Popüler Konu Sevgili günlük...

yine burdayım günlük
uykusuz ve bitkin
bu sefer mide ağrısıyla
biraz da gözyaşıyla
evimde olmak isterdim şimdi,sıcak yatağımdan okula gideceğim için huzursuzca söylenerek uyanmak
ne giyeceğim diye uzun uzun dolaba bakmak,pes edip elime geleni giyinmek
yine azıcık geç kalmak
okulda çok işim olsun isterdim
sızlanmadan çalışırdım artık
her şey normal olsun işte, herhangi bir gün olsun
hatta öyle ki 'ne monoton bir gün daha' diyeyim.

halbuki geride hiçbir şey kalmadı,bomboş sokaklar,bol bol gözyaşı şimdi

günlük sabaha kadar uyumadım
aklımda hep yar
çok özledim ben sevgilimi askerimi
bitsin günlük geçsin zaman geçmiyor geçmiyor
ağır hersey
nefesim bile

günnüş dayanamadım ben dün ve bugün nette onu takip ettim...girmemiş...ya o kadar kızıyorum ki kendime...neti açıyorsun bana mesaj at dediğime...onu sıktığıma...iyi bile dayanmış günnüş...onun gibi bir çocuk çabuk sıkılan bir çocuk bayağı katlanmış bana...ben odun da neler yapmışım,hatta bir parça ben bitirmişim...şimdi ne diye hayıflanıyorsam...tatlım,tatlı aşkım keşke bunları okusan...seni sevdiği halde ellinden kaçıran,kendinden uzaklaştıran bu kıza bir şans versen...oysa öyle sevebilirim ki...bir de ifade edebilsem...

canım sıkkın bugun günlük iş arkadasımı içeriye atmıslar dun gece öğrendım dün işe gelmemıstı aramadıda kesın dedım bişeyler var hayırlısı gece telefon geldı kardesınden pazartesıye kadar cezaevındeymıs pazartesı hakım karsısına cıkacakmıs.içeriden cıkıp cıkmayacagıda bellı degılmıs ya esınemı uzuluyum cocugunamı yoksa dunya kadar işler basıma kaldı kendımemı uzuluyum hayırlısıyla cıksında... neyse durduk yere ıcerı atacak degıller ya bir iş karıstırmıstır yıne.

aşkım dün aksam geldı ılgazda cok kar varmıs zor gelmıs gelsınde yanımda olsunda geç gelsın farketmez.

iş cok bugun calısmaya devam patroncukta gelır bırazdan.dün terzıye montumu vergım boyu kısalacak umarım yapabılmıstır bugun alıcam.sie you later...

Günlük biliomusun benim keçicanla akşam bozuştuk akşam 8 buçuktan sonra hiç konuşmadık benimki benzin alıorum dmeiş benbeyazıttayım anlamışım ama beyazıt duydum yaaa sonra kapatma teli dedim beklicem wc giricem dedi beklerim dedim sonra kızdı kapat telefonu didi bende kapadım aramadım.. tabi yidim kendimi ne işi var bu saatte beyazıtta falan bilmem ne die.. sabah 6 buçukta arıo beni uyuz.. neymiş bi daha akşam öyle yaparsam sabahları beni böle erken kaldırıcakmış ceza olucakmış bana yirim senin cezanıı öyle işte günlük ya...

ay birde varyaa çok istediim bi kaban vardı ya.. siparişimi iptal etmek zorunda kaldım vardır bi hayır diyorum günlük..

birde birdee bir ay sonra doğumgünüm

çok merak ediyorum günlükk geçmiş iki doğumgünümü kavga ederek geçirdik.. ve birlikte değildik ilkinde askerdeydi ikincisindede askerden yeni gelmişti ve haftaiçiydi.. bu sene cumartesi gününe denk geliyor.. büyük bir merakla olucakları bekliyorum.. adweti bozup benimle iyi geçinir umarım bu yaşımda.. yoksa fena paralarım onu planım var diyip duruo ama kestiremiyorum günlük

pek alışkanlığım yok sana karşı aslında ama bu ara birilerine içimi dökmek istiyorum..:26:hatta bizzat eskisi gibi yazmak da istiyorum..zamanı geldi belki de...tüm koşturmacalara rağmen,yorulmuş olmama ve takatimin sıfırlanmasına rağmen,içimde çocukluktan kalma heycanlarım devam ediyor..insanın bazen yalnız olduğunu bilmesi güzel oluyor.herşeyi boşver diyip,insanlara gülümsemeye çalıştıkça bir şekilde memnuniyetsizliklerini dile getirmeleri yok mu...evet evet haklısın takmamak en güzelii...neyse artık,ayıracak vaktim de yok,bundan sonrası için aklıma eseni yapabilirim zaten..ben elimden geleni yaptığımı düşünüyorum,yinede bir şeyler eksik kalıyorsa bazı şeyler adına insan yüze vururcasına söylemekten sakınmalı,yok beceremiyorsa da kendi haline bırakmalı...

ohh çok şükür,bedenim yorgun ama kafam huzur dolu...gerçi son vakit gerginim biraz ama o da planladığım işlerin yetişmemesi endişesiyle olsa gerek...neyse gerekli düzenlemeler tarafımdan yapılcaktır:)) birde adamın biriyle yaşadığım belirsizlik çözülürse süper olucak...:44:yok yani ne onunla ne onsuz olabiliyor gibi bişiy,içimde bi kıpırtı,saçmala kızım diyorum kendine gel...müsade etme..geçer geçer...şu aklımdaki kitapları alabilirsem bugün en azından birini,yine kendimi geçmiş aşkların bilmecesine kaptırıp yoğun günüme hazırlanırsam süper olucak...ver sevgili dostumla bugün ki buluşmamız...fırsat bu fırsat diyip zamana karşı bir şekilde buluşmayı gerçekleştirmek lazım,yarın çok geç olabilirim yıldızım

Dönme vaktidir günlük
Ankara beni bekler
Ve ben de İzmir'e dönüş gününü bekleyeceğim tekrar

rüyamda o'nu gördüm
önce bağırıp çağırıyordum. ama sonra nasıl olduğunu bilmeden sarılmaya koklamaya başladım.
çok özlemişim o'nu.
birkaç gündür aklıma getirmemeye başka birşey düşünmeye çalışıyordum ama yine fena oldum işte
aslında hala benden bi umut bekliyor biliyor musun ?
ama bizim bize dair umudum olmadıktan sonra gerisi boş...
hele o duyduğum şeyden sonra zaten olamayız.
biz ilk defa ayrıldık günlük.

Ağrılı sancılı bir sabaha uyandım günlük
Bu 1 ay ne çabuk geçiyor ya off her ay hayatımın 2 gününü sancıdan ölerek geçiriyorum:84:
Hava çok kötü burada.Yağmur var,karanlık...
Bu havalarda içim kararıyor.Keşke yine yaz gelse
Bak işte hemen psikolojimi etkiliyor bu kasvetli hava....
Her şey çok sıkıcı
Off karnımm:84::84:
Neyse... isyan yok

Bizim karşı komşunun oğluna kıl oluyorum ya. 5 yaşında sanırım.
Okula gitmiyor daha.
Sevimsiz şey.
Boğasım geliyor salağı.
Bi kere geldi pcde oyun oynadı ya, şimdi annesi ne zaman bizim kapıya gelip bi şey dese ordan sıvışıp, x teyze size gelebilir miyim diyerek içeri dalıyor.
Bi gün tamam, ikinci gün tamam, üçüncü gün tamam derken her gün her gün baydı yani.
Küçük çocuk gelsin 5 dk oynasın nolcak? Evet nolcak? Hiçbir şey.
Bize bi zararı yok.
Ama önemli olan niyet günlüğüm. Niyet.
B*kunu çıkarmicaksın bi şeye izin verildi mi.
Az önce yine geldi benim işim var, git dedim.
Hala mal mal suratıma bakarken hadi çık dedim bi daha.
Annesi de kapıdaydı o esnada.
İstemediğimi anlasın o da diyerek girdiği gibi postaladım çocuğu ama hemen gitmedi annesin,n yanına salonda oturdu biraz.
Farketsin de çocuğu isteyince göndermesin her defasında. Daha napiim yani?
Çekemem ben böyle şeyleri.

Bugün ders zamanı günlükcan. Vakit daralıyor. Ooofffoooffff!!!

içim acıdı be günlük cok acıdı eşek herif olsada kızsa bana makyaj yapıyorum diye sana aşık oluyorum sanırım dese.40 yıl sonra bile seni cok güzel gormek ıstıyorum dese bana yerden buldugu bilezıklerı getırse senı bu hayattan kurtarıcam dese bişeyler soylesede terslesem onu calısmıyor dıye bagırsam sabahları geç gelse patron geldı dıye mesaj atsam onunla yasadıgım arkadaslık ba.neyse hatırladıkca ıcım daha cok acıyor.en az 4 yıl yatacakmıs eleman aramaya basladık bıle işlerde basıma kaldı.umarım maasımada yansır bu durum hiç zannetmıyorum ama.

aşkım aradı az önce yarın sahıle balık yemege gıdecekmısız uzun zamandır gormuyorum iyi gelecek bu moralım üstüne.

sevgili günlük,

O'na söyle...De ki... İşte öyle günlük...

minik devekuşumu bgün yolcu ettik görmen lazım gittiği yerde bi şey yokmuş gibi valizi doldurduda doldrdu ablasına çekmiş

günlk bi de bugün kuzenim geldi ben sanki ağlama duvarıyım car car dertlerini anlattı valla artık kafam kaldırmıyo.yaşlandım mı nedir gönderirkende bi daha bekleriz demedim

o da demez mi haftaya ararım seni günlük napsamda yırtsam her hafta bu kızımı çekeceğim

kaprisli şey nolcek neden böyle günlük?

b... aramıyr,sormuyor...sanki teklif eden o değil ben arkadaş dedik o ne anladı.üzüldüm günlük. bi de kendini mükemmel sanmıyo mu.afra tafra.olmayacağını biliyosun neden soruysun de mi

ben onu istemiyorm neden herkes bana bi düşün diyo.sahi neden? günlük yoksa kısa yoldan evde kaldın mı diyolar evet günlük evde kaldın artık ayrım yapma diyolar

bense istemiyorum diyorum anlamıyrlar.en sonunda hayat görüşlerimiz farklı felan dedim sustular evet..

aşk bir zamanlar beni kırdı günlük.ama ben o mükemmel aşkları yaşamamış olsaydım şimdi 'illede aşk' demeyecektim... ben 'aşk' istiyorum günlük,aşk evliliği

öyle mantıkmış beni bozar...hoş aşk bana şimdiye kadar bi şeyde vermedi ama (ne çok ama diyorum yaa) aşk olmadan dokunamam

insanlar neden bnu anlamıyor

bekliyorum günlük...AŞkı bekliyorum

çok beklersin deme bee...hadi gel artıkk

Son düzenleme:
Günlük ne zamandır yazmıyordum sana ama bugün bir müjde aldım ve yazmak istedim.
Forumdan tanıştığım ve bayram öncesi görüştüğüm canım arkadaşım Sumak dün meleğini kollarına almış
Masal kızımız 11.11.2011 sabah 7.30'da dünyaya gözlerini açmış
Allah analı babalı büyütsün, Masal'ın hayırlı, sağlıklı, uzun bir ömrü olsun inşaallah.
Hamile olduğunu söylemesi daha dün gibiyken doğum haberini almak o kadar tuhaf ki...
Şimdi küçük meleğin fotoğrafını bekliyorum günlük.
İzmir'e bir dahaki gidişimde kendisini de göreceğim inşaallah.
Allah isteyen her kadına bu mutluluğu nasip etsin.

istanbuldan perşembe günü niye kaçmadığıma yanıyorum be günlük. keşke gitseydim de yaşamasaydım bugün yaşadıklarımı. keşke gitseydimde ailemi bellki biraz özleseydim. şimdi gidince hiç buralara gelesim de gelmeyecek ya neyse. sınavlarım başlıyor ve ben bi haftadır evde birşey çalışmıyorum. çalışamıyorum. evde ki durumlardan dolayı. bi an önce gitsem de orda başlasam çalışmaya. kendimi 1 haftalığına sanal aleme kapamayı düşünüyorum. bakalım yapabilcek miyim.

Çalışıyorum da günlük, sınavı kazanamayıp bu gereksiz bilgilerle yaşamak da var
Ya bu kadar gereksiz soru nasıl bir araya toplanabilmiş şaşıyorum doğrusu.
Ama ne kadar zor olursa olsun, araştırıp cevabı bulabiliyorum.
Peki ya bir türlü cevap bulamadığım sorular ne olacak?
Bulamıyorum onların cevabını.
Ne zaman kavuşacağız bi taneciğimle? Ne zaman bize ait bir evimiz olacak?
Yok işte, bunların cevabı yok!!

2 yılı bitirdik :119: ne çabuk geçmiş :78: demekki önümüzdeki 3 senede böyle hızlı geçicek :111: gece gece güldürdü beni manyak çocuk ya farklı konsept uyguladım diye saçma sapan msjlar gönderdi tmam güldükte yani konsepte gerek yok adam akıllı yazsaydın bişeyler hiç özel bigün gibi hissetmiyorum bugün :104: o çalışıyo ben sabahtan beri evde boş boş oturuyorum akşam çıkıcaz ama nereye gidicez yine bi fikrim yok :18: bakalımm mutlu dönerim inş
havada şimdiden gece gibi oldu biz anca 8de çıkarız daha babamında haberi yok :111:​

Son düzenleme:
Haftaya bu saatlerde aşkımla olucam günlük.. Gidiyorum perşembe istanbula. Çok mutluyum daha 2 hafta bile olmadı ama o kadar özledim ki onu Hee Fb eskişehir maçında olucaz inşallah babam tvden görmez. Binlerce kişi arasında imkansız ama bizim şansımız ya işte kesin görür

Merhaba günlük,
Bugün dersaneye gitmedim evde calısmayı planlamıstım ama sonra alısverise gittim.Alısveris iyi geldi bana.
Bunun dısında pek bisey yapmadım alsveris baya zamanımı aldı zaten.Birazdan ders calısıcam.
Bu arada kendimi iyi hissetmenin yolunu buldumm: Calısmak + Alısveris !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…