gayet iyiyim şuan
kardeşim evi topluyo bende silip süpürücem.
annem bize yıktı işleri
canı sağolsun napalım
bayram planım şimdiden hazır.
süslenip püslenip gezicem, ama derslerimi, testlerimi de ihmal etmiycem.
bayram bitse de kızlarla şu iş görüşmesine gitsek para kazansam.
o kadar çok eksiğim var ki. birkaç ay çalışsam anca alırım onca şeyi.
aslında onlarda eksik değil isteklerim. napıyım gördükçe herşeyi istiyorum.
kardeşimde hemen doğsun ya taaa haziranı bekliycem
sağlıkla gelsinde bekleriz.
cinsiyeti ne acaba :44:
artık 3 aylık olunca bile öğreniliyormuş.
yarın da bayram bol bol tatlılar, sarmalar ohh
konudan konuya atladım bu da demek oluyor ki keyfim yerinde
görüşürüz günlüğüm
sevgili günlük yarın hem bayramın ilk günü hemde canım oğluşum çağanın doğumgünü 2 yaşını bitiriyo ben kutlamak istiyorum ama babası vurdumduymazlık yapıyo çok sinir oldum bu davranışına
Geldimmmmmm geldimmmmmmmmmmmm günlükkkkkk ohhhh evimmmm çok özlemişim valla
9'dan 3'e kadar uyudum valla yolda uyumadık arkadaşla hiç bütün aksilikler başımıza geldi koltuktaki tv de kopar mı be kardeşim bu kadar mı uğursuzum yaaa
Günnüş;
Bugün annemle alışveriş yaptık.İstediğim çorabı bulamadım yaaa
Ben bayramlarda gezmeyi sevmiyorum zaten, hiçbiryerede gitmeyi düşünmüyorum.Şöyle eşofmanlarımı giysem rahat rahat otursam ne olurdu
offff günlük yazıp yazıp siliyorum yine...
yarın bi tatsızlık olmasın,hatta karşılaşmasak ne güzel olur...bu kadar sene bebek düşünmeyip ertelemem "olmuyor" diye adlandırılıyor bazı çevrelerde...öyle olmadığını uğraşıp anlatmak ise zaman kaybı.tamam olmadı ama daha 1sene de olmadı denediğimiz.ne yapalım olmadı işte...aklım öyle karışık ki yazamıyorum bile. yazarsam öyle karışır çünkü her cümle başka şeyi anlatır neyse,kocamsız 2.bayramım,her an her saniye beraberdik canımla,özlemekten yorgunum bu aralar...
Selamm günlükcüm nabersin
Bayram için kıyafet aldım kendime çok mutluyum
Ay napim ya şu çocukluktan gelen adetleri atamadım daha
Çok güzel bir kumaş pantolan aldım ilk defa beli baya yüksek
Üstünede küçük bi ceket...:)
Çok güzel olcam yarın ehem ehem
Tek eğlencemde kuzenlerle bir arada olup zaman geçirmek
Hiç ayrıldığımız yok zati ama olsun
Yarın toplaşıp anneanneme gitcez dolaşcaz öyle işte...
Benimkiyle uzak olmak çok zoruma gidiyo çok !
Uzakta benim kadar zor bir ilişki yürüten varmıdır ki
İstediğin zaman görememek ne kadar kötü
Özlesende ağlasanda zırlasanda göremiyosun
Yüzüne kokusuna hasret geçiyo günler
Buda bende aşırı bir sinir ve hassasiyete sebeb oluyo(diş macunu reklamına çevirdim olayı)
En kötüsüde bir çözüm yok
Hep böyle olcağını bilmek !
En son da saçımı boyadım köpük boyayla. (Şahsen pek beğenmiyorum köpük boyayı ama fazladan almıştım önceden, bayramda bir parlaklık olsun bari saçımda tek renk olsun dedim, yoksa hiç kalıcı değil)
Sonra da kendimi bir yıkadım bir yıkadım ahhaha keyfimden de hiç ödün vermem ayol
Veee bitti işlerim!
Şimdi biraz ders bakayım, online hazırlamam gereken bi protokol var, geç kalmasın vaktim varken yapayım
günlükcaazım....
kötü bir hastalığın akabinde hızla iyileşip yeniden hasta oldum ve derken tataaam yine iyileştim gibiyim...
dün deliler gibi çalışıp tüm işlerimi bitirebildiğim için şu an benden daha huzurlu kimse olacağını sanmıyorum...
tezimi sonunda teslim ettim...
o kadar mutluyum ki anlatamam.. üzerimdeki o ağır yük gitti resmen.. kuşlar gibi özgür ve hafifim..
hala yapmak istediğim şeyler mevcut lakin... o yüzden bayram dönüşü sabah akşam çalışıp onları da yapmayı hedefliyorum ve tabiki o zamana kadar çalışmaya devam..
kütüphaneyi eve yığdım resmen...
kimyayı seviyorum ya... resmen içinde kayboluyorum ve bende yarattığı o inanılmazlık hissine bayılıyorum...
25 yaşımdan sonra bir daha üni. okursam şaşırma günlüğüm...
ve unutmadan mutluyum çok şükür.
Günlük acaba neler olacak. (((( Meraktan çatlayabilirim. Çok çok bir şeyim ama neyim bilmiyorum... Kafam karmakarışık. Bir yandan hiç umrumda değil, bir yandan olmasını çok istiyorum. Bir şeyler olmalı günlük. ((( Böyle devam edemicem ben hayatıma. Olmuyor. Denedim ne zamandır ama olmuyor. Gergin bekleyişim son bulsun istiyorum. Sanırım 1 hafta 10 güne kadar umudumu kesmem. Ama 10 günü geçerse bitmiş demektir. ((( Bitmesin ama. Bitmesin. Çok istedim ben bunu. Olsun artık. ((( Daha ne yapabilirim bilmiyorum ki! Yapacağımı yaptım artık. Tam da bayram vakti olduğu için umudum ayakta. Sonuçta insanların işi gücü vardır. Gecikebilir bazı şeyler. Net açıklamıyorum gördüğün gibi. Şifreli şifreli yazıyorum. Ama söyleyemem günlük. Sadece inanılmaz hızlı bir karar aldım. Aniden yapıcam ben bunu dedim. Yaptım. Bir u dönüşü bu. ((( Asla pişman değilim. İlk kez verdiğim ani bir karar sonucu pişmanlık duymuyorum galiba. Ama bu kararın geçmiş bir zemini de var. Hep aklımdaydı zaten. Bazı olaylar, bazı insanlar ve 'şeyler' vesile oldu adım atmamda. Nihayet. Yıllar sonra... Vardır bunda bir iş. Boşuna değil diye düşünüyorum. Umudum var günlük. Güzel şeyler için umudum var. Ben hak ediyorum bunu. İnanmasam hiçbir şey yapmazdım zaten. Sonuna kadar hak ediyorum hem de! ((((
bugün baya gerginim nedense ..herşey istediğim gibi gitmiyor acaba onadanmı hep bi endişe stres ve sıkıntıdayım nişanlılık telaşı vs..belki doğal ama bilemiyorum umarım herşey yolunda gider.en gergin zamanda biraz önce yaşadım nişanlımla vbiraz tartıştık ufak şeye hemde kendi başlatıp kendiside alttan alıyo bu özelliğinide seviyorum..neyse gece konusma kararı aldık gergin iken konusamyıruz takıntılarıda beni bazen sıkıyo..umarım en kısa zamanda madden ve manen aşarız herşeyi..tşkrlr günlükçük byy
Günlerdir Kadınlar Kulübünde söz kesimiyle ilgili sayfaları okuyup fikir edinmeye çalışıyorum çünkü kısmetse yakında sözleniyorum. Haliyle söz akşamı için planlarım ve hayallerimde var. Ama bütün bu hevesi bir anda söndürebilen ''misafirlere pasta ve içecek ikram edelim'' dediğimde ''evim batar'' diye bana fırça atan mükemmel bir annemde var. Merak etme annecim evini kirletmem. Güzel bir akşam hayal ettiğim için özür dilerim...
Annem yine gözüne kestirdiği çocuğu anlatıp duruyor.Pek oralı değil gibi davranıyorum ama ilerleyen zamanlarda sanırım kafam karışıcak gibi duruyor ...:126:du ben şu çocuğu araştırayım biraz