Popüler Konu Sevgili günlük...

sevgili günlük, bütün bayramı ders çalışmadan geçirdim
neden böyleyim bilmiyorum, yaşadığım olaylar karşısında dahada hırslanıp gaza gelmem gerekirken ben geriye gidiyorum
tatiller bana yaramıyor bunu anladım:26:
ama yarından itibaren okulda başlayacağı için ders moduna giricem kendi kendime SÖZ veriyorum
az önce faceten exin profiline baktım günlük...
hayat cidden çok garip:26: ve çok nankör... yada hayat değilde insanlar nankör
neyse içime atıcam yazmicam... değmez insanlar için moralimi bozmicam
gün olur devran döner x beyyyy az kaldı coming soon
sen böyle yapmaya devam ettikçe ben yeniden doğuyorum haberin olsun
neyse bu mahluktan bahsedipte moralimi bozmiyim
dün o'nla mesajlaştık akşam, bu çocuk çok hırslı ve azimli yahuuu
akşama kadar ders çalıştı, bense kitap kapağı açmadım
böyle devam ederse benim için iyi olmayacak neyse ben bugünden sonra yoğun bi programa gireyim en iyisi

hastayım uzun zamandır anca işte dun eşim evdeydı benımle ılgılendı ve bana cok ıyı baktı ve ben sımdı yıne yanımda olsun ıstıyorum cunku kendım yemek yemeyı bile istemıyorum aksam cabuk olsunda gelsın o benı güldürüyor mutlu edıyor gelsın artık ((

ablam anneme mesaj yazmasını öğretmiş.ilk mesajları bana ve kardeşime göndermiş.61 yaşında 2 mesajı bir saatte bitirince namazı kaçırttın bana diye ablama çıkışmış yerim ben senin o parmaklarını da mesajlarını da bugunun en keyifli anıydı..

Günlük yıkık bir haldeyim bugün...
O kadar ağladım ki şuan başım çatlıyo,sersem gibiyim.Yatıp uyuyasım var.
Televizyon izliyorum,sağ üst köşedeki resmi gördükçe bile ağlıyorum.
Meğer ben ne çok sevmişim hiç görmeden,ne çok özlemişim hiç kavuşmadan...

günlüğüm neler oldu bir bilsen.
dün onunla msnde konuşurken haftasonu işimin olup olmadığını sordu. bende olmamasına rağmen var dedim. buluşmak isteyeceğini anladım çünkü.
sonra yarın buluşalım o zaman dedi. nasıl olduysa tamam dedim.
saati falan kararlaştırdık. ve bugün görüştük.
2 sene olmuştu görüşmeyeli. sohbeti o kadar iyi geldi ki. ama o'nu aldatıyormuş gibi hissettim :26:
oysa gayet arkadaşça bi buluşmaydı, tabi bana göre. o hala bana karşı birşeyler hissediyor sanırım
bi dolu iltifatlar saydırdı. bi seni seviyorum demediği kaldı.
ama aklıma hep o geldi. napıyorum ben dedim bi ara. niye burdayım diye sorguladım kendimi.
beni kendi okuduğu şehre davet etti. gel gezdiriyim dedi. bakarız dedim.
veda ederken elimi öyle bi tutuşu vardı ki bırakmayacak sandım. gözlerimin içine bakarak teşekkür etti.
böyle işte. ama o bir an olsun aklımdan gitmedi. napıyorum ben günlük :44:

günlükkkkk
bugün hayatımın ennn keyifli ennnn güzel günlerinden birini yaşadım
yaptığım büyük bi hatanın farkına son anda vardım ve sanırım herşey eskisinden de güzel olacak bugünden itibaren
çokkkk mutluyummmm

Naber günlük
Keyifler yerinde mi bakalım?
Beni sorarsan eh işte derim, çok şükür yani..
Bugün kurs günüm olmasa da kalktım hazırlanıp çıktım evden, bayram dolayısıyla zaten bizim günümüz kaynamış bir şeyler yapayım dedim hiç olmazsa. İyi ki de gitmişim.
Bir arkadaş İstanbullardan sedef taşlar getirmiş onlara ebru yaptık.
Pek keyifliydi, artık şıkır şıkır ebrularımı takabileceğim...
Doğru düzgün iki tane yapabildim ama kararlıyım bir dolu yapıp ablacıklara, kuzenlere hediye edesim var.
Satabilirim de bilemiyorum şimdi
Böyle işsiz güçsüz sapsız olunca para kazanmanın yollarını arıyorum napimmm...

Onun dışındaaaaaaa anlatsam mııı anlatmasam mı bilemiyorum.
Amaan boşver be günlük...
Yine kapansın gönül bahsi açılmadan...
Essin rüzgar aklımızı almadan...

Bak iki dakikada dörtlükler de diziverdim...

Sevgili Günlük,
Bayramda hiç bir yere gitmedik ve hiç kimse gelmedi Bende gezdim falan. Piyano ve gitar çalıyordum. Onları çaldım. Immmm. Snra internette vakit geçirdim. Dün, bugün Matematik sınavı olduğu için ders çalıştım. A aldım ve çok mutluyum:) Dün resim yapmıştım. Bugün bitirdim. Ödev yoktu. İyiydi yani

gittim reaksiyonumu kurdum işim çabuk bitti ben de küçükyalıya gittim işlerimi hallettim ..sonra adaya geçerken sahlep çekti canım..adaya geçer geçmez süt ve sahlep aldımmm.ıhhhmmm şimdi içiyorum

van da yine deprem olmuş.bayram günü bayram otel yıkılmış.Allah güç,kuvvet versin.Enkazdan çıkanlara şifa dilerim...

Son düzenleme:
Sevgili günlük,
Sana güzel şeyler olduğunda yazmayı hedeflemiştim ama neyazık ki bunun ne zaman olacağı belli değil...
Bayramda olanlara bakacak olursak eğer, günlerce hastanelerde geçti.
Bize bayram gelmedi günlüm, devamlı sevdiğimin yanında olmak istedim.
Çaresizliğine ilk defa şahit oldum günlük, ilk defa ağladığını gördüm.
%50 ye 50 olan bir aşamadayız.
Anneside hiç iyi değil bir yandan onu da düşünüyoruz,sağlıklı değil çünkü.
Yalnız kaldığında neler yapacağının düşüncesi içinde.
Tek güzel şey,nişanlımla benim kariyerimizin çok daha iyi yerlere gidebilecek olması,
belkide çok güzel yerlerde yaşayabilecek olabilitemiz

hissediyorum 2 3 sene sıkıntı çekeceğiz ama sonrası çok güzel olacak inş.
Hocalarıma danışılmışım ve çok güzel yorumlar alınmış bu benim için o kadar önemli ki...
Tez konumda baya baya belirginleşmeye başladı,bundan sonrası burs almama kaldı inş.

Hayat acısıyla tatlısıyla devam ediyor, belirsizlik yine başladı.
Evet birgün olacağını adım gibi biliyorum, ancak o kadar çok yükü omuzlanacağımki,bununda farkındayım.
Ama iyi düşünelim iyi olsun, gün olur devran döner, bir bakarız herşey güzel olur...
Şuan hayaller atıldı bir köşeye orada bekliyorlar.

Bu arada anlatmadan geçemeyeceğim.
Nişanlımın morali iyi olsun diye onun arkadaşlarıyla buluştuk.
Çok yakın bir arkadaşının kız arkadaşı ve onunda arkadaşı vardı.
Daha yeni tanışmışız, saolsunlar ben yokken nişanlımla çok ilgilenmişler.
Dobra kişilerede benziyorlar ancak, çok laubaliler, çok küfürlü ve argo konuşuyorlar.
Ben senelerdir nişanlımın arkadaşlarıyla tanışıyorum ve bu kadar samimi ve laubali hiçbir zaman olmadım,olmam da...
Her zaman bir mesafe olmalı...Yaşlarıda küçüktü ancak inanılmaz gerildim, kalbim hızlı hızlı atmaya başladı,
somurtmaya başladım ve ortamdan kendimi izole ettim.O an nişanlımın canı sıkkın olmasa,çıkıp gidecektim.
Nişanlımda farketti tutumlarını ve o da rahatsız oldu ve bunu dile getirdi.
Neyse sonra çok yakın bir arkadaşım oradaymış,ablası ve eniştesiyle beraber geldiler,
onlarla konuştuk ve kafayı dağıttım daha sonra.
Ya ben düşünüyorumda bende mi bir sorun var,çok mu izole ediyorum kendimi, bu ortamlardan çok mu uzak kaldım.
Ama hayır, ben hiç bir zaman hiçbir ortamda argo ve küfürlü konuşulmasına tahammül edemiyorum.
O ortamdan uzaklaşmak istiyorum. Öyle işte günlük, mümkün olduğunca bu tarz ortamlarda bulunmayacağım.
Seneler öncede yine aynı arkadaşın başka kız arkadaşı vardı,onun yaptıklarını unutamıyorum.
Ki o zamanda tepkimi koymuştum bu seferde izin vermeyeceğim bu tavra.
Çok uzattım günlük ama birikmiş içimde çok şey...

Sihirli bir değnek olsa ve şu hayatımıza bir şekil verse keşke günlük son dileğim bu görüşürüz

canım ben geldim
gene aglayarak geldim nedense hep aglayasım var göz pınarlarım durmuyu gen arkadaşımın biri daha bebegini kaybetti bzim topikte içim acıdı neden hayat bu akadar acımasız bu aralarda zaten canım sıkkın bayram geldi benim neyime günlük kötü oldum bu bayram öürüm 31 ekimde dünyaya gözlerini açıcaktı olmadı ne güzel güzel kızım 10 gündür yanımdaydı olmadı içim acıyo günlük içim

Uzaklara dalıştır evladını yitirmek… Belki çıkar gelir bir yerlerden diye günlerce, haftalarca, aylarca, yıllarca, saçlarına ak düşene, son nefesini verene kadar beklemektir, dönmeyeceğini bile bile !!!

Her çocukta, her yetişkinde, her nefeste onun kokusunu, dokusunu aramaktır, hissetmektir…

Her kabristan ziyaretinde toprağa kapanmaktır, teselliyi toprağa sarılıp, o buz gibi mezar taşında sıcaklığını aramaktır… Bir ana-babanın öpmeye hasret kaldığı o yanak artık mezar taşıdır…

Gözlerinden sel olup akarken haykırarak “Annemmm, ben geldim, kalk yavrum!” demektir…

Onun için hayat biter… Yavrusuyla beraber toprağın altında kalmıştır hayat… Sonrasında yaşadığı zorakidir, zorunluluktur… Allah korkusudur…

Anneler Günü – Babalar Günü’nü unutmaktır… Boynu bükük, gözü yaşlı geçirmektir… 10 tane evladı daha olsa, o bir eksikle hiç birinin yerini dolduramamasıdır…

Her ana ile yüreği bir olur…

Ateş düştüğü yeri yakarken o acıyı yaşamışları sadece yakar geçer çünkü bilir o acının ne olduğunu… Gerisi laftır, sözdür…

Ben evlat acısı nedir bilmem… Çünkü hiç anne olmadım. Ama evlat acısını yaşamış bir ana-baba ile aynı evde yaşamanın ne demek olduğunu, nasıl olduğunu çok iyi bilirim.

“Evlat Acısı”nı sadece sözlük anlamıyla bilenleredir bu yazı…

“Acımız büyüktür, acın acımdır” diyen 3 gün sonra unutanlaradır…Evladını yitirmek ömrünü yitirmektir…

Canının, canına-cana hasret kalmasıdır… Sevgiliyi, canı, kanı, hayatı, aşkı toprağa gömmektir bir daha görememek bilinciyle… Kabullenememektir… Nefes alamamaktır….

Burun direği sızlamasının alasıdır… Her sabah kalbe bıçak saplanmasıyla uyanmaktır… Feryat etmektir, haykırmaktır… Ama isyan etmemeyi başarmaktır !

Evlat gider bayram biter… Artık ne bayramın vardır ne seyranın, ne düğünün ne derneğin…Her bayram sana cenazenin ilk gününü yaşatır…Evladının gömülü olduğu şehirden uzaklaşamamaktır…

Uzaklaşırken de ilk durak evladının mezarı başıdır…

Her şehir dönüşü ilk uğrak yer evladının yine başucudur… “Allaha ısmarladık!”’ın karşılığı “Güle güle”yi duyamamaktır. “Ben geldim yavrum!”un cevabı “Hoş geldin anne!”yi duyamamaktır… Sırlarını sadece onunla paylaşmaktır… İlk evi mezarı ilan etmektir…

Yediği her lokma boğazında dizilir… Uyuduğu her an vicdanı boğazına çöker… Her uykuya geçerken Allahına yalvarır yavrusunu “bir kerecik bile olsa rüyasında görebilmek” için…

Kaybettiği evladının akranlarını sessizce izler… “Benim yavrum da yaşasaydı şimdi şöyle olurdu böyle olurdu”lu cümleleri asla tükenmez…
kelimenin bittigi yerdeyim günlükçüm içimin acısı geçmiyo çok yoruldum bu hayattan buralardan gidesim var inanki

bütün gün aşklaydım hep istedigimiz şeyi yaptık 2 gündür hep beraberdik sanki tatilden eve dönüyorum gibi hissettim diyo ee benim içinde biraz öyle oldu şimdi vakit vizelere çalışma vakti biblo şuan kagıtlar önümde açık ama bakan yok
bugün 10 kasım ne kadar anlamlı ne kadar acı bi tarih :26: İnsan hiç görmediği ,konuşmadıgı aynı dönemde bile yaşamadıgı bi insanı bu kadar özler mi ? çok özel bi insanmış o keşke görebilme şansım olsaymış 29 ekimi iptal edenler bunu nasıl iptal etmedi şaşkınlık içersindeyim Ne kadar büyük bi insanmış ama yazıkki kıymeti hala bilinmiyor bazı şuursuz insanlar tarafından...Onun kısa ömründe yaptıklarının 1000'de 1 ini yapamadı kimse..Rahat uyu atam
dün ajanstan paramın yatması gerekiyodu ama yatmamış hala yarın arıcam neden yatmamış :18: içime bi kurt düştü valla versinler paramı vaktinde ya
neyse ben şimdi gidiyorum ders çalışmam lazım ama hiç istegim yok içimde nolcak

kafam karışık. :44:
onun hakkında duyduğum şeylerden sonra unutmam gerektiğini biliyorum. ama nasıl olucak onu bilmiyorum :26:
aslında çok şükür gayet iyiyim onunla buluşmakta çok iyi geldi.
sohbeti sıcaklığı bana davranışı. ama telefon numaramı vermedim. benden bi ümidi olsun istemiyorum çünkü
benim şimdi kendime hayrım yok ona hiç olmaz.
çok değişmiş en son 2 sene önce görmüştüm. o günden bugüne baya bi fark var.
en önemlisi daha da yakışıklı olmuş.
noluyo bana ? neyin intikamını alıyorum ki böyle yaparak ?
onu sevmediğim ve sevemeyeceğim apaçık ortada ama bana olan ilgisini seviyorum.
3 saat kaldım yanında. ama zaman onunla olduğum gibi hızlı akmadı. hemen zaman geçse de gitsem dedim hatta bi ara :26: o ise daha şimdiden diğer buluşmanın planlarını yapmaya başladı. vedalaşırken elimi uzunca tutup gözlerimin içine bakarak teşekkür etmesi de cabası.
bunları yazarken bile onu aldatıyormuş gibi hissediyorum :26: o ise !
bilmiyorum günlük. akışına bırakıyorum herşeyi. olacağına varsın.

Yok yahu yok olmuyor yani
Tartışmaya girilecek konulardan uzak duruyorum
Sadece ilgi alanlarımla ilgili konulara yorum yapıyorum
Kimseyle bilgi alışverişi dışında muhattap olmuyorum
Kişisel,hassas konulara uğramıyorum
Ama insanlar heer yerde tartışma yaratacak bir şeyler buluyorlar!

Günlükk..yine geldim sana patlamak üzereyim.ne zaman dönecek ki benim şansım? yine başlamadan bitti,elimde patladı.neden istediğim gibi olmuyor bi türlü.O'ndan sonra bi türlü düzene girmedi hayatım,girmeyecek gibi deelimi tutacak sıcacık bi ele o kadar ihtiyacım var ki,hiç bu kadar ihtiyaç duymamıştım belki de.sevgi için güvenmek için deli gibi aşık olmak için yanıp tutuşuyorum resmen ama olmuyor be günlük olmuyorrr

günnüş...Şükürler olsun Rabbime...iyi hissediyorum nedense...geceler ve günün yarısı azap da olsa şimdi biraz topladım...arkadaşımla konuştum iyi geldi sanki...malum konudan hiç bahsetmedim...günnüş bugün benimkinin faceine,msn ine ,resimlerine de bakmadım...tutmalıyım kendimi...düşündüm ki acıyı bu denli hissetmem biraz da boşluktan,her şeyin yerli yerine oturmasından kaynaklanıyor.Ve en önemlisi ben ailemi memnun edecek diye istedim...olmadı...kabullenmem lazım...acılara alışmalı insan...yaşam kimseye dikensiz gül bahçesi sunmuyor...bir de benim acilen hobi edinmem lazım yoksa sıkıntıdan öleceğim...

özledim onu günlük,ne uzun tatil oldu,o da beni özlemiş midir acaba?
pazartesi için çok heyecanlıyım bu arada inşallah benim için hayırlı olur.görmek istemedğim insanlarla karşılaşmasam bari yaw,bu kadar zman beklediğime değse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…