Popüler Konu Sevgili günlük...

sevgili günlük
ben kendimi çok yanlız hissediyorum yanlız olmadığımı biliyorum ama ginede canımın sıkıntısı yetiyor herşeye

Günnüş;
Bugün evde oturtmadılar beni yaa teyzemler sürekli telefon edip çağırdılar.Sinir oldum wala ben evde oturup ders çalışacaktım aman yaa
Yarında sınav var.
Sevgilimde bana telefon almış kılıfta istemiştim önceden seçmiştik zaten.Ama hevesim kalmadı istemiyorum ben o telefonu :26:
3 gün önceki adam nerde şimdiki adam nerde.Beni çok üzdü ama yaa.Suçunuda kabul etmiyoo ona göre ben suçluymuşum.O herşeyi yapabilir ama ben yapamam yaa bu bencillik değil mi?

ahh bebegim çok enerjik geldim bugün :118: sor neden diye sor :82: bugün okulda efsanevi bi ders aramız vardı tam 4 saat yollara vurduk kendimizi yemek yedik çizme baktık :86:yine bulamadım o konuya döncem birazdan :44: sonra yemek yerken gözüme beyaz beyaz gelinlikler çarptı kalk didim gidiyoruz nereye dedi gelinlik bakmaya dedim zor bela götürdüm bunları ilkgirdigimiz dükkanda arkadaşım denedi bi yalanlar atıyoruz ki görme halimizi ayy peri gibi oldu ben bile duygulandım öyle görünce sonra çıktık sıra bende iki dükkana girdik sadece dikim yapıyolarmş saçma sapan modeller vardı denemeden çıktık bide bana ne kadar küçüksün sen kaç yaşındasın diyolar inanmadılar kanımca yaşım küçük yetmezmiş gibi bide küçük gösteriyorum zaten gerçek gelin olsam kimse tınlamıcak beni neyse çıktık oralardan son bi yere girdik kadın çok tatlıydı bitane prenses modeli denedim bembeyazzzzzzz kabarıkkkk ayyy melek gibi oldum kendimi gördüm gözlerim yaşardı o derece :98: çok güzel çok peri gibi oldum valla ne kadar degişik bi hismiş içim içime sıgmadı neyse sonra çıktık ordanda okula döndük pehh işin yoksa derse gir
şimdi bu hayal dünyasında alıyorum kendimi gerçek dünyaya dönüyorum :89: cuma sınavım var kızlarla çalışcaz yarın bugün gelinlik baktık yarın sınava çalışcaz ya :88: yüksek almalıyım başarcam gelelim meshur çizme maceralarıma bitane çizme begendim hatta bayıldım tam istedigim gibi ama numarası kalmamış dahada gelmezmiş aklım ondan kalınca başkada bakmadım ben onu istiyorummm
şimdi gidip pofuduk pogaçamdan yapıyım mayalanmıştır öptüm

bi insanın hayatı bu kadar b*ktan olamaz.
aile de huzur yok.
bıktım her ay aynı kavgaları dinlemekten.
borç batağında yüzüyoruz. herkes birbirine çatıyor.
arada kalan ben ve kardeşim...
daha ne denir ki.

Günlükkk.

Çok üzgünüm bu gün.
Çocukluk arkadaşım, adaşım , geçen günlerde apar topar kendisinden 15 yaş büyük bir adamla evlenmişti.
Sebebini anlayamamıştık.
Dün yine ortak bir çocukluk arkadaşımız anlattı sebebini.
Kızcağız 15 yaşındayken, sevdiği çocukla birlikte olmuş ve hamile kalmış.
Çocukta "benden olduğu nerden belli" diye döverek sokağa atmış onu
O da tek başına gidip kürtaj olmuş.
Ve şimdi kendisini o şekilde kabul edecek tek adamın evlediği kişi olduğunu düşünerek evlenmiş bu adamla.
Öyle üzgünüm ki.
Hiç birşeyi farkedememişiz.
Yanında olamamışız.
Hal ve hareketlerinden iyi olmadığını seziyorduk ama nasılda değişti diyorduk.
Offfff. Of. Yazık bize !
Canım arkadaşım benim

seviyorum be adam...seviyorum...bilsen,anlayabilsen aşkımın büyüklüğünü...vazgeçemeyişlerimi,umutsuzluğumu,neler çektiğimi,kahrolduğumu,mahvolduğumu...

selam günlük... canım sıkkın, karmaşık duygular içindeyim ve uzun bi aradan sonra yine ağladım...
haftasonuu kurstaki çocukla bayaa vakit geçirdik ona son kez ona olmayacağını söyledim...
1 2 gündür mesaj atmıyodu, ben attım az önce ne yapıyorsun diye, bu mesajı atmamı bekliyormuş gibi döküldü...
ona kimseyi üzmek istemediğimi söyledim, buyüzden ilişki istemiyorum dedim...
ben, busefer gerçekten anlayışla karşıladı, ve bana artık o gözle bakmayacağını söyledi...
kendimi suç işlemiş gibi hissediyordum, şimdi daha iyiyim... Rabbim beni affetsin onu istemeden üzdüğüm için...
eğer kafama göre takılsaydım, onla çıkmaya başlardım, sonradan ikimizde üzülecektik...
mantığımın ve kalbimin söylediğini yaptım ve umut vermeden kestim...
Rabbim yinede affetsin beni... hayırlı olsun işte
az önce ağlıyodum şimdi çok iyiyim, huzurluyum
yarın erkenden sınavım var, inşallah çok iyi geçer Rabbimmm

malum paylaşım sitesinde bi arkadaşım kanser hastası bi kız için bişey paylaşmış ,kızı buldum msj attım .. öyle bi durumda olsam eminim bende insanlardan bikaç cümle iyi dileklerini beklerdim.. Allah şifa versin
Ceydacım seninde başın saolsun

unutamıyorum, çekip gidemiyorum. offf offf, falcı falcı dolaşıyorum resmen. pazar tarot bugünde kahve falı. barışçakmışız. inanmıyorum artık hiçbirine. inanmıyorum artık hiçbişeye

Keşke Kadir Doğulu gibi bir sevgilim olsa. ( Çok tatlı.
İyi değilim ben bugün. Toparlanamadım hala.
Şimdi hemen uyuyup sabahın köründe uyanmam lazım.
Hem vize var, hem de girilecek dersler yarına...
Kütüphanede çalışırım ben de aralarda.
O açıdan iyi olacak.
Sıkıntılıyım. İnşallah rüyamda onu görürüm. (
Ooooffffff baaayyyy..

laaa Günlük ben bu çocuğu keserim,biçerim,saçlarını yolarım Niye ben bu sarı kafayı gözümde bu kadar büyütüyorum bilmiyorum ki!Hani hep diyorum ya ona duyduğum aşk değil başka bir şey(di),o na da kızamıyorum ki çocukcağız beni arkadaşça arıyor soruyor, muhabbet ediyor, ben saftiriği ise acaba olur mu ihtimali ile umut besliyor(d)um.Yok anacım yok ben seven adamın halinden anlarım en ufak tık yok bunda ya da bir gün seviyor diğer gün nefret ediyor böyle yani benim anladığım bu:26: E bende ki de gurur yani sevmeyen insanı mı seveceğim Of günlük ya ne ki benim bu durumum ,kendimden bıktım vallaha

annem hasta olmuş , benm de gözlerim yanmaya başladı eve geldiğimden beri.. inş kapmam ben de şifayı... Odasına geçsin havalandırıcam evi komple ..

Bugün boşuna gitmişim laba.Hocamın başı kalabalıkmış yapamadık reaksiyonu..4 e kadar bekletti beni sonra da yarın yapsak olmaz mı dedi OUff yarın yaparız inşallah doğru dürüst...

sg_ceyda ya ve ailesine allah sabır versin günlüğüm.Onu takip ederim ben.Üzüldüm doğacak kardeşini yitirmesine..Umarım motivasyonunu yitirmez sınav için...
Kimya konularında veya diğer konularda soruları olursa ben seve seve yardım ederim ona..

Günnüş;
O kadar kötüyümki en iyisi anlatmamak...
Yarın sınavım var.
Ben ise şuan şoktayım ellerim ayaklarım bütün vücudum titriyoo
Kalbim hızlı hızlı çarpıyo.Sanırım Panik atak var bende...
Allahım ne olur istediklerim gerçekleşsin dualarımkabul olsun ne olur
Bişey demek istiyorum kızlara Aşk meşk istiyorsunuz tamam güzel şeyler ama hayırlısını isteyin ki sizi üzmesin

Günlükçüm, hiç uyuyamıyorum geceleri iyice gece kuşu oldum,
Sevgilimi çok özledim 55 günümüz kaldı ama sabretmek öyle zor ki
Bi de küstü bana, haklı da belki bilmiyorum ki,aramıcam bi kaç gün dedi ama inşallah arar

ben geldiiimmm
sabah 6:00 da kalktım günlük. bi güzel giyindim, süslendim püslendim oturdum kitap başına
tarih çalışıyorum.yılbaşına kadar tarih, coğrafyayı bitirme çabasındayım.
bu kez çok azimliyim. yaşadığım olaylar beni daha çok tetikledi. artık olacak, seneye bu vakitlerde yüksek puanla yapıcam tercihlerimi inşallah.
acıktım , kahvaltımı yapıp çalışayım kaldığım yerden. minik canavar uyanmadan bitireyim konuyu.
Herkese günaydınlar....

s_ceyda başınız sağolsun ,rabbim sabır versin sizlere,her evde oluyor tartışmalar ,duymucan,görmücen,ben hep öle yapıyorum

günlükk bugün pek mutluyum,makyajımı yaptım kendime geldim,kendimi beğeniyorum makyajlı halimle:)

kuzenciğimde çok kötüymüş,düğünde gördüğü çocuğa hala aşık ve çocuk askere gitcekmiş,hayırlı teskereler diyeyim,zor valla ya,asker yolu bekledim ama artık beklemicem ,bekledim sonuç hüsranla sonuçlandı,nese ben konuyu kapatayım

yenii birr aşkkkkk istiyorumm,,benide bulur mu bir gün?

Kafam çok karışık ://///

Kafam çok karışık :SSSS

Kafam çok karışık (((

ceyda arkadasımızın bası saolsun gunluk annesını acele hastaneye kaldırmıslardı okumustum burda.cennette onları beklıyordur sımdı.Rabbım sabır versın

dün saşlarıma sınemakı yaptım yüzüme buhar yaptım sıyah nokta sıktım..uzun zamandır makyaj yapmıyorum kendımı bı garıp hıssedıyorum ınsanlarda alısmıs makyajlı yuzume neyse bu kız yapmak yok makyaj yaza kadar sıvılcelerım duzelecek.

bugun ssk son gun muhtasar son gun ama kafam uyusuk gıbı calısma ıstegım yok bır dunya ıs var onumde yapasım yok.dün eleman alalım falan dıye konustuk tekrar hay benım salak kafam ben ıslerı yapıyorum dedım patrona yalakalık olsun dıye sonrada kendıme kızdım yalakalık kim ben kim offff offf zam yapsa barı maasıma...

askım dun gece senı sevıyorum dedı tam uykuya dalıyordum nasılda mutlu uyumusum.hoscakal günlükk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…