Popüler Konu Sevgili günlük...

bugün biraz daha iyice oldum,ama sol yanımdaki ağrı kafa karıştırıcı:26: özellikle aldığım ilaç sonrasında daha da derinleşiyor gibi,vakit bulursam ölmeden gidicem dr.a inşallahıhlamur yaptım kendime ,boğazlarıma iyi gelir belkim diye biz neysede,Allah ım bu soğukta açta,açıkta olan herkese sabır versin ve yardım etsin..çocuklar ve yaşlılar için çok çok zor...şu kara günler hayırlısıyla bir geride kalsa:105:

Günlük gece yatarken başım ağrıodu uyandım hala ağrıyor ya.. kalktım sabah baş ağrısıyla mide bulantısıda bana eşlik ediyor tabi bırakırmı hiç peşimi.. gttim canım börek çekti börek aldım kendime.. mide bulantısıyla börek yenmiyormuş ama sorna bi güzel istigfar ettim.. sonra hastaneye gittim ağrı kesici iğne yaptırdım kendime.. şuan totoşum ve başım ağrıyo işimdeyim yine herzamanki gibi günlük.. öyle işte..
ayy birde dün dayımın anneme yaptığı terbiyesizlikten ötürü kendisine büyük bi öfke doluyum..Hiçbirşey demiyorum hiçbirşey..Allah görüyor olanları bu duruma getirenler Allahından bulsun diyorum o kadar

[B]GÜNLÜKKKK

BUGÜN morelim sıfır,hiç keyifim yok hep ağlamak istiyorum ama ağlıyamıyorum

özlüyorum sadece özlüyorum

az önce şafak topicine girdim,pek bir efkarlandım ya,ne hayallerle ,ne büyük hevesle beklemiştim onu ben

ocakta 1 sene olacak ,ama aklıma geliyor ,kötü oluyorum,buluştuğumuz günler aklıma geliyor,belim açılıyor diye o soğuk havada uzun montunu vermişti ,hasta olucam diye

niye böyle oldu,niye öyle birşey istedi neden bende o topicteki kızlar gibi şu anda onunla olup mutlu olsaydım kötü mü olurdu

ben hakettim mi böyle bir şeyi,fazla sevdim,değer verdim ama olmadı

offfff offfffffffff kötüyüm kötü[/B]

pamuk prensesim bu arada allaha havale et ,rabbim görüyor.bende seni kocaman kocaman öpüyorum balım

Yarın kuzenimin nişanı var.Benden 1 yaş küçük.
Hep derdik önce sen evleneceksin diye. 40 kez dedik oldu işte.
Gidemiyoruz biz ama. Çok üzgnünüm.
Yanında olmak isterdim çok çok...
Artık düğüne beraberiz, napalım. Nişan fotolarına da faceten bakarız.
Geçen gün aradı da kırmızı bi ruj sürüyormuş bu, sonra öpüyormuş sözlüsünü, sözlüsü rujla öpüşüne kızınca da "ama çookkk tatlısın napiimm" diyormuş. :))))
Ne güzel di mi? :/
Onlara maşallah diyorum.

Kendi adıma da üzülüyorum. Ben de isterdim. :|
Sevdiğime kavuşacağım günü bekliyorum sabırsızlıkla.
Allah'ım onu bana bağışlayacak. Soyadını almayı da nasip eder inşallah.
Onun çocuklarını doğurma şansını verir bana.
Çok seviyorum onu. Aşığım, ölüyorum. Hayatımın anlamı, tek aşkım o benim.

Son düzenleme:
Merhaba günlük bacı;

bugün benim doğum günüm,yine böyle bir hüzün var içimde.

Neden doğum günlerimde hüzün sarıyor beni bilmiyorum.

Neyse,akşam sevdiklerimle birlikte olacağım,

eğlenceli vakit geçiririz inşallah...

Dğum günümü kutalayan herkesin benimle ortak bir dileği var,

umarım yeni yaşım bana uğurlu gelir ve anne olabilirim.

En büyük hediyeyi rabbimden istiyorum bakalım...

Hakkımda hayırlısı,

hoşgeldin yeni yaşım,sefa getirdin...Dilerim senden memnun kalırım,

senden öncekinden hiç memnun kalmadım.

Sen iyi şeyler yaşat bana olur mu...

bugun acayıp uykum var gunluk beynım uyusuk gıbı.sabahtan berı kosturup duruyorum.şu anda atmısım kalorıferın onune mınder almısım kıtabımı elımdede bergamotlu cayım ohhh degme keyfime bir taraftanda uyukluyorum tabı anam aksam yapıyım dusunmesı bıle keyıflendırdı benı .evrak işliyorum para toplanacak nasıl yapıcam ben bunları neyse günlük sen cefanın bir defası vardır paracıklarımı sayarken unuturum ben bu yorgunlugumu :))) iğğ ne paragöz konustum

cok usuyorum gunluk eve gıdıyorum dogalgaz baglanmadı persembe gelıyormus kalarıfer yanıyor ama kendını ısıtıyor ufoyla ısınıyoruz dıçım basım donuyor gecelerı.işe gelıyorum kalorıfer yanıyor ufo yanıyor ama ben donuyorum sabahtan berı 2 demlık çay içtim.

monoton birgün daha aşkımlada hersey aynı öğlen yemege gıdecektık aksam buyuk ıhtımal ay bılseydım daha şıkır şıkır gıyınırdım kot üstüne bordo badımı gıydım sıradan bır kıyafet neyse.çavvv çalısmaya devam

günlük; sevgilim ve işbirlikçisi olan kankam arkamdan süprüz senaryoları çeviriyorlar.. ve ilk defa hiçbi halttan haberim yok çatlıyorum meraktan aynı zmanada öğrenmek te istemiyorum... hem istiyorum hem istemiyorum ayol delirdimmi neee

talikisima da slm ediyorum burdan günlük sağolsun.. Allah görüyor gerçekten..

Son düzenleme:
Ankara'da kar atıştırıyor....... ben bu havayı çok seviyorum, uzun süreden sonra romantizm yaşamak ne güzelmiş

Merhaba Günlük,
Uzun bir aradan sonra nihayet KK'dayım yine. Bir sürü şey oldu; ama hiçbirini anlatmayacağım. Çoğu unutmak istediğim şeylerdi. Çok şükür hayatım yoluna girdi artık. Yani anlayacağın, Anuşka geri döndü...

günlükkkk buralarada kış geldiii
kar yağdı bugün ankarama
yazın o sıcak bunlatıcı sıkıcı havasını geride bıraktık sonunda vee
kışın romantik, samimi, birazda yanlızlık kokan atmosferine dahil olduk bugün itibariyle
tabi hava değişimi nedeniyle değil bu kadar coşku mutlulukk
bugün niyeyse bi mutluyum bi pozitifimm (maşallah)
hayat güzell

bu akşam onu arıycam günlük.
artık kardeşimi aramasın benden ümidini kessin diye.
bıktım, istemiyorum.
unutucam !

Naber bebeim ben geldim

Artık o kadar az yiyorum ki günlük bir görsen varya acırsın bana
Çok çok az ve ekmek yemiyorum sonracıma iyice çiğniyorum falan

Niyetim zayıflamak değilde ufacık sevimli göbeğimden kurtulmak
Git nolur gitttttttt
Hiç alışık değilim böyle göbeğe falan

...

Benimkine biraz soğuk davranıyorum 2gündür
Noldu sana diye sordu bugün
Ama dur bakalım bu halime ne kadar dayanabilcek
Görcez

Bide bugün babamın doğum günü annem pasta aldı
Hiç sevmez böyle şeyleri ama dikcez üstüne mumları bakalım :)

Son düzenleme:
kalbim neden korkuyorsun?tatmadın mı daha önce aşk acısını?bir kere daha yenildin ne var...sen değil miydin aşk için ölmeli aşk o zaman aşk diyen...toparlan kendine gel...Rabbine sığın...

açtım müziği keyif yapıyorum.
off benim kesin laptop aldırmam lazım. ne rahat ya. masaüstslerinde sürünüyorum hala ben
bugün onu arıycam.
dün kardeşimi aramış mesaj atmış. ben en son konuşmamızda ben seni arıycam demiştim. hala benden bi umut bekliyor yani.
ama ben çoktan bitirdim onu içimde.
evet hala seviyorum. ama bu eskisi gibi sevmek değil artık.
ben birinden soğudum mu tam soğuyorum.
sanki 2 hafta önce onun için gözleri şişene kadar ağlayan ben değildim.
bu dengesizliğim başa bela zaten.
40 lirada yatmış hesabıma. gittim çektim dershane çıkışı.
birkaç eksiğimi kapatabilirim onunla.
yarın da dershane de sınav var.
çıkışta da arkadaşıma gidicem.
bu arada saçlarımın arasına ışıltı attırmaya karar verdim günlüğüm.
bu yaşlarda hepsinin boyanmasına karşıyım ama aralara ışıltı attırınca doğallığı tamamen bozulmayacak nasılsa.
ama istediğim bambaşka ışıltılar.
bakır-kahve-sarı tonlarından oluşan bir renk istiyorum.
biraz zor bir renk ama çok yakışıcaktır bana
laptop sinyal veriyor.
şarjı biticek.
görüşürüüüz

hissettiğimden çok daha fazlasıymış günlük.
her gece, her sabah, her an daha iyi anlıyorum bunu.
meğer ne çokmuş, nasıl da işlemiş kanıma.
onu hiç affetmeyeceğim, kendimi de...

:76ek bi yorgunum
yine sabahın köründe ders yine akşama kadar okulda kalmak genç yaşımda yoruldum :101: bişeyi kırk kere söylersen olurmuş ben bu okulu erken bitircek çok güzel bi yerde işe başlıcam :111: evet evet olcak :104: sınavlara çalışmıyorum kahraman biblo ya neye güveniyosa ama başarcam :125:
demin aşkla ilk günlerdeki yazışmalarımı okudum ay ne komik :123: hey gidi günler ya :78: yarın hava yagmurlu bu kış aylarında içimde bi karamsarlık bi yorgunluk oluyo :88: hiç bi hevesim olmuyo aman ne karamsar konuştum yine mutluyum ya allah saglık versin tamam kendimide motive ettikten sonra :118: gidiyimm

buradaa günlük varmışşşş merhaba gülükk

Acemiliğin bu kdarrı yeni görüorum iyi mii

uykkk.. bunu çok beğendim işteee.. bende iyice bağımlılık yaptın işimi yapmıyorum sana takılıp duruorum. Hayırlısı..

Mesaiden de nefret ediorum.

Sevgilimi özledim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…