Popüler Konu Sevgili günlük...

Pilatese taktım iyimi :44:
İlla vucudumla ilgili bişeyler yapıcam
Egzersiz,masaj,bakım

Yapmadan rahat duramıyorum Bayram yüzünden hiç bişey yapamadım ya içim içimi yedi durdu:18:

Ben niye böyleyim ya bakıyorumda etrafıma kilo derdi olanlar bile uğraşmıyo kendileriyle
Benim yatıp kalkıp dua etmem lazım bu fiziğe sahip olduğum için

Ama Ebru Şallı gibi olsam fena mı olur günlükcümm

Bayram da bitti be günlük ama yani ben de bittim
Çok şükür gelenimiz gidenimiz baya oldu...
Bayramın farkına vardık...
Ama aynı şehirde akrabaların olması bir başka sanki...
Bir şehirde yalnız olmak zor be günlük...
İnsan bir can bir kan arıyor bazen
Allah'tan yakın aile dostlarımız var.
Neyse uzun uzun yazamayacağım bugün...
İlaçlarımı da düzenli alamadım koştururken iyi değilim...
Az önce de resmen boğuluyordum...
İçimde de bir hüzün var zaten çözemediğim...
Bir ara dertleşelim be günlük
İhtiyacım var

çözmem gereken o kadar çok testim varki.
daha sözel derslerin yüzüne bakmadım. sabahtan akşama kadar oturup matematik çalışıyorum ona çalışmak denirse. başına oturup oturup kalkıyorum. yarım yamalak çalışıyorum anlayacağın.
buna bi dur demenin vaktidir artık. ne kaldı ki şurda sınava ?
millet harıl harıl çalışıyor. ya ben ? kapılmışım bi ayrılığın peşine gidiyorum.
bu böyle olmaaaaz
yarından itibaren başlıyorum artık adamakıllı çalışmaya.
hayalerim var benim. hemde olmasını çok istediğim hayallerim
uyacağıma emin olmamama karşın yarın rehber öğretmeninden bi çalışma programı isteyeceğim.
böyle kendim halledemicem çünkü.
önümde çözmem gereken soru miktarı olunca daha çalışırım diye umut ediyorum.

selam günlük
muhteşem iki gün geçirip geldim hemen kk ya
sevgilim sözlüm herşeyimle ve ailesiyle kemalpaşaya gittik onların akraba ziyaretlerine
aile şahane sohbette güzel olunca tadından yenmez oluyor yahu gezdik tozduk büyüklerin ellerini öptük geldik
en kısa zamanda bi ziyaret daha yapmalıyız kafa dağıtmak için güzel oluyor
hissettiğim duyguları buraya aktarmıyorum ki bunlar anlatılmaz yaşanılcak cinsten şeyler
allah bu mutluluğumu bozmasın her gün bunun için dua ediyorum

eski erkek arkadaşımla konuşuyorum.
keşke onu sevsem. sevilmeyi öyle çok hakediyor ki.
ama hala onu seviyorum !

Son düzenleme:
Günlükkk ben geldim. Uzun yorucu bi günün ardından burdayım. Bugün İstanbul'un tozunu attırdık. Güzeldi ya... Çok gezdik,çok yoruldum. Yatıcam birazdan. Yarın iki dersim var şip şak gidip gelicem okula. Sonra birtakım hazırlıklar yapıcam. Allah izin verirse cuma günü nişanlım burada olacak. Ben daha ne isterim ya ne isterim? Çok çok çok güzel olacak inşallah ya aşkım geliyo ya... Anlayacağın iyiyim günlük Allah' şükürler olsun iyiyim. Hadi ben gittim

Günnüş;
Bugün sevgilimle buluştuk sinemaya gittik.Anadolunun Kartallarına
Günnüş geçen kış aldığım tüm kıyafetler S beden ben şuan nerdeyse L giyecek durumdayım.Ama S bedene halen sığıyorum.Bugün elbise giydim popom çok çıktı offfff çok rahatsız oldum.
Aşkımın elini öptüm 100 TL verdi bana canım yaa
Aşkım birde üstükapalı bana artık evlenelim dedi.Bense kendimi hazır hissetmiyorum dedim:18: Offffffff yaaa
çok istiyodum evlenmek aşkımla ama iş ciddiye binince korktummmNeyseki Temmuz'a kadar cevap verme hakkı verdi bana aklınca düşün taşın dedi:44: Walla çok şaşırdım aşkım gayet ciddiydi

Sevgili günlük,

meslek seçiminde bir kez daha sahne sanatlarını seçemeyecek olduğumu anladım...

rol yapmak bana göre değil...ama yinede yaptım...

ayrılmamızı deli gibi isteyen insanlara bu bayram rol yaptım...

işin kötüsü kayınvalidem ikiyüzlüsünün iki dakika öncesi ablasına off sinirimi bozuyor..oğluma eziyet ediyor deyip,

ben mutfağa girince bebeğim canım annem yavrum bir şey mi istedin diyor...

Allaha havale ediyorum...

ama bazen kendime çok kızsamda onlara beddua etmekten alıkoyamıyorum kendimi...

bir gün gerçekten süründükleri gün onlara bir tekme de ben atacağım...

kötü müyüm?

ne yapayım kader utansın........

Rabbim bana güç ver...Kendime geleyim,toparlanayım,bu mevzu bitsin gitsin...Mayısta boşalan kalbim...Haziranda yazın gelecek olan tekliflerin kaygısı...Temmuzda o kaygı ve evlilik baskısıyla yaşamak...Ağustosta onla tanışmak ve kendi kendine ikna olmak...Onla geçen eylül...Ekimde şüpheler ve kopuş...Tarifi imkansız acılar...Kasım ayı bana döner kuruntusu...Yok kızım...Bitti bu iş...Kes umudu,bekleme...Boşa yorma kendini...Olmadı bak,denedin...Beceremedin tamam...Kısmet olsaydı,o hataları yapmazdın...Artık olan olmuş,biten bitmiş...Yine de gülümse hayata...Elindekilere şükret...Kaygılanma hiçbir şeye...Kaygıların getirdi seni bu noktaya...Ani karar verme...Asabi olma...

kalk gidelim iskoçyalı,yürü gidelim iskoçyalı
recep ivedik kaçtı içime,deminden beri bunu söyleyip duruyorum
naber günlükoviçyan mıgırdıçyan
sana çok keyifli gelmiştim aslında,ama haberleri izleyene kadar sürdü keyfimyine deprem oldu van'daAllah yardımcısı olsun göçük altında kalanların.işallah sağ salim kurtarılırlar
Allah'IN gücü karşısında ne kadar aciziz dimi günlük?neyse...bu arada 10 kasımRabbim ATA mızı nurlar içinde yatırsınsirenler çalar yarın sabah
ah ah...hayat ne zalim,birileri gülerken,birileri ağlıyor işte.biraz kendimden bahsedip kafa dağıtıyım günlük
tek kelime ile HA-Rİ-KA bir bayram geçirdimdetaylara girmeden kısaca anlatıcam,doya doya yaşadım bayramı...yedim,içtim,güldüm eğlendim,gezdip tozdum,gönül aldım,dua aldım,ve en önemlisi aşkım yanımdaydı
yarın iş başı ama oo şeet
işten acayip soğudumel birliği ile ailem,ve başta aşkım çıkmam yönünde baskı yapıyor!!.şu an başka iş hazır,ama ben biraz kendimi toparlayıp öyle çıkmayı düşünüyorum
kenarda köşede bi cacık yokaldığımızı yiyoruzbiraz tutumlu olmam lazım acil olarak
kenara mangır atma vakti
güzel duşumu aldım,saçlarıma bakım serumlarımı sürdüm,kirpik bakım yağımı,dudak dolgunlaştırıcımı ve bolca limonumuda sürdümşimdi uyku vakti
tatlı uykular bana

Son düzenleme:
Sevgili günlük sınav tarihlerim belli olmuş. Her dersimin saati ve tarihi...
Artık elimdeki kesin bilgiler sayesinde çok daha rahat ders başına oturabileceğimi düşünüyorum.
10 gün kaldı yalnızca. Yeter mi bu 10 gün bana? Yeter bence.
Düzgünce çalışırsam halledebilirim.
İnşallah hiç alttan dersim olmaz günlükcüm. Olmamalı. (((
Artık nette çok takılmak yok bana. Derslerimle baş başayım.
Şimdi uyumak vaktidir. İyi geceler ve tatlı rüyalar bana.

Günaydın Günlüüük,

Bitti bak tatilde bitti, bayram da.... İki ay bekle göz acıp kapayıncaya kadar gecsin gitsin.....

Biz ani bir kararla zonguldağa gittik bayramın ilk günü... Tez canlı kocam sürükledi beni oralara Her seferinde bi daha gitmiycem diyorum ama yine dayanamıyorum ona

Bugünü pazartesi ilan etti beynim, acayip uykum ve sendromum var

selam gunluk.bayramda gectı ama ne gectı babane fırtınası estı 5 gün boyunca cok sevıyorum ama cok kızıyorum huysuz.bugun iş bası yaptık gunluk dun gece uyuyamadım kasımın ortasına geldık 2012 gelıyor ve ben 25 yasıma gırıyorum cok buyudum ben yaslandım dıye dertlendım durdum dun gece canım sıkıldı.işim var ama ben hayırlı bir kısmet ıstıyorum evlılık hayallerı kuruyum mutlu oluyum basıretım kapanmıs sankı guzel kızım alımlı kızım gel gorkı kımse cıkmıyor adam akıllı karsıma soyle aılemın karsısına cıkartabılecegım offf offff içim sıkıldı yıne.Rabbım hayırlısını versın.ssk ları gonderıcem.az önce facede eskı askımın resmını gordum takıldım kaldım meger ne cok sevmısım onu baka kaldım resmıne uzun zamandır gormuyordum içim kotu oldu.çavv

beklemek çok zor günlük ; böyle bilmeden beklemek çok zor....
bilebilsem iyi olacağını ama belirsizlik tüm umudumu kırıyor... keşke pembe olsa dünyam bir anda :26:

Sevgili Günlük
Bugün okula gitmemle gelmem bir oldu.Anma töreni vardı,onu izleyip eve geldim.
Çok güzel çok duygu dolu bir törendi.Ağlamaktan yine kıpkırmızı oldu gözlerim.
Bazı insanlarsa sıradan bir günmüş gibi davranıyor,çok şaşırıyorum.
Bugüne kayıtsız kalmak ne mümkün günlük?
Tam 73 yıldır öksüzüz...
57 yıllık kısacık hayata nasıl sığdırdı bunca başarıyı? Allah O'na 1 yıl bile fazla ömür verseydi daha neler neler yapardı...
Ben O'nun o mavi gözlerindeki derin bakışlara,cılız vücudunun güçlü duruşuna,çocuksu gülüşüne,adanmışlığına,cesaretine,kararlılığına,azmine hayranım.
O'nun gibisi gelmedi bu dünyaya,gelmeyecek.
Cennete gidersem ilk görmek isteyeceğim kişi Atam olucak günlük.

Son düzenleme:
selam selam selam :)
kötü denebilecek bir bayram yaşadım. arefe günü ve bayramın 3 gününü hasta olarak geçirdim. grip olmuştum bu seferki çok ağırdı mahvetti beni :)
sürekli yattım ama atlattım çok şükür.
bir yandan da iş arıyor gibiyim. bi yanım kır dizini otur kpss çalış diyor diğer yanım evde vakit geçmiyor iş bul çalış... hangisini dinlesem bilemedim :26:
aslında arkadaşım çağırıyor izmire. 2 günlüğüne gidebilsem o kadar güzel olacak ki , kendimi toparlarım, kafam dağılmış olur en azından.ama eşimden onay çıkar mı ? çıkmaz...
ahhhh aslında anlatacak çok şey var da, kalsın ...
çarşıda az bir işim var ama hiç gidesim yok. yarına mı ertelesem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…