Ben geldim günlükcan
Nişanlım gitti
Bu iki gün nasıl geçti hiç anlamadım. Onunla hayat öyle güzel ki... O gitti mi kendimi öksüz gibi hissediyorum. Bu koca şehir üzerime üzerime geliyo sanki. Gitmek istiyorum. Bütün gidip gelmelere bi son verip onun yanında olmak istiyorum artık. Bu kaçıncı onu bekleyiş,zaman dursun isteyiş ve sonra veda ediş... Bu kısır döngü bitsin artık.. Yoruldum,yorulduk.
Neyse cuma akşam evdeydik nişanlım geç geldi zaten buraya. Sonra cumartesi alışverişe gittik. Benim sandık alışverişimi yaptık bir de takı setimi aldık. Böylece bi adım daha ilerlemiş olduk. Bu işlerin ne kadar ayrıntısı var ya... Hiç kolay değil inan ki... Ama çok güzel şeyler aldık,bayıldım hepsine ba-yıl-dım. Sonra geldik akşam dışarı çıktık yine çünkü nişanlımla hiç baş başa konuşamamıştık bile. Neyse gittik oturduk bi yerde. İlişkimize dair konuştuk. Çok yıpranmışız günlük ya. Acilen bi araya gelip çok çok çok mutlu olmalıyız. Buna ihtiyacımız var. Neyse sonra eve geldik. Bi yandan çay içip bi yandan düğün planları yaptık. Aşkım bilgisayarında wordde bi düğün planı oluşturmuş
Çok güldüm ya. Olması gerekenler,yapılacaklar,gelir gider durumu falan
Ben onu düşünmüyo zannederken o kendini yiyip bitiriyomuş meğerse. Şimdi tek konumuz bu... Nasıl olacak deyip duruyoruz. Şubat konusunda kararlıyız bi aksilik olmazsa. Kışa denk geliyo biliyorum ama belki de bunun sebebi tencerelerin dibini sıyırmamdır
Hani derler ya tencerenin dibini sıyıranın düğününe kar yağarmış. Belki bunun canlı örneği olurum ben kendim
Tamam tamam saçmalıyorum ama yazı beklersek atama eş durumu askerlik vs. işler karışıyo. Her halükarda evli de olsak nişanlı da olsak ayrı kalma durumumuz var bi süre. En azından evlenelim de bi yerden başlamış olalım diyoruz. İnşallah olur günlük ya dua et.
Sabah aşkımı ben götürdüm yolcu etmeye. Gittik çorbacıda çorba içtik,sonra başka bi yerde çay içip muhabbet ettik ne güzeldi ya... Hiç sıkılmıyorum ki ben onunlayken. Hep güldürüyo beni,yüzüne bakmak bile yetiyo. Giderken çok güzel şeyler söyledi,sımsıkı sarıldı,öptü. Ne kadar tatlıydı ya. Bi kez daha anladım ki doğru kişi o benim için.
Çok şükür Allah'a onu karşıma çıkardığı için. Bu arada ben düğün için 25 Ocak tarihini istiyorum 6. yıldönümümüz ama hafta içine denk geliyo günlük ya... Olmaz di mi? Gelinlik bakmaya da başlamam lazım artık. Ben çok kararsız kalırım biliyorum kendimi. Ama o gelinliği denemek bile öyle güzel bi şey ki... 2.5 ay falan var bi de.. Çabucak geçer eminim. Bak heyecanlandım yine. İnşallah iyi olur her şey günlük,inşallah...