Popüler Konu Sevgili günlük...

selam günlükcümm

yarın bebeğim geliyooo inşallah ankaralardan :))

çok özlüyorum onu.keşke iş güç meselelerini bi an önce hallediverip evlenebilsek ah ahh

günlük havalardan mıdır nedir, keyfim yok benim de. sürekli uyuyasım var, miskin miskin. önümde yazmam gereken dökümanlar bana ben onlara bakıyorum. az zaman kaldı tez için, napacağım belli değil. ben hala olayın ciddiyetini kavramadım ya da bile bile lades diyorum. aralıkta juri var şubatta da teslim olacak inşallah uzatma olmadan hallederim. napıcam, nasıl olacak? evdeyken bir azimle başına oturup yapsam bari. artık bir an önce şevk gelsin bana

grip salgını var ortalıkta, daha yeni düzeldim, inşallah 2. kez gelip beni bulmaz. dikkat ediyorum olabildiğince. onun dışında aşırı hassas ve kırılganım sanırım. ufacık şeyleri dert ediyorum. kimseyle paylaşasım da yok. yalnızlık ve dinginlik istiyorum. huzurum ve sağlığım olsun şu sıralar en büyük dileğim bu.

Veee... Bomba gibi bir firarperest karşınızda İyiyim,çok iyiyim. Heyecanlıyım. Nişanlımın gelmesine saatler kaldı. Çok mutluyum ya görmeyeli 2 ay oldu nerdeyse.. Çok özledim. Pazara kadar burada inşallah.. İyi gelecek bu bize.

Bugün okulda elbise giymiştim. Bi sürü iltifat ettiler hayrola dediler. Akşama misafirim var dedim. Belli bi şey var zaten diyolar. Yani anlayacağın bugün aşkım için ayrıca özendim. Yüzüm gülüyo çok şükür.

Yalnız öğrencilerin bazılarıyla ilgili sıkıntılarım var. Bariz bi şekilde asılır gibi konuşuyo bazıları. Ne yapacağımı bilemiyorum. Kızsam ciddiye aldığımı düşünecekler. Gülüp geçiyorum,duymazlıktan geliyorum ama aynen devam... Böyle böyle vazgeçirecekler beni öğrencileri sevmekten... Çok mu masum görüyorum acaba onları diyorum. Belki de sandığım kadar iyi değillerdir :44: Neyse inşallah çok sıkıntı olmaz.

Sanki başka bi şeyler anlatacaktım da heyecandan unuttum. Neydi ki ya? :26: Neyse günlük ben iki gün sana uğramam artık,direkt satış yani Yapacak bi şey yok Hadi ben gittim

Bu uzaklık bir gün bitecek biliyorum,

Yine eskisi gibi saçlarımı sevecen ve şevkatli parmaklarını yanaklarımda gezdireceksin,

yine uyumadan kocaman sarılıp beni ne kadar sevdigini söyleyecek ve yine en sevdigin saçlarımı öpeceksin bunu da biliyorum....

bilemedigim, cevabını veremedigim tek soru var içimde, ne zaman bitecek bu hasret,

sana olan hasretimi bile seviyorum dedin bana dün,

hem sevindim hem de kendi kalbime sordum,

evet bende sana olan hasretimi bile seviyorum

hani bi keresinde kavga etmiştik ya, sen bana: "seni özlemeyi bile seviyorum " demiştin

bende ayrılalım o sevgi içinden hiç eksik olmasın diye çıkışmıştım, iki gün konuşmamıştın benle daha dogrusu sadece susmuştun beni kırmamak için

zamanla bende anlıyorum seni özlemeyi bile sevmenin ne demek oldugunu.....

demekki ben seni özlüyorum deyip kendi kendime agladıgımda, sen beni özlemeyi bile sevdigini hissediyorsun...

erkekler aglamaz ya

ama ben bişeyi çok iyi anladım, ikimizin de hissettigi aynı duygu , sadece sen duygularını daha güzel ifade ediyorsun....

seni seviyorum,

Son düzenleme:
Sevgili Günlük
Bugün 11.11.11 miş yeni farkettim. Hoş pek bi önemi yok benim için.
3 gündür aşkımla bi iyiyiz bi iyiyiz sorma günlükcan
2 gündür de İstanbul'daydı.Gece döndü.
Çok yakın bi akrabası evleniyodu.Melek gibi olmuş dedi
Çok özenti oldum Orda olmayı çok istedim ama bir gün olur umarım.
Aaa biliyo musun bugünden itibaren 1 haftalık sıkı çalışma kampına girdim
1 haftalık diyorum da yani inşallah hep devam ederim
Sınavlar başlıyo zaten,artık boş zamanım olmamalı.
Hatta şuan burda olmam bile hata
Hadi ben kaçtım

Kalabalık sofraları seviyorum günlükoviç ama ne yalan söyleyeyim ardından da pestilim çıkıyor
Bugün bir ziyafet çektik dostlara, güzel geçti çok şükür güldük eğlendik...
Biraz da annem için yapıyorum bunları...
Kalabalıkta biraz dinsin acısı, oyalansın diye...Evet acı unutulmaz hep kalır bir yerde ama zamanla şekil değiştirir, azalır belki...Ve ben bu süreçte ona yardımcı olmak istiyorum kendimce...
Bana gelinceee bu aralar içim çekilmiş gibi hissediyorum kendimi...
Bir hüzün var tarif edemediğim, bir kırılmışlık, bir boşluk...Hani demişti ya bririleri " Bazıları para, pul, eşya ister sen de manevi- duygusal şeylere doymuyorsun diye!" bu suç mu günlük?
Yani ben şimdi ondan bu saydıklarını istesem daha mı doğrusunu yapmış olacağım...Hatam bu mu? İki çift laf istemek mi yanlışım? Anlayamıyorum gerçekten anlayamıyorum...Hatam var mı, varsa nerede hiiiç çözemiyorum:26:

İlk defa yazıyorum buraya..

Bugünün güzel geçmesini beklerken abarttığım bazı davranışların karşılığını kötü bi şekilde aldım. Tamamen haksızmıyım. HAYIR! Haksız olduğum tek konu abartmaktı. Ama böyle cezalandırmamalıydı. Kırgınım, mutsuzum. Sadece beklemedeyim. Umarım gitmeden gelir..

Yoktum uzun zamandır günlükcan. Günler çok yoğun geçiyor ve Aralık'ın ortasına kadar da böyle geçecek.:18: Artık çalışmıyorum biliyorsun. Kafam rahat çok şükür. Ders çalışmaya başladım ama öyle bir başladım ki, 1 ay boyunca aralıksız çalışmam gerek. İlk hedef 19 Kasım. :18: Bu sınav hayatımdaki bir çok şeyi değiştirebilir. Her şeyin hayırlısı. Görüşürüz

''Seni Seviyorum'' msjını gördüğüm dakikadan beri yüzüm gülüyor.
Bu kadar çabuk affedilceğimi düşünmemiştim.
Bende seni seviyorum sevgilim

Son düzenleme:
Son iki yıldır her şeyin YALAN olduğunu anlıyorum.
Ben, o kadar çok inanmışım ki bu yalanlara. Yalan olduğunu anladığımda,şimdiye kadar sarsılmadığım kadar sarsıldım.
Dostlarım var benim sırtım kolay kolay yere gelmez derdim.
Yalanmış. Dost yalanmış.
Sırayla terk ettiler beni. Neden mi? Menfaat yüzünden.
Herkes kendi çıkarları peşine düşmüş. Hoş insan kendini düşünmeli bu hayatta,tamam.
Ama başkalarını hiçe sayıp değil.
Ben... YALAN SÖYLEMEYEN, KALP KIRMAYAN BEN, neden yalnızım şimdi?
Doğru olmayı başarabildiğim için mi?
İnsan hayatta tek bir şeyden yalnız kalıyor.
' Doğru insan olmak. '
Belki ego olarak algılayın belki başka bir şey.
Ama bu hayatta hiç kalp kırmadım kasıtlı.
Bazıları beni yanlış anlamayı seçip kırıldılar. Neden bilmiyorum, insanlar beni yanlış anlamak için niye bu kadar ısrar ediyorlar?
Doğru olduğum için mi?
Kimi sevdiysem, hepsi kalbimdn bir parça kopardılar.
Şimdi kalbim kalmadı benim artık, kalpsizin teki oldum.
Sonra hayatımda ilk defa 20 yaşımda birini sevdim.
Ben hayatım boyunca AŞKa hiç inanmadım. Sanırım anne-baba ayrılığı, çevremdeki evlenmiş boşanmış insanlardı inanmamama sebep.
Ama onunla aşka inanmak üzereydim. Sanmayın , beni çok sevdi , deli gibi aşık oldu bana.
O beni hiç sevmedi. Ama ben onu sevdim, ondaki kendimi sevdim. Türk filmi tadında İKİMİZİN YERİNE DE SEVDİM :)
O mu, aynı türk filmlerindeki gibi yine, bende istediği tek şey bedenimdi.
Çok mu güzel vücudum vardı? Yoo..
Benim sevdiğim erkek, benim yerlere göklere sığdıramadığım o yeşil gözlü erkek kaba bir tabirle 250 gram için yerlere düşürdü sevgimi.
Benim o çok sevdiğim, beni şiddet kullanarak zorlamasına rağmen istediğini alamayınca,beni yolun başında bıraktı.
Bu saatten sonra Aşka niye inanayım?
O da yalan.
Erkeklerin hepsi tek bir şeyin peşinde onuda anladım.
Babam da zaten yine bir kadının peşinde. Parasal anlamda bakmayı sevgi sanıyor.
Annem var birtek işte. O da borçlarla hacizlerle boğuşuyor.
Heerkes kendi halinde ! Kimse vicdanını dinlemiyor.
İstemiyorum kimseyi. Dostluk,sevgi, iyi niyet yalan...
Sevmiyorum artık, annemden başka kimseyi !!

Son düzenleme:
Atsushi Miyazaki ...

9 şiddetinde depremlerde burnu bile kanamayan
5.6 şiddetinde depremde hayatını kaybeden insanlık şehidi
Türk milleti adına
Shitsurei shimasu.

Son düzenleme:
trendyoldan aldıgım trench'im geldii tahminimden daha uzun ,daha kalın ve daha güzel çıktı mantıklı bi alışveriş yaptım bugün bazayı kaldırdım bişey alcaktım bi baktımki benim siyah montum varmış yani istedigim tarzda siyah demek istedim unutmuşum ben onu ya görünce sevindim çok fena alışveriş yapasım var çok :89: en acil listemi sayıyımmı :86: yok yok saymıyım bitmez şimdi aa ajansı aramıştım ya kadın geri döndü :102: öbür çarşamba yatıcakmış araya bayram girdi diye :98arayı aldıgım gibi çizme almaya ay ilk defa para kazandım :119: çok zor oldu ama bugün ders çalıştın mı dersen yok anacım yok okul başlamadan moda giremiyorum p.tesi başlıcam :117: yarın içinde nedense pek bi heyecanım yok :130: beklentin az olsun ki mutlu ol dimi :112: tuhaf tuhaf hayat felsefeleri edindim kendime :111:
neyse ben bi ferihayı izliyim

selam günlük... okuldan geldim yorgunum...
ama daha çok sinirimi bozan insanlarla aynı sınıfta olmak yoruyor beni... sadece 1 sene sabredip kurtulcam inşallah hepsinden
okula hocalarla laubali laubali konuşmaya, dersi kaynatmaya geliyorlar resmen
nefret ediyorum hepsinden ama son gülen iyi güler
9-10 ay sonra görcem hepsini
neyse şu saate kadar mesaj atmamıştı, şimdi attı "selam naber selamsız :)" diye
kendisi kaşındı
dün beni bayağı sıkıştırdı bende araya biraz mesafe koyma kararı aldım
hadi hayırlısı

Günlükçüğüm merhaba,
Hayat ne kadar garip ya, üzülmeye, ne yapacağını bilememeye devam..
Dün geceden beri daha da kötüleşmiş kayınpederim,doktorlar iyice hazır olun dediler,
nişanlım en fazla 1 hafta diyor, acı çekiyor günlük,morfin veriyorlar...
eve gitmek istiyormuş,son günlerini sevdiklerinin yanında olmak istiyor ama zor be günlük
şurama bir yumru oturdu,akşamdan beri gitmiyor...
Hayat çok zor be günlük,nişanlımın çok yakın arkadaşıyla biraz dertleştik...
Babasının evliliğimizi görmesini çok istiyormuş,bunun için çok üzülmüş...
Bana kırgınmış,ama ben ona tam olmasada anlattım durumu ki zaten kısmet değilmiş...
Herkes herşeyde bir hayır vardır diyor ama nedense göremiyorum günlük nerede bu hayır.
Yarın nişanlım için önemli bir gün,yetiştirdiği takımı final maçını oynayacak.
Yüzü gülsün be günlük, allahım yardım etsin işinde başarılı olsun ki,her istediği yolunda gitsin ki,
bu günleri çabuk atlatsın günlük,yoksa zor günlük çok zor geçecek bu günler...
bir yandan annesiylede uğraşıyor,herkesin sorumluluğu üzerinde ahhh ahh
Buarada gizli yeteneklerim olduğunu düşünmeye başladım günlük, kız olsun erkek olsun(çok görüşmediğim biri mesela) o an biri aklıma geliyor,düşünmeye başlıyorum,anında ya beni arıyor,ya da bir şekilde onunla ilgili birşey duyuyorum yada görüyorum çok enteresan,2.kez oldu bu korkmaya başladım.
Nişanlımla zten öyle bir telepati heran var ne zaman yoğun bir şekilde düşünsem anında arıyor ya da mesaj atıyor,askerde de böyle olmuştu...
öyle işte görüşürüz günlük,elbet buraya iyi şeylerde yazacağım evlendim diyeceğim, hamileyim diyeceğim,dr oldum diyeceğim ,sevdiceğimle hep beraberim artık diyeceğim bak yazacağım buraya inş.

Çünkü benim hala umudum var be günlük,,,,

Uzun süredir ailece alışverişe çıkmamıştık. Bugün yaptık bunu. :)) O kadar mutlu oldum ki. Annem, her şeyim, kurban olduğum bal yanaklım, şişkom, fıstığım, hayatımın aşkı bana düzleştirici aldı. :)) Philips aldım bu kez. 5 yıldır kullandığım Rowenta Model Look Elite işe yaramaz olmuştu artık.

Marketten markete ne kadar fiyat farkı oluyor günlükcan. Daha önce almak istediğim tatlı ekşi sosu bi yerde 9tl civarı görmüştüm bugün 6lira civarına aldım. kazıklıyor bazı yerler insanı fena halde.

Bugün bi de gerizekalı gibi okula gitmişim ama ders yoktu. Aklım nerdeydi hocalar haftaya ders olmicak dediğinde bilmiyorum. Derste telefonla mesajlaşırsam böyle olur işte.

Ama artık mesajlaşmak yok eskisi gibi. Çünkü artık hayatımda yok beni seven eski sevgilim. Onunla olamayacağımı söyledim dün de bahsettiğim gibi günlükcüm.

Ve bugün öğlen mesaj atmış Ankara'ya geliim mi diye. Ve ardı ardına başka mesajlar. Hiç cevap vermedim. Vermicem de. Bitti dediysek bitti. O beni eline aldığını sandı ama balık burcuyum ben. Bunu nasıl unuttu acep? Aniden fırlayıp gidiverir ya balıklar avuçlarımızda tuttuğumuzu zannederken biz... Ben de onun ellerinden kayıp gittim aniden bir balık gibi.

Deli ya bi de Ankara'ya geliim diyor. Beni seviyor gerçekten, bunu biliyorum. Ama ben sevmiyorum. Naparsın.

Beni kendinden soğutan o. Buraya kadar.

Ben de sevdiğimi kendimden soğuttum mu ki bana cevap vermiyor günlük.
Ama 2 yılı geçti. Ne soğuması, ne nefreti ,ne kini... Olmaz böyle şey. Yok. :/

Hadi bay.

ağlayasım var bugün
birkaç gündür iyiyim baya aslında ama bugün biraz garibim.
gece olsun, herkes yatsın da aksın gözyaşlarım

bitti günlük
bir varmış bir yokmuş oldu hayatım kaydı gitti ellerimden
evim yok oldu,okulum yok oldu,hayatım yok oldu
sevgilim uzaklarda kaldı,gözden ırak oldu
gönlümde sızı kaldı
memleketim yok oldu,güneş doğmaz oldu güneş şehrimde
insanlarım kar altında kaldı
ruhum kör oldu
bir daha nerden başlarım,nereye giderim nasıl yaparım
ne olur bıraksam kendimi
ne olur yine 22 ekim olsa,evimde açsam gözlerimi

O insan değil mi herkes küfür ederken o küfür etmeyecek mi??
O insan değil mi tek başına mı o,tek o mu var??
Nedir bu düşmanlığınız bize...
Allahınızdan bulun emi!!!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…