Popüler Konu Sevgili günlük...

Pembe bir ayakkabım olacak düğünde günlük çok güzel bi düğünümüz olacak.Bir bertuğumuz bir de asyamız olacak... 4 sene sonra bu vakitlerde sevgilimle değil eşimle oturuyor olacağım. Hayaller... Zaman zaman zaman!! Geç artık zaman, bit artık okul. Çok var günlük biliyorum ama biz niye ilk günden beri bıkmadan konuşuyoruz. Geçmiyo diyoruz hep ama baksana iki sene olmuş. Allahım ayırmasın bizi nazarlardan korusun...

Ben sensiz nefes alamam
Buralarda Hic duramam
Tek basina Yanliz Kalamam
Senin Kokunu Ozlerim
Hep Yollarini Gozlerim
Gotur Beni Gittigin Yere...

Askindir beni yasatan
Beni hayata baglayan
Atma beni olumlere
Atma beni zulumlere
Gotur Beni Gittigin Yere..

bıseyler paylasasım var ama agzımı acıcak mecalım yok yazayım dedım...
aslında kolumuda hareket ettırmek zor gelıyor..
suan ne uyumak ne yemek ne ıcmek ne baska bısey donup kalmak ıstıyorum.
defalardır dınlıyorum allahım nasıl bır sevgı verdın ıcıme nasıl bır ask
ölüyorum yanı ıcıme sıgmıyor nasıl taparcasına sevıyorum..
boyle bı sevgı yok yarabbım bu kadar askından olduruyosun benı onunla sınama...
bu sevgıyı veren sen degılmısın guzel rabbım?
benı en kalbımle sınama onun uzulmesıne dayanamam kı ben.

kırmıyor mu kızdırmıyor uzmuyor mu yapıyor.
suan sana o kadar kırgınım kı aslında o kadar uzgunum haketmedım bunları ben bılıyorsun demı?
elbet bende yapıyorumdur ama kızsamda delırsemde 'o' 'o' o'..!
sen hayatımdakı en dogru seysın canımın yarısı.
bana verılen en buyuk sans en buyuk ask en buyuk yasama sebebısın.
bıze bız sahıp cıkıcaz elbette kım cıkıcak kımseden bısey ıstemıyorum bızı bız yapan ıkımız
sadece ıkımızın dogruları ıkımızın askı ıkımızın sevgısı gerısı umrumda bıle degıl senınde olmasın ne olur..
onsuzlugu dusunmek oldurur benı olume bıle gıtsen benıde gotur gıttıgın yere sevdıgım:..
cok sevıyorum senı cok cok cok... kendı sevgımden korkuyorum bazen bu konuda gozum bısey gormez en ıyı sen bılıyorsun.!

Bu yürek sana tutsak
Biliyorum suçluyum
Hakkım değil sevmek

Sanki yanı başımda ellerin, nefesin
Bana uzak kalbin
Sessizliğine yanarım, gitme
Yokluğunda yüreğim, delice haykırır
Senin adını

Hep yanımda kal
Gecemde ol diye
Ben yalvardım hep Tanrı'ya
"Sen" diye
Ah benimle kal
Yanımda ol, diye
Ben yalvardım hep Tanrı'ya
"Sen" diye

Biliyorum suçluyum:26::26:

Her ayrılık zor
Bin yıldır söyler dururum
Öğrenmiyor kalp
Görüldüğü üzere durumum

İnsan biraz olsun akıllanmaz mı?
Büyümez mi er geç?
Yanardağ gibi için için
Sönmez mi bu sinsi ateş?

Vay, yine mi keder?
Ama artık yeter!
Yine kapıda kara geceler...
Vay, çileli başım
Ortasında kışın
İyice beter...

Bu zor günler de
Elbet geçer bir gün
Herkes farkında
Herkes nasıl üzgün

İnsan biraz olsun akıllanmaz mı?
Büyümez mi er geç?
Yanardağ gibi için için
Sönmez mi bu sinsi ateş?

Umut etmeden yaşayamıyor dimi insan?
Zaman geçtikçe umut edilenlerde değişiyor yoksa kendini mi kandırıyor insan ne dersin..
Bazen zamanı ileriye almak istiyorum bazense çok gerilere gitmek istiyorum günlük..
Zamanı geriye alsam nolurdu olması gereken bu muydu:26:Hatalarla doğrular öğreniliyor hata etmem mi gerekiyordu?
Saçmalıyorum dimi
Bööyleeee çok yazasım var ama herşeyi yazamıyorum sanki tıkanıyorum Doluyum doluu.....

Dört işlemden ibaret, parmak hesabıyla bütün hayatım.
Eksildikçe saatler ömrümden artıyor, gelecek telaşım.
Anlattıkça ölmüşüm, umutlarımı duvarlara çarpa çarpa...
Uyandım! Saat 3, 4, 5 bana hiç fark etmez
Ne zaman çalınsa kalbim...
Derler ki 'bir arkadaşa bakıp da çıkacaktık'
Kalan umutlarımdan birini seçip hepsini hepsini de kaybettim
Şimdi kendimden geri
Ne kaldı, ne kaldı
Kimseler duymadı, sadece duvarlar ağladı

günlük buaralar taktım fena bu şarkıyaa çokk güzel sözel ders çalışırken dinliyorum iyimi

aşığım günlük aşık daha da ötesi yok

:119: mutlu bi sabaha uyandım.. hava sıfırın altında ve sisli olsa da

en son ne zaman derse gitmiştim? oldu sanırım 2-3 hafta.. bugün bi uğramak lazım

hastalığım da tam olarak düzelmedi ama haftaya da gezide olcağımdan bu hafta derse girmem lazım..

allahhıııımm bu öksürük beni öldürceekk yaşlandım bu yaşımda baaaaaaa

günlük ne yapıcam ben.işler o kadar cokkı plan yapıyorum yapamıyorum bile.bugun pesın vergı bıtecek yarından ıtıbaren 1 hafta boyunca durmadan evrak ısle kdv yap.offf offf ay sonu maasıma yansısa barı hıc zannetmıyorum ama.neyse dün aşkımla bulustuk saatlerce vakıt gecırdık nasılda ozlemısım canımı.arabayla gezdık eve gıttık tv ızledık vişne suyumuzu içtik.bot alıcak bana hedıye kıslık botum var ama alalım dedı.çavv ilerleyen saatlerde gelırım yanına paket yapıyorum.

Sana sarı laleler aldım çiçek pazarından...:119:

Ebruda laleye geçişimin şerefine gelsin bu şarkı günlükcüm
Hocaya ebru üstüne hat da öğrenmek istiyorum dedim, çarşamba geliver dedi :)
İnşallah yapabilirim...
Çok heycanlıyım bu konuda, planlarım var çünkü...
Onun birinci olduğu şiire atıfta bulunarak bir hediye vermek istiyorum çünküüü
İnşallah gerçekleştirebilirim...

Dün ders de çalıştım, daha önceden bilinen şeyleri çalışmak hem iyi hem kötü aslında.
Biliyorum diyip odaklanamıyorsun mesela
Napıcaz artık böyle gidicek bu yıl da...

Şimdi böğürtlenli çayımı içip ayraç sözlerime karar veriiip sonra da desr çalışayım diyorum ama bakalım ne kadarı gerçekleşecek...Zira şu ayraç mevzusu çok uzadı, herkes bitirip hediye etmiş bile...Bir ben kaldım

Neyse bu akşam dizim var zaten yaparız bir ara

Günlüük tırnaklarımı çok güzel süsledim been Şu şekil veren plakalar var ya onlardan sipariş etmiştim bugün geldi hemen denedim çok cici oldu çok sevdim aşkım görse bayılır kesin
64 günümüz kaldı günlük Az kaldı di mii Biraz daha sabırrrrr....

Günlükkk ben geldimm...
Ayy günlük aşkımı çok seviorum ben yaaaa Sabah öyle tatlı uyandırdı ki beni birtanem benim yaa Maşallah maşallah ( deyin sizde )
Ya günülük çok garip rüya gördüm biliomusun..Burdan şafak topiğinden tanıdığım bi arkadaş var..Az kaldı sevgilisinin gelmesine hatta sayılı günü kaldı.. Çocuk Ölüyordu Diyorum ama nasıl olur tezkereye çok az vardı diyorum rüyamda 16 gün falan kalmış oluyor bide..Nasıl üzüldüm varya..Rabbim hayırlara çıkarsın
Sonra sevgilimin doğumgünü organizasyon işini az buçuk kaptım gibi bişi..Hatta neredeyse kendi sürpriz doğumgünümü sipariş etçem o derece bir konumdayım..Birtanecik aşkım bilmiyorki hiçbirşeyi.. Şşştt günlük duymasın sakın..Ama yok yok bu kez öğrenmicem sölicem kankime anlatmasın bişey süprüz olsun bana plan Kaçtım ben günlükçüm byee

Merhaba günlük....!
Bu gün okul idare ederdi. Pek bir olay olmadı.Yazılı oldum yazılı gercekten zordu. İnsallah iyi bir not alırım.. Simdide her zaman yaptıgım gibi internetten dizi izleyecegim sonrada biraz ders calısırım. Sana anlatacak pek bir seyim yok maalesef.. Bu arada bugün yine onla karşılalaştık... Her iki günde bir aynı yerde karşılaşıp duruyoruz. Arkadaşlarını bekliyor galiba orada çünkü birkac kez arkadaşlarınıda gördüm .
Hoscakal günlük :)

günlük birden başlayan bu kaşıntı beni öldürecek
ilk defa böyle bişey oluyo. sanki kafamda milyonlarca karınca varmışcasına kaşınıyorum.
off neden ki acaba :44:
geçsin hemen.
yıkadım ama hala aynı.

merhaba günlük,

Bugün o kadar çok yoğundum ki 1 den 4.30'a kadar bir acil işler çıktı aman tanrım zamanın nasıl geçtiğini anlamadım

ben işte böyle seviyorum,yoğun olayım hep,öbür türlü canım sıkılıyor içim olmayınca,günlük kendime bir meslek belirlemeliyim , olmuyor böyle nereye kadar,bir yerden başlamalııyım ama nasıl?:26:

bu arada haftasonuda çalışmak istiyorum,çok sıkışık durumdayım ,iş arıyorum ya abimin düğünü için bilezik almalıyım mayıs ayında düğün ama olsun ,kenarda bulunsun

kaan benim bu halimi çok çok beğenmiş,haftasonu açtım ağzımı yumdum gözümü ,çok kötü sinirlendim ve resti çektim

şöyle hayatıma biri girse beni mutlu etse,sabah uyandığımda günaydın aşkım mesajı görsem,yatarken iyi geceler sevgilim dese,özledim ben bu mesajları,hayırlısı ile rabbim karşıma düzgün bir insan çıkarsın

allahım herkesin gönlüne göre versin tabi benimde:)

bu arada pamuk_prenses maşşallah ,nazarlar değmesin sizi kuzucum

Günlük çok yoğunum eve 1 saat erken geldim bugün.
Geldiğimden beri ödevle uğraşıyorum bilgisayar başında.
Yemek yiyecek vakit bile bulamadım.
Bu proje çok güzel olmalıııı
İnternetteyken sana da uğrayayım dedim günlükçüm.
Dün Edirne'ye gittik ablamı bıraktık.
3. senesi ama hala alışamadım sanki günlük.Evde ablam olmayınca çok boş ve sıkıcı geliyor her şey.
O evlenince ne yapacağız biz
Düğününde ne giyeceğimi bile düşündüm gerçi ben
Ne hayalperestim ben böyle...
Aşkımla da 2 yıldır hayal kurup duruyoruz.Gerçi o beni hep durduruyo,hayallerimi yıkma konusunda üstüne yok
Bir bildiği mi vardır nedir anlamadım ki:26:
Bazen korkuyorum hayal etmekle kalıcam diye:18:
Allah inşallah hayallerimizi gerçekleştirmez nasip eder bize bir bir...
Ya günlük şu okuldan bizi üniversite gezilerine falan götürseler ne güzel olur dimii
Boğaziçi'ne gitsek mesela Biraz motive olur,hırslanırdım ne güzel
Neyse günlük çok uzattım çenem düştü.Ben kaçıyorum şu zil çalan midemi doyurup ders çalışacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…