Popüler Konu Sevgili günlük...

Bu ayda olmadı, hiçbir zaman da olmayacak galiba.
Bağırmak, bağıra çağıra ağlamak istiyorum. Hani çocukken istediğimiz birşey olmadığında avaz avaz, bağıra bağıra ağlardık ya, işte öyle ağlamak ağlamak istiyorum.
O zaman hemen olurdu ne için ağlıyorsak. Şimdi de ağlamak ve sonrasında da hemen olmasını istiyorum, şimdi şu anda.
Tıpkı çocukken olduğu gibi, tek farkla şimdi çocuğum olsun istiyorum.
Rabbim sen büyüksün Allahım. Hayırlısı ile biz aciz kullarının kucaklarını boş bırakma ya Rabbim.
O güzel hissi, bizlerin de yaşamasını nasip eyle ya Rabbim.
Bizleri çok bekletme Allahım. Kimselere özenip imrendirme ya Rabbim.
Başlarımızı öne eğdirtme ya Rabbim.

Hayırlısı ile isteyen herkes için AMİN

günlük burda destek olan herkesten Allah razı olsun.
dayanışmanın en güzel örneklerinden kk.
bende bir yerlerden tutmaya çalışıyorum işin ucunu. umutsuzluğa kapılmamaya sabretmeye çalışıyorum.
aslında bana dışardan bakan hiçbirşeyim yok sanar.
öyle umursamaz ve neşeli görünürüm ki...
ama içim ? ne fırtınalar kopuyor. neler yaşıyorum kimse bilmez.
evet hayatım bomb*k. hiçbirşey yolunda gitmiyor. ama hayallerim var benim, hedefim olması için elimden geleni yapmam gereken umutlarım var.
havanın en karanlık olduğu an güneşe en yakın andır diye bir söz vard. gerçi tam böyle değildi ama :44: işte ben o karanlıktayım şuan. ama güneş açıcak biliyorum. açmalı.
çok şükür sığanacak biri var. Allah çok büyük. dualarım var kabul olması için her türlü özveriyi gösterdiğim.
evet kötü günler yaşıyorum. kardeşimi kaybedişimiz bi yandan, ailevi sorunlar bir yandan, birde ekonomik durumlar...
ailedeki sorunda bundan kaynaklanıyor ya zaten. ama herşey yoluna girecek biliyorum.
ben umudumu kaybedersem herşey daha kötü olucak.
inan o'nu bile daha az düşünüyorum artık.
bazen keşke bu anlarımda yanımda olsaydı diyorum. ama olmayacak, olmamalı.
üzgünüm, kırgınım ama umutluyum.
her halime bin şükür.

Son düzenleme:
selam günlük
bu baş ağrısı beni yine yalnız bırakmıyor.. dün akşamdan beri ağrıyor üstelik.. dün misafir vardı bu akşam baş ağrısı yine ders çalışamıcam sanırım
doğumgünüme gün sayıyorum günlük.. 17 gün kaldı merakla beklemekteyim
günlük insanlar ne kadar kötü böyle.. Son zamanlarda yaşanılanlar öyle şaşırttı ki beni..Rabbim herkesin kalbine göre versin..
Rabbime sığınıyorum insanların şerrinden.. İlahi adalet gün gelip yerini bulucaktır buna inanıyorum günlük.

sg_ceyda'nın kardeşine çok üzüldüm günlük, hayırlısı diyeceğiz, ne yapalım...

Annemleri özledim Günlük...
Geliceklerdi aslında ablamla annem ama ablam yeni bir proje almış, benim de dersler malum, iptal ettiler.:26:
Sonra ben kendi takvimime göre bilet aldım, 9 Aralıkta gidiyorummmm İstanbulaaaaa hem babişkomu da görebilicem

Sonra sömestrede gene gidicem sınıf arkadaşımla.

Vize yerine geçecek ödevler çok sıkıştı Günlük.:18: Hepsi de ağır konular tabii. 5 gündür otelde kalıyorduk aşkomla, orada epey kolayladım sayılır ama bitmediler tabii.
Ütüyü de çekmişim bu arada hahhaha unutmam ben unutmam

Evde buzdolabı tam takırdı resmen, okuldan dönerken bişiler aldım, pişirdim, yedim.

Yarın bizim bölümün paneli var, ardından da akşam yemeği. Bakalım, yemeğe gidip gitmiceğim muamma.:26:
Hafta sonu da 2 günlük bir atölyeye davetliyiz, o yüzden şehir merkezinde kayınvalideciğimde kalıcam. nasıl sevindi duyunca
Pazartesi 3 tane sunumum var. Ooooooyyy ben kaçayım ders çalışayım en iyisi
hadi bye

Son düzenleme:
mantar sote yaptım pişiyo şu an ama ne pis kokuyo yaaa,akşam da pizza yapcam günlükk,depresyonumu böyle atıcam üstümden sanırım

Hayat gerçekten ben büyüdükçe daha acımasız davranıyo bana. İlk defa bana atılan bir iftirayı duydum, şok içindeyim. Seni rabbime havale ediyorum acınası varlık, sana bela bile okumam. Senin yüzünden işten ayrıldım, senin yüzünden sevdiğim insanlardan ayrıldım ve şuan iş bulamıyorum. Mayısta evlenicem ve ben senin yüzünden çeyiz yapamıyorum. Geleceğimi karanlık görüyorum yine senin yüzünden. Kararsız kaldım gidip istanbulda iş arasam mı aramasam mı diye. Ama 5 ay için çalışıp ayrılmaya değer mi onu da bilmiyorum. Korkuyorum artık iş ararken yine senin gibi insanlarla karşılaşıcam, aynı sorunları yaşıcam diye. Niye kötü bi olay yaşadığım zaman hayatımın bütün alanını etkiliyo bu durum? Rabbime dua ediyorum ve biliyorum düzene girecek her şey...

günlükcüğüm günlükte alıntı yapmanın yasak olduğunu söyleyerek başlıyorum..

nasılsın pembişimmm
ben çoçook iyiyim az önce aşkımnan konuştum yavrum şimdi bavulunu hazırlıyomuş
2 saat sonra otobüse binecek ve yarın sabah yanımda inşallah çok mutluyum günlükkk
beni sorarsn kişisel bakımlarımı yaptım akşama saçıma fön çekicem..aslında saçım kıvırcık dalgalı ama bi değişiklik olsun istiyorum..
sonra ne igyeceğime karar veririm falan filan
cmt. günkü sınavıma çalıştım onu halletim
şşimdi pt. günküne de çalışayım aşkım buradayken sırtıma yük olmasın
öyle yani pembişim neyse bi sürü işim var Harmonyy kaçar yavrum
see you laterrrrr

ah günlük ahhh
bu dertler sıkıntılar bitmez mi?
iş yok,güç yok..
Rabbim bana da nasip edecek mi düzgün sürekli bir iş?

Bu arada çocukluk arkadaşımın annesi yazın vefat etmişti
çalışmıyordu işten ayrılmıştı
çok kötü olmuştu günlük annesi ölünce çook ama çok
hep dua ettim ona inşallah bir iş bulsun da kafası dağılsın diye
çok şükür bugün güzel haberi aldım işe girmiş.

Ocakta da Almanya'dan arkadaşım kardeşim dostum herşeyimmm
geliyor çok mutluyum:87:

sg_ceyda'nın başı sağ olsun Allah sabırlar versin
dün gece burada okudum.
anne adayları var
onları gece ve şimdi olduğu gibi unutmadım her fırsatta dua edeceğim onlara
en kısa zamanda güzel hayırlı haberleri alsınlar diye..

gercekten zaman cabucak geçiyor. acısıyla tatlısıyla günler birbirini izlerken bende ana göre şekillenen davranışlar içerisine giriyorum.
geçte olsa bişeyleri anlıyor kendimi zorlayarak yapmaya calısıyorum. mukafatını alacagımdan eminim.
bu haftasonu arkadasımın dogum günü olacak. birebir tanımadıgım ama konusurken bahsettiği arkadasları aradı ve kutlama yapacaklarını beni de görmek ıstedıklerını soyledı..
elbetteki kabul ettim. umarım onun gibi iyi kişilerdir, anlaşırız cok güzel bir dogum günü geçiririz. :)
zaten su sıra zor donem geçiriyoruz bu hepimize iyi gelecek... yarın onun hediyesini almaya gıdecegim. ne almam konusunda kararsızım aklımda bır fıkır var ama inşallah begenir.
onun harici diyip bahsedebileceğim o kadar cok sey var kı bahsederken ben yoruluyorum.
bosluktayım biliyorum. görünürde hiçbişey yok. bu sadece ruhumun istediği bişey.. ki eminim çogu kısıde de olan seyler. artık kendimi hazır hissediyorum, dogru zamanı bekliyorum. üzülmek, gerginlik, şüphe.. bunların hıc bırısı olmasın hersey huzur içinde gelişsin istiyorum.. ne cok sey istiyorum değil mi :) ben beklerim allahım hayırlısını bana getirecek eminim..

Bugün çok stresli ve yoğun bir gündü günlük.
Hem sınav hem de yapmam gereken bir dolu ödev vardı.
Çalışmam gerekirken çalışamadım,bir türlü kafam almadı
Oturup bir güzel ağladım.
Canım arkadaşlarım beni yine güldermeyi başardılar tabi
Hepsini çok seviyorum günlük
Şu sınav dönemi de bi geçse de rahatlasam
Gerçi üniversiteye kadar rahatlamak yok bize ama:26:
Off düşündükçe içim sıkılıyo
Biraz tatile ihtiyacım var galiba:106:

Sabah 9da 2. vizeme girdim.
Bittikten sonra dersim başlayana kadar kütüphanede kaldım.
Derse girip çıktıktan sonra kitabevine gidip almam gereken kitapları aldım.
Tekrar okula gelip bir şeyler yedim, ders notlarıma göz attım ve japoncaya girdim.
Nefes aldırıyor bu ders bana diğerlerinin yanında.
Yine çok sever oldum.
İlgim azalmıştı bi ara, şimdi iyiyim. :)
Kahvelerle ayakta tutuyorum kendimi.
Uyuyamıyorum doğru düzgün anlayacağın.
Çalışmayı son günlere bırakıp tembellik edince olacağı buydu zaten.
Bu gece yine masa başında olacağım. Yarınki vizem 9:30da. :/
Cuma günü de 2 tane var. :s
Böyle geçiyor bu günlerim...
Şimdi bi şeyler yiyip Türk kahvesi yapacağım annemle kendime.
Elisa'nın Eppure Sentire'sine taktım kafayı bi de.
Taa minik bir kız çocuğuyken dinlerdim Elisa'yı. :))
Neler neler hissederdim dinlerken o o minik halimle.
Ağlardım bazen de.
Seviyorum sesini.

Son düzenleme:
Hayatımda yaşadığım her ana şükr etsem az gelir günlük
Öyle hayatlar öyle yaşamlar varki
Şükürler olsun ...

Kendim için tek yapmam gereken şey çalışmak çalışmak çalışmak...
Ders çalışınca o an için sıkılsamda sonrasında içim daha huzurlu oluyo
Bir işe yaradığımı bir hedefimin olduğunu hatırlıyorum

Zaten bu bana yapılmış bi haksızlık değil ki
Herkes çalışıyo derslerine sınavlarına
Bunları gördükçe iyice motive oluyorum :129:
Yaşasınnn

Evimi özledim günlük,
eşimi özledim.. 2. gece annemlerdeyim.. çok çalışıyor eşim, ben de yalnız kalmak istemediğim için, biraz da korktuğum için annemlerde kalıyorum..
ama yarın ne olursa olsun evime gidicem :/ yatağımı özledimm, televizyonumu laptopumu
Burda olmak da çok güzel, sofrayı bile kaldırtmıyor anneciğim, yatağımı açıyor, duş alıp uyuyorum..
sabah kahvaltım hazır.. ama işte ne bilim
kardeşimle zaman geçirmek de güzel, dizi başlar birazdan alırız leyslerimizi yoğurtlu mayonezli sosumuzu ohh
kuzeyciğime dikerim gözlerimi
Eşimle izlesem keşke "a-mmaaaan ne buluyosun bu adamda, hiçte yakışıklı değil bence" dese bende "he aşkım he" desem
Hafta sonu gelsin çabucak

Günlük kocişle papazdık biraz..İlk defa 4-5 saat tel.açmadık birbirimize

Amaaa 30 dk.lık bir tel.görüşmesinden sonra herşeyi hallettik çok şükür:102:
köfte-patates,cacık ve çorba yaptım bi de yanına aperatif ıvır zıvırlar..:125:

Yaklaşık 10 günlük sistit ve vajinit yüzünden kardeş gibiydik

Bugün ya da yarın inşallah iyileşmiş olurum,o yüzden çatıyorum galiba eşime:119:

günlükk..ben geldim

çalıştım ama çok fazla değil canım hiç mi hiç istemedi bugün 2-3 saat kadar çalıştım:26::26:

her yanım matematik oldu. ama inşallah kazanıcam şu kpss yi ve atanıcam...İNŞALLAH.

Günnüş;
Sınavım iyi geçti.Ruh gibiydim.Hoca bile çok çalıştın herhalde sabahladın mı dedi
Bende sınav kağıdımı okuyunca anlarsınız dedim
Bugün sevgilimin işleri vardı halledememiş işleri rast gitmemiş.Beni okadar üzdü ki ahım tutmuş olmalı.Günnüş beni bile bile üzdü yaa hiç bir suçum yokken beni 4-5 gecedir ağlattı sabahlara kadar.
Akşam buluşalım dedi istemedim. Sonrada bana küstü ama umrumdışı

yine geldim :121: geldim amaa anlatcak bişeyim yok :111: sabah aşkımın bi msjıyla kalktım markafoniden bana bişey begenmiş hediye almış aç bak bakalım dedi yirim ya sabah sabah didim noluyo kalktım duşumu aldım arkadaşıma dogru yola çıktım malum sınava çalışcaz :101: sonra eve geldim aynı şeyler :86: konular bitmedi yarın çalışmam lazım yine
kardeşim için öss puanlarına baktım şimdi yüksek baya inş kazanır ya özelde okutmak gibi bi şansımız yok artık bakalım bu aralar biraz hırslı ama temeli yok cocugun neyse kazanır inanıyorum
aaa okulu aradım bugün şu staj işini sordum sonunda istedigim oldu biz staj yeri bulursak sgkyı okul ödicekmiş artık yazında güzel bi şirkette misler gibi stajımı yapsam ohh :87:

Günlük
Anlayamıyorum insanlar tanımadıkları bilmedikleri
hatta onlarla muhattap bile olmayan insanlara neden sinir olur
Rahatsız olduğum konulardan mümkün olduğu kadar uzak duruyorum
İlgimi çeken farklı konular dışında ilgi alanıma girmeyen
ya da kişisel konular hakkında yorum yapmıyorum
Yani gerginlik yaratacak konulardan bu şekilde uzak duruyorum
Fakat bazı insanlar ben hangi konuya yorum yaparsam yapayım
Benim yorumlarımı ya da benim yorumlarıma yapılan yorumları alıntılayıp eleştiriyorlar
Bana yazılmış olan cevabı alıntılayıp 'bazı yorumları takma' vs gibi yorum yapmanın
ve bu da yetmezmiş gibi altına kişiliğim hakkında tahminlerde bulunmanın amacı ne
Burada beni tanıyan bilen ve zamanında desteklerini almış olduğum insanların haricinde
kimseyle özel bir muhabbetim olmadı
Tanımadıkları insanlara zıt gitmek neden anlamış değilim

Kendimi pek iyi hissetmiyorum bugün
Yorgunum yalnızım ailemi özledim evimi özledim
Dönmek istiyorum artık
Yarıyıla kadar burada kalamam
Bir fırsatını bulup ilk fırsatta gideceğim

Günlük ben geldim. Yine arabesk şarkılar dinliyorum ya ben niye böyleyim? :26: Yok yok hayat beni bu hale getirdi. Gerçi ben lisede de çok arabesk şarkılar dinlerdim. Bazılarını çok seviyorum ya napıyım. Dışarda hiç belli etmiyorum ama bu halimi bi görseler şaşırırlar. Şimdi bundan bahsetmenin ne gereği vardı hiç bilmiyorum ya neyse... Bu aralar asabiyim regl öncesi gerginlik de sen buna Bir de 9. sınıflardan haz etmemeye başladım. Bu nasıl bir pişkinliktir kardeşim yav yo-ru-yor-lar tek kelimeyle Neyse iyi kötü bu günü bitirdim sınavları okudum biraz. Bi iki işim vardı onları hallettim.

Yarınnn örtmenler günü (bilerek böyle yazdım ) Tüm öğretmenlerimin öğretmenler gününü kutluyorum şimdiden. Hakkıyla bu mesleği icra eden,emek veren ve göreve başlamak için can atan öğretmenlerime Allah'tan kolaylıklar diliyorum.

Beni sorarsan çocuklar gibi şenim Niye bilmiyorum. Arada bi enerji geliyo işte öyle. Maşallah de maşallah de Günlük be iyi olsun her şey ne olur ki yani... Herkes mutlu olsun. Herkesin güzel dilekleri gerçek olsun. Sevenler kavuşsun. Ayrılanlar barışsın. Hatta bak aklıma şu şiir geldi:

"Memleket isterim
Gök mavi, dal yeşil, tarla sarı olsun;
Kuşların çiçeklerin diyarı olsun.

Memleket isterim
Ne başta dert, ne gönülde hasret olsun;
Kardeş kavgasına bir nihayet olsun.

Memleket isterim
Ne zengin fakir, ne sen ben farkı olsun;
Kış günü herkesin evi barkı olsun.

Memleket isterim
Yaşamak, sevmek gibi gönülden olsun;
Olursa bir şikayet ölümden olsun."

Ayy ne oldu bana polyannaya bağladım Neyse günlük ben gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…