Popüler Konu Sevgili günlük...

soğuk bir hava kar yagsada su ayazı kesse dıcım basım donuyor hep.dün elektrıklı battanıyeyle uyudum soguk ev dogalgaz baglanmadı daha.2 saat falan kıtap okudum ne zaman okusam bu kıtabı gece ruyamda canakkale cephesınde buluyorum kendımı nasıl savasıyorum bır gorsen :)30 sayfa falan kaldı bıtmesıne oda bu aksam ısallah.

havadanmı sudanmı anlamadım ne halım var ne ıstahım sadece oturmak yatmak ıstıyorum birde aksı gıbı işler cok.

aşkımla hersey ıyı ama bır zaman sonra ınsan konusacak bıseyde bulamıyor allahtan oda bende hareketlıyızde buluyoruz sacma olsada konusacak seyler.

karnım acıktı ne yesem bılemedım.sabahtan berı 5 defter ısledım oğdene sonrada bır 5 tane ıslerım aksam evdede 1 tane ıslerım bu sekılde ıslerı yetıstırmem lazım yoksa tezeği avucla yerim :)) yarın gorusmek uzere gunluk iş arkadasımdan hala ses yok tutuklamıslardır kesın esını aradım moral vermek ıcın acmadı cokta umrumda ılgılenmıyor demesın dıye aradım keydımden degıl ya neyse bu ınsanları anlamak gercekten güç..

off hapşurup duruyorum.. o kadar içimden içimden geliyo ki hapşuruklarr:2::2::2::2: içim çıkıcak nerdeysee

inşallah hasta felan olmam

bugün yürüyüşe çıkamıycaz galiba yaa ufff:26::26::26::26::26:

hava da tam uyumalık öyle kapalı ve soğuk ki dışarısı.. Allah dışarda kalanlara yardım etsin,ben böyle sıcak evimdeyken..çocuklar,anneler,babalar soğukta...

Yoğunluktan işleri yetiştiremiyorum günlük...

Bir de seyahat işi çıktı,off ya tembellikle geçirdiğim günlerimi özlüyorum..:125:

ah günlük ah bitmiyo sorunlar bitmiyo neyse hepsini grmezden gelip hayata bakmak en iyisi Allah hayırlı şeyler versin..

Hava kapalı ve pek bir soğuk bugün...
Dün usul usul kar yağıyordu oysa... Ve ben o karın altında yapayalnız adımladım yine yolları
Neden benden çok uzaklarda....Niye bu uzaklık?
Artık hasretim yüreğime bile sığmıyor...
Çok zor günlük çook...
İlk kez yazıyorum sana bunları ama dökülüverdim birden...
Kapatalım mı bu mevzuyu yoksa yine ağlarım ben

Bugün hat öğrenmeye gittim..
Bir zormuş ki sorma...İnce iş resmen...Elin bir titredi mi giden gidiyor...Boynum,başım ağrımış kasmışım kendimi valla
Ama zevkliymiş, zoru yapmanın verdiği bir zevk belkide
Böyle kandırayım kendimi.
Onun dışında bir şey de yok be günlüğüm...
Ders de çalışmadım o günden beri.
İlk ve son olmuş vaziyette ama akşama niyetim var, umarım çalışabilirim.
Sabahtan beri de tek bi lokma yemedim...
Açlıktan belki de başım çok ağrıyor.
Ama yemesem daha iyi olacak, 2 kilo almışım iyi mi
Boy yok pos yok ama kilo çok
Acilen vermeliyim.
HAdi iyi baksın herkes kendisine...Ben gezineyim biraz buralarda

ne zamandır yazmıyodum bari bu sevinçle yazayım dedim
abim sürpriz yapıp melek kartları almış bana nasıl sevindiğimi anlatamam içim içime sığmıyor sanki gelsin biran öncede ilk dileğimi tutup ilk kartımı çekmek istiyorum ayrıca dün avona başvurdum hayatımda bir değişiklik olsun istedim sıkıldım hep aynı şeyleri yapmaktan bakalım nasıl olcak umarım başıma bela almamışımdır

Bügün de bitti..
salya, sümük, masamın üzeri peçete yığınlarıyla atlattım..
içtiğim ıhlamur, papatya çayları 2 lt etmiştir bugün..
yarın daha iyi olucam inş..
Kuzey güney izler, battaniyemin koynuna girerim eve gidince.. ah bir yemek yapanım olsa keşke, anneciğimin kıymetini bilememişim bekarken.. işten geliyordum doğru masaya oturuyodum
tost-çay felan diye mi geçiştirsem bu akşamı? Canım da nasssıl patates kızartması çekiyor, ama ıhh yemicem.. kurtulamadım şu tartıdaki "60" görüntüsünden.. evet evet tost keyfi yapim ben bu akşam.. zaten yalnızım
sooon 7 dk.. ele şükür mesai bitti.. :119:

dün çok özel bir gündü sevdiğimin aldığı ayakabıları giydim gün özel diye ama ayakkabı dikişlerinden yırtıldı....

dün onu aradım günlük.
her zamanki konuşmamızı yaptık tekrar.
neye güveniyorsa hala tartışıyor benimle.
bi ara eski günlerdeki gibi konuşmaya başladık.
sonra toparlayıp kendime geldim.
her zamanki gibi ağladı telefonda.
önceden olsa o ağlayınca üzülürdüm ama şimdi umursamıyorum.
hatta mutlu bile oldum.
çünkü o da az ağlatmadı beni.
ayrıldığımızı ve bundan sonra bir araya gelemeyeceğimizi söyledim.
eğer sen yoksa gidicem dedi.
yolun açık olsun dedim.
o kadar umursamaz konuştum ki beni sevmiyorsun dedi.:26:
bende evet bu seni sevmiyorum dedim.
telefonu kapat mıyım diye yalvardı, ağladı.
telefon numaramı istedi vermedim.
boşuna mı değiştirdim ben numaramı ?
sonra itiraf etti değiştiremezsin sanıyordum numaranı diye.
ama değiştirdim. bunu yapabileceğimi ona da söylemiştim.
neyse bugün dershane sınavı vardı.
yine aynı sınıfımdayım ama berbat geçti sınav :26:
1 haftadır adam gibi ders çalışmıyorum. normal aslında böyle geçmesi.
hayallerime o kadar uzak bi puan ki. umutsuzluğa kapılmamak elde değil.
toparlamam lazım artık kendimi. yoksa pdr hayal olucak benim için.
oysaki çok çok çok istiyorum kazanmayı :26:
sınav çıkışı arkadaşıma gittim
o da onunla buluştuğumuz yere çok yakın oturuyor. minibüsteyken hep sanki o'nun için gidiyormuşum gibi hissettim.
hatta bi ara arasam gelse de görsem dedim, ama aramadım. aramıycam da.
saç bakımı için birkaç şey aldım. iyiki 40 lira hesabıma yattı da bu ufak tefek eksikleri onunla hallediyorum.
bir çizme gördüm muhteşemdi
onu almalıyım. konudan konuya atladım
neyse günlük görüşürüz

Son düzenleme:
Günlük ben geldim. Yorgun ama pek bi keyifliyim Bugün okuldaki hocalarla bowlinge gittik. Ne zevkli bir şeymiş ya ilk kez oynuyorum da bayıldım resmen. Şincik ben zayıf olduğum ve ilk kez oynayacağım için kendimden pek umutlu değildim. Topları kaldırsam halime şükredecektim Ama ne oldu ne oldu? Ben kırdım geçirdim ortalığı tabi en başlarda sonra cozuttum sonrasını sorma o yüzden. Üç takımdık sonuncu olduk aferin bize Rövanşı alcaz ama Valla çok güzeldi ya acayip eğlendim. Bir de araya doğum günü kutlaması da sıkıştırdık tabi Öyle işte...

Ama okulda çok yoruldum çok bunaldım yine. Ya bi sınıf var akıllara zarar Sınıf hakkında iyi konuşan kimse yok ve ben haftada 4 saat dersine giriyorum o sınıfın Bugün artık çıldırdım son noktaya geldim. İdareye götürecektim çocukları ama bi iki özür ve söze sanırım kandım :44: İkna ettiler beni Ya napıyım kızıyorum ama yine de öğrenciye zarar vermek istemiyorum ya. Bilmiyorum nasıl olacak nasıl çözücem bu işi onları kırmadan,kendimi de daha fazla yormadan. Haftasonu Tüyap gezimiz var. Bakalım nasıl geçecek. Baya faal bir okuldayım,seviyorum bu durumu. Bi de kadrolu olsaydım tadından yenmezdi yani. Öyle işte günlük sence nişanlım bana küsmüş olabilir mi? Gideceğimden haberi vardı aslında ama sesi bi garip geldi. Gerçi uykudan uyandırdım ama ne biliyim. İnşallah küsmemiştir canım o benim canım... Evlencez biz,ben onun gelini olucam Hadi kaçtım ben

günlük az önce çok acı bir tecrübe yaşadım !

Doğum günü sebebi ile yolladığım mesaj geri geldiği için mail çalışmıyor diye üyeyi silmek istedim bir üyemizin mesajları olduğunu gördüm....

mesajlarını okudum malesef üyemizi 6 ay önce kaybettiğimizi gördüm

acı tecrübeler bunlar

hangi üye acaba çok üzüldüm tanımasamda?
ALLAH RAHMET EYLESİN
hayat pamuk ipliğina bağlı aslında işte

günlük bu askerlik çok zor gelmeye basladı
artık dayanılması zor bi hale büründü
sabah kendimden geçmişim babam yıgılmıs bi vaziyette bulmus beni, heryerim uyusmustu ellerim kollarım ayaklarım kasıldım gerildim
sevdiğimi çok özledim dayanmak çok zor ölüyorum onun hasretinden cok sukur rahatbi askerlik geçiriyoruz hergün konusuyoruz falan ama o kadar zor ki anlatamam sana, çaresizliğin en berbat hali... bir cıkıs dahi yok
gün saymak sadece gün saymak vee daha 280 günümz var tezkere almasına

çok canım yanıyor coook

:86:
ben geldimm bugün boş günümdü aşkında boş günüydü ama benim sınavlarım yüzünden 2 saat görüşebildik :97: dogru düzgünde çalışmadım sırf vicdan azabı çekicem diye erken geldim zaten iki sınavım var bide ögrendimki bitanede quiz olcakmış hangi ara çalışcam çalışmıcam tabisii neyse içim sıkılıyo bu konulardan kaçıyımm
bugün bankaya gittim param yatmışmı diye yine yatmamış :95:aradım yattı hesabına dedi kontrol ettirdim yatmış ama hesaba geçmedi heralde yarın bakarım yine alışveriş yapıyım bu hafta annemle çıkıp en son ne zaman yaptım hatırlamıyorum yani arada tek tük aldıklarım hariç
ne zamandır kitap okumuyorum çok severim aslında ama okucak kitabım kalmadı anneme aldırıyım 3-4 tane bi kitap var aklımda onu istiyorum haberlerede çıktı kadın kızına ötanazi yaptırmış bi anne bunu yapabiliyosa çok acı çekiyo olmalı ne tuhaf allah göstermesin kimseye

günlük herşey yine monotanlaştı...
eylül -ekim pek bi hareketliydi bee

Günlük eşim güzel, hayırlı haberlerle gelir inşaallah...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…