Günlük ben geldim. Yorgun ama pek bi keyifliyim
Bugün okuldaki hocalarla bowlinge gittik. Ne zevkli bir şeymiş ya ilk kez oynuyorum da bayıldım resmen. Şincik ben zayıf olduğum ve ilk kez oynayacağım için kendimden pek umutlu değildim. Topları kaldırsam halime şükredecektim
Ama ne oldu ne oldu? Ben kırdım geçirdim ortalığı tabi en başlarda sonra cozuttum sonrasını sorma o yüzden. Üç takımdık sonuncu olduk aferin bize
Rövanşı alcaz ama
Valla çok güzeldi ya acayip eğlendim. Bir de araya doğum günü kutlaması da sıkıştırdık tabi
Öyle işte...
Ama okulda çok yoruldum çok bunaldım yine. Ya bi sınıf var akıllara zarar
Sınıf hakkında iyi konuşan kimse yok ve ben haftada 4 saat dersine giriyorum o sınıfın
Bugün artık çıldırdım son noktaya geldim. İdareye götürecektim çocukları ama bi iki özür ve söze sanırım kandım :44: İkna ettiler beni
Ya napıyım kızıyorum ama yine de öğrenciye zarar vermek istemiyorum ya. Bilmiyorum nasıl olacak nasıl çözücem bu işi onları kırmadan,kendimi de daha fazla yormadan. Haftasonu Tüyap gezimiz var. Bakalım nasıl geçecek. Baya faal bir okuldayım,seviyorum bu durumu. Bi de kadrolu olsaydım tadından yenmezdi yani. Öyle işte günlük sence nişanlım bana küsmüş olabilir mi? Gideceğimden haberi vardı aslında ama sesi bi garip geldi. Gerçi uykudan uyandırdım ama ne biliyim. İnşallah küsmemiştir canım o benim canım... Evlencez biz,ben onun gelini olucam
Hadi kaçtım ben