Popüler Konu Sevgili günlük...

günlükk meraba
çok yorgunum çokkk birazda ruhen yorgunum sanırım bazen ALLAH 'tan o kdar çok şey istediğimi farkediyorum ki kendi kednime acaba bana onların hepsini verir misin ALLAHIM

bugün oduncuksuz 1 gün geçirdim günlükk. önümüzde daha 1 hafta var. ben ilk günlerde bu kadar özlüyorsam o oduncuğu pazartesiye kadar nasıl dayanacağım benn. bide bugün yolda gördüğüm birini uzaktan oduncuğa benzetmeme ne demeli..o kadar yakınken bu kadar uzak olmakta çok koyuyo be günlük. yani şu sözü sevdiğimi tekrardan anladım ben : " uzaklaştıkça yaklaşıyor uzak, işin en kötüsüde yaklaştıkça uzaklaşmaktan korkuyorum."
bugünün en skandal haberide fizik quizimden 100 beklerken 30 almam günlüük. nasıl olurda bu kadar güzel geçen bi sınavdan bu kadar düşük alabiliyorumm..çok şok oldum bu habere be günlük.
bugün en yakın arkadaşımla buluşup dertleştik. o kadar iyi oldu ki bu o kadar çok dertleşmeye içimi dökmeye ihtiyacım varmış ki bunu anladım.neyse günlük bugünlük benden bu kadarrr yarın inşallah görüşürüüz günlüük :)

Günnüküm bugünde okula gitmedim. Ya ben abarttim artik bu isi gercekten. :26:
Dün agrilar yüzünden, bugünde ask yüzünden gidemedim.
O kadar güzel gitme dedi ki napim oturdum kaldim.
Bugün birazcik alisveris yaptim ama tatmin olamadim sanirsam ben yarinda para harcamaya devam edicem.
Bizimkiler yarin konsere gidecekler, ben hala karar veremedim her haftasonu calisiyorum bu hafta evdeyim ve evimde oturmak istiyorum aslinda
Günnük acilen kilo almam gerekiyormus herkes öyle söylüyor :26: ama bence gayet iyiyim, evet ameliyatdan sonra hala tam anlamiyla toparlanamadim ama ben kendimi iyi hissediyorum böyle.
Hadin günnük simdilik bu kadar yeter sonra görüsürüz.

Günnüş;
Bugün aşkımlaydık.Bi görsen sevgi pıtırcıkları gibiydik
Ama yoruldum biliyor musun.
Bayramda ders çalışmalıyım .Sence çalışabilir miyim? Hiç zannetmiyorum offffff bayramlardan nefret ediyorum:26:

Aklımda binbir düşünce...

Galiba yapacağım ben bu işi.

Savaşacağım.

Korkuyorum, tedirginim, endişelerim var ama kaybedecek hiçbir şeyim yok.

Eğer hayalkırıklığı yaşarsam toparlanma konusunda çabucak yol katedebilir miyim, tek düşündüğüm bu.

Ama yapmalıyım, bir şeyler yapmalıyım artık.

Böyle devam edemem.

Eğer olumlu bir şeyler olursa haykırmak isteyeceğim tüm dünyaya.

Nolur olsun günlük. Çok istedim, çok sevdim. Hazırım. ((((

gözlerim doldu ara ara ama ağlamadım.
kim için ağlıyım ki ? ne diye ağlıyım ?
yarın da temizlik yapma vaktidir.

Son düzenleme:
sevgili günlük sabaha göre birazcık daha iyiyim cocuklarımı cok cok seviyorum

5 Kasım'a girdiğimiz ilk yarım saat... Benim için tarihi bi yarım saat...

Çok heyecan yaptım ama yaptım yapacağımı sonunda.

Oohhhh rahatladım. :)))))

Dünya umrumda değil. Allah yardımcım olsun bundan sonra. :)))

İçim rahat, gönlüm ferah. Mışıl mışıl uyuyabilmeyi umuyorum bu gece.

Şükürler olsun. :))))))

Çok mutluyum. :))))))))))

Keşke dememek için... İyi ki yapmışım iyi ki. :))))

eski bi arkadaş ! sinopa gitmiş.
benm memleketime gitmişsin dedimdi..
aa canım sen sinoplu musn ,burada olsaydın da beni gezdirseydin dedi,şuradayım geliyor musun die mesaj atmış.hee oldu ben istanbuldan Sinop'a uçar giderim seni gezdirmeye

aşk nerdesin ? elma dersem çık,armut dersem çıkma ---- eLMAAAA

:123::98:

Son düzenleme:
Daraldım yine günlük, biraz sana içimi dökiyim belki rahatlarım :)

Bugün bi arkadaşım msj atmıştı, uzun zamandan sonra turkcell dışında biri msj attı şaşırdım :) bu ara bi hayli görüyorum nette, sahihtir umarım; Allah nasip etmiyceği şeyin hayalini kurdurmazmış, Hz. Osman as.'ın sözüymüş... Ben çok şeyin hayalini kurdum hala kuruyorum günlük nasip olur mu dersin?

Bunun için napıyosun ki dersen, dua ediyorum başka napıyım :) onun dışında kimseyi aklımın ucundan geçiremiyorum bile. 1,5 yılı geçti onu tanıyışım, he o benim hayatımda ne kadar vardı toplasan 2 ay belki en fazla, ne komiğim di mi :) ben hala ona aitim, öyle hissediyorum napıyım, nolcak bu halim.. bende bi gün kendi evimde bayram telaşında olucak mıyım dersin... Sevdiğim insan için, misafirlerimiz için hazırlıklar yapıcak mıyım, sofralar kurucak mıyım, yemek yemeyip huysuzluk yapan bebeğim için sızlanıcak mıyım...

Şu an öyle uzak ki bunlar, sanki hiç yaşamıycam gibi...

Rabbim herkesin hakkında hayırlısını versin....

Kabul ediyorum,kabul ediyorum belki en kolay yolu seciyorum,belki de en dogru yolu.Bilmiyorum.belki yine hic birsey degismeyecek,belkide yeni bir baslangic olacak.Bilmiyorum.bagirmak istiyorum.hic bagirmadigim kadar.icimi sökercesine,bosalircasina bagirmak istiyorum.doluyum,yada bosum bombosum.....yok demi beni anlayacak????ben bile anlamiyorumki beni????

Ölüyorummm yorgunluktaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnn
Neyse bayramda eğlenir coşarız azcık ta dinleniriz
ve sonrasında tüm Kasım ayı çok yoğunnnnnnnnn
Kolay gelsin bana!

Günlük bugün Üniv.den kızlarla toplandık verdik dedikodunun kahve fallarının gözüne....
Kocişte eve geç gelecekti zaten saatlerce ordan burdan şurdannnnn....Kısacası çok ii geldi

Sevdalım geldi bugün,nihayet kavuştuk günlük..

Bayram için bir sürü alışveriş yaptık

Bayramın ilk günü kurbanı süsleyip getirecekler bize,,ay adetleri hiç sevmem ama nostalji yaşamak istiyorum,bir sürü foto da çekerim ben

Bu arada yeni aldığımız arabamızla gelmiş,o kadar beğendim ki

günaydın günlükçüm, bu bayram tatili boyunca sana daha sık yazmayı umuyorum
birileri dün faceten ekledi beni fotolarıma bakınca belkide hayalinde canlandırdığı kişi olmadığımı anlamıştır
e ne bekliyoduki gencim ve onun beni gördüğü kadar olgun olamam haliyle
benimde gülüp eğlendiğim olucak, arkadaşlarım olucak, dövmem olucak
evet dövmem olduğunu bilmiyordu, iyice çıkmaza girdi bizim ilişki
şaka yapıyorum günlükçüm, zaten onla ilişki pek olanaklı değil, mantıken yani
kendisi benim fotolarım hakkında beğendiğini söyledi sadece... bakalım zaman göstericek düşüncelerini

bu sabah kendimle ilgili radikal kararlar aldımm günlüğüm uzun zamandır ihmal ettiğim şeyleri yapmaya karar verdim
o kitabı okuyacağım, yediklerime dikkat edeceğim, arada bir spor yapacağım ve ders çalışacağım...
bu bayram bana bayram olucak inşallah
ve okula fırtına gibi dönmeyi planlıyorum hem zayıflayacağım hemde para biriktirip borçlarımı ödeyeceğim inşaallah

ya günlükçüm buarada açıköğretimde kayıt yenileme tarihi 27 ekim yazıyordu, biyerde aralık yazıyordu...umarım geç kalmamışımdır Rabbim
yoksa bu benim içiin hiç iyi olmaz bilen arkadaşım varsa özelden yazar umarım günlükçüm:2:

Günnüş günaydın.. Naber
Bak günnüş tickerima..Nasıl görünüyor..
Maşallah diyelim dimii

Günnüş çarşamba akşamı arkadaşıma süprüzümü yaptım..Çok şaşırdı Sevgilimde hediyesini giyip maça gitti perşembe akşamı..Bi güzel yendik Uğurlu geldi hedayemmm

Onun dışında bişey yok be günlük.. Yarın bayram..

Tüm kk güzellerinin bayramı mübarek olsun günlük Hadi ben kaçtımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…