Ahh günlüğüm uzun zaman oldu gelemedim ben sana.
En son burda istediğim üniye geçiş yaptığımı anlatıyordum sanırım, yurt bulma durumlarını filan...
Okuluma yakın bi yerde bi yurda kaydımı yaptırdım ordayım. Okulum derslerim çok şükür şimdilik iyi, eski okulumun eğitiminin kötü olmasından ve bişey öğrenmediğimden dolayı biraz geri kalsam da hocalarım ve arkadaşlarım çok yardımcı oluyolar. özellikle hocalarım çok anlayışlı maşallah...
Bu arada biliyosun kii 1.5 yıl sonra gene aşkımla aynı şehirdeyim. Çok mutluyum günlük, yaşadıklarımın tarifi yok.
Herşey bi hayal gibi, bi kaç ay öncesine kadar bunların olacağını düşünemiyordum, tamamen umutsuzdum. Bence hiç kimse hayallerinde, amacından vazgeçmemeli, azmin sonu zafer diyorum
Bu arada kaldığım yurdun netinden bu siteye girilemiyor, bazı siteler yasaklı nedense kk da yasaklı, sinir oldum ne saçma bir şey, neden böyle anlamadım ama o bilgisayarcıyla konuşmalıyım, yoksa böyle bi kaç ayda bir 2 satır yazmaktan öteye gidemeyecek sohbetimiz günlük...
Burada takip ettiğim kişiler vardı ay merak ediyorum neler oldu öf kaçırdım hepsini
Ayrıca çekilişlere katılıyodum bişiler kazanmışım gelmiş eve, annem bilmem ne bişiler geldi dedi, bak yeni aklıma geldi soruyim bakim niler niler gelmiş
Bayram tatilinden dolayı evimdeyim, çok kısa kalıcam ama olsun. Biliyo musun günlük bu evde öyle zor günlerim oldu ki, İstanbul'da moralim süperken bu eve girmem bile anılarımın canlanmasına neden oldu. Hiç bir sorunum derdim yok çook çok şükür ama ne gariptir ki içimde kötü bir his, bir sıkıntı, bir sinir var. Şurada kalacağım bi kaç günken herkese sataşasım kızasım geliyo ama tutuyorum kendimi. tarifi mümkün olmayan bir his. Sanıyorum ki buraye gelmem eski günlerimi hatırlattı o yüzden istem dışı bu tepkilerim.
Şimdilik bu kadar günlüğüm tekrar görüşene kadar kendine cici bak, buradaki arkadaşlarımı da öpüyorum