Popüler Konu Sevgili günlük...

tabiki batıcak edecek sen temizliği yapıyorsun zaten böyle söylemesi kötü olmuş..titiz biraz anne galibaa..takma kafana sen bildiğini yap

Son düzenleyen: Moderatör:
şöyle bi göz gezdirdimde günlük;
kk kızlarının geneli, bende dahil, bu erkeklerden dertli...
nedir bizim bu erkek milletinden çektiğimiz
onlarda böyle bizim kadar dertleniyolar mı acaba
amaann neyse yarın bayram, büyüdüğümü bu bayramlar gelince anlıyorum..
küçükken elbiseler, ayakkabılar, harçlıklar, gezmeler..
şimdi bayram sabahlarının bi anlamı kalmadı..
akraba yok, elbise yok, harçlık zaten yok (bu harçlık bölümü tamamen babamın vicdansızlığı)..
neyse, şimdiden tüm kk ailesinin bayramı mübarek olsun

ah be günlük.. yarın bayram ve sanki sıradan normal bi günmüş gibi geliyor bana hiç bayrammış gibi değil..bugün her bayram öncesi gibi temizliğimizide yapsak yinede o tadı alamadım ben günlüük..neyse günlük ben başka konuya atlıyorum şimdi :) daha geleli 2 gün oldu ve benim buralardan gidesim geldi.resmen erken gitmenin planlarını yapıyorum ki ordayken evime gelmek için gün sayıyordum ama olmuyormuş be günlük ben sessizliğe alışmışım.hergün birilerini görmeye alışmışım onlarsız yapamıyorum be günlük.durup dururken gözlerim doluyo ağlayacak duruma geliyorum.tamda bunun üstüne bi arkadaşım söz paylaştı benimle o sözde şöyleydi: "bilinmedik bir hüzün var içimde, bir gariplik.anladım ki ya ben fazlayım bu şehirde ya da biri eksik."

Yine geldi çattı bir bayram daha..
Bu gelmesini istemediğim 2. bayram, Yarim canım askerimin tek başına geçirdiği 2. bayram..
Ne cok isterdim şimdi kalabalık ailesiyle, benimle geçirsin bu bayramı.
Ramazanda sesi boğuk boğuk olmuştu, yalnız tadı yok demişti içime nasıl dokunmuştu
Yarın nasıl aracağım, o yetim kalmış sesine nasıl dayanacağım..
Bitsin Allah'ım bitsin, sızlıyor içim..

selammm günlükçüm... sabahtan beri yazim diye uğraşıyorum ama araya sürekli bişeyler giriyor
söylediğim gibi kitabı okumaya başladımi ama ders çalışamadım :26:
annemle bayram hazırlıklarını da bitirdik az önce sanki misafir gelicekde
şimdi onla konuşuyorum bakalım neler olucak

Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Uyumaya gidiyorum ben.
Bayramın da hiçbir anlam ve önemi yok benim için.
İçim sıkılıyor. Yarına daha iyi başlamayı umuyorum.
Onu da sevmiyorum, diğerini de. :s
Kimseyi sevmiyorum.
Eskisi gibi değil hiçbir şey.

Neysee yaaa.. Bana ne artık.

Derslerimle ilgileneceğim bundan sonra. Az kaldı vizelere.
Baayy..!

Butün gün universitedeydim cok yoruldum basim kazan gibi geldigimden beri üstünede disim agriyo...Sabah 9 dan aksam 5 kadar yok bilancoydu yok ticari ve vergi kanunuydu basim catladi kafam bisi almiyo simdide

Ilerki haftalarda yapmak istedigim yollar var diyim sen anla be günlügüm daha yazasim var aslinda ama cok canim s1k1n icim burak biraz... Bi konu varki nasil oturmussa icime en ufak birseyde hemen gözlerim dolu dolu oluyor nefret ediyorum böyle olmasindan

çok şükür yine ulaştık bayrama. kesilecek kurbanlar edilecek dualar kabul olsun inşallah. memleketimde huzur barış SEVGİ hiç eksik olmasın. birde şahsi arzumdur sevenler kavuşsun yaw:) iyi bayramlar..

sevgili günlük...
yarin bayram ve ben cooook mutsuzum. bu gurbet ellerde cooook yalnizim.canim annem babam benden cooook uzaklarda.
onlarsiz gecirdigim kacinci bayramim sayamiyorum artik.
bayramda ne gidecegim bi kapi, ne öpecegim bi el,nede bana bayramlasmaya gelecek bi tanidigim var.
icim cok buruk cok aciyor, cocuklugumda annemin, ailemin yaninda oldugum bayramlarimi coook özledim annemi babami coook özledim
neden bende simdi vatanimda ailemin yaninda bu bayramda degilim diye isyan ediyorum.offff offff

Ah çocukluk ah seni çok özledim..Çocukluğumu özledim ben..
Bayram sabahı kalkıp babamın namazdan çıkmasını eve gelip elini öpmeyi özledim..
Sonrada elimde küçük bir poşetle şeker ve para toplamayı özledim

Nerdeeee o eski bayramlar diyeceğim çok klasik olacak ama
Eskisi gibi değil zaten hiç birşey ne şarkılar, ne filmler,ne sevdalar..
Her yer yalan doldu..
Bir yanım hep buruk

Bugün bayramm herkesin bayramı mübarek olsun...
Zaman nasıl da çabuk geçiyor günlük di mi?? Baksana benim bebeğim haftaya işe başlıyor. Hayalini kurduğumuz iş,hayalini kurduğumuz şehir. Bir tek ben eksiğim...

Son düzenleme:
Yarın benim için çifte bayram....
İlaca başlayalı 14. günüm olacak ve artık hayatıma sigarasız devam edicem....
iyi bayramlarrrr

günaydın günlükkk herkese iyi bayramlar.....

içim kıpır kıpır.. öyle işte

bebeğim msj atmışş galiba bayram namazından geldi hemen bana msj attı.canımın içiiiii

çok güzel neşeli bir bayram gçiririz inşallah hep beraber..

inşallah ilerde her bayram yan yana olucaz. o ankarada ben burda olmıycaz inşallah...

:26: içim buruldu şimdi..

bugün oglusumla gecirdigimiz ikinci bayramımız rabbime şükürler olsun ki o suanda bizimle babanla seni çok seviyoruz melegim..tekrardan hoşgeldin canım oglusum benimmm
herkese hayırlı bayramlar..

Son düzenleme:
Benim gibi bayram sabahı soluğu kk'da alan varmıdır ki :))
Herkesin bayramı kutlu olsun :119::119:

Öğlen olsun hemen

Bende gezmeye gideyim:125:

Son düzenleme:
gunaydın gunluk gunaydın kk uyelerıııııııııııııı :))
hepınıze öncelikle hayırlı bayramlar dilerim. ben güne cok güzel basladım diyebilirim. hatta harika diyebilirm. saat 00,00 da evlilik teklifi aldım sevgilimle harikaydı mükemmeldi. cok duygusaldı. sevinçten ağladım. ve hayırlısıyla bu mübarek günlerde sözüm oluyor. yani yarın. bana şans dileyin meleklerim

sevgili günlük buruk bir bayram annemi özledim memlekete gitmek isterdim otelde tatili istemiyorum annemi istiyorummm

Bayram bayram sinirlenmicemm günlük
Bozmıcamm neşemi
Bedduada etmem artık kimseye
Nasılsa Rabbim herşeyi görüyor biliyor
Kim hakkı kimde kalmış dimi
Yok yok üzülmicem sinirlenmicem
İyiyim ben....

Günaydın günlük,
Bayramın kutlu olsun. İçim çok buruk bu bayramda. Umut bitmez ama di mi günlük? Bunu hiç unutmamak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…