günnükcüümmm
insan her şeye alışıo valla.. hatta yeni ülkeme o kadar alıştım ki türkiyeyi haftada bir arıyorum artık..
tabi herkes sitemlerde
ama bilmiyorlar ki burada hayat çok hızlı günlük çoookkk.... zaman öyle bir akıyor ki farkına varamadan geçip gidio haftalar.. sonra da bi bakmışım ki aha bitmiş erasmus :18: hayatımda en çok sevdiğim şeyi yapıyorum.. ipimi koparmışcasına geziyorum.. dün gece geldim mesela amsterdamdan.. ah ne de güzeldi
ama kesinlikle belçikada yaşanmaz günlük, insan ölür orda.. niye diye sor. sor bi? çünküü belçika çikolataları dehşeettt güzelliktelerr.. her sokak mı tatlı kokar bisküvi kokar çikolata kokar yaaa.. öyle zorlandım ki kendimi tutmakta, en sonunda saldırıp aldım
bayram çikolatası yerine belçika çikolatası
napiimm uzağım bayramda tüm sevdiceklerimdenn
Brüksel'in altını üstüne getirdikten sonra kendimizi bi anda türk mahallesinde bulduk günlük görmen lazım.. herkes türkçe konuşuo, dükkanlar türk, restoranlarda köfte var... şaka gibi geldi idrak edemedik bi an. ama simit ayran keyfi yaparak kendimize geldik inanabilio msun simit yaaa nasıl özlemişiiimmmm... keşke bayatlamayan bişi olsaydı da depolayabilseydik bolbol
dönmeme 3,5 ayım kaldı bile.. zaman yavaşla biraazzzzz dönmek istemiyoruummmm.. yani dönünce ankarada kalan 4 ayım olmuş olcak... sonra ver elini istanbuuullll.... kesinlikle yerleşmeye karar verdim istanbula.. ankara haklamaz beni artık
tabi önce mezun olmam lazım
gideyim de kahvaltı yapayım.... muckksssss