Popüler Konu Sevgili günlük...

günlük mirabaaaaa
ben geldim ma hemmen gidecem çünkü vizeler kapıa dayandı Harmonyy hala yatıyo
aşkım aramış az önce ay ne güldüm yaa
uyuyomuş günlük beni aramış aşkımm napıyosun diyorum
hıı hıııı uyuyorum diyo bana :9
gören de ben aradım uykusundan uyandırdım sanacak ya
neyse kapattık telefonu akşam yine araşırız herhal
ben şimdi gder kuzusu çok tırsıyorum sonavlardan
b5 günüm var anca bitririm
bir ara uğrarım yine
hadi çaaaaaavvvsss

günlükçüüüüm... ben çok iyiyim
dünden beri bayaa açıldı bana
kafam karışık ama zamana bırakmak istediğimi söyledim
hemen cevap istiyo kendileri, yüzyüze gelince konuşcaz
aklım hala karışık... yurtdışına çıkıcak ve geri gelicek cuma günü...
beni özleyeceğini söyledi bende özlicem dedim ama kafam çok karışık yaaaaaa günlükkk:26:
üzülmek istemiyorum, üzmek istemiyorum
bugün sınavım vardı ve çok kötü geçti
ve okulda nefret ettiğim insanlardan bikez daha nefret ettim
Allaha havale ediyorum hepsini
neyse işte günlük kısaca iyiyimmmm

ay çok şükür geçti kaşıntım.
resmen biraz daha kaşısam kanatacaktım.
internetten de baktım nedenine sıkıntı, stress olabilir diyo.
amaaan neyse geçti ya önemli olan bu.

Son düzenleme:
Selam Günnükcan!
Yoğun bir tempomuz var sevdalımla
Haftanın 3 gününü bahsettiğim adada geçiriyoruz, o çalışıyor tabii, ben de muhabbet, temiz hava bol oksijen ve okumalar yapıyorum.
Dersim oldukça şehre geliyorum işte böyle...

Günler güzel geçiyor, her şey yolunda yani...

bugün bu siteye 4.girişim hemde 1 saat içinde tam yazıcam diyorum bişey çıkıyo yazamıyorum şimdi yazıyorum çok şükür :111: sanki yazcak çok şeyim var ya :88:
normalde izni çarş olsun diye isterdim bu hafta ay inş çarşamba olmaz izni dedim sor bakalım neymiş izin günü çarşamba ya benim perş iki sınavım var ama :18: buluşmadan asla durmamda :44: neyse biraz buluşup biraz çalışcam çok yogunum ya çalışıyomusun dersen yok anacım bi güven geldiki sorma ne ders dinliyorum ne çalışıyorum bana sınav anında bişey oluyo sanırım geçiyorum sonunda aman nazar degmesinde kalma lüksüm yok zaten
demin pofuduk pogaçalarımdan yaptım ama fırının ayarı fırın yerine ızgaradaymış 10dk da üstü kapkara oldu inş. tadı güzel olur erken farkettim düzelttim iyiki
ayy bilemedim sana daha ne yazsam o kadarda çok konu vardı aklımda halbusi :86:şimdi gidiyim gelirim bn :89:​

günnüş bugün biraz daha yoğundum ve iyi geldi...aşk acım hafifledi gibi geldi...ama şu mail işi vardı ya ben cesaret edip attım...cevap yok tabiii...bendeki de deli cesareti...halbuki tövbe etmiştim deli cesaretime...günnüş kız ben ona doyamadım...ne olur dönse...yakışıklım,yağızım,espirilim,kültürlüm,elitim,zeka küpüm benim...aradığım tüm özelliklerin toplandığı insan...doyamadım sana...tecrübesizliğimin ve ciddiyetimin kurbanı oldum...ah ben...

Ömr-ü hayatımda girdiğim ilk vizeyi de atlatmış bulunmaktayım
Günlüke yazayım da ilerde bakıp eski günleri yad ederim
Hava çok soğuk ya
Bir de servisten inince yurda yürümek zorunda kalıyorum bu soğukta dondum yahu
Daha da soğuk olduğunda ne yapacağım hiç bilmiyorum

Hashi ile yemek yiyorum diye garip bakışlara maruz kalıyorum günlükcan
Yurdun çatal bıçağını kullanmak istemiyorum çorba olduğu zaman kaşık kullanıyorum bir tek
Makarnayı (özellikle spagetti) hashi ile yemenin zevkini bir bilseler garip garip bakmazlar bana
Bu uzak doğulular biliyor işi
Benim ders çalışmam lazım ama hala burdayım
Gidiyorum

Son düzenleme:
sanada oluyor mu günlük, neye ağladığını bilmeden hüngür hüngür ağladığın oluyor mu? aynı anda hem herşeye hem hiçbirşeye ağladığın oluyor mu? işte ben şimdi öyleyim günlük.. gözyaşımı seveyim

bilirim o duyguyu çok değil 1 ay önce aynıydım...

esnemekten ölüyorum.labdaki kloroform hem başağrısı,hem uyku verdi yine bana.bugün bitmedi yarına da kaldı devem edicem kolona..:87::81:

Günlükkk ben geldim. Napıyonn? Beni sorarsan iç güveysinden halliceyim Yorgunum yorgun ondan saçmalıyorum. Okul vardı bugün. Bi sınıfta çok pis sinirlendim kızdım falan ama anlayan oldu mu acaba? :26: Sonra girdim başka sınıfa hocam size ne oldu çok sinirlisiniz deyip durdular. Sağolsunlar dersime güzel güzel katıldılar da sevindim biraz. Sonra bugün öğretmen arkadaşlardan birinin evine davetliydik birkaç öğretmen arkadaşla. Düşündüğümden de güzel geçti,çok güldüm çok eğlendim. Sahi günlük ben niye bu kadar çok gülüyorum ya? Gören hiç derdi sıkıntısı yok sanır. Napıyım mizacım böyle. Kızarken bile gülüyomuşum öyle diyolar :26: Günlük ya yarın nöbetçiyim hem de 11. sınıfların katında. Zor bi gün olacak. Bu arada nişanlımı çok özledim günlük ya. Keşke gitmeseydi ya da beni de götürseydi... Nolurdu ya Neyse neyse az kaldı deyip teselli ediyorum kendimi. İnşallah mutlu sona az kaldı. Neyse günlük görüşürüz

Off bazen burayı açıp boşboş bakıp kapatıyorum
Yazasım gelmiyo çoğu kez
Neden acaba ?
Hadi oturup bunu düşünelim günlük :)

Herneyse bazen öyle canım sıkılıyoki napcağımı şaşırıyorum
Bir uğraş bulmam lazım kendime ama ne ? :44:

Gerçi derslerden vakit bulamamam lazım ki ders çalıştığım da yok
Anlican benim psikoloji çöküşlerde şuan (((((((

Off Puff :///

Pembişim, can dostum, sessiz desteğim benim...
Hayat çok zormuş be kuzum... Beni öyle bir aşka, öyle bir çıkmaza sürükledi ki işin içinden çık çıkabilirsen...
Ailemi, tüm dünyayı karşıma aldım, her şeye rağmen o dedim. Ama hayat gerçekleri yüzüme çarptı.
İkimiz de birbirimize bu kadar aşıkken, kokumuz burnumuzda tüterken olmayacağını bilmek, bu nedenle uzak durmaya çalışmak çok acı...
Allah'ım ya sabrını versin, ya çıkar yolunu versin diye dua ediyorum.
1,5 yıldır her gün bir soru işareti, bir zorluk ile geçti.
Ne zorlukların üstesinden geldik, ne aşamalar kaydettik, ama şu an sanki içinden çıkamayacakmışız gibi geliyor.
Allah bir yol açar elbet... Sevenleri ayırmaz değil mi pembişim ?

Günlük bugün çook mutluyum ama sebebim yok Ne yapayım hep üzüntü hep keder nereye kadar ayol

Günnüş;
Varya şu sevgilimin kıskançlığı beni birgün öldürecek.
Beni yedi bitirdi bugün

Bazen içim içime sığmıyor kıpır kıpır oluyorum bazen de dokunsalar ağlayacak gibi her şey bana batıyor ve hiç bir şeyden keyif almıyorum. Bugün bana batan şey ise ki bu genelde beynimi kemiorir, hani şu değersiz kadınlar vardır eşine değer vermez evine ilgi göstermez yemek yapmaz pislik içinde oturur kadınlıktan anlamaz sürekli tripli bir hali vardır, hani insanlığını yargılamak haddim değil ama kadınlıkta eşlikte senin yarın bile olmayacak o kişiler birde çok kıymetli olur ya işte bu beynimi kemir kemir kemiiiirrr bitiriyor.....

Şu hayatın düzenini hiç anlamadım gitti. Deveye diken demişler herhal ondan...

yarından itibaren spor yapmaya başlıyorum günlük 2 kilo aldım hemen geri vermem gerek ama hep bayram yüzünden oldu ye tatlıyı sonradan çıkar işte acısı
aman neyseki önlemimi almaya çalışıyorum hemen spor videoları indirdim ooohh yarın sınavda yok sabahtan güzelce spor yaparım kendime bakım günü ilan ediyorum yarını
hadi çav bella günlük

Sevgili günlük,bugün 2.gündü onsuz geçen...
Babam orada yatarken ev dolup taşıyordu çok garip hayat devam ediyor.
Ama ister istemez çok etkilendiğimi hissettim.
Umarım bu duyguyu çabuk atlatırım,çünkü yarın çalıştığım şehre geri dönüyorum ve yalnız kalıcam.
İnş.aklıma çok takılmaz...
Nazar değmesin akrabalar beni çok sevmiş, umarım hep böyle gider...
Bir dahaki bu toplanış inş.kötü birşey için değil, bizim düğünümüz için olur...
Sahi o günler gelecekmi,bizimde yüzümüz gülecekmi günlük?
Herşey yoluna girecek mi günlük?
Eskiden beri inançlarım kkuvvetlidir, dua etmeden duramam ama ciddi ciddi,
namaz kılmayı ve kuran okumayı öğrenmeyi istiyorum günlük.
İnş. yapabilirim...

Günnükcüm bugün sinavim vardi. Bayiliyorum böyle ögrenmem gerekmeyen sinavlara.
Hos sonuc simdiden belli ama neyse. Olayin o kismi su anda beni ilgilendirmiyor.
Bu arada kendime yeni calisma plani yaptim artik hergün biraz bile olsun ders calisicam.
Hem böylelikle istedigim sonuca kendimi sIkmadan, derslerden biktirmadan ulasacagima ümit ediyorum.
Ümit ediyorum yani günnük büyük inanc yok icimde
Bakalim artik birseyler yapmak zordundayim daha fazla uzatamam, hem ask kizar hemde bizimkiler :26:
Neyse günnükcüm ben dizi seyredeyim, sonra güzellik uykuma dalayim.
Yarin arkadasimla bulusucaz ve büyük bir ihtimalle askimin bir isi var onu halledicez.
Canim sevdigimle hersey cok ask dolu bu aralar umarim hep böyle oluruz
Herkes kendine güzel baksin görüsürüz

Üniversite yıllarımı,arkadaşlarımı çok özledim günlük,4 yıl olmuş mezun olalı,ne çabuk geçiyor zaman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…