Popüler Konu Sevgili günlük...

sevgili günlükcaaan...bugün okula tek ders ve tek bir kişi için gittim iyiki de gitmişim. en arka sıranın bi önüne oturmuştum ben arkadaşımda bi arkama oturdu.oduncukta arkadaşlarıyla geldi farklı bi yere oturcaktı sonra geldi benim oturduğum sıranın bi ucuna oturdu.yani bi köşede ben bi köşede o oturdu.sonra arkadaşım derste benim facemde bişey yazdı duvarıma oduncukta benim facemde ekli oda bakmış benden önce yorum yazmış :) sonra benim duvarıma ayrı olaraktan anlamsız bi atasözü yazdı 5 dk sonra sildi :) sonra derste bende fotokopı olmayınca arkadaşı yanıma çağırdım sonra başka bi arkadaş daha geldi bende oduncuğun yanına kaymış oldum yanyana oturduk :) sonra durup dururken telefonumun tuşuna bastı nedenini anlamadım tabikide :) bugünde evime döndüm ama hiç gelmek istemedim be günlük aklım hep geride kaldıı...

ya anne sinir ediyosun beni benim iznim olmadan ,bana danışmadan neden babama anlatıyosun işte bu tavırların yüzünden hiçbişey anlatmıyorum sana artık hiçbişeyde duyamazsın agzımdan ciddi bişey olmadan yüzgöz olmak istemiyorum rahat bırak ya !
ayy valla küçük tansiyonumla büyük tansiyonum yer degiştirdi yeminle bayramda şehirdışına çıkıcaktık cumadan çıkıp 2 gün kalıp dönelim dedim babam gülmeye başladı neden dönüyoruz istanbulu bu kadar sevmezdin sen ya diyorum ne alaka sınavlarımız var !:26: valla sinir oldum ya allah kahretsn bayramın 3.günü arkadaşlarımla toplanıp kalcaktık şimdi herşey berbat oldu anne sinir oluyorum şuan sana inat degilmi TANIŞTIRMIYORUMMMMMMMM​

gec kaldınnnn hemde coookk gecccc... senı kalbimden cıkarttım ben x hanım sımdı yaptıklarınsa son cırpınısların,araya kardesını -eşimi-sokarak aklınca sevınlılık hallerıne sankı benı dusunuyormus numaralarına girmee sakınnnn!!!! bu sevınlılık hallerını keşke ben hamıleyken sonrasında bebegımı dusurdugum gunlerde lohusayken kullansaydın benı sinir krizlerine sokup hastanelik edeceğine.. çoookkkk gec artık.. dedım ya senı kalbimden çıkarttım ben.evet asla silinmeyecegını bile bile yazıyorum zaten.. çok değil 3ay önce bana sen gelınsın soktugumuz lafları yutacaksın ,seneye 15-20gun anamın kahrını çekmek zorıundasın dıye yerı gogu inleten x hanım sımdı ne olduda kocama kahvetli gelmesin annemın yanında canı sıkılır dıye birden iiiiliiiiiiiiiiiiiiik meleeeeeene donmeye calısıyosuunnkii anlamıs değilim dicem olmucak anlıyorum bal gibi kocama bizz iiyiiizzz ama eşin kötü rolune gırmıssınız yınee ama busefer değil busefer izin vermıcem kendımden asla taviz vermıcem yeter artıkyaaaa.... bak senın yuzunden yıne kavga ettık kapattık tlfnu kına yaakk emiiiii .. ama bılıomusun artık hiç umrum değil benım kaybedecek bişeyim yok sen kork bundan sonraaa...
evet dikbaslı tahammulsuzum ama siiiiiiiiiiiiizzzz beniii bu haleeeee getirdiniiiiiiiiiiizzzzzzz

gayet iyiyim şuan
arada geliyorlar ama o kadar da olsun artık
evde tek konumuz
o bile huzur veriyor bana
test çözüyodum ara verip sana geldim
ama birazdan yine testin başına oturmam gerek.
hesabıma da yatmış para. yarın çekip birkaç eksiğimi tamamlıyım

Sinava gidemedim günnük sabahin köründe agrilarla uyandim neyse dedim gecer belki diye dersin basina oturdum.
Ama agrilarim o kadar siddetlendi ki resmen agrilardan sizip kalmisim kendime geldikten sonra devam calismaya calistim ama agrilar engel oldu yine
Bayagi bir caba sarfettikten sonra pes etmek zorunda kaldim ve sinava gidemedim :105: ama keske bir kac gün sonra hastalansaydim da sinava hazirlana bilseydim.
Zaten ikinci sinavi daha zor yapiyorlar genellikle ben zaten zorlaniyorum iyice zorlastirdim yani anlayacagin :96:
Neyse saglik olsun ama böyle bir regl sancisi normal degil mutlaka kontrole gitmem gerekiyor.
Su anda bile agrim var, bütün gün ara vermeden beni mahvetmeye devam ediyor
Insallah yarin kurtulmus olurum bu agridan :26: yarinki derse mutlaka gitmeliyim, sonra bizim kizlar alisverise gidecekler ben gidemezsem catlarim ha bide askimi cok özledim onu görmek istiyorum ama bunlarin hepsini yarin yapabilmem icin bu agrilarin bitmesi gerekiyor.
Iste böyle günnük, ben biraz gezineyim sonra uyumam lazim ömür boyu ilaca mahkum oldugum icin erken uyanip gidip hapimi yazdirmam lazim.

Yine gidip gidip geliyor benim kafa. :s Bugün fotokopicide ona benzeyen birini gördüm.
Yani benziyor derken onun gibi asla olamaz, o kadar yakışıklı ve harika olamaz.
Kimse olamadı zaten. Öyle işte... Çok ağlamak istedim falan... :S
Ağlayamadım tabi. Doldum doldum tıkandım sadece.

Cem Adrian'dan "Sen Benim"i dinleyip ağlıyorum şimdi. :s
Şaka gibi ya. :S :S

Sevmek ne kadar güzel bir şey. ((( Sevdiğimi hatırlayıp ağlamak da ayrı bi güzel.
Halimden çok memnunum şu an.

Özlüyorum ben böyle şeyleri bea günlük. !! Ooofff offfff!

Neden gidersinki selay kuaföre.. iki kutu boya alip evde kendin boyasaydin ya bu saclari... böyle siyah siyah olmazdin heralde....
ama ben güzel tatli bir kahve tonu istemistim günlük resmen siyah oldu yaa.. önce boyadi kuaförr kizillik oldu , istemem ben bunu dedim üzerine bir koyu tondaha ... al basina siyahi...

neyse iyi haberlerimde var sana bugun doktorda randevum vardi , 4 cm olan bir kistim vardi 1 seneden beri gecmis gitmis .artik benimle degilmis, bu beni cok mutlu etti...

Ayricada minigim senin sabrina hayranim annem, bugun 2,5 saat kuaförde annene eslik ettigin ve beni üzmedigin icin öptüm tombik yanaklarini.. .

günaydın günlükkk

bugun iş çok ama yapacak ınsan yok.yarın yokum işlerın bugune bıtmesı gerek.neyse ben calısıyım hayatımdakı hersey guzel şu anda.umarım hep boyle devam eder.çavvv.ilerleyen saatlerde ugrarım sana

LadyEvil Ankara-İzmir yolundan bildiriyooor
Ay ben bu teknolojinin gözünü seveyim yaa
Yoldayım bu yeni nesil otobüslerde net de var artık
Çok mutluyuum sonunda İzmir'e gidiyorum
Netim de var müziğimi de dinliyorum daha ne isterim
Daha önümde uzuun bir yol var biraz da uyurum belki
Uyuyabilirsem tabii
Otobüsler iyi hoş rahat teknolojik de ben bir türlü uyuyamıyorum
O yüzden gece yolculuk yapmayı sevmiyorum neyse ki sabaha yer bulabildim her yer dopdolu
İyi ki erkenden almışım bileti
Öpüldün günlük ve tüm kk hatunları

sevgili günlük çok ama cokkk mutsuzum kimsem yok yanımda derdin ne diyeceklerine sen söylesin böylesin deyip dışladılar beni annem babam uzakta bayramdada gidemiyorum yanlarına ramazandan beri göremiyorum onları özledimmm ve yaza kadar sabretmemi memleket cok soguk cocukların hasta olacagını söylüyorlar. yanlızım üşüyorum yorgunum kendimden nefret ediyorum bıktımmm bu hayattan sadece çocuklarım için yasıyorum içimi senden başka kimseye dökemem döktürmezlerdee

günnükcüümmm

insan her şeye alışıo valla.. hatta yeni ülkeme o kadar alıştım ki türkiyeyi haftada bir arıyorum artık.. tabi herkes sitemlerde ama bilmiyorlar ki burada hayat çok hızlı günlük çoookkk.... zaman öyle bir akıyor ki farkına varamadan geçip gidio haftalar.. sonra da bi bakmışım ki aha bitmiş erasmus :18: hayatımda en çok sevdiğim şeyi yapıyorum.. ipimi koparmışcasına geziyorum.. dün gece geldim mesela amsterdamdan.. ah ne de güzeldi

ama kesinlikle belçikada yaşanmaz günlük, insan ölür orda.. niye diye sor. sor bi? çünküü belçika çikolataları dehşeettt güzelliktelerr.. her sokak mı tatlı kokar bisküvi kokar çikolata kokar yaaa.. öyle zorlandım ki kendimi tutmakta, en sonunda saldırıp aldım bayram çikolatası yerine belçika çikolatası napiimm uzağım bayramda tüm sevdiceklerimdenn

Brüksel'in altını üstüne getirdikten sonra kendimizi bi anda türk mahallesinde bulduk günlük görmen lazım.. herkes türkçe konuşuo, dükkanlar türk, restoranlarda köfte var... şaka gibi geldi idrak edemedik bi an. ama simit ayran keyfi yaparak kendimize geldik inanabilio msun simit yaaa nasıl özlemişiiimmmm... keşke bayatlamayan bişi olsaydı da depolayabilseydik bolbol

dönmeme 3,5 ayım kaldı bile.. zaman yavaşla biraazzzzz dönmek istemiyoruummmm.. yani dönünce ankarada kalan 4 ayım olmuş olcak... sonra ver elini istanbuuullll.... kesinlikle yerleşmeye karar verdim istanbula.. ankara haklamaz beni artık tabi önce mezun olmam lazım

gideyim de kahvaltı yapayım.... muckksssss

Günlüüükk, bugün benim doğumgünüm...
Amaaaaaa.... Aşkım yok yanımda. Gece ilk o arardı hep ama bu sefer arayamadı Sabah aradı neyse o şekilde duymuş oldum sesini.
Bugünkü şafağımız Bartın yani 74. 84 gün geçmiş yaa inanabiliyor musun onsuz geçen tam 84 gün nasıl geçti de bitti o kadar gün. Şu kalan 74 gün de bitse bi an önce hayırlısıyla.
Doğumgünümün heyecanını, coşkusunu ilk kez yaşayamıyorum bu yıl. Offff ne zormuş..
Neyse artık aşkım bi gelsin de kutlayamadığımız tüm özel günleri kutlıycaz beraber inşallah.
Böyle işte günlük bugün biraz karışığım.
Gene de buna da şükür....

Bu bayram buruk geçecek gibi bir his var içimde günlüğüm.

okadar yorgunumki günlük anlatamam bugün evi temizledik sonra oturup ders çalıştım hem heryerim agrıyor hem kafa kalmadı çalıştıgım ders inanılmaz sıkıcı oku oku bitmiyor çok yanlış bölümdeyim çoookkk.dününde yorgunlugu var erken kalkcam demiştm evet kalktım ama sabah buluştuk benimkiyleakşama kadar onlaydım gelip hemen uyudum vallahi ben adam olmam neyse neyse çalıştım bugün ama vicdan rahatlatması:44:
dün çok güzeldi yaa pazara soktum bunu ben aslında ben gitcektim tek sonra buluşcaktık geldi merak ediyorum napıyornuz burda diyor onun sayesinde biryere baktım alcağımı aldım tabi bir elbise kaptım gene benimki şok bambaşka halini gördüm okadar şeyin içinden nasıl buldun çıkardın diye kal geldidayanamadım çıkardım hemen.sonra arkadaşlarla bululuştuk tarot falı baktırdık ikimizde ilkkez valla korktum ne yalan söyleyimböyle işte biletimide aldım prş günü gidiyorum aşkımda perşembe gidiyor bayramdada ailesine bayram ziyaretine gitcem ben çok utanırım napcam bilmiyorum babasıyla hiç öyle oturmuşluğumuz yokdert oldu içime:26: öyle işte benden haberler.birde günlük allah annemi ve babamı başımdan eksik etmesin tatile geldim diye napcaklarını şaşırıyorlar bunuda ye sunuda al sürekli bu moddalar kıyamammm ben onlaraaaa yaa.
neyse günlük gideyim feriha izleyim sonrada beyaz var

slm günlükçümm, canım buaralar biraz sıkkın...
migrenimde azdı uzun bi aradan sonra...
neden herkes gibi umursamaz olamıyorumki ben
ama benimde mutlu olucağım günler gelicek, riyakarlara inat !!
bugün ben ona mesaj attım günlüğüm, çok yoğun olduğu için konuşamadık doğru düzgün...
akşamda o attı bana, faceten eklicekmiş hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…