Popüler Konu Sevgili günlük...

Günnnnnüküm herşey yolunda bayram güzel geçiyor iki dünür birbirlerini tam bulmuşlar dıyoruz sazlı sözlüüüüüüü oynaya güle gecırıyoruz bayramı bi nişanlım eksık o da telden katılıyor yerimmmmmmmmmmmmmm
Az kaldıııııııııııııııı az yakındaaaaaaaaaaaaa sana günnnnükkkkkkkkkkkkkkkkk kavuştukkkkkkk 15 aylık hasret bıtdı dıye avazım yettiği kadar bağırcam ki atarsa 29
Geeeeeeeeeeeeeeeeeel geeeeeeeeeeeeel gel güzelim

Günlükk bugun gerçekten bi günlük tutmaya karar verdimm
E tabi sana da yazarım arasıra canım

Günnük, bayram tatilim bitiyoor
nasıl üzülüyorum nasıl, evde olmak çok güzel yaa..
Gerçi pek evde durduum söylenemez, bayramın ilk iki günü akraba ziyaretleriyle geçti
dün eşimle evde temizlik yaptık, bugün yine k. validemlere gidiyorum
2 saat oturup çıkarım ama.. Şu ev ziyaretlerinde en sevmediğim olay kolonya ikramı..
Özellikle o kolonya tütün kolonyasıysa çıldırtıyo beni.. zora da dökmüyorlar mı..
Eşim bugün çalışıyor Kalkıp hazırlansam aslında, bir an önce gidip evime dönsem iyi olucak..
Ne giysem diye dolabın önünde durucam zaten 1 saat..
K. valideye giderken tayt giyilmez, kısa elbise giyilmez, dar kot giyilmez, çok dar badi giyilmez,
koyu renk oje sürülmez, büyük küpe takılmaz.. eşime de gıcık oluyorum şu saçma şeyleri bana uygulattığı için..
Gece de nasıl yattıysam saçlarım bonus gibi neysem ben hazırlanıyım..

Sevgili günlük ;
Bu gün bayramın son günü.. Dun aksam bidaha yeni bi baslangıc yapmam gerektigini dusundum gokyuzunu baktıgımda yine dolunay vardı! Bunun bana umut verdigini dusunuyorsan yanılıyorsun kac aydır her dolunay gordugumde yeni bir baslangıc yaptım ve emin ol su ana kadar 5 i gecti baslangıclarımın sayısı !!?!?!? Bulundugum noktaya ve ilk basladıgım noktaya bakıyorum evet ilerlemisim ama hala baslangıc noktamı gorebilecek kadar yakınım 'yeterince' ilerlememisim. İnternette bu baslangıclarım icin bana sadece vakit kaybettiriyor.
Dun gercek anlamda gunluk yazmaya basladım. Ne kadar surer bu gunlugum bilmiyorum. Gunlugumu tuttugum defterim cok guzel antika gibi yaprak sayfaları sarı yani tam istedigim gibi ama ne yazıkki adi almısım. Cin malı ya hepsi bu yüzden yazı yazarken defterin o igrenc kanserojen kokusundan basım agrıdı dogru duzgun yazamadım.
Gunluk hayatımın cok sıkıcı oldugunu farkettim sana yada gercek gunlugume yazacak dogru duzgun bise yasamıyorum hayatım okul,yazılılar sadece bunlardan ibaret.. Desperate Housewives'ın ilk bolumlerinden birini izledim az once. 12. bolumu aslında ordada martha huber'dan bahsediyor. Oda hep hayatında heyecan verici biseylerin olmasını beklemis. Aynı ben ama diger ozellikleri degil tabi. Kadın tam bi catlak sonunda da bir cinayete kurban gidiyor. Hayatındaki heyecan bu iste. haha . . . goruyorsun dimi gunluk o catlak kadınla bile ortak yon bulabiliyorum kendime....
Artık bu icedonuklugumden kurtulmalı gercekten birseyler yasamalıyım.. Resmen gunum internet hayallerim dusuncelerim ve okul arasında geciyor ve bunun tamamını kapsayan can sıkıcı diyetlerim .. Hepsini bırakıp yine desperate housewivesdaki bree gibi düzen manyagı mı olsamki hale bak adı ustunde umutsuz ev kadınları hayatımı dzeltirken onlardan mı ilham alıcam? Gunluk ben pek iyi degilim. Baska bigun belki yine ugrarım ama su soralar internete girmemem benim icin en iyisi ....

gece hiç ağlamadım günlüğüm.
kendime verdiğim sözü tutmaya çalışıyorum.
ne zaman aklıma gelse başka şeyler düşünmeye başladım.
acaba acıyı ertelemiş mi oluyorum böyle yaparak ? birgün patlak verir mi dersin ?
amaan neyse ben şimdilik ağlayıp zırlamak istemiyorum.
Allah'ından bulsun o da tek dileğim bu.
bugün de arkadaşımla buluşmaya gidicektim. ama o onunla buluştuğumuz yerde oturuyo. aynı yollardan geçmek istemedim. ayıp oldu ona da ama :26: napalım artık.
neyse günlük gidiyim kahvaltı yapıyım
byee

günlük herşey çok güzel gidiyor
hiçbir zaman büyük konuşmucakmışsın asla gitmem ne o öyle gelin gibi şimdiden falan dedim dedim ama bak noldu
hiç umduğum gibi olmadı çok sıcak davrandılar çok büyütmüştüm kafamda ne giycem ne konuşcam nasıl davrancam diye ama gayet doğal davrandım tabi en hanım hanımcık halimi takınarakben ...teyzecim,....amcacım onlar bana kızım dedikce benimkinin mutluluğunu görmen gerekti
böyle işte sorunsuz atlattık.dünde baya gezdik tozduk akşam rakı-balık yaptıksonra eve geldim bizim kızlar geldi malum tatil bitiyor herkes okuluna gitcek vizeler falan son bir görüşme yapalım dedik bayada geç kalktılar cok yorgunum ama bu sefer kaçış yok simdi ders çalışcam akşamada aile gezmesi yarında abbas yolcu günlükkk

dün canım çıktı ya öglen ilkokul arkadaşlarımla buluştum karşıya geçtim ne zamandır görüşmüyoduk iyi oldu ama ben bi güne 2 plan sıgdırdıgım için yine koştur koştur hiç bişey anlamadım neyse güzel resimler çekildik :124: bi iki saat oturduk sonra tekrar karşıya geçtimmm yoruldum anacımm arkadaşmla buluştuk eve girdim başladık temizliğe ben mutfaga girdim o süpürüp sildi .. makarna salatası yogurtlu havuç börek falan yaptım bunların hepsini 1 buçuk saate yaptık tuvalete girmeye vaktim yoktu işim bitince girdim yani neyse sonra beklenen misafirler geldi güzeldii tabu falan oynadık aşkla biz kazandık ilk defa tabu oynarken kavga etmedik sonra monopoly oynadık aşk mülk zengini oldu yea gerçek hayattada bekliyorum bu başarıyı
böyle işte ders çalışmaya başlamam lazım artık hiç içimdende gelmiyo ama yaapmak zorundasın sorumsuz biblomusun sen
neyse ben tv izlemeye gidiyim

Günnükcüm ben cok hastayim :2: askim bana sümüklü cavanar diyor hayir yanlis yazmadim yegeni canavar diyemedigi icin bizde artik cavanar diyoruz
Dünki sinavim hem iyi hemde kötü gecti :26: nasil oluyorsa artik öyle, öyle oldu iste
Hasta hasta okulada askla bulusmayada yetistim valla
Bugün daha kötüyüm ama ya dün bu kadar agrimiyordu kemiklerim felan
Aksam yine okul var gitmem lazim önemli olmasaydi evde yatardim ne güzel
Ben biraz gezineyim sonra hazirlanip okula gidecem :105:

dedim sana kartlarımı açık oynucam diye kız söleyince bana msj attı eklemişsin falan diye küfür etceksen konuşmayalım dedim bana felsefemi değiştirdim dedi
sonrasında özlediğini o kızı öprken aklına geldiğimi aşk mı onunkisi ne şimdi :S sonrasında kardeşim dediği insanın bana aşık oldugunu sevdiğini söledim günlük.. tebrikler dedi sadece sonra açtı ağzını yumdu gözünü cnmı çok yaktın dedi yazıklar olsun dedi.
üzüldüm ama haketti o kdar şeyden sonra msj attı ard arda en sonuncusunda kendi kardeşimi topraga koydurdun sizin mideniz geniştir hani ben sana acı çektirdim çok canını yaktım ya ama şuan bin katı canım yanıyo öz kardeşimi kaybetmiş gibiyim insan iki canını birden isteyerek toprağa koymaz msjı yazarken ağlıorum mutluluklar yazmış.. ama bilmesi gerekti öğrendi zamanında canımı yakmak için gözümün içine baka baka sevdiğimi bile bile çok seviyorum aşığım diyodu
sonra aradı ne kadar msj varsa hepsini yollucaksın diye tutturdu kuzende vardı aldı telefonu braz atıştılar bakalım neler olucakk :44::44::44:

günlüüükkk heyyy!! ben geldimm

yaaa bugün hep misafir hep.. her yer çokokremli tatlıyla doldu acayip yeniyo çünküü..

herkes diyo ki yaa içimiz dışımız şerbetli tatlı olmuştu,ne güzel akıl etmişsiniz..hemen bi tarifini alalım tadı da nasıl güzelmiş filan

ama muhteşem bişey yaaa..ben bu kadar hafif ve muhteşem bi tatla daha karşılaşmadım

enfes bişey ya enfessss.....

günnüş biliyor musun bugün benim doğum günüm...ama mutsuzum...son 3 yıla baktığımda en mutsuz doğum günümü yaşıyorum...nedeni o...nasıl kaybettim hala aklım almıyor...kendime güvenim,umudum,yaşama sevincim bitti...dönmeyeceğinden emin olsam da onu bekliyorum,onun için dua ediyorum...ondan başkası yokmuş,çok mükemmelmiş gibime geliyor...biliyorum zamanla değişecek düşüncem...ama şimdi...öyle acıyor ki canım...ama toparlanmak,yeni uğraşlar bulmka zorundayım...işlerimi halletmeye mecburum...insanlar eşlerinden boşanıyor,çocuklu insanlar...sen daha 24ünde niye bezdin? niye yoruldun...Rabbine sarıl...herkes bıraksa da o seni bırakmaz...

Bugün oje cennetinde kendimi kaybettim günlük
Ne kadar oje satan yer varsa hepsine girdim.Bir sürü oje aldımmm
Çok mutluyum günlük Bütün paramı onlara yatırdım ama napıyım karşı konulmazdı hepsi
Aşkitomla da çok iyiyiz

Sağlıklı olduktan sonra gerisi geliyo be günlükçüm.
Allah bozmasın,her şey pek yolunda

çok mutluyum dün 2 yavru kedi sahiplendirdim
gittikleri evlerde her ikisi de göz bebeği olmuş.
etti 3....
daha fazlası için elimden geleni yapıcam
3 de yetmez 5 tane, 5 de yetmez 7 tane....

Bayramın son saatleri... Canım sıkılmaya basladı. KK dede girmedigim gezmedigim bolum kalmadı yavas yavas burdanda sıkılıyorum galiba. Yarın okul var. Okuldan gercekten nefret ettigimi farkettim bugün. Derslerden degil ortamdan binası bile icim daraltıyor okulu dusununce cok kotu hissediyorum zaten acayip sıkıcı geciyor her sey.. Sanırım birazda olsa eski okulumu ozledim. En azından gunler olaylı gecerdi.. Evet cogu benim aleyhimeydi ama zaman geciyordu iste. Burda herkesin ders calısmaktan baska bisey yaptıgı yok yapanlarda var ama inanılmaz kasıntı tipler..

Lens almaya gittim. Oturdum optikçide sandalyeye.
Anlatıyorum adama istediğim markayı, göz numaramı falan söylüyorum.
Not aldı, ismimi aldı. Sonra kafamı diğer yöne çevirip optikçide çalışan diğer kızla göz göze geldim.
O ana kadar hiç bakmamıştım yüzüne, meğerse o esnada onun gözü bendeymiş.
Bana nasıl bir nefretle baktı, nasıl bir öfkeyle ... Anlatamam.
Sonra bi de 'HIH' der gibi kafasını çevirdi yüzünü ekşiterek.

Ayyyy nası komiğime gitti.

Bu ilk karşılaşmam değil böyle bi tiple. Alışığım, bilirim pis pis bakan ezik kızların gözlerindeki kıskançlığı.
Halbuki ben masum masum oturuyordum sadece.
Naptım ki ben sana öyle baktın? E be dangi!

Sadece acıdım. Neden o şekilde baktığı belli sonuçta.
Yanındaki erkeklerin dibinin düşmesiyle alakalı olabilir büyük ihtimal, görünüşümün güzelliğinden ziyade. Kendi kendime nazar boncuğumu da ekliyorum.

Daha fazla cıvıtmadan şunu da paylaşiim seninle günlükcan. Elif Şafak diyor ki : "Sosyal olmaktan çok hoşlanmıyorum. Kalabalık ortamlarda bulunmaktan hoşlanmıyorum. Çünkü insanlar o kadar pis bakıp, o kadar kötü dedikodu yapıyor ki, üzerime sigara dumanı sinmiş gibi oluyorum." :)))
Kalabalıkları severim ben aslında. Ama güzel şeyler demiş Elif Şafak.
O zaten her zaman güzel şeyler söylemiyor mu.
Çok seviyorum, neredeyse ağzından çıkan her cümleyi.

Bu arada İstanbul'a değil de İzmit'e gitmek isterdim.
Buna değil de "o"na gitmek... Lakin ben doğmadan karar verildi belki de.
Tryamour sevdiği biriyle bir mutluluğu paylaşamayacak.
İsteklerine malesef kavuşamayacak.
Dünyanın en güzel şeyi olan "aşk"ı ona bahşetmiyoruz.

Son düzenleme:
Günlüükkk
1 haftadır aşkımla & ailemle gezip duruyorum. Nasıl rahatladım nasıl mutlu oldum yaa.
Yarın yine aşkımla buluşuyoruz
Yarın kursum var tabii. Çıkışa beni almaya gelecek. Offf şu kurs bitse artık.
1 haftadır iyice dinlendim, yarın kursa gitmek o kadarda zorlamayacak sanırım.
Duşumu da aldım gerekli bakımlarımı yaptım. Ne giysem ve ne renk oje sürsem derdim başladı şimdide. :))
Aşkımla aramız bu kadar mükemmel oldukça bu dertler hiç birşey.
Aşk hayatı konusunda çok şanslıyım şükürler olsun ki.

Ailemle dolaşırken çok eğlendim günlüğüm. Kızlar sevgililerini öyle bir kıskanıyorlar ki güzel bir kız görünce.
Annemle, babamın bankadan gelmesini beklerken iki sevgilinin önüne geçmişiz farkında olmadan.
Resmen oturdukları yerden kaldırdı kız çocuğu. Bana da pis bir bakış fırlattı. Annem durumu anlayıp beni başka tarafa götürdü. Ne yapayım ki onları ben? Benim dünyalar yakışıklısı sevgilim varken

İşte böyle günlüğüm. Şimdi biraz dolabıma bakınırım, sonrada tv izlerim.
Görüşürüzzz

sevgili gunluk
aylardır gırmıyorum buraya
bu arada tatıllere gıttım geldım
rahatsızlık felan gecırdım
ıyı ve kotu bı suru gunum oldu
ayrıca bır blog actım kozmetık sevdama daır
orada cok vakıt gecırıyorum ıyı gelıyor

soz nısan vs hala olmadı
bıkac defa ayrılık gecırdık
bu sene belırsızlık senesı oldu benım ıcın bu sekılde de bıtecek sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…