Popüler Konu Sevgili günlük...

şu 10 gün çabuk geçsin geçerkende sınavlarımda güzel geçsin sonrada kavuşalımmmmmmm

Bugün ders çalışıcam
Bugün ders çalışıcam
Bugün ders çalışıcaaaaammmm....

Bunu 40 kere söylersem sence yapabilir miyim günlük?
Sabah resmen bir vicdan azabıyla uyandım...
Kasım geldi çattı ben hala lay lay lom geiziyorum...
Kitap yüzü açtığım yok...
Hayır yani kime güveniyorum böyle?
Çıkıp da yaptıkları adaletsizliği telafi edeceklerini açıkladı mı birileri?
Şu tarihte atama yapılacak dendi mi? Öyleyse ne bu rahavet?...
Toparlanmalıyım...Acilen ve büyük bir ivedilikle eskisi gibi olmalıyım...
Kendimi birçok şeyde yetersiz hissediyorum günlük...
Kendime olan saygımı kaybediyorum sanki...
Hiçbir şey bilmiyormuş gibi hissediyorum bazen...
Niye böyle ki şu son bir haftadır? ...
Ruhum aç...Evet evet resmen ruhum aç...
Ve bu açlığı nasıl doyuracağımı bilemiyorum...
Fena halde şiir yazmak, kitap okumak istiyorum mesela...
Off bir garibim velhasıl...
Deliriyor muyum acaba

yine rüyamda o'nu gördüm
hiçbir uykum onsuz geçmiyor artık.
dün bir psikolog televizyonda rüyalar insanın yaşamadıkları ama aslında yaşamak istedikleri, özlem duydukları şeyleri anlatabilmekte demişti.
aynen öyle işte.
öyle özledim ki onu...
zaten ne zaman rüyamda görsem hep sarılır bi vaziyetteyim.
ama rüyamda görmek iyi geliyo galiba :44:
sanki özlemimi biraz olsun eksiltiyormuş gibi hissediyorum.

Son düzenleme:
Hergünüm birbiriyle aynı olmaya başladı.. Yataktan kalkasım yok. Sabretmekten yoruldum. Umudum yok. Bitti sanki hayat son buldu yıllarr önce. Ruhum öldü de çoktan bedenimin gömülmesini bekliyorum işte..

Ne çok insan var saç rengini bakır ve tonlarına boyama derdinde olan.
İyi ki bi Hürrem Sultan yapmış yani.
Kimse düşünmüyor ama bana yakışır mı diye.
Senle o kadın bir mi yahu?
Çok komik yakışanın da yakışmayanın da o tarz renklere yönelmesi.
Nefret ediyorum bu aynılıklardan, özenti sonucu milletin hurra bi şeye dalmasından.
Ondan bundan görüp aynısını geçir kafaya, ne güzel!
Bi bak di mi senin tenin, kaşın, gözün müsait mi o renge?
Gerçi müsait olmasa bile umrunda olmuyor demek ki insanların.
Çok sıradan, çok salak bi mevzu ya.
Valla bıkkıntı geldi. Bakır da bakır, bakır da bakırr...

Ben geldim günlükcan Nişanlım gitti Bu iki gün nasıl geçti hiç anlamadım. Onunla hayat öyle güzel ki... O gitti mi kendimi öksüz gibi hissediyorum. Bu koca şehir üzerime üzerime geliyo sanki. Gitmek istiyorum. Bütün gidip gelmelere bi son verip onun yanında olmak istiyorum artık. Bu kaçıncı onu bekleyiş,zaman dursun isteyiş ve sonra veda ediş... Bu kısır döngü bitsin artık.. Yoruldum,yorulduk.

Neyse cuma akşam evdeydik nişanlım geç geldi zaten buraya. Sonra cumartesi alışverişe gittik. Benim sandık alışverişimi yaptık bir de takı setimi aldık. Böylece bi adım daha ilerlemiş olduk. Bu işlerin ne kadar ayrıntısı var ya... Hiç kolay değil inan ki... Ama çok güzel şeyler aldık,bayıldım hepsine ba-yıl-dım. Sonra geldik akşam dışarı çıktık yine çünkü nişanlımla hiç baş başa konuşamamıştık bile. Neyse gittik oturduk bi yerde. İlişkimize dair konuştuk. Çok yıpranmışız günlük ya. Acilen bi araya gelip çok çok çok mutlu olmalıyız. Buna ihtiyacımız var. Neyse sonra eve geldik. Bi yandan çay içip bi yandan düğün planları yaptık. Aşkım bilgisayarında wordde bi düğün planı oluşturmuş Çok güldüm ya. Olması gerekenler,yapılacaklar,gelir gider durumu falan Ben onu düşünmüyo zannederken o kendini yiyip bitiriyomuş meğerse. Şimdi tek konumuz bu... Nasıl olacak deyip duruyoruz. Şubat konusunda kararlıyız bi aksilik olmazsa. Kışa denk geliyo biliyorum ama belki de bunun sebebi tencerelerin dibini sıyırmamdır Hani derler ya tencerenin dibini sıyıranın düğününe kar yağarmış. Belki bunun canlı örneği olurum ben kendim Tamam tamam saçmalıyorum ama yazı beklersek atama eş durumu askerlik vs. işler karışıyo. Her halükarda evli de olsak nişanlı da olsak ayrı kalma durumumuz var bi süre. En azından evlenelim de bi yerden başlamış olalım diyoruz. İnşallah olur günlük ya dua et.

Sabah aşkımı ben götürdüm yolcu etmeye. Gittik çorbacıda çorba içtik,sonra başka bi yerde çay içip muhabbet ettik ne güzeldi ya... Hiç sıkılmıyorum ki ben onunlayken. Hep güldürüyo beni,yüzüne bakmak bile yetiyo. Giderken çok güzel şeyler söyledi,sımsıkı sarıldı,öptü. Ne kadar tatlıydı ya. Bi kez daha anladım ki doğru kişi o benim için. Çok şükür Allah'a onu karşıma çıkardığı için. Bu arada ben düğün için 25 Ocak tarihini istiyorum 6. yıldönümümüz ama hafta içine denk geliyo günlük ya... Olmaz di mi? Gelinlik bakmaya da başlamam lazım artık. Ben çok kararsız kalırım biliyorum kendimi. Ama o gelinliği denemek bile öyle güzel bi şey ki... 2.5 ay falan var bi de.. Çabucak geçer eminim. Bak heyecanlandım yine. İnşallah iyi olur her şey günlük,inşallah...

Çeyiz bölümünü inceleyince aslında pek bişeyim olmadığıno görüp üzüldüm..
Maaşımı oraya buraya savurmak yerine çeyize devam

Bu ara hayat o kadar hızlı akıp geçti ki herşey öyle değişti ki.. Yarım saat önde herşey başkayken yarım saat sonra bambaşka oluyor.Hayrolsun günlüküm.. Ben bu hıza yetişemiyorum..

Günnüş;
Varya salağın teki gitmiş benim montumun aynısından almış.Yaa bu kadar mı fesatlık kıskançlık olur.
Sinir oluyorum ben böylelerine yaa...Pissssss özenti gidip saçını başını yolasım var
Ben özellikle kimsede olmayan şeyleri almaya özen gösteririm.Bu insanlar neden böleeeeeee yaa çok sinirlendim çokkkkkkkkkkkk

hayal etmeyi unutmuşum günlük.farkettimki tutkuyla beklediğim, istediğim bir hayalim kalmamış benim.25 yaşındayım ama yaşlanmış gibi hissediyorum bir süredir kendimi.işe git, eve gel, arada arkadaşlarla görüş.hepsi bu.yarın ne olacak derdim yok hiç.bugünü yaşamaya alıştım, alıştırıldım.anlatmak istediğim çok şey var aslında...

Artık çalışmaya başlamam lazım ama ben hala internette geziyorum... Yapmam gereken cok sey var.. Bugün bikac eski arkadasımla konustum bu iyi hissettirdi gercekten ama kısa bi histi. İçimde endise var cunku yarın yazılı var ama ben hala calısmadım

Bugün kardeşim okuluna gitti yine üzüldüm ben niye böyleyim üzüzlüyorum ister istemez uğurlarken de giderken de.İlk defa uğurlayan oldum,uğurlanan değil de.Kardeşini sevmek üzülmek suç mu?

Günlükcümm.
Çok güzel bir pazar günü ohhh.
Annem arkadaşlarına dua gününe gitti. Arkadaşının bir tanesinin eşi de bize geldi evde duramayacağı için.
Onlar babamla içerde oturuyorlar birisi pc'de oyun oynuyor, birisi de film izliyor
Erkekler böyle işte çıt çıkmıyor salondan, kendi hallerinde takılıyorlar.
Biz olsak konuşmadan duramazdık
Bende kendi pc'mde takılıyorum.
Kitap araştırıyorum, okuduğum bittikten sonra ara vermeden diğerine başlamam gerek.
Kitapsız duramıyorum ben ya. Çok seviyorum okumayı.
Bitaneciiim de sağolsun sürekli kitap hediye ediyor bana.
Kitap hediyesini çoğu insan basit bulur, beğenmez, ama bence çok değerli.
Balımın aldıkları dahada değerli oluyor.

Annem babamla konuşmuş günlükçüm bizim konuyu.
Babamın verdiği cevap beni çok güldürdü.
Ama olumlu bir yanıt vermiş. 3 aycık kaldı diye seviniyor bitaneciimde :)
Yerim ben onu

Odamın her yerini ailemin fotoğraflarıyla doldurdum günlükçüm.
Ablam ve benim çocukluk fotoğraflarımıza bayılıyorum.
Çok seviyorum onları.

Görüşürüz günlüğümmm.

ahmet kaya-soyle
sevıyorum bu adamı ya...
sesı sarkıları on numeroo

bazen ınsanlardan nefret edıyorum gunluk hemde oyle boyle degıl hepsı defolup gıtse hayatımdan
sevdıcegımle ben kalsak cok muhtesem olucak ınan kı..
cahıle gore dere dere demı deniz yok....
madem köstek olmayın hepınız ama hepınız bırınız ıkınız degıl huzur verın ya kendımınkılerıde yuke yıgmıyorum hepsı bos..!
allahım sen yardım et ısyan etmıyorum yardım et...
yanı suan bu konuya gırersem sabaha cıkamam heralde...

kurstada arananlar var gozlerıne gorucek var heralde bakıp duruyor o sevımsız..
zaten dun dovuyodum bı tanesını sınırımden
sen kım kopeksın be hayatını karartırım ruhun duymaz gerızekalı..
ındırtcek sacını basını sırret ruhumu ortaya cıkarttı bu yasımda bakalım
en son lısede kavga etmıstım
ama kasınanı kasıyacaksın bakalım...

Son düzenleme:
Immm ben gelmince gözün yollarda kalıyo dimi günlük
Ama anlatıcak farklı bişeyim yok inanki
Bir olay oluyo ben burda bitiyorum zaten...

Bugün regl olmuşum kabus gibi bir gün geçirdim
Karnım ağrıdı durdu ilaç içtim pek fayda etmedi

Yani ben bunun için gidip iğne olan insanım düşünsene
Neyse sonra bir ara sızmışım uyudum baya
Kalktığımda ağrı falan yoktu !

Aşkımda gidiyomuş yarın üni.sine
Ailesinden bana vakit ayıramadı bu ara kızgınım ona

Son düzenleme:
Deprem vergileri duble yollara , insanlar karlar altında çadırlarda..
Paralı askerligin paraları Van'a gitcekmiş zamanında gitmesi gereken paralar niden yollara gitti arkadaş
susuyım susuyım diyorum konuşturuyolar zorla
valla siyaset yapmadım olanları söyledim

çok heyecanlıyım günlük!:18:
yarın başlıyorum sonunda,Allahım yardım et herşey yolunda gitsin,beni huzursuz mutsuz edicek insanlarla karşılaştırma beni,işlerim çabucak hallolsun tıkır tıkır işlesin herşey,beni iyi insanlarla karşılaştır.AMiN

behzat ç. de var bugün 4 gözle bekliyorum
onuda özledim bu arada nese onada az kaldı yakında görücem

Son düzenleme:
Canım babam son görevimizide yaptık,nişanlımm canım benim dev yürekli aşkım
nasıl olgunlukla yaptın herşeyi,için kan ağladı ama sapasağlam durdun...
ben hala inanamıyorum,yada inanmak istemiyorum günlük,
sanki çok uzun bir tatile çıkmışsın gibi baba...
herşey çok değişikti bugün,bilmiyorum allahım sabır ver
yüzümüz gülsün artık nolur
o da öyle isterdi değil mi...
ama zor günler bekliyor bizi kapıda,inş. geçecek geçecek...

Canım annem söyleyemesemde yüzüne seni çok ama çok seviyorum,bababcım beni kızdırsanda senide çok seviyorum merak etme
ufaklık senide seviyorum...

yepyeni hayaller, hedefler koydum önüme
ulaşmak için sağlam adımlarla, azimli bir şekilde çalışmam gerekiyor.
herşey benim elimdeyse iyi değerlendirmeliyim geçen zamanı.
ne yaparsam yapayım olan bana olmuyor mu zaten ?
biliyor musun hala son nokta konmadı ilişkiye ?
evet konuşmuyoruz uzun zamandır ama benden bir cevap bekliyor hala.
benim cevabım çoktaan hazır zaten.
haftaya birgün arayıp söylicem ve tamamen bitiricem.
hiçbir umudum yokki düşünmemi gerektiricek.
günün birinde o da çok pişman olucak biliyorum. ama iş işten çoktan geçmiş olacak.
ders çalışıyorum ama verimli bir çalışma değil bu
hiçbirşeye kulak asmadan çalışmam gerek
hedefim yüksek, hayallerim büyük, ve çok istiyorum olmasını çok çok çok :26:
1 nisan'da ygs. yaklaşık 4.5 ay var. yani hayallerime ulaşmak için önümde uzun bir zaman var ve benim bunu iyi değerlendirmem şart. :18:
yapmam gereken netleri de hesapladım.
herşey güzel olsun, istediğim gibi olsun(inşallah).:26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…