Popüler Konu Sevgili günlük...

Selam günlük
Herkesin Kurban Bayramı Mübarek Olsun
Biraz önce bir haber aldım ve elim ayağım titriyor sana zor yazıyorum
Sevdiğim insan bir başkası ile evlenmiş
ALLAH'ım hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip bize(herkese)
Umarım bu zor günleri hemen atlarım
Zaten herşey üst üste geliyor

Son düzenleme:
ben geldim kii
ananemlere gittik geldik keşke aynı şehirde olsaydık burda sanki yalnızmışız gibi hissediyorum canm sıkıldıgında gidip onlara vaki geçirsem falan neyse kuzenimide gördük ayy bayılıyorum ona bayılıyorummmmm çok tatlı bi çocuk ya maşşlh yada kendi kuzenim diye öyle geliyo
neyse döndük bu sabah ziyaretlere gittik babanemlere gittik o kadar kötü oldum ki anlatamam ilk defa babanem yokken gittim oraya tabi mevlütler haricinde... babanemin börekleri yoktu o kadın servis yaptı bize yemedik biz sonra dedem çok üzüldü o üzülmesin diye bi çay içtim ..Kadına kolay ama erkege çok zor eşinin gitmesi vakit geçircek hiç bişeyi yok biz gitmeden aglamış yengem diyo off neyse sinirim bozuldu yine mezara gittik çiçek dolu çok güzeldi inş koparmazlarr
bu arada herkesin bayramı mübarek olsun bayramın 3.günü çok yogunum ya nası yetişcem bilmiyorum oglen ilkokul arkadaşlarımla buluşcam karşıda ama en geç 6da ki 6 bile geç :26: arkadaşımda olmam lazım toplancaz ama bi temizlik yapmamız lazım ,yemek yapmak sofra kurmak lazım ve bunlar 1 bucuk saat içinde yapmamız lazım nası olcak bilmem bu arada gece orda kalma planımdan annemle babamın haberi yok henüz :18: inş bi sorun çıkmaz çok üzülürüm
şimdi o ses türkiyeye gidiyorum ben

Şu o ses Türkiye'de Hadise olmasa tam izlenebilir olacak... Sevmiyorum işte. Beyazda gördük.

Son düzenleme:
günlüüükkkkkk
ben süpperim bomba gibiim
çünkküüüü
yarın yola çıkıyorummmm
aşkımı çok özledim onu görücem 2 gün bizimmm
ne giyeceğim saçımı makyajımı vs. ayarladımmm
gelince görüşürüüzzz

selam kk nın dert ortağı günlük
klasik bayram ziyaretlerini yaptık bugün ailecek... zaten ilk gün herkes kurbanla falan uğraşıyor yoğun bi gündü sabah erken uyandığım için çok uykum var
yarın da sözlümün yanına gidiyorum o beni yalnız bıraktı ilk günden gitti köyüne ama neyse ki yanındayım bide onların akrabalarını dolaşayım
şehir dışına çıkmak iyi gelicek köy havası falan
çav bella günlük

günlükçüüm dün akşama kadar gezdik bol bol...
önce mezarlığa gittik, ziyaretlerimizi yaptık dualarımızı okuduk, sonrada ananemlere gittik ve sonrada dışarda yemek yedik..
yorucu bigündü, tatilde ders çalışma hayallerimde suya düşmüş gibi gözüküyor
biliyosun günlük canımı sıkan birşeyler vardı, onların canımı sıkmasına izin vermeyi bırakıp, oyunu kurallarına göre oynamaya karar verdim...
yapıcak bişey yok ve gördümki hiçbirşeyi umursamayıp kendime odaklandığım zaman mutluyum
artık kendi hayatıma bakmak istiyorum ve kendi mutluluğum için uğraşmak istiyorum
bu düşünceyi sağlamamda o kitabın etkisi çok büyük
bakalım kitap bitene kadar düşüncelerim ne ölçüde değişecek
bugün kardeşimle dışarı çıkmayı düşünüyoruz günlükçüm...
o, dün bana yarın ne yapacaksın diye sordu
kardeşimmle buluşcağğımı söyleyince yarın buluşmaya karar verdik hadi hayırlısı

içim nasıl rahatladı günlük,bu olaylar hiç bana göre değil.bu adımı ben bile kendimden beklemezdim hayret bişeyleri aşıyormuyum artık yoksa, zorla
o kadar içime kapalı o kadar gururum var ki bunların olması lazım sanırım o huylarımı kırabilmem için,ne bileyim... :44: kendimi hayatın akışına bir bırakabilsem aslında herşey nasip zaten,iş te nasip evlatta nasip...ama insanoğlu geleceğin karanlık olmasından belkide,elbet olacağını bilse insan o günü beklersin ama belirsizlik böyle,hep acaba hep acaba :26: düşün dur..neler okuyoruz burada,biraz daha sabır ve içime ferahlık,olacak olduktan sonra zaten oluyor...ne olur hayırlısıyla sağlıkla Rabbim kalbi yananlara....evlat versin...

Şu söyledikleriyle yaptıkları birbirini tutmayan insanlar varya nefret ediyorum böyle tiplerden ya
Bir gün önce bana diyoki..
-Ben hayatıma ciddi birini alıcam,o çocukla hayatta olmaz,serseri o şöyle böyle...

Diğer gün noluyo geliyo yine pişkin pişkin
-Biz çıkıyoruzzzzzzz çok mutluyum....

Sadece 1 gün geçmiş aradan ya aklım mantığım almıyo
Neymiş çok yalvarmış mış

S...çm mutluluğuna
Ya ben salakmıyım aptalmıyım kızım !
Bir açıklama yok aferin mi deseydim sana alkışlasamıydım...
Böyle burnundan getiririm işte

Yakında gelip ağlıcaksın ayrıldık diye o zaman yanında yine ben olucam
Şimdi ablan destekmiş ya sana hepimizden çok düşünürmüş ya karışmıyorum artık size

Ne haliniz varsa görün ...

artık kartları açık oynucam günlük hep ben maşa olucak değilim ateşe giren!

beni düşünmüyorlarsa bende düşünmem.. bütün gece düşündüm durdum ben kardeşim dediğim insanın eski sevgilisini öpmeye yeltenir miydim dye o bile suçluluk duymama yetiyo
nasıl yaptı benim kardeşim dediğim biri hiç affetmicem ne onu nede kardeşim dediğimi tuzağın içine mi düştüm şimdi ben? karşılık verseydim bi tokat yerine nolucaktı
olmazzz ya olmazzzz benim canımı bu sefer yakamıcak..
niye atamıyorum içimden neden her yerde karşıma çıkıyo neden astımım tutucak bak yine çok üzülmeye başladım

Günlük sana bahsetmiştim sevmiyorum dediğim dedem bizde kalıyo
Bayram olduğu için
Ve biraz önce bana sarıldı ağladı şok oldum..:S

Kuzenimde geldi sarıldı özür diledi onunlada barıştım :/
Bende bu yufka yürek oldukça daha çok affederim ben

Neyse

Şuanda beyaz tenim kırmızı dudaklarımla siyah saçlarımla onu bekliyorum(msnde tabi)

herşey bomb*k gidiyor günlük.
öyle bi haldeyim ki görmen lazım.
önce dün olanları anlatıyım.
bu kardeşimi aramış. tabi kardeşimde bıktı artık. ben aradım sonra onu. konuştuk, tartıştık.
çok yoruldum ben dedi. bende çok yoruldum dedim.
bittik biz dimi diye sordu evet bittik dedim. unutucam dedi. bende dedim.
sonra birlikte geçirdiğimiz anlardan konuştuk.
şöyle yapardık falan filan diye.
ağlamaya başladı birden hemde ne ağlama. hıçkıra hıçkıra ağladı telefonun ucunda.
bende ağladım sessizce. birbirimize bunu yapmayalım dedim. evet dedi.
ne kadar çok anımız varmış dün anladım. hatırlayıp ağladık. ama bu sefer kimse barışma sözcüğünü ağzına almadı.
derslerini ihmal etme dedi. tamam dedim. tam bi veda konuşması yaptık.
ağlaya zırlaya kapatmaya çalıştık. hep tamam kapatıyoruz derken bi konu açıldı, kapatamadık.
kardeşim olacağını söyledim. ilk ona söylemek istemiştim aslında ama kısmet olmamıştı.
hakkını helal et dedim. bi şartla dedi. ne o şart dedim. telefon numaranı vericeksin, böyle gizliden aramayacaksın dedi. hayır dedim. yapamam sanmıştın ama yaptım bundan sonra vermiycem dedim.
televizyonda da incir reçeli vardı o sırada. bizim şarkımız olan isyan çıktı. dinle dedim. onu dinledikten sonra da ağlamaya başladı daha fazla üzmek istemedim onu. Allaha emanet ol dedim. sende dedi.
ve kapadım telefonu. sonra yatağıma geçip ağlamaya başladım
gözlerim hala şiş. aslında 1 2 saate geçerdi ama hep ağlamaklı olduğum için geçmedi.
iyiki gribim de ağlamaklı olduğum belli olmuyor. :2: yoksa hiç olmadık bi anda doluyo gözlerim.
bende burnumu çekip hastalığımdan yararlanıyorum. kimse de birşey anlamıyor. anlamasınlar zaten benim istediğimde bu.
2 gündür ders falan çalışmıyorum. yarın adamakıllı çalışmam gerek.
bu moralle ve mideyle zor ama yapmalıyım. bu arada ne zaman ağlasam midem bulanmaya başlıyor. mideme vuruyor sanırım.
neyse günlük görüşürüz.

Son düzenleme:
Günlük ben geldim. Ne uzun gündü ya gelenler gidenler... Sıkıldım. Çay demle,servis yap,topla,yıka. Eskiden severdim misafiri,şimdi niye sevmiyorum ki acaba? Şu an da bi komşu var içerde ben bilgisayar başındayım. Çok boş bi bayramdı bu bayram da... Resmen bitsin diye bekliyorum. Haftasonu gelsin. İnşallah inşallah nişanlım gelecek. Ohh ya ohh... İhtiyacımız var buna,görüşmeye... Gelince evlilik için birkaç işi halletmeyi planlıyoruz. Bakalım. Şaka maka soranlara şubatta diyorum günlük ya olmazsa? Olsun ya yeter bu kadar ayrı kaldığımız.. Atama olursa evlenmenin bi anlamı kalmayacak,gideceksin nasılsa diyo nişanlım ama ben yine de istiyorum. Aklıma esince kalkar gelirim yanına diyorum. Mutluluk ertelenmezmiş günlük biz yeterince ertelemedik mi?​

yarın olsun hemen sabahki buluşmayı iptal etmek istiyorum ya :44: çok uzun zamandır görüşmüyorum onlarıda özledim ama bi bibçuk saat oturup kalcam işkence olcak yani :18: sonra hemen gizemle buluşup işleri halletmemiz lazım :18: çok işim var yarın çooookkk inş. bi aksilik olmaz ya babamın hala haberi yok aşkucugu çok özledimmmmm aa bugün 2 .hediyemide aldımmm yarın olsun ,sorunsuz olsun

bugün baya bi koşuştrmaca yaşadım neyseki hallettim son anda sonra aşkla buluştukk yine caddeye gittik degişiklik istiyorum sevgiliiiiiiii duy sesimiii :103:
gittim şimdilikk

Son düzenleme:
ne kadar acı duygularımı,düşüncelerimi paylaşacağım tek yer burası acıyorum kendime .hayat hep bir tokadını atmayı eksik etmedi benden tamam mutlu olmadıgım zamanlar olmadı değil ama neden acı yüzünüde gösterir ki ! bu sınavlarım ne zaman bitecek ben nezaman tam anlamıyla mutlu olacağım cevap verebilirmisim.koca bir sessizlik....
ne ağladğımda yanımda birileri var nede sevindiğimde duvarlaramı anlatayım hadi söyle konuş sende konuşamıyorsun değilmi ?ne bekliyorum ki boşvermeye çalışıyorum artık yolda yürürken bile kafamı önüme eğip yürüyorum etraftan gelen geçen kimse yokmuşçasına görmezden geliyorum herkesi herşeyi bir ben varmış gibi çünkü hiç yanımda olmadılar ki.

Günlük kötü günler geçirmekteyim.
Bayramda bilgisayar başında oturucak zaman bulamıyorum fazla.Gerçi an itibariyle bayram bitti benim için.
Biz ilk gün gideceğimiz bir kaç yere gideriz,ikinci gün bize gelen gelir.Bu kadar kısadır bayram bize.
Anne tarafım buralarda olmadığı için böyle işte günlük.
Onlar burada olsaydı 4 günü dolu dolu gezerdik.
Neyse bunlar önemsiz de...Farkettiysen çizelgem artık 2 yıl,1 günü gösteriyor.
Evet,dün bizim yıl dönümümüzdü.Ama bayramın ilk günü olduğu için buluşamadık.
Peki ne yaptık? Bütün gün ne yıl dönümü dinledik ne bayram.
Birbirimizi yiyip durduk.Beni öyle çok kırdı ki...2. yılımızı bitirirken kendinden soğutuyosun beni dedi...
Bi damla sevgisini saygısını hissetmiyorum artık günlük.Bu özel günümüzde ağzımıza ayrılık lafını aldık.
Az kalsın yıl dönümümüzde ayrılıyoduk.Biz birbirimizi tüketmişiz de uzatmaları oynuyoruz galiba...
Olucağına varsın her şey.Zorlamayacağım artık...

sevgilli günlükçüüüm.. bu saate kadar gezdim ayaklarımda derman kalmadı
sabahta teyzemler süpriz yapıp kahvaltıya geldi
kısaca güzel bi gündü... yarın o ve onun kardeşiyle buluşcaz.. hadi hayırlısı

düşünüyorum ki;
ümit ederek beklemek bile güzel..

ümit hiç bitmesin...

Sözde ben bu tatilde çok fenaa ders çalışacaktım
Öyle böyle değil yani
Ama ne yaptım?
Hiç!
Kedi alerjim yüzünden mahvolmuş durumdayım :2::2:
Misafirler neyin var diyor alerji diyorum o zaman kedileri 'atın' diyorlar
Atmak ne yahu çöp mü atıyoruz diyecektim demedim
Kedicanlarım çok mutlu büyümüşler kocaman olmuşlar
Annem de bana misafirmişim gibi davranıyor
Kız geldi tatile burnundan geldi hasta oldu çok huzursuzum o böyleyken diyor
Sanki misafirliğe gelmişim gibi
Biraz daha vaktim olsa alerji polikliniğine gideceğim ama...
Yarıyıl tatilinde artık :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…