Popüler Konu Sevgili günlük...

Huzur dolu masmavi bir göl.
Gölde bir ada. Yemyeşil. Huzur dolu.
Adada bir otel.
Bungalovlar var. Yeşil. Huzur dolu.

Veee o bungalovlarda sevdalım kocamla ben.

Huzur, yeşil, sevdalımın elinden muhteşem yemekler, harika doğa, soğuk hava, sıcak oda, aşk, mutluluk...
Gecikmiş balayı gibi...

Çok güzel 4 gün geçirdim Günlük. Çok şükür bugünümüze...

Bugün de ders vardı üniversitede, gittik dersimizi işledik gücel.
Yarın da var sabahtan...Öğleden sonra boşum

Son düzenleme:
yiğenımı sewdım kızlarla kahve ıcmeye gıttık veee sewgılım denecek sahıs benı bugunde aramadı öküzzzzzzzzzzzz

Onu o kadar uzun süredir takip etmiyordum ki, daha yeni gördüm facebookunu kapattığını.

O zaaaammmmaaaaannnn... Beniimmim hhaaalllaaaa uumuuuuduuuuum vaaaaar diye haykırabilirim. Dua etmeye devam edebilirim.

Maillerine bakmamış olma ihtimali çok yüksek yani. Eheheheh.

Mutlu oldum yea. Salak Tryamour. Ne safsın yea kızım!

Aayyyhhh belki günlükcüm belkiii...

Düşünmekten alamıyorum kendimi napiim.

Aşık olmayıp da görüşmeyi sürdüğüm insanla da ilişkimi bitirdim.

Ooohhhhhh... Süperim. Üstümden bi yük kalktı.

Kanatlanıp uçmaya hazırım.

Günlük hayatta tek nefret ettiğim insana dönüşmeye başlıyorum sankiAllahım bu ben değilim diyorum sürekli,ne oluyor bana günlük ah mı aldım acaba?

Bu ara hayatım,duygularım aynı filmlerdeki gibi karmakarışık keşke bu filme bir figüran girse baş rolü kapsa her şey güzel olsa, ihtimaller ihtimaller...

Allahım sen aklıma mukayet ol Yarabbim Beni doğru yoldan ayırma

Allah allahhh nolii bana günlükcan ben niye ferihayı bu kadar merak ettim yahuuu Günde 4 kere 3. fragman çıktı mı diye baktım ama yokk tabi haklıyım bu sene on bin tane dizi çıktı ben bi tanesini merak etmişim sevmişim çok mu Millet hepsini takip ediyor aman allahım nasıl akıllarında tutuyorlar o kadar karakteri başka bir şey tut aklında deseler yookk canımm hafıza mı kaldı derler diii mi günlük Gecenin bu vakti oturdum bunları düşünüyorum ben de işte hadi hayırlısı bakalım Bu arada gerçekten tek dizi izliyorum onun dışında bir buçuk aydır daha cumartesiye kadar hiç tv izlemedim yani feriha dışında e insan yurtta kalınca soyutlanıyor teknolojiden. Büyük bir olay oluyor bir gün sonra duyuyoruz yani allahtan netim var da öğreniyorum gazetelerden. Sen çok yaşa vınnncannn

günlük..
safran oğlumu kısırlaştırdık bugün..
beyefendi bi bozuk bi bozuk sorma...
bi traşlı poposuna bakıyo, bi bana...

Son düzenleme:
Anlatacak cok sey var ama hepsini sonraya sakliyorum günlügüm

Istanbul´u özledim

Deniz kokusunu özledim

Ezan sesini özledim

Dalga sesini özledim

Bu liste böyle uzar gider kisacasi özledim iste

Son düzenleme:
Sınav zamanı geldi çattı ama ben 5 dakika bile kitap açmış değilim ...
Ne ders çalışmak geliyor içimden ne de çanakkaleye dönmek...
Ama ders çalışmaya da mecburum oraya dönmeye de...
İstemediğim şeyleri zorla yapmaktan nefret ediyorum...

:124::124::124:
bakma enerjik başladıgıma ölü gibi kalktım yataktan didim belki enerjik yazarsam öyle olurum bitiyo koskoca tatilll biyandan mutluyum fazla tatil beni sıkıyo :111: bazende üzülüyorum ders çalışma vakti geldide geçiyo :100: dün kagıtlar önümde dedim ya çalıştın mı diye bi sor sor hadi çalışmadım tabiki tam o sırada arkadaşım aradı yarım saat çene çaldık :102: sonrada uyumaya gittim :112:
sabah ajansı aradım param yatmadı diye kadın geri dönüş yapıcak bakalm neden yatmamış ay bu arada yarın bizim yıldönümümüzz ama hiç özel bişey yapabilcegimizi sanmıyorum :84: çünkü yarın yine çalışıyoo ve kesin geç çıkıcak :83: hayal et suya düşsün biblo
neyse bunları kafamdan uçurup ders çalışma vaktidir zaman :94: erken bitsin şu okul yaşlandım genç yaşımda :88:
yine mutlu,umutlu,enerjik bi veda yapıyım sana ki öyle olsun :118:

günlükkk ben geldim
hiç iyi gelmedim ama...
artık her dönüşüm dahs zor olmaya başladı günlük..
inan şu an kendimi hiç iyi hissetmiyorum
o kadar güzel geçti ki sana anlatamam
sonra bi an durdum düşündüm dedim ki : başka nerede bu kadar çok gülebiliyorum?
cevabını bulamadım.. yok çünkü... onun yanında değilsem mutlu değilim....
sonra diyorum ki etrafımna bakıp biz neden birlikte değiliz?
neden kafamız estiğiinde kalkıp kahvaltıya gidemiyoruz
neden kavga ettiğimizde yüzyüze tartışamıyırum
neden bunca kilometre diyorum
koca istanbulda kaç milyon insan var...
neden biri bile benim aşkım değil diyorum neden
otogarda zırlaya zırlaya geldim günlük...
sarıldım sıkı sıkı öptüm öptüm kokladım...
sonra bindim lanet otobüse geldim...
ve şu an içimden zerre kadar ders çalışmak, hiçbirşey gelmiyo
hiçbirşey istemiyorum işte!

Sevgili günlük,
Bugün kocam beni rüyasında görmüş,sabah kahvaltıda konuştuk,sonra işe çıktık,akşam görüşecekmişiz

Nazik olmak için, bir gülümseme beklemeyin
Sevmek için, sevilmeyi beklemeyin
Bir arkadaşın değerini anlamak için,yanlız kalmayı beklemeyin
Biraz paylaşmak için, çok olmasını beklemeyin
Öğütleri hatırlamak için, düşmeyi beklemeyin
Duaya inanmak için, acıları beklemeyin
Yardım edebilmek için,zamanınızın olmasını beklemeyin
Özür dilemek için, diğerinin acı çekmesini beklemeyin
Ve de barışmak için, ayrılığı beklemeyin

Salep üzerindeki tarçın kokusu tadında bir hafta sonu dilerim

günlükçüm avatarımdaki gibi mutsuzumdayımın gelini dogum etmişti erken dogumdan 7 ayına yeni girmişti bebegi dün küvezdeydi dün vefat etmiş oglunu topraga vermişler ne acıyodur şimdi canı kim bilir benm acıdıgı gibiallahım yardımcısı olsun çok şeyler yazıcam içimi sana boşaltmam lazım ama çok yorgunum be günlükçüm gene sözün bittigi yerdeyim avatardaki gibi gözyaşlarım durmuyo

hapşuuuuuuuu:2::2::2::2:

gurbet ellerde kaptım şifayı günlük :2:

3 gündür yatıyorum resmen adımımı atamadım dışarı

oda arkadaşım çok iyi bakıo bana allahtan tarhana içtim düşünebiliyomusun taze taze çorba hazır olmayanından.. dün de ıspanak yemeği yapmış.. aklım çıkcak sandım günlük midem nasıl bayram etti sorma... 2 aydır ne yediğimiz belli değil valla buralarda

hastayken en sevdiğim şey birilerine nazlanmak ama burda tam tersi çok içime kapandım.. hatta 3 gündr kötüyüm diye annemleri bile aramadım hiç üzülmesinler diye türkiyede olcam kiiiiiiiiiii evi ayağa kaldırırdım azıcık nezle olsam

bu arada güzel bi haber sana

yılbaşı planlarımızı hazırladkk, yeni yıla Venedik'te gircez.. karış karış İtalya'yı gezcez... hem bu bize de çok iyi gelcek, 4 yıllık ilişkinin kopma noktasında yeni bi başlangıç olcak bu bize... biletleri aldık otelleri ayarladık.... geriye şafak saymak kaldı bi tek venedik bize iyi gelsin, romantikliğiyle sarıp sarmalasın da kendimize gelelim artık günlük

onun öncesinde de roma milano ve bergamoya gidicez... off modanın başkentine gidiyorum ve şimdiden ne giycem diye düşünmeye başladım milanoda şık olmak lazım

off hastayım diye yatıp durmaktan filmlere sardım yine.. fransız filmleri tabiki de bu aralar fransz filmlerine takmamın sebebi burdaki birbirinden karizmatik fransızlar olabilr mi acaba

şimdilk 7 ülke gezdm ve istatiki bilgilerimi sunuyorum ki,, yakışıklılık oranı en yüksek ülke belçika gibi göründü gözüme.. çoğu fransızdı zten... italyanlarda pek iş yok sadece abartılmış bugüne kadar italyan erkeği denile denile (bankadaki istisna hariç )

dedikodu yapıcağıma gidip uzanıyım di mi ama, iyileşmek lazım 3 gün yatmak 3 gün kaçırmış olmak demek burda

11.11.11 miş bugün bak... belki bizim bebiş bugün doğar, belli mi olur :)

Dün gece 5'te uyuyabildim. Efkar bastı. Eskiler aklıma geldi. Hala kurtulamadıklarım. Canım yandı yandı yandı yine. Geçecek biliyorum. Biliyorum da ne zaman geçeceğini bilmiyorum. Ama bugün sabah, pardon öğlen uyandığımda iyiydim. Uyumak iyi geldi sanırım. Günlerdir 4-5 saat uyuyordum. Neyse ya, ondan nefret ediyorum. Bildiğim tek şey bu.

Günlüküm ben geldimmm...

İnsanın bütün duyguları tek bi kişide tatması herşeyi onla yaşaması o kadar güzelki
Ben onunla öğrendim herşeyi onunla yaşadım
Yani bazılarına göre çok basit yaşadığım şeyler tabi
Ve ilerdede yalnızca onunla olmak istiyorum
Yaşanmamış herşeyi onunla yaşamak

Bana herşeyi o öğretti
Seviyorum onu ya hemde çok

selam günlükk

ne kadarda soğuk bir hava kalorıfer yanıyor ufo yanıyor ben hala buz gıbıyım cok soguk cokkkk.eldıven sapka atkı hepsını taktım bugun cantamdada semsıye tam pimpirikli oldum

ssk ları bıtırdım geldı sıra pesın vergılere 20 tane falan onayladım daha cok var.iş arkadasım yıne kayıplarda telıde kapalı zaten ınsanın basına ne gelıyorsa bu kıyamadıgından acıdıgından gelıyorya neyse...

gelelım para durumuna ayın 11 olmasına ragmen ve borclarımın cok olmasına ragmen yetecek gıbı bu ay param.hayatımda ilk defa iddaa oynadım aksamkı maca acemı sansı ya tutarsa..

gelelım ask durumuna.aşk uzaklarda saat 1 de bındı arabaya gelıyor arabası bozulmus orda normalde dun gece gelecektı olsun gündüz gelsın gece yolculugu içime sıkıntı basıyor 4 saat boyunca...

dün aksam düğündeydık güzel gectı cok suslenmedım saten gomlek kot pantolon grı yuksek topuk botlarım ve grı kemer taktım abartmak ıstemedım sade sıklık yarattım kendıme.sıvılcelerım ıcın ılac yaptırdım eczaneye dun surdum psikolojıkmıdır nedır sabah kalktıgımda azaldıgını farkettım.nedır bu gunluk ya 24 yasındayım yenı ergenlıgıme gırmısım gıbı sıvılce bastı 10 gun ıcınde yuzumu buda gecer sıkıntı yapmıyorum pudralar ne gune duruyor

bugunkı yazım tam haber spikerlerı gıbı oldu.once hava durumu sonra iş durumu para durumu ask durumu ve ruh halım hihih komık oldu.

çalışmaya devam günlük ekmek aslanın agzında calısmayana ekmekte yok suda ayrıca kimselere el acmak muhtaç olmakta yok.çavv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…