Popüler Konu Sevgili günlük...

günlüüükkkkkk
biri beni bu not yığınlarından kurtarsınnn
sana hiç abartmıyorum saat 13:30dan beri ders başındayım ve hala bitmedi
eeeeee Harmony kırıp dizini zamanında çalışmazsan ahan da olacağı bu işte
dersten derse atlayıp duruyorum hangisine yetişeceğimi şaşırdım vizelere iki gün kaldı
benimkinin de vizeleri başladı telefonla bile doğru düzgün konuşamıyoruz iki gündür pembikim yaa
o da kafasını kaldıramıyo dersten
ama ben cok özledim ki kuzumuuu
öğlen aradı pembik iki dakikacık konuştuk nasıl kapattığımızı bilemedik o da derstleymiş arada bi arayayım deimş
sesini duymak bile yetti yeminle o şevkle bak bu saati etmişim
ah şu vizeler bi bitse günlüğüm yarim bi gelse mis kokusunu çeksem içime bütüüünn yorgunluğum gitse
çok özledim beee

Son düzenleme:
günlük

bıktım bu kendini bi .ok sanan insanlardan... geri kafalılardan deli oluyorum yaaa..
allahım inşallah su sevdiğim adamımla evlenirimde hakkımda konustukları kalır öyle..
beni kendileri gibi 3 5 günlük flört insanları olmadıgımı biliyorlar kıskanclıklarından bana sarıyorlar
allahım en koru bizi askımıza zarr gelmesin, kötü düşünceli insanlardan uzak tut..

günlük, bugün bana uzun zamandır böyle hissetmediğini söyledi...
ben ne söyledim biliyomusun "arkadaş kalalım "
neden böyle söylediğimi düşünüyorum, sıralamak istiyorum nedenleri...
mutsuz etmekten ve mutsuz edilmekten korkuyorum...
çok iyi anlaşıyoken aramızdaki büyüyü bozmaktan korkuyorum...
bağlanmaktan korkuyorum
aşık olmaktan korkuyorum
en çokta onu üzmekten korkuyorum:26:
kimseni günahına girmek istemiyorum, kimsenin benim günahıma girmesini istemiyorum
ve bu sebeplerden de anlıyorumki ben henüz yeni bi ilişkiye hazır değilim...
itin teki gelir ve sizi hayattan soğutur, sevmekten bağlanmaktan soğutur ve sonuç bu olur
huzur en güzeli günlük... ne kimseyi huzursuz et nede kendini
işte böyle günlükçüm...
ben onla arkadaş kalmak istediğimizi söyledim, üzüldü
ama biliyorumki böylesi daha hayırlı, umarım hakkımızda hayırlısı olur...

Son düzenleme:
Çok kötüyüm günlük,
işe gittim dayanamadım izin alıp eve geldim..
İzin alana kadar göbeğim çatladı zaten, sanki keyfimizden izin istiyoruz
Böyle ağzının kenarıyla "iyi hadi git" felan demeler..
Uyudum uyudum daha kötü oldum sanki..
Hiç halim yok, un kavanozunu düşürdüm zaten yere
kapağını iyice kapatamamışım, her yer un oldu.. yüzüm, gözüm, üzerim battı..
O hasta halimle birde süpürge açtım ağlaya ağlaya, duşa girdim şimdi yorganımın altında tv keyfi yapıyorumm
ne keyifse nefes bile almakta zorlanıyorum aslında
ben yarın nasıl çalışıcam ya

Çok düşündüm bu konuda annemle çok kavga ettim.
Ama sonuç olarak geri dönmeye karar verdim...
Belki büyük bi hata yapıyorum.
Belki ilerde çok pişman olucam ...
Belki.. Belki... Belki.... Kimbilir....
Belkide her şey daha iyi olucak...
Bunu kimse bilemez...
Her zaman yaşayıpta gördüm. Ders aldım tecrübe ettim..
Bunda da öyle olucak....
İyi-kötü verdiğim kararlar doğrultusunda hareket ettim her zaman...
Şimdide öyle olucak..
Hem zaten mutlu olmadığım bi şehirde nasıl kalabilirim beni bağlayan bir şey yoksa nasıl yaşayabilirim ki?

Ah be günlük sorsam gülerler mi bilmem ki.. Bu karnımdaki hareketler bebe mi.. Ama henüz o 4 aylık bu kadar hissediyor olamam herhalde ama o zaman bu hareketlilik ne kalp gibi atan bir şey ya da damar..

bugün sıradan monoton sıkıcı bir gündü okula git derse gir. Niyeyse öğrencilerim bugün azdı gelmediler az öğrenciyle ders yapmakta gıcık. Dün gecede uyuyamadığım için bütün gün pinekledim desem yeri herhalde. Utanmasam müdüre gidip yalvaracaktım öğrencim az zaten sadece 3 kişi diğer sınıfa geçseler öğleden sonra eve gidip biraz uyusam tansiyonum sıfıra yakın yap bir güzellik diyesim geldi :)) Adam bana gülerdi herhalde :))

Öyle işteee şimdi duşumu aldım çatlamayayım diye her yerimi yağladım ayaklarımı uzatıp öyle bir geçer zamankiyi izleyecektim ki yok efendim maç varmıs yok tur atlamak için en az 4 tane atmamız gerekmiş falan filan yani kocacık maçı izliyor bense yine kk başında :)

Selam günnüükk
Askerimin aramasını bekliyorum
Bi yandan da kk'da geziniyorum işte.
Bugünü sayma artık 62 günümüz kaldı. 150lerdeyken 60lar 50ler gelir mi ki diyodum ama şimdi de günler geçmek bilmiyo sanki artık çook fena bi özlem oluştu Çabuk çabuk geçsin artık yaaa. Son 1-2 ay böyle zor geçiyo demek ki.. Neyse buna da şükür günlükcüm. O kadar bekledik bu kadarcık daha bekliycez napalım :26:

Eve yalnızım günlük, kendimle başbaşayım,bu geceyi atlatabilirsem gerisi de geçer inş.
İçimde hesaplaşmalar yapıyorum, aklıma anılar geliyor iyi kötü ama neyse dünya malı diyorum geçiyor gidiyor,ama çok ukte kalmış içimde günlük,böyle giderse de daha çok şey kalacak gibi...ama bunu düzeltmek için elimden birşey gelemez şu anda...umarım bu günler yerini güzelliklerle dolu günlere bırakır...keşke bugün o soruyu nişanlıma sormasaydım, sorulacak zamanmıydı ah sana söz veriyorum günlük bak burayada yazıyorum, bununla ilgili o konu açana kadar ağzımı açmayacağım. Kendimi tezime odaklayacağım bu arada çok çalışacağım, başarılı olacağım inş.çoğu şeyden vazgeçeceğim, ve bunu sonuna kadar uygulayacağım. Eğer kader de varsa herşey olur, yoksa istediğimiz kadar çırpınalım yine de bir şey olmaz günlük.
Değişiğim günlük, anlam veremediğim bir fırtınananın içinde hissediyorum kendimi...Zaman varya zaman işte o gösterecek herşeyi ve ben sabretmeyi tadacağım yine, görüşürüz

Günlükcan bi insan istediğine kavuşamayacaksa ondan soğurmuş, onun için dua edemezmiş diyorlar.
Bikaç saat önceye kadar ne bi soğuma vardı ne de dua edememezlik.
Ama akşam Kadir Doğulu'yu görünce dedimm "aaaahhhh beaa bi şöyle sevgilim olacaktı.."
Adam ne hoş yea. Bal bal. O gözlere saatlerce bak bak bıkmam valla.

Yani eskisi gibi sevemiyorum galiba onu. :26:
Önceden gözüm kimseyi görmezdi, şimdi Kadir'i gördüm ağzımın suları aktı.

Bu da bende tam anlamıyla aşk yok demektir.
İyi bi şey yani. Sevindim kendi adıma.

Bu arada günlükcanım ayrıldığım eski sevgilim kız kardeşinin bikinili fotolarını çekmiş. Kız 19 yaşında.
İri yarı bi şey zaten. Burnunu da yaptırmış üstüne. Sevda Demirel gibi bi şey olmuş.
Tabi onun gibi çirkin değil ama vamplığı ve kadınsılığı onu hatırlattı bana bakınca.
Neysecime şaşırdığım nokta böylesi açık saçık pozları nasıl bi abi çekip de deviantarttaki adresine ekleyebilir? Tamam profesyonel çekim yapıyor ama ne biliim, bana ters!
Ne deli aile yea bunlar... Herkes uçuk kaçık. Manyak hepsi.
Daha neler neler gördüm de yıllar boyu açıklayamam.
Adamın favori fotoğrafları da hep +18lik. Bakamadım da üye olmadığım için.
Çok ateşli bi insandı zati. Ayyyhhhh benim için neler neler düşünüyordu günlükcüm. :18::18:
Onun gibi biriyle evlensem herhalde ... Aaayy düşünmek istemiyorum.
Allah korudu beni. Çok şükür bitti.

Son düzenleme:
Günlük, gercek günlügüme yazmaya cesaretim yok...
Nasil olmaz, onca zorluklari gögüsleyen o felaketi yasan aciz ruhum
olanlari yazmaya korkuyor simdi...
Yüzlesemiyorum, yazip rahatlamam gerek oysa...
icimi acita acita . . .

Cok sinirliyim, mutsuzum günnük.
Kendime aciyorum, su yasimda hala ugrastigim seyleri düsündükce cildiriyorum resmen.
Neden bu kadar degistim diye soruyorum kendime, cevap yok.
Eskiden böyle seylere esip gürleyen ben nasil olurda sineye cekerim aklim almiyor.
Aslinda biliyorum ama ses veremem o düsüncelerime, cünkü sonu hüsran sonu sadece gözyasi olur.
Neyse bakalim nasil olsa sabah hersey belli olucak, o zaman sana gelip ya aglarim yada tekrar sansimi zorlarim.

günlük gece saat 1 e geliyor şimdi sen bana delirdinmi bu saatte ne buralarda geziniyon hala diyorsun ama napıyım kimsem yok dertleşecek bunaldım kaç gündür içimi şöyle dökemedim kimselere yapayalnızım bu saattede senden başka kimse beni dinlemezkii..
neyse gelelim sorunlarıma hangisinden başlasamki bitane değilki
ya aslında şu an duygularımı yoğun yaşadığım bir anda değilim sanki kafam karman çorman
ilham perim bugün uğramamış belli konuya giremedim hala...
neyse sen bana bakma bugün mutsuzum işte hep aynı şeyler zaten değişen bişey yok.
bugün havada yağmurlu olunca bir yere çıkamadım zaten gidecek bir yerimde yokki nereye çıkacaksam artık.
benimkide laf iştee..
hadi ben uyku moduna geçiyorum..yatışşşşşş...
saçmaladım idare et işte yarın şöyle döktürrüm sana...

Hala uyumadımm..

Saat 01.30. Ve ben neden seninleyim kk?

Sevgilimle de yarın buluşucaz inşş..

Hadi Allah rahatlık versin başını yastığa tüm koyanlara.. :119:

Bugün dostumun kardeşi aradı beni günlükkk

şoklardayım hala ve de çok üzgünüm

bayramın 1. günü tutuklanmışşş mektup yazmamı istemiş

Ahh be ahhhh

iyigeceler günlük
bizim için hala gün bitmedi küçük cadım eline dinozorunu almış bir sağa bir sola evin içinde sürüklüyor
bu saatte birde çene yapıyor kaçta yatarız bilmem artık
netten süpürge bakıyorum buldum bir tane hoşumada gitti fiyatta uygun aslında hiç sırası değil ama
süpürgem bozuldu hafta sonu hemen olmasada alıcam sanırım aslında kurutma makinalarındada aklım kaldıda evde kurutuyorum çamaşırı ama
cesaretim yok kocama söylemeye:18::18:

Günlük ,
Bu son 1 aydır yaşadıklarımı bir ben bir Allah biliyor . . Çok zor sıkıntılı günler yaşıyorum isyan etmiyorum aksine hep dua ve şükür ama bazen dayanılmaz oluyor . .
Ablam neden böyle ? Onun bu halleri çok canımı sıkıyor her gece , Allah'a ellerimi açıp bütün inancımla yalvarıyorum yine bir değişiklik yok . . Vardır bir bildiği deyip susmaktan başka çarem de yok sanırım . .
En yakın dostuma gelince ; Ona da çok üzülüyorum sevdiği insanı ailesi istemiyor ve unutması için yurtdışına dayısının yanına yolluyorlar . . Ailesini bir kaşık suda boğmak geliyor içimden bazen ! ! O olmadan birşey yapmayan ben şimdi onsuz zaman , günler , aylar nasıl geçer ?
İşten de çıktım ! ! Veeeee daha yazamdığım birçok şey . . Rabbim yardım etsin . .

sabahın köründe uyanmak deyimi bugün bana cuk diye oturdu günlük
erken uyanıp spor yaptım 6 km yürüdüm sonra okuldu işti güçtü derken anca pc başındayım
ve sevgilim hala uyuyor o da uyansa da spor salonuna gitse sonra da beni alsa süpper olucak
yeşil çay yapmaya gidiyorum sonra yine konuşuruz günlük
çav bella

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…