziyo !
yada ben özlediğim için herkesi ona benzetiyorum.
evet özledim. çok özledim hemde
bugün dershanenin çıkışında bunaldığımı hissedince kendimi sahile attım.
yürüdüm yağmurda. düşündüm.
sonra el ele gezen sevgilileri gördüm daha da kötü oldum.
bizde böyleydik dedim içimden.
yalan söylemiyim bide keşke yanımda olsa da tutsam ellerini, sarılsam kokusunu içime çeksem sonra dönüp arkamı gitsem dedim.
o birkaç saniye için o an canımı bile verebilirdim.
arayıp ağzıma gelen herşeyi sayasım geldi o an, ama yapmadım.
ne değişicek ki ? ama içimdekileri dökmek istedim.
gözlerim doldu sahilde ama ağlamadım.
şimdi de eve geldim ağlıyorum iyi mi ?
hem de ne ağlama
sezen sen ağlama dedikçe ben ağlıyorum.
onunla da dinlemiştik bu şarkıyı.
o bana sarılırken, öperken....
daha fazla yazamıycam günlük görüşürüz.

günlükk mirabaaaa
nasssan iyisen ?
ben çook iyiyim beni sorarsan
çünküüüü pazt. günü aşkımın yanına gidiyorummm
bileti de kaöpanyalı buldum bulur bulmaz aldm
bnmki çok sevindi
sooora gittim kaşlarımı aldırdım kendime alışveriş yaptımmm
saçıma başıma makyajıma kadar krar verdim bugün
Aşk beni çok güzel görsün
tam 27 gündür göremiorum güzel gözlümü mis kokulumu zati
ahhh o kadar ösledim ki günlük gördüğüm an sarılıcam bırakmıcam
3 gün bizim zati bol bol hasret gideririm artıkın
bu yüzden mutluyum işte 10dan beri şafak sayıyorum
şimdi şafağımız 4 yihhhhuuuu

Günnük, çok stresli bir gündü bugün,
telefonlar susmadı.. bi ara böyle isyan noktasına kadar geldim..
şu son 45 dk. geçse de azad olsam.. anneme gidicem bu akşam,
lahana sarmış yemek derdinden de kurtuldum.. a-maaan yemek de yapmiycaktım zaten,
makarna ve salatayla geçiştirecektim..
Bugün nasııııl geçmedi, nasııııl ilerlemedi saatler, tırtıl gibi yaa yelkovan..
Gözümün önünde de kocaman duvar saati, onun da etkisi var tabi..sürekli gözüm saatte..
Eşimi ariyım beni geçerken annemden alsın, uff eve git duş al, ojelerini tazele, yarın giyeceklerini seç
kesin yine 1 de yatarım..

Duyduklarım gerçek olsun günlük
Ve hakkımda, hakkımızda hayırlısı olsun...
Dua et bana, bize, herkese

günnüş bak bayram geliyor ben hiç istemiyorum...çünkü aile,tanıdıklar olacak ve o muhabbet gündeme gelecek...Rabbim çektiğim nedir 5 aydır...özellikle iki aydır...öldüm öldüm dirildim...ama denemeden de bilemezdim...Hala da dönmesi için dua ediyorum...Utancımla,gurursuzluğumla kalmıyorum da...Ders alıp yola devam etmek var...Tek çözüm bu galiba...Artık o bunu dedi ben bunu yapmasaydım diyerek kendimi hırpaladığım yeter...Onun ruhu bile duymazken...

çok korkuyorum yarın annem babam kardeşim bir yere gidecekler hem de akşam korkuyorum ya onlara birşey olursa diye ya kaza yaparlarsa ya onları kaybedersem 3 ay önce cenazemiz vardı ilk defa ölüm gördüm hayatımda hala şokunu atlatamıyorum ne kadar zormuş hiç bilmezdim önceden bi diyorum ki üçüne birden birşey olmaz ya en azından biri kalır ona tutunurumama yine de korkuyorum üçüne de birşey olabilir olmayacağının garantisi yok insanoğlu ne kadar aciz aslında bir dk sonrasını bile bilmiyoruz sabır Yarabbi sabır kurtar beni bu psikolojiden iyileşmem lazım ne yapsam bilmiyorum

sabah 9 da girdim okula çıktığımda hava kararmıştı ayh didim akşam olmuş yea iki hocamla konuştum ikiside ertelemedi sınavı son umut yarın diger hocamla konuşcam litfen bari o haftaya ertelesin yapar dimi ya ayy neyse bu sonraki dert henüz kesin olmamakla birlikte bi haber varki mutlu etmeye yetiyo olur inş bi aksilik çıkmaz :103:
ama aşka hala hediye bulamadım :18: yarın okula gitmeden sabahın köründe kalkıp bişeyler bakmaya gitsemmi ki napıcam bilmiyorum daha duş almamda lazım pek bi üşengeç oldun biblo
ben en son ne zaman hasta oldum acaba geçen ay yazmamışım :44: sanada yazmadım ki yazsam bilirdim işte yinede ben bi kafamı geçmişe sokuyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…