Popüler Konu Sevgili günlük...

içim neleri ne acıları susuyorrrr bi bilsennnn
bi insan anladım ki kasınca 15 dakka tavana bakarak ağlamamayı başarabiliyomuşş ama şimdi rahat rahat ağlamak istiyorum kusura bakmazsann
çok ezildim günlük öyle ki içimde fırtınalar koptukça güldüm seviyorum nişanlanıcam diye konuyu kapattrmaya çalıştıkça içimi yakıp kavurdu :S bugün gülümseme sebebim çocukluğumun hatırası elifim gelmişti gittim ona daha içeri girer girmezzz anlatmaya başladık sonra onu sordu o kızla mı hala dedi sustum ağlarsan çarparım ağzına dedi :S tutamadımm anlatıp ağladım arada gülme krizine girdim tabi bölede tuhaf bi insanım ağlarken kahkaha attım off şizofren miyim :S
neyse işte bugün ben kızın resmine bakayım derken eklemişim haberim yok msj atınca şok oldum hayırdır noldu falan diyince dahada sinirlendim tabi yinede k.b falan dedim inş uzatmaz inş sevgilisiyle uğRAŞTIRMAz :/ neyse ağlama duvarıma gidiyim ben sende anlamazsın halimdennn

şimdi de diyorum ki;
hayırlısı böyleymiş demek..
herşeyin hayırlısı olsun...

selam günlük.. benim çoktan uyumuş olmam gerekirdi bu saatte
neysee
film yaptım bu gece günlük ayy süperdi yaaa
just like heaven - cennet gibii
romantik-komedi..

yarın aşkım gelio günlük.. birlikteyiz yarın buda ayrı bi süperlik bugün birazzcık gıcığım ona ama olsun napalım yapıcak bişey yok bakalım yarın neler yağıcaz.filime falan gideriz herhalde bayadırda gitmiyordum iyi olucak

onun dışında şuan uyumak istiorum günlük.. hadi kaçım da uyumayı deniyeyim bayy

günaydınn günlük, seni günlük değilde saatlik kullanıyo gibi oldum
bayramdan sonra yazamicam büyük olasılıkla, acısını çıkarıyorum
dün sana yazdıktan sonra yakup- platonik i dinledim aklıma o geldi, çok özlemişim yaaaaaaa
kendisi benim imkansız aşkım oluyor, imkanlı bile olsa ben onu taşıyamam
o yakışıklılık karşısında bütün kızların dibi düşeceğinden, hastanelik olurum heralde
biliyosun kendisi almanyada yaşıyor, ve yılda bir geliyorlar, her yıl sadece 2 gün görüyorum onu
o bile yetiyor yaaa
herneyse iyice şıpsevdi oldum sanırım, öğlen flörtümle buluşcam ben neler söylüyorum
birazdan kahvaltı edicem günlükçüm, simit aldım simit yicem
grşrzzzz

sabaha kadar rüyamda onu gördüm :S
nasıl özlediysem artık her görüşümde yanından 1 dakika ayrılmayıp sarılıp öpüyordum.
birkaç kez uyanıp uyumama rağmen her seferinde girdi rüyama.
ne kadar çok özlediğimi birkez daha anlamış oldum.
keşke gerçek olsaydı rüyalarım, herşey o anlardaki kadar çok güzel olsaydı.
çok özledim günlük çok.

Bayramları artık sevmemeye başladım
Dedem bizde diye herkes bize geliyo
Sıkıldım hizmet et,topla,yıka...

Önceden böyle değildim severdim misafiri ama artık gına geldi
Hoş zaten gelenlerin çoğunu bir tek bayramda görüyoruz
O yüzden katlanmak lazım
Fırsat buldukçada böyle netin başındayım
Ders falan çalışamıyorum

Banyoya gircem giremiyorum birileri gelir diye of bea :/
Çok sıkıldım !

Günlükkkk
Beni görünce eminim bikaç kişi gibi sende çok şaşıracaksın
Bi delilik halidir alıp gitmekte bende esti aklıma bi gelip bakayım dedim...Geçmişe bi göz attımda neler yaşamışım sana neler yazmışım öyle :26:
Merak ediyosun dimi neler yaptığımı ohh çatla işte söylemiiiceemmm
Ama hatunlara şunu iletir misin?
Hepsini çok özledim bee! Didişmeyi bile özledim bi kaçıyla
Belki artık daha sık uğrarım sana belli de olmaz hani bana bilirsin azcık tahtalarımda eksiktir
Sevgiyle kal emi? Çünkü günümüz dünyasında bu çok çok çooook önemli

Günlüktoşş aşkımın yanından geldim
Ya biz cidden birbirimizi görünce kendimize geliyoruz
Çok özlemişimmm bitanemi ayy aşkım depreşti valla
İlişkimizi düzeltme kararı aldık.
Bitanem yanımdayken ne kadar başkaydı Çok özlemişm o yumuşak tavrını,sıcaklığını
Mutluyum günlük yani
Hep böyle olalım noluuuuuur
(bak mutluluğumdan yazımı bile renkli yazdım)

Aslında bugün çok güzeldi. Gittim alışveriş yaptım annemle. Aşkımın yeğenine kıyafetler aldım bir sürü. Ama tam alışverişin sonunda çok kötü kavga ettik. Ailesi bile duydu bu sefer. Tılsımımız var bizim,o bozulmasın dedi. Ağladı,ağladı,ağladı... Ama barıştık yine. Ablasını aradım sordum kapalı diye o da bana kızdı galiba soğuk davrandı ben ne dedim ki ona sebebini bile bilmiyor konunun

sevgili günlükçüüüüümmm.... keyfim yerinde
bugün o ve onun kız kardeşiyle çok eğlendik çok güzel yerlere gittik
çok mutlu oldum yaaaa
bilmiyorum bu ilişki nereye gidiyor :26:
hadi hayırlısı olsun

toparlanma vaktidir günlük.
ağlayıp zırlayarak kazanılmıyor üniversite. bu sene son şansım ve kazanmalıyım.
2 sene sonrasında hatırlamayacağım biri için bütün ömrümü heba etmemeliyim.
sabahtan beri ders falan çalışmadım ama bu iş böyle olmaz.
niye ağlıyım ki ? olmadı bitti. kendime depresif şarkılar dinlemeyi yasaklıyorum.
umut için birçok sebep var
yeni hedefler koydum önüme
mesela pdr o kadar çok yattı ki aklıma
olucak, başarıcam

Günnüşş özlemişim seni

Herkesin bayramı kutlu olsun

günlüktoşş sinirim gerilsede bugün çok güzel geçti arkadaşımla buluştum onu 45 dk ağaç ettikten sonra gelebildim baktım kıyafetimin altındaki ayakabı uymamış tekrar değiştim onada sölemeyince baya bekledi tabi sonra kuzeni ve arkadaşıyla a.v.m ye girdik dolandık çıktık gittik yemek ymeye ama çok güldük baya eğlendik ben her zaman ki gibi açtım korku konularını hepsi büyülenmiş gibi engin bilgilerimden sonuna dek yararlandılar
sonra diğer arkadaşlarla buluştuk cafede ordada yemek yedim noluyo bana anlamış değilim sonra eski sevgilimin cadısı cvp verdi faceten gölge etme onlada bnlede alakadar olma diye bnde komşu oldugumuzu vurguladım baya bi atıştık bana ispiyoncu değilim çocuk değilim dedi bi baktım eski sevgilim msj atmış numaranı at bişi konuşucam diye küplere bindim sinirdennn şeytan diyo Aklındaki planı uygula oyna elinde kalan son kartı hepsi dumur olsun yok ama vicdanlı insanım kahretsin.. daha çok ağlarım ben böle giderseee

Son düzenleme:
hey selammm

biraz uykulu,gezip tozmaktan yorgun,biraz deli bir haldeyim

ayrıca da uykum var... çok güzel bi çanta aldım ve aldığım kırmızı rugan cüzdanıma ba-yıl-dımmmmm

yatsam uyiycam ama yatmamak için direniyorumm

kenan vural dinlemekteyimm... ahh sözler muhteşem,yorum zaten apayrı bişey..

neyse hadi byyy

Off günlük başımda ağrı,kafamda soru işaretleri ile geldim sana. Bugün biraz bi şeyler baktık. Benim düğün alışverişim için fikir almak istedik. Nişanlım da düğün için mekan bakmış bugün. Ne zor işler ya bunlar... Fiyatlar desen uçuk.. Şimdiden daraldım ya. İnsan neyi nasıl yapacağını bilemiyo,karar veremiyo. Bi yandan da korkuyorum yine olmazsa ayarlayamazsak diye. Çok ayrı kaldık be günlük çok... Artık bi araya gelmeliyiz. Ve evet korkuyorum açık söyliyim. Biraz daha böyle ayrı kalırsak tamamen bitmekten korkuyorum. Çünkü biliyorum artık çok zor gelmeye başladı,sabrı tükettik. Hayal kurmak güzel ama bi yerden sonra insanı mutsuz etmeye başlıyo günlük... Gerçekleştiremedikten sonra hayaller ne işe yarar ki?

Haftasonu inşallah nişanlım gelecek söylemiştim di mi? Çok özledim ya.. O kadar uzun zaman oldu ki... Saymadım ama 2 ay oldu galiba. Hele bu tatilleri hiç sevmiyorum. Haftaiçi çalışırken falan vakit bi şekilde geçiyo bi şey anlamıyorum ama tatillerde gün bitmek bilmiyo,onu çok arıyorum. Neyse gelecek iki gün bizde olacak inşallah çok güzel olacak.

Neyse günlük görüşürüz yine...​

sahip olduklarımı özlüyorum günlük, geride bıraktıklarımı..

ilk kez ankarayı özledim bugün.. ailemi ilk kez özledim.. aylardır ruhsuz dediler duygusuz dediler zerre kadar özlemedim.. bugün niye özledim onu da bilmiyorum

insan hayatta her istediğine ulaşınca doyumsuz oluomuş ya hani, nasıl da doğru!!

en çok yapmak istediğim şeyleri yapıyorum, deli gibi geziyorum özgürüm tek başıma çok uzak ve herkese yabancı olduğum bir ülkede yaşıyorum.. hep istediğim gibi, hayalini kurduğum gibi.... ama bundan sonrası ne?

3 ay sonra geriye dönüş.. doğduğun tanıdığın bildiğin yaşadığın topraklara... hiç gitmemiş gibi, hep ordaymışsın gibi hisleri....

sonrasını görebiliyorum da, bana o zaman ne mutluluk vercek onu bilmiyorum?

kendim için mutluluğun en doruğundayım, kazandım geldim başardım.. ayaklarımın üstünde duruyorum 22 yaşında olmanın tadını çıkarıyorum sonuna kadar.. yeni diller öğreniyorum yeni ülkeler geziyorum bir sürü insanla tanışıyorum... bu gerçekten en çok istediğim şeydi..

arasıra böyle depreşmemi mazur gör olur mu?
özlemek de işin tuzu biberi olsun artık napalım....

sırada paris, barcelona ve roma vaarrr :) gez hiras gezebildiğin kadar...

Bayram gelişmelerini sonra yazıcam günlükk

Şu an berbat şekilde ağlak moddayımm

nişanlım gitti

günlük sevmiyorum artık bayramları. normal zamanda görmek zorunda kalmadıgın insanlara tahammül etmek zorunda kalıyosun. senede 1 sefer gördüğüm insanı ben neden öpmek zorundayım? yada zaten normal zamanda gördğüm bi insanı neden bayramdada görmek zorundayım? bayram tatil demek adı üstünde.benim mutlu olmam gerekiyo..
platoniğimide özledim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…