hapşuuuuuuuu:2::2::2::2:
gurbet ellerde kaptım şifayı günlük :2:
3 gündür yatıyorum resmen adımımı atamadım dışarı
oda arkadaşım çok iyi bakıo bana allahtan
tarhana içtim düşünebiliyomusun taze taze çorba hazır olmayanından.. dün de ıspanak yemeği yapmış.. aklım çıkcak sandım günlük midem nasıl bayram etti sorma... 2 aydır ne yediğimiz belli değil valla buralarda
hastayken en sevdiğim şey birilerine nazlanmak
ama burda tam tersi çok içime kapandım.. hatta 3 gündr kötüyüm diye annemleri bile aramadım hiç üzülmesinler diye
türkiyede olcam kiiiiiiiiiii evi ayağa kaldırırdım azıcık nezle olsam
bu arada güzel bi haber sana
yılbaşı planlarımızı hazırladkk, yeni yıla Venedik'te gircez.. karış karış İtalya'yı gezcez... hem bu bize de çok iyi gelcek, 4 yıllık ilişkinin kopma noktasında yeni bi başlangıç olcak bu bize... biletleri aldık otelleri ayarladık.... geriye şafak saymak kaldı bi tek
venedik bize iyi gelsin, romantikliğiyle sarıp sarmalasın da kendimize gelelim artık günlük
onun öncesinde de roma milano ve bergamoya gidicez... off modanın başkentine gidiyorum ve şimdiden ne giycem diye düşünmeye başladım
milanoda şık olmak lazım
off hastayım diye yatıp durmaktan filmlere sardım yine.. fransız filmleri tabiki de
bu aralar fransz filmlerine takmamın sebebi burdaki birbirinden karizmatik fransızlar olabilr mi acaba
şimdilk 7 ülke gezdm ve istatiki bilgilerimi sunuyorum ki,, yakışıklılık oranı en yüksek ülke belçika gibi göründü gözüme.. çoğu fransızdı zten... italyanlarda pek iş yok sadece abartılmış bugüne kadar italyan erkeği denile denile
(bankadaki istisna hariç
)
dedikodu yapıcağıma gidip uzanıyım di mi ama, iyileşmek lazım 3 gün yatmak 3 gün kaçırmış olmak demek burda
11.11.11 miş bugün bak... belki bizim bebiş bugün doğar, belli mi olur :)