Popüler Konu Sevgili günlük...

Günaydın günlük... Bayram işte,birkaç yeni kıyafet,bi iki bayram mesajı,sabah erkenden kalkmalar bitti gitti işte... Bayramı bayram gibi mutlu ve sevdikleriyle yaşayan o kadar az ki... Çoğu insanın içi buruk... Bi çocuk sevinciyle karşılayamıyoruz bile bayramı.. Ben de kalktım giyindim,süslendim. Ama bi mutluyum ki sorma... Sanki sevdiğimi mi görücem,o bu halimi görecek mi? Yok! Böyle garip hisler içindeyim işte.. Neyse yine de herkese sevdikleriyle geçirebildikleri bayramlar diliyorum.​

of günlük of neyleyim ben aşkımsız bayramı, ne zaman askerlik biterse esas bayram o zaman
çok mutsuzum ben askerlikte bitmiyor zaman da geçmiyor
içm burkuldu ya bugün yemin ediyorum çok koydu gerçekten
inşallah seneye bu zamanlar nişanlı olmus olacagım çoktan inşallah bunu çok istiyoruz
9 ay 16 gün kaldı günlük bitmesine geçer mi

Bir tepeye Kadınlar Kulübü olarak sponsor olduk ve törenle devasa bir Türk Bayrağı diktik. Bayrak Midilli dahil birçok yerden gözüküyor.....

Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği,
rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden
olan Kurban Bayramınız mübarek olsun.
günlüğümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çokkkkkkkkk mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmm allahımmmm aşık oluyorummmmm 9 ay sonraaaa tekrarrrr çok mutluyum be günlük bi yanım olmak istemesede aradığımı buldum gibi sanki çokkkk tatlı ben onun yeşil gözlerine kurban olurummmm cuma günü aktivitenin son günüydü çekimlerde tanıştım onlaaa bayram şekeri satıyodu arkadaşına yardım için :) allahın kemal paşasında nerden buldun dicen ama o bna bakıyoduuu sonra onun yanına gittim bende isim falan söylemeden konuşmaya başladık senin işinde zor falan dedi işte sonra set rejisörlüğü yaptıgını söyledi aynı zamanda radyoda çalışıyomuşş tam hayalimdeki işlere sahip zaten sonra gel sana burayı gezdireyim dedi giderken bi sigara yaktı verdi elime telefonunu yaz numaranı dedi şaşırdımm kaldımmm :26: gerek yok falan dedim ısrar etmedi benim telimi aldı numarasını kaydetti ne zaman istersen ara imkanım olmasa dahi gelirim dedi çağrı attı numaramı kaydetti göz kırptı ben hala şaşırmış biçimde bakıyorum tabi sonra ordan ayrılırken ondan mesaj geldi hayırlı yolculuklar diye ve konuşmaya başladk 26 yaşındaymışş hiç göstermiyodu gerçii sen arama dersen aramam msj atmam diyo dün astımdan hastaneye kaldırıldım yine o kdar yolu tepip gelmiş bi kere görmekle ne farkımı buldu bu çocuk benim :26::26: o bu değildeee ben çok fena aşık olucam ya hayırlısı

Son düzenleme:
Günnüş;
Bugün bayram ama umrumda bile diil.Sanki sıradan birgün gibi.
Babam yokkk ablam yokkk
Ablam yarın gelecek ama babam gelemeyecek
Sabah sevgilim aradı bayramımı kutladı.Bayramları sevmediğimi bildiği için kısacık konuştuk.
Sonra annem kahvaltı hazırlamış bende uyandım annemin bayramını kutladım.Annemin gözleri dolu doluydu.Tabi hemen dökülüverdi gözyaşları 2004'den beri bayramlardan nefret ediyorummmm

Aldatmak, kandırmak ağır gelmeye başladı. Vicdanım rahat değil.
Onu daha ne kadar kandırabilirim, daha ne kadar "mış" gibi yapabilirim?

Her şey olur da bi aşk hayatı mı böyle berbat gider insanın?
Yıllardır hiç mi gelişme olmaz ya? Yok yok hiçbi b*k yok! Olmuyor da!
Hadi o olmadı, bunu sevemiyorum yeni biri de yok!
Allah kahretsin!

Bekleyişimin de sonu hüsran.
Bitti o iş. En azından umudumu tamamen kesebilicem.
O da bir adımdır.. Lanet aşk yaşantımda belki bir gelişme olur bu sayede.

Sinirlerim çok bozuk.
Gülmek ve ağlamak arasında sıkışıp da hiçbir şey yapamaz haldeyim.
Hatta ölmek istiyorum ben. Cidden ölesim var. Yok olmak istiyorum.

Sevgili günlük,
Bugün bayram pek bayram havasında degilim yedigim çikolatalar dışında
Off gunluk ya kendimi bi boşlukta hissediyorum seni kesfettigimde iyi oldu artık icimi dokerim
Az once ipin ucunu kacırdım cikolatalrı yedim kkda diyet gunlugum de ilk gunum ve simdiden bunu yaptım zaten kk da her diyetle ilgili biseye baslasam o gun bozuyorum diyeti artık buna bi son vermem lazım en iyisi ben bugün iyi bi yuruyus yapıyımda veriyim su kalorileri

Evimdeyim günlüük
Ama çok hastayım astımım alerjim her bişeyim azdı malum kedi alerjim var:2::2:
Ama kedilerimi çok özlemişim
Bunun bir çözümü olmalı ya
Kedilerimden vazgeçmek istemiyorum ama çok kötüyüm çok hastayım
Nefes almakta zorlanıyorum
Offf

aynı sorun bendede var alerjık astımım var kedımden zamanında vazgecmek zorunda kalmıstım( gozlerım kasınıyor kızarıyor burnum akıyor nefesım daralıyordu cok kotu keske bır cozumu olsa...koyu bır hayvansever ıcın cok kotu bır durum..

günlük,

bayramlar sahte geliyor bana... zorunlu ziyaretler,toplu msjlar v.s...

kalbim kırık,kafam karışık insanların hatalarını anlamalarıda yetmiyor günlük, hata üstüne hata yapıyor çünkü

canım acıyarak çıkarıyorum onu hayatımdankalbim tuzla buz oldu,hiçbir uhu yapıştırmaz artık

ne garip günlük,hayat ne garip

Günlüğüüümmm,
Bayramın mübarek olsun, elini öpsem harçlık verir misin?
Bu bayram kimseden harçlık alamadım zati.
Koca kız olduk diye unuttular harçlığı marçlığı.
Ufak tefeklik de kandırmıyor üstelik
Bu bayram dedemsiz ilk bayramımız, bu yüzden biraz buruk geçiyor
Ama dayımlar bizde, kalabalık ve telaş içinde güzel geçiyor yine de çok şükür.
Annem üzülmesin diye habire şenlendirmeye çalışıyorum
Tabi ilk gün olduğu için gelen giden de yok, kurban telaşı var herkeste.
Yine de mutfaktan çıkamadık kuzenle
Biz kızların kaderi bu galiba...
Arada kaçabilirsem uğrarım yine.
Herkese bol kahkahalı, bol misafirli,geride tatlı bir yorgunluk ve güzel hatıralar bırakan, huzurlu bir bayram diliyoruuum

günlük pek iyi değilim.... zorlu bi kaç gün geçiriyoruz sevdiceğimle... onsuz ilk bayram kötü çok üzüldm üzüldük ama yapacak biiey yok. elimiz kolumuz bağlı işte.ama bitiyo. bi bayramın böyle hızla bitmesini ilk kez istiyorum

çok şükür allah kabul etsin ; kurbanımızı kestik , dağıttık ,babanneme gittik elini öptük...
gece de teyzemler gelecek ; )

Sonunda adam gibi çalışmaya başlayabildim. Umarım geç olmamıştır. Ayın 19'unda dananın kuyruğu kopacak günlüğüm :18:

Tam "yüreğime yar dokunmadıktan sonra bayrammış, neyleyim" diycektim radyoda çıkan şarkıya bak; dünyada ölümden başkası yalan... Evet, her şey yalan, silkelendim azda olsa. Özlem mi, bitmez o... Mümkün değil.

Ama biliyorum ki, inşAllah Rabbimin izniyle cennette gül cemalini görücem, yanımda olucak, biticek bu hasretlik...

Dua, dua, dua...

Kim Sam Soon'u bitirebildim nihayet. :))) Çoookkk güzeldi. :))))
Başka bir diziye başlayabilirim artık.
"Hiç incinmemiş gibi sev" diyor sonunda.
Mümkün. Yapabilirim. :)
Bir dolu aşk mesajı aldım yine bu arada.
Ama bir anlam ifade etmiyor benim için.
Şimdi mantı yemeye gidiim ben.
Muck!

Ahh günlüğüm uzun zaman oldu gelemedim ben sana.
En son burda istediğim üniye geçiş yaptığımı anlatıyordum sanırım, yurt bulma durumlarını filan...
Okuluma yakın bi yerde bi yurda kaydımı yaptırdım ordayım. Okulum derslerim çok şükür şimdilik iyi, eski okulumun eğitiminin kötü olmasından ve bişey öğrenmediğimden dolayı biraz geri kalsam da hocalarım ve arkadaşlarım çok yardımcı oluyolar. özellikle hocalarım çok anlayışlı maşallah...

Bu arada biliyosun kii 1.5 yıl sonra gene aşkımla aynı şehirdeyim. Çok mutluyum günlük, yaşadıklarımın tarifi yok. Herşey bi hayal gibi, bi kaç ay öncesine kadar bunların olacağını düşünemiyordum, tamamen umutsuzdum. Bence hiç kimse hayallerinde, amacından vazgeçmemeli, azmin sonu zafer diyorum

Bu arada kaldığım yurdun netinden bu siteye girilemiyor, bazı siteler yasaklı nedense kk da yasaklı, sinir oldum ne saçma bir şey, neden böyle anlamadım ama o bilgisayarcıyla konuşmalıyım, yoksa böyle bi kaç ayda bir 2 satır yazmaktan öteye gidemeyecek sohbetimiz günlük...

Burada takip ettiğim kişiler vardı ay merak ediyorum neler oldu öf kaçırdım hepsini
Ayrıca çekilişlere katılıyodum bişiler kazanmışım gelmiş eve, annem bilmem ne bişiler geldi dedi, bak yeni aklıma geldi soruyim bakim niler niler gelmiş

Bayram tatilinden dolayı evimdeyim, çok kısa kalıcam ama olsun. Biliyo musun günlük bu evde öyle zor günlerim oldu ki, İstanbul'da moralim süperken bu eve girmem bile anılarımın canlanmasına neden oldu. Hiç bir sorunum derdim yok çook çok şükür ama ne gariptir ki içimde kötü bir his, bir sıkıntı, bir sinir var. Şurada kalacağım bi kaç günken herkese sataşasım kızasım geliyo ama tutuyorum kendimi. tarifi mümkün olmayan bir his. Sanıyorum ki buraye gelmem eski günlerimi hatırlattı o yüzden istem dışı bu tepkilerim.

Şimdilik bu kadar günlüğüm tekrar görüşene kadar kendine cici bak, buradaki arkadaşlarımı da öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…