Popüler Konu Sevgili günlük...

ben geldim günlük.dün aksam cok kotuydum işyerınde oturdum agladım sinirimi doktum gozyaslarımla.patrona kızdım bu kadar cok yuk kaldıramıyorum ben yapamıyorum.sonrada neyın var hastamısın dıyor yok yoruldum dedım ondandır.neysee sınırımlerım gerılıyor yıne

bugun pozıtıf bir gün 2 gun sonra işlerın son gunu umarım yetısır artık gevsek alıyorum hırpaladıkca kendı bunyeme zarar verıyorum.dün gece cok guzel uyumusum gozlerımı bır actım sabah 8 olmus dogalgazımızda yanıyor artık sımsıcacık ev iyi hasta olmadık bız o sogukta.dün birde annemle tartıstık yahu 1 aydır esek gıbı calısıyorum neden banyoyu temızlememısımde kombıcı gelmıs utanmıs neyse banyoyuda temızlerız aksam yorgun yorgun.

calısmaya devamm durudk yere sınır bozmaya gerek yok

Günlük ya o ne karışık rüyalardı öyle. Gece çığlık da atmışım gene. Annem korkmuş, yanıma gelmiş. :18: Çok canlıydı rüyalarım ve bir çok ayrıntısını hatırlıyorum. Kocaman arılar vardı, odamı kaplamıştı(arıdan çok korkarım). Ne yaparsam yapayım gitmediler. Off... Allah'ım hayır et sen, çok korktum.

günlük dün akşam bi uyumuşum bi uyumuşum evimde huzurlu ve derin derin...
ama bu sabah başım agrıyo az az...
bide iş arkadaşım bu ay sonu işten ayrılıyormuş öyle luzum görmüşler....
üzüldüm ama iyi kızdı ...
ilk defa birine hemencik ısınmıştım güzel şeyler çabuk bitermiş
bebişimin de beni 2 ay sonunda bırakması gibi...
Çok şükür ki aşkım 5 senedir benimle 6. senemize girdik bugün:) akşam yemege cıkmak istiyorum ilk gün görüştügümüz gibi dışarda yemek istiyorum ve aynı zamanda nişan tarihimiz bugün :)
Bugün Güzel bugün özel bi gün... olsun bizim için inşallah...

Naber günlük? Beni soracak olursan bildiğin gibi işte evde pinekliyorum askerimi bekliyorum bi yandan da Şafağımız 56 Bu 50ler çabuk geçti sanki Bi 30lara gelseydik artıııkk :26: Bol bol kitap okuyorum günlük öyle kafamı dağıtıyorum. İş güç olmayınca işte naparsın Şimdi de kk'da geziniyim biraz da sonra evde oyalanıcak bi şeyler bulayım kendime. Hadi görüşürüz günlük hoşçakaaalll

Canım acıyor.
Yüreğim acıyor.
Vücudum alarm vermeye başlayınca farkına varabildim ancak.
Kendimden bile saklıyormuşum üzüntümü.
Ama nereye kadar... Patlak verdi yine bi yerlerden işte. :|

Merhaba günlük.. 5 gündür yataklardayım :2: ara ara kendimi iyi hissettiğimde kk ya giriyorum,bir seyler okuyorum kafa dagıtmaya calısıyorum.Askımı özledimm çokkkk özledimmm Aynı zamanda bu aralar kafam çok karısık,mutlu oluyorum derken birden aglıyorum. İyice bir duygusal oldum anlayacagın..Karnım çooook aç ama yemek yemek istemiyorum,keyfim yok,canım sıkkın,matematik yazılısına çalışamadım ve girmedim, mahvoldum, bittim.

Sonra görşürz.

En acısıyda buydu be günlük
Sevdiğin adamın gözlerinin içine baka baka
BEN ÖNÜMÜ GÖRMEDİĞİM YOLDA YÜRÜMEM
BOŞ YERE HAYAL KURMA demesi...

İçimin acısını tarif edemem sana

İki insan birbirini severde imkansızlık yüzünden kavuşamaz mı??
Kavuşamadık işte

Emir geldi
Hayal kurmam yasak
Bundan sonra masmantıklı bir kız olacağım
Bütün hayyallerimi ümitleri attım çöpe
peehh

dün kardeşim bizi bıraktı günlük.
Allah cennetine aldı o'nu.
o kadar hayalim, benim için 'umut' olucak bir kardeşim yok artık
annem baya ağladı hastaneden geldikten sonra.
nasıl ağlamasın ki ? anne sonuçta. ben bile inanamadım. farkında olmadan nasıl da istiyormuşum onu.
evin umuduydu halbuki.
ilk başta istemediğim, doğmasın dediğim bebek gidince nasıl da üzüldüm.
minicik ayakkabılar bakmıştım ona. ablasıyım alıcam demiştim. hayeller kurmuştum.
olmadı günlük. kısmet değilmiş :26:

Benim imtihanım da bu belki de be günlük...
Sabır sabır sabır....
Yüreğinde talan eden bir yangınla yaşamak...
Ve beklemek beklemek beklemek...
Günlerce...haftalarca...aylarca ve de yıllarca... Ve kim bilir kaç yıl daha...
Bir hayale tutunmak...
Bir gülüşe sığınmak...
Bir sesle avunmak..
Vuslatı bekleyerek geceyi gündüz, kışı bahar eylemek...
Bu belki de imtihanımız kim bilir ....

Bu arada sg_ceydanın kardeşine de üzüldüm doğrusu günlük...Allah sabır versin...Bu da onların imtihanı belki de...Kim bilir...

cumartesi günü geliyorlar....

kalbimin sesini duyuyormusun dünyaaa
haykırıyorum.
Allahım utandırma...

dayanamam ben bu son gidişe
alışamadım sensizliğe garip olurum
lalalalayyyy...
ımmm nede güzel şarkı ööylee

Sevgili Günlük
İnsanlar 6-7 yıllık ilişkileri nasıl sürdürüyor acaba?
Bir şeyler bitmez mi o kadar zamanda:26:
Ne kadar aşık olsan da,deli gibi sevsen de o kadar yıl sonrasında heyecanın bitmez mi?
Sıkılmaz mısın,yorulmaz mısın?
Yoksa gerçekten doğru insansa bütün bunları görmez mi gözün?
Acaba o doğru insan mıdır günlük? Acaba biz de o kadar devam edebilecek miyiz?:44:
Tabii ki bütün bunları öğrenmem için yaşayıp görmem gerekicek.
Hep yaptığım gibi kendi yolumdan gidicem,kalbimi dinleyerek.Bakalım o beni nereye götürücek?
Neyse ben bugün iyiyim çok şükür.
Çok yoğunum.Sınavlar falan işte.Hangi birine çalışacağımı şaşırıyorum.
Anlatıcak pek de bir şeyim yok.
Dün çok konuşmuşum bugüne kalmadı.
Haydi hoşçakal günlük:80:

Günlük Sg_Ceydamın kardeşine çok üzüldüm ...
Kısmet değilmiş kaderi böyleymiş demek ki
Üzmesin kendisini ne kadar zorda olsa sabretmesini diliyorum

Yazıcaktım ama o haberi görünce içimden gelmedi :/

günlükkk,derslerime çalıştımm çalıştım ve geldiiiiimmmmmmmmmm

daha da çalışıcammm

varya,pazar günü ormana gidip mangalda balık yapmayı planlıyoruz mmm nasıl da yerim ben onuu

üzerine de güzel bir tatlı yapıcam eve gelince de onu yeriz,kısmetse bakalımm

sg_ceyda gerçekten çok üzüldüm.Allah sabır versin.

Günlük öyle yorgunum ki... Nöbetçiydim bugün iki sınıfı da yazılı yaptım hatta bi de oturdum okudum onları,e-okula da girdim. Ne acelem varsa 4 sınıfın daha yazılısı okunacak. Ayy bugün nasıl zor bi gündü nasıl nasıllll... Bu 9. sınıflarda ne kadar terbiyesiz öğrenciler var ya... Bi rakam,bi kelime söylersin yanlış tarafa çekip pis pis gülerler. Tuhaf tuhaf hareketler yaparlar. Nasıl çocuk bunlar ya yazık günah :26: Ya günlük ben çok yorulduğum zaman kendimi kötü hissediyorum. Bugün bi ara bayılıcam sandım ya... O derece yani Başım felaket ağrıyo var ya... Daha benden hayır beklemesin kimse Perşembe günü öğretmenler günü günlük.. Kadrolu olmasam da benim ilk öğretmenler günüm Bakalım nasıl geçecek? O gün de az dersim var gerçi... Bi de o gün atama haberi verilebilir diye bi söylenti var. O yüzden o günü bekliyorum diyebilirim. Bu arada bi şey daha var ama kesinleşmeden yazmıcam günlük sonra olmuyo çok üzülüyorum Öyle işte günlük ne dicektim başka unuttum gitti valla. Yazıya da dikkat etmedim idare et :18:​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…