Popüler Konu Sevgili günlük...

selam tatlım arada bir uğruyorum sana işte ev sakin sessiz küçük hanım uyuyor
bugün ananemin mevlüdü vardı yengemdeydik zaman geçiyor ömür bitiyor
ne yapıyoruz hiç koca bir hiç can sıkıntısı dorukta buaralar fena ahalde alışveriş yapasım var ama gel görki hiç sırası değil
maddi olarak baya geriledik allah herşeyin hayırlısını versin kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş yaşıyoruz işte öyle böyle

hoşgeldiimm günlükk, çok yoruldum yaaa akşama kadar kurstaydım. benimkide gelmişti, sınıfa çaktırmamaya çalışıyoruz ama aramızda bişeyler olduğunu anlamışlardır
ama aramızda şuan bişey yok flört ediyoruz sadece...
haftaya beraber sinemaya gidelim diye sözleştik
bakalım olursa gideriz
acaba elimi tutarmı sinemada yok canım okaarda değil
ders çalışmam lazım günlük hadi grşrzzzz

“Vaiz bizi cehennem ateşi ile korkutma! Çünkü biz ateşte yanmaktan çekinmeyiz; çünkü biz sevgili’nin ateş gibi al dudaklarıyla yandık ve ateşlerde yanmaya alıştık.”

günlük bacımmmm
derdim bile yok anacım sadece intikam almanın vicdan azabııı var
bugün ablamlara pilav yaptım çok begendiler yarın yine istiyolarrr saçımı boyattırdım ablamaaa doreyle bakır karışımı waaauw oldum :)
yolda yürürken millet sanki yüzümde bişi varmış gbi bakıp durdu sinirde oldummm burnumdandır siyah noktalarım çoğaldı
cilt bakımına başlıyorum cuma işten çkıncA direk oraya neyse anacım şimdi film seyredicemmm öptüm çok seviyorum seni

kendimi düzene ait hissedip,o düzen içinde yol almak,kendimi ona kaptırmakta olmam en korktuğum ve asla olmasını istemediğim bir durum..

başkası ne yapıyosa onlarınki gibi yapmak,ne giyiyorsa öyle giyinmek,nasıl konuşuyorsa öyle konuşmak,davranmak... öyle yaşamak işte benim dışımda bir ben olmak

korkuyorum bu durumdan ve elimden geldiğince uzak duruyorum

aklıma eseni,içimden geçeni yapmak istiyorum.. kimse gibi olmamak..

ve mümkün olsa kimsenin de kimse gibi olmamaya çalışmasını sağlamak..:106::106:

ama bu benim elimde olmadığına göre,sadece kendim ve sevdiklerim için bunu sağlamaya çalışabilirim.

bu yönümü annemden aldım sanırım

o kadar kendine has ve farklı ki..

ve kimsenin ne dediği umrunda bile olmaz

............

ahh yakışacağını bilsem saçlarımı kıpkırmızı yapıcam..ya da laciverte çalan çok koyu olmayan bi maviye
çok mu çok isterdimm

ama o kadar cesaretli değilim sanırım,belki de yakışacağı halde bunu yapmıyorum. çok şey mi kaçırıyorum:44::44: ufff kendi kendimin canını sıktım gene!! yapma bunu kendineee!!!!

kendimi yansıtmak,sadece ben olmak istiyorum..

çok yönlü,içinde dört mevsimin dördünü de taşıyabilen biri olarak sadece kendim olmak.

düzene uymak,bi parçası olmak istemiyorum doğru olan,bana uyan,aklıma ve zevklerime hitap eden ne varsa ..öyle işteeee......

Son düzenleme:
-Bana hiç ihtiyacın yok demi ? dedim ona

Bakalım ne dicek
Aslında kimsenin kimseye ihtiyacı olmaması lazım
İnsanın kendine yetmesi lazım...
Tek başımıza yaşamıyo muyuz yine tek başımıza ölmicezmi ?

Beni yaratandan başka kimseye ihtiyacım yok !

günlük şoktayım
annem televizyon izlerken birden 'perşembe günü X'i gördüm senin için mi gelmişti demez mi ?'
nasıl yani nerde gördün dedim. senin dershanenin oralardaydı dedi. annemden bu zamana kadar hiçbirşeyi saklayamadım ki zaten bunu saklayayım.
evet dedim bende. görüştük bi yerde oturduk diye anlattım.
ee dedi. esi öyle arkadaşça bi buluşmaydı dedim.
ama ekledim keşke onu sevsem diye. hala o mu dedi ? sustum.
evet anne hala o !

Ahh günlükk..
Çok garip günler geçiriyorum.:44:
Bugün iğnem bitti artık son iğneyide oldum. 15 gün sonra kontrol var bakalım sonuçlar nasıl çıkacak...
Dershaneden iki ders erken çıkayım dedim bugun ama bir saat dolmuş bekledim !
Üstün üstlük bir alt sokakta indiğim için bide yarım saat yürüdüm.
Psikiyatri çalışacaktım ben bugun çalışamadım,bilmiyorum sınav nasıl geçecek..:26:
Sana gerçektn bir günlük yazmaya karar verdiğimi yazmıştım ama gel gör ki hala başlayamadım.
Yarın sabah dokuz gibi dersim var hiç gidesim yok canım istemiyo içimden gelmiyor.
Eve gelince ders çalışacağım diyorum ama eve gelincede o istek bir anda kaçıyor.
Bilmiyorum ne olacak böyle...:26:
Neyse sonra görüşürüz iyi geceler günlük.

Selam günlük,
sonunda oldu babamız uçtu gitti,melek oldu günlük...
evet bekliyorduk bugünün geleceğini ama yine de insan alıştıramıyor kendini günlük
sabah çıt sesine uyanan ben telimin sesi açık olduğu halde nişanlımın aramasını duymamışım,
1 saat sonra bir daha aradığında uyandım ve o kadar kötü oldumki günlük
canım herşeyim,sevdiğim tek başına babasının vefat haberini almış hastanede,artık güçlü olma sevdiğim,
bu kadar herkese kol kanat germeye çalışma, sende onun yavrusuydun mis kokulu yavrusu,
ama gitti işte ama sende neler götürecek kimbilir bilemiyorum...
Yanında olup o an sana sarılamadımya ahh bebeğim benim herşeyim csnım ömrüm
allahım hepimize sabrınıda verecek inş.

ben babalar gününde pijama almıştım günlük, onu verememiştim,
kısmet olmadı günlük veremedim...
ben bile bu kadar üzülüyorsam,siz nasıl üzüleceksiniz kim bilir...
mekanın cennet olsun babam,seni hep esprilerinle gülen yüzünle hatırlayacağız babam..

annem babam sizi çok seviyorum,bugün beni hiç yalnız bırakmadınız,hep yanımda oldunuz,
her zamanki gibi canlarım benim
annem karnım ağrıyo diye sıcak su torbası yapmış,yatağımın içine koymuş günlük
ben sizin hakkınızı nasıl öderim ahh
Çok kötüyüm günlük...

Günlük dün akşam çook güzel geçti kuzenimin erkek arkadaşıyla tanıştım.Maşallah eniştemiz çok iyi birine benziyor elektriğim tuttu yani.Allahım onları ayırmasın nasıl da mutlular

Gelelim bana gün geçtikçe daha beter bir ruh haline bürünüyorum, o kişiyle konuşmayı,kavga etmeyi,her zaman benden önce okula gidip masama oturup beni beklemesini,her göze göze gelmemizde yüzündeki o garip ifadeyi,durakta beraber beklemeyi..O günlerin her anı,her dakikasını çook özledim.Aman unuturum aklıma bile gelmez demiştim ama yanılmışımKendime bile itiraf edemediğim ona karşı olan şey aşk mı,sevgi mi,yoksa ruh ikizim olmasından ötürü duyduğum bir yakınlık mı?Bilmiyorum..

Yıllarca inatla kimseye kalbini bir kez daha açmaya cesaret edemeyen ben ne oldu da bu duruma geldim!Ama bu işin olmayacağını da biliyorum,hissediyorum O da benim gibi midir acaba günlük?Benim hissettiğim şeyleri o da hissediyor mudur?Veya hissediyor muydu?Bu soruların hiç birinin cevabı yok bende,iyi ki gitti yoksa her gün onu görüp gün geçtikçe bağlanmak benim için daha zor olacaktı.Ne olduğunu bilmediğim bu duygu Bana zarar veriyor,ders çalışmıyorum,sürekli yiyorum,dalıyorum boş boş Bunlara bir son vermeliyim o şimdi işinde gücünde benim ise hayat(iş) mücadelem devam ediyor,kendime ve aileme karşı olan sorumluluklarım bir kambur gibi sırtıma yük ve ben bu yükten ancak kpss yi kazanarak kurtulabilirim.

Yazmak hem iyi hem kötü geldi be günlük.Keşke her şeyi uzun uzun yazabilsem ama yazmanın geçmişi sürekli tekrar etmenin bana iyi geleceğini düşünmüyorum.Kendimi toparlayıp işime gücüme dönmeliyim bir an önce.Çünkü zaman beklemiyor ve kaybedilen zamanın telafisi yok.

İyi değilim. Bi işaret de alamadım hala rüyalarımda.
Yine arafta, yine çaresiz, kalakaldım.
Kötü de değilim. Sadece normale dönmek istiyorum.
Günün ilk ışıklarıyla beraber... İhtiyacım var buna. Acilen.

Akşam akşam deli dürttü beni günlük
Kardeşimle yürüyüşe çıktık,aman Allahım bu ne soğukkk
Markette alışveriş yaptık biraz
ordan mısır çarşısına geçtik,kesinlikle benim böyle bir dükkanım olmalı
otu boku görünce dibim düşüyo resmen
Gliserin yağı aldım cilde çok iyi geliyor,süper bir nemlendirici onu bir güzel yağlarla karıştırıp bakım yaparım kendimeKuru kayısı aldım hem cildime hem sindirim sistemimeÇilekli kil maskeleri aldım bir sürü ama arkasını okumamışım sivilcelere iyi geliyomuş bende sivilce yok diye kardeşim hepsini çarptı metroseksüel şeyAyyy bir de dayanamadım bir sürü jelibon aldım değişik değişik şu an yiyorum hatta miss gibi misss
Kahve içtikçe aklıma sigara geliyo be günlük,bu günler de geçicek değil miKahve dedim de ben bi kahve yapim yaa yatağımda içerim canım çekti
Sigara kokusundan kurtulmam lazım günlük duvarları sildim güzelce,perdeleri de makineye attım yarın da dip bucak temizlerim odamı misler gibi olur inş..
Nişanlımla hiç bu kadar iyi olmamıştık ya Allah nazarlardan saklasın günlüğümm,o iltifatlarr,o tatlı diller bi görsennnSigarayı bıraktım yaa gözünde çok yücelmişim öyle diyo sevdalımmm

hiç bu kadar arada kalacağım aklıma gelmezdi...
bir yanda kariyerim... bir yanda evlilik...
ikisi bir arada olmasının tek yolu var sevdiceğimi ikna etmek...
ama o da imkansıza yakınsıyor şu aralar...
ingilizce kursuna başlayıp bir yol almaya başlamam lazım hatta geç bile kaldım bana kalırsa...
deliler gibi yorgunum ama çaktırmıyorum..

allah sonumu hayır etsin...

sevgili günlüğüm merhabaaaa
gördüğün gibi bugün erken geldim sana çünkü işe gidiem az sonraa :2:
hiç de canım istemiyo ama ekmek parası kuızum naparsın işte
öğrencilik zor zanaat
beni sorarsan iyiyim diyebilğirm günlüğüm
saddece aşkmın yanından geldikten sonra buraya tek başıma ayak uydurmak zor oluyo işte :26:
iki gün beraber uyuduktan sonra odamda tek başıma uyumak istemiyorumm
vizeler de yaklaşıyo canım hiiiiiç çalışmak istemiyo ki
ama yarından itibaren sıkıcam totoyu oturup ders çalışıcam
çizelgemde gördüğün gibi günlüğüm iki hafta sonra 4. senemizi bitiriyoruz
o da tam aşkımın da bnm de vizelerin bitişine denk geliyoo
yani dört gözle sevdalımın gelmesini bekliyorum
dua et aksilik çıkmasın günlükk
bizi sorarsan allahıma binlerce şükür çok iyiiz hiçbir sorun yok özlem dışında
ayy sabah sabah çenem açıldı geç kaldım
hadi çıktım kuzusu bayyy

Ve yine Ankarada'yım
Aşırı yorgunum çok rahatsız bir yolculuktu doğru düzgün uyuyamadım
Gece yolculuğundan nefret ediyorum
Bundan sonra erken alacağım bileti istediğim saatte yer bulamıyorum sonra
Bir daha asla gece çıkmam yola
Buz gibi bir hava bekliyordum o kadar soğuk değil burası
İzmir daha soğuktu
Ama İzmir'de fena rüzgar vardı burada yok
Ondan heralde
Uyumaya çalışacağım biraz

ben geldimmmm
korktugum gibi olmadı mutlu geldim dün akşam iş çıkışı geldi beni almaya yemege gittik gidicegimiz yeri söylemişti başta üzülmüştüm hayal kırıklıgı yaşadım bian ama hiç düşündüğüm gibi bi yer degilmiş ba-yıl-dım yemegin yanında tabisi 2 kadeh attık rakı içersin diye buraya geldik diyo iyice alkolik oldum hediyemi verdi bende verdim çok begendi :103: iyiydi yani güzel bi gündü 2 yılı bitirdik
ordan çıkışta arkadaşlarımızla buluştuk o da güzeldi 12buçukta gittim eve babam uyuyodu sabah bişey demedi ama hatta gel buraya dedi gittim oturttu bilgisayarın başına iddaa oynattı :90: erkek çocugu yok diye bana sardı ya :89: 4 maç oynadım 3 tl yatırdım kazanırsam 50 alcam iyi işmiş
akşama uğrarım sana bugün kesin ders çalışcam kararlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…