Günlükçüğüm merhaba,
Hayat ne kadar garip ya, üzülmeye, ne yapacağını bilememeye devam..
Dün geceden beri daha da kötüleşmiş kayınpederim,doktorlar iyice hazır olun dediler,
nişanlım en fazla 1 hafta diyor, acı çekiyor günlük,morfin veriyorlar...
eve gitmek istiyormuş,son günlerini sevdiklerinin yanında olmak istiyor ama zor be günlük
şurama bir yumru oturdu,akşamdan beri gitmiyor...
Hayat çok zor be günlük,nişanlımın çok yakın arkadaşıyla biraz dertleştik...
Babasının evliliğimizi görmesini çok istiyormuş,bunun için çok üzülmüş...
Bana kırgınmış,ama ben ona tam olmasada anlattım durumu ki zaten kısmet değilmiş...
Herkes herşeyde bir hayır vardır diyor ama nedense göremiyorum günlük nerede bu hayır.
Yarın nişanlım için önemli bir gün,yetiştirdiği takımı final maçını oynayacak.
Yüzü gülsün be günlük, allahım yardım etsin işinde başarılı olsun ki,her istediği yolunda gitsin ki,
bu günleri çabuk atlatsın günlük,yoksa zor günlük çok zor geçecek bu günler...
bir yandan annesiylede uğraşıyor,herkesin sorumluluğu üzerinde ahhh ahh
Buarada gizli yeteneklerim olduğunu düşünmeye başladım günlük, kız olsun erkek olsun(çok görüşmediğim biri mesela) o an biri aklıma geliyor,düşünmeye başlıyorum,anında ya beni arıyor,ya da bir şekilde onunla ilgili birşey duyuyorum yada görüyorum çok enteresan,2.kez oldu bu korkmaya başladım.
Nişanlımla zten öyle bir telepati heran var ne zaman yoğun bir şekilde düşünsem anında arıyor ya da mesaj atıyor,askerde de böyle olmuştu...
öyle işte görüşürüz günlük,elbet buraya iyi şeylerde yazacağım evlendim diyeceğim, hamileyim diyeceğim,dr oldum diyeceğim ,sevdiceğimle hep beraberim artık diyeceğim bak yazacağım buraya inş.
Çünkü benim hala umudum var be günlük,,,,