Popüler Konu Sevgili günlük...

İçimde her gün ölen umutlar var, olsun zaten aşklar hep böyle... Günlük ben sana dert yanmaktan bıktım ;ama bunlar geçecek değil mi günlüğüm

Günlüğüm yarın diyete başlıyorum hedefim 49 kg , şu cuma günü olacak denemeden de istediğim puana ulaşabilirim umarım.Bu hafta kpss'ye çalışmaya hiç vaktim olmadı ki sürekli iş iş iş
Nasıl da suçumu hemen üstümden atıverdim değil mi?İnsanın hatasını başka kişi veya işlere yüklemesi ne kadar kolay!Ha bu arada günlüğüm kpss yetmezmiş gibi üds'ye de hazırlanmam gerek.Seneye diyelim ki kpss ile benim bölümümden çok az kadro açtılar ( %80 ihtimal) E ben ne yapacağım işsiz güçsüz,hadi bu sene yüksek lis. yapıyorum ama önümüzdeki senenin sonlarında yüksek lis. da bitiyorum o zaman ne olacak hem işim olmadıktan sonra yüksek yapmanın hiç bir anlamı yok ki!Üds yi geçersem arş. gör kadrolarına başvururum hem de doktora için hazırlanmama gerek kalmaz.Şimdi sen bana için için gülüyorsundur ,kpss ye bile çalışmayan sen üds'ye mi çalışacaksın?, diye.Günlüğüm önce kendime sonra sana söz veriyorum bu iki sınavada elimden gelenin en iyisini ortaya koyup sistemli şekilde her gün çalışacağım.Bak SÖZ verdimBen ne zaman bu sözümü askıya alsam bunu bana hatırlat olur mu :)Ay nasıl ders çalışma aşkı geldi hemen namazımı kılıp çalışmaya başlayayım,iyi geceler günlüğüm sana yazmak her zaman ki gibi çok iyi geldi

Bak tam yazımı gönderecekken aklıma geldi:madem bugün benim söz verme günüm,sarı kafayı unutacağıma boş hayallere kapılıp günümü mahvetmeyeceğime de SÖZ VERİYORUM.

Yarın görüşürüz..

Sana her zaman ki gibi cok bitkin, umutsuz ve yorulmus bir sekilde geldim. :105:
Bugün sinav vardi yine, cok kötü gecti, herkes sasirdi, bende sasirdim cünkü cok iyidim ama olmadi iste.
Bir an evvel kendime gelmeliyim bir kac dersim var zaten onlarida gecmem lazim.
Ama ilk önce ders calismayi tekrar sevmeyi ögrenmem lazim.:26:
Hergün kendime söz veriyorum ama yok günnük, istek yok.
Ya ben eskiden böyle degildim, ne oldu bana anlamiyorum.
Neyse okul konusunu kapatalim en iyisi.
Yarin ben askimla bulusayim biraz moral olsun dimi ama.
Hos bugün sinavdan sonra moralim bozuk oldugunu icin cik gel dedi ama ceza verdim kendime son derse kadar kaldim.
Bak yine konu okula, sinavlara geldi.
Ben biraz gezineyim günnükcüm, sonra görüsürüz.

dünki kavgadan eser yok bugün.
annemle babam barışmış bile hatta araları gayet iyi
Allah duydu sesimi çok şükür.
birde hayallerim gerçek olsa, dualarım kabul olsa daha ne isterim ki.
yarın sınavım var ama çalışmadım. önemli bir deneme değil bu. geç saate koymuşlar beynim almaz zaten
burgerdaki acı sosun büyük boyu çıkmış almalıyım onu. bayılıyorum tadına, kokusuna
hele patates kızartmasıyla muhteşem oluyo. yanınada sarımsaklı mayonez oldu mu tamamdır
off resmen acıktım anlatırken en iyisi dershanenin çıkışında gidelim kızlarla da yiyelim.
param yoktu kardeşimden borç aldım. bu aralar durumlar fena :44: ama düzelicek inşallah. :26:
olmasını istediğim bi isteğim var onun için dua edicem birazdan. inşallah kabul olur.
uzun zamandır böyle keyifli şeyler yazmamıştım sana.
düzeliyorum belkide. ne dersin ?

Son düzenleme:
Ya benim labda işim neden hemen bitmiyo illa ki yıllanmam gerekiyor.Bugün sinir oldum 4 te çıktım üü-üüff ,ya yarın devam edeyim bekle bekle kuruduğu yok phthalocyanimin.Ya bugün hoca dedi ki evet rengi döndü tamam oldu bu ama ortadaki gruplar ya koptuysa ??
:18: Lütfen öyle birşey olmamış olsun benm cici moleküllerim uslu uslu birleşmiş olsunlar lütfen :/ :26:

ne var yani benim de sorunsuz olmuş olsa bu ciciler gibi... Uf inşallah benm başlangıç maddeme..... yazmak bile istemiyorum..Bu kadar zaman,para,emek çöp demek olmasın

2 gündür tuhaf rüyalar görüyorum hayırdır inşallah.Stres rüyalarıma da girdi sanırım

Cumartesi dursun bi bakalım bu gün.Cumartesi belki yazacağım ilginç şeyler olabilir:109:

günnüş hayatım bayağı hızlandı spor,kurs,kafe,alışveriş,yemek,kızlarla programlar filan...ama eve gelip kendime eziyet çektiriyorum.hakikaten sorunluyum...msn i face i ve google yi açıp onu bekliyorum.google niye diyeceksin ondan da şu lanet olası arkadaşlık sitesini takip ediyorum oraya giriyormu benimki diye...ilginçtir üç gündür istikrarlı bir şekilde ve saatlerce takılıyor nette...hayatında biri mi var diye kuruntudan ölüyorum...ne yapsam bilmiyorum...duygularımı ifade etsem kaçar mı...arkadaşlık rolüne mi devam etsem yoksa umursamazları mı oynasam...eh be adam...ölüyorum senin için...ruhun duymuyor...yani söylesem de innamama gibi bir potansiyelin var...ne yapayım Rabbim nasıl davranayım?okulun işleri duruyor...ailemden utanıyorum,ailesi,o,tanıdıklar,ev arkadaşları...herkese rezil oldum günlük...ama ruhum duymuyor...tüm amacım onu geri getirmek...Rabbim ne olur...bir şans daha versin...

umudun tükendiği yerde iman vardır.....
derdin neolursa olsun derdinden büyük ALLAH vardıırrr..
hayat sade ve sadece yaşadığn kadardır........

Günlük yaaaaa

Tam seni açtım bir sürü şeyler yazacaktımbir elimde çikolatamla...

Sonra gözüm sola kaydıı

Şu hatuna bak yaa :18: ulen ben 25 yaşındayım böylee bacaklarım yok yaaa Mrs Pekkan kadar olamadım

Bütün günlük yazma iştahım gitti

eminim günlüğe bu konuda yakınan çok kadın vardır alışkındır o

sevgili günlük bende gelmişken yazayım..

ders çalışmaktan beynim sulandı. artık yemek yaparken bile domatesi 2yle çarpıp 4bölüp türevini alıyorum

sofraya tabakları doğru açılarla yerleştiriyorum. herkesin cümlesindeki anlatım bozukluklarını bulup cümleyi öğelerine ayırıp imla hatalarını kontrol ediyorum.. günlük galiba sınavım iyi geçicek.

Son düzenleme:
ANNE OLMAK...
Anne olmak : Umut etmek demektir...
Anne olmak : Asla vazgeçmemek demektir...
Anne olmak : Hesapsızca sevmek demektir...
Anne olmak : Sorumluluk demektir...
Anne olmak : Sadece kendini düşünmekten ÖMÜR BOYU VAZGEÇMEK DEMEKTİR ..
Anne olmak : Her zaman yapacak işleri olmak demektir...
Anne olmak : Dünyanın öbür ucunda da olsa ÇOCUĞUNUN SIKINTISINI HİSSETMEK DEMEKTİR..
Anne olmak : Kaç yaşına gelmiş olursa olsun çocuğunun AÇ OLUP OLMADIĞINDAN endişelenmek demektir...
Anne olmak : Çocuğunu gördüğüne her defasında coşkuyla sevinmek demektir...
Anne olmak : Uykusuz geceler demektir...
Anne olmak : Sınav kapılarında beklemek, yeniden ÖĞRENCİ olmak hatta ASKER olmak demektir...
Anne olmak : Hayatı çocuğuyla birlikte yeniden yaşamak ve öğrenmek demektir...
Anne olmak : Güçlü ve cesur olmak demektir...

Anne olmak : BAMBAŞKA BİRŞEYDİR

bu sana son yazışım olabilir sevgili günlük. Bu gün izne ayrılacağım ve haftaya cuma günü de iş yerinden ilişiğimi kesip Tekirdağlı olacağım. İş yerinden arkadaşlarımdan ayrılacağım için içim şimdiden buruk ve eminim giderken çok ağlayacağım. Ardımda sevdiklerimi bırakıp terk ediyorum sakaryayı. Yeni hayat yeni başlangıçlar beni bekliyor. Kendine iyi bak günlüğüm, özleyeceğim seni

hadi annecim göster anneciğine artık pıt pıt larını neşe kat neşesine lütfen....

selamlar sana gunluk.soguk bır o kadarda iş dolu bir günle yine beraberiz haber sunuyormusum gıbı oldu ama olsun...

sabah eczaneden kremımı aldım çay agacı kremıymıs bakalım sıvılcelere ıyı gelıryormus adam yuzde yuz gecer dedı.umarım.yorumda bulamadım kremle ılgılı konu acıyım en ıyısı belkı kullanan bırılerı olmustur.

ısler cok calısacak ınsan yok

neyse keyıfler ıyı olsun oyle yada boyle gecer bu gunlerde.bugunluk bu kadar hoscakal gunluk

Öğretmenler günümüz kutlu olsun günlük
Yüzünde tebessümle bugünümü kutlayan öğrencilerim olmasa da....
Her gün hevesle ve bazen de tembellikten şikayetle(!) gidebileceğim bir okulum olmasa da....
Kpss kitapları başında dibimizdeki okulun zil sesiyle hüzün nöbetlerine girmeye devam edecek olsam da....
Benim de öğretmenler günüm kutlu olsun

offfffffffff offffffffffff

şu rafetin yanımda kal şarkısını dinledikçe içim acıyor(

Ali taranın eski eşi Selam Ann Desmond Vefat etmiş, işte üzüntüye dayanamadı ve evinde vefaat etti kadıncağız, kanser hastalarının en ihtiyacı olan şeyin moral olduğunu bilmicek kadar beyinsizmiş demekki bu ali taran pardon uçkuruna düşkünmüş'mü demeliydim yoksa? az önce kadının son görüntülerini gösterdiler ali taranın gözlerine nasılda sevgiyle bakıyordu yazıklar olsun bu adama ya bide kalkmış basın açıklaması yapıyor ne yüzü ne haysiyeti ne onuru varsa artık...

Hayata duyguları ile tutunmaya çalışan kanser hastasına bir de ayrılık acısını tattıran hayat ne kadar acımasız, ne kadar zalim olabiliyorsun bazen... Bunu kabullenemiyorum, ne kadar ''aşıkta'' olsa içine atıp oğlunun anasının başında eli elinde son anına kadar olmaz mı insan? En iyi şatlarda tedavi ettirmek varken başkalarına hediye, araba vs. almak gelir mi hiç insanın aklına? Bu insanoğlu nasıl bir türdür böyle? İnsan olmaktan utanıyorum bazen... o evlilik nasıl yürür artık anlayabilmiş diiilim...karşımdakinin suratına bakamam ben...ama insan olana işte,ne desek boş...sözün bittiği yerdeyiz dilerim çektiğin tüm acılardan kurtulmuş ve sonsuz huzura kavuşmuşsundur...Ali Taran'ın ömrü de en zor gününde terkedilmenin ızdırabını tadacak kadar uzun olsun!

bugün çarşıya gittik..

aman allahım gene gene ve gene şu özentilikten kendilerini kaybetmiş insanlar.

erkekler de öyle ama kızlarda daha fazla bu durum..

fstklkurabiye nin günlüğü içime dokunsa da bugün öğretmenler günü günlük...

Sadece iki dersim vardı bugün. Okula girer girmez bi öğrencim çiçeklerle karşıladı beni sağolsun Sonra sınıfa bi girdim koca koca 11. sınıflar öğretmenim canım benim şarkısını söylüyolar Hoşuma gitti. Dersten sonra da benim sınıfım hediyeler getirdi çok çok mutlu oldum. Okulumuzun en genç öğretmeni olarak en çok hediye sana gelmiş dedi diğer öğretmen arkadaşlar Sonra öğlen yemek verildi okulda o yüzden onu bekledim. Tüm öğretmenler idareciler birlikte yemek yedik. Okul müdürümüz her birimize bir gül takdim etti. Bana atama dileklerinde bulundular Yedik,içtik,fotoğraf çektirdik. İlk öğretmenler günümdü,çok güzeldi günlük...

Ama atama haberi gelmedi bugün,gelmeyecek de sanırım. Napalım bu duruma sebep olanlar utansın.

Dün akşam nişanlımın da öğretmenler gününü kutladım ennn sevdiğim öğretmenim diyerek Onun cevabı ayrı bi güzeldi çok çok mutlu oldum.

Öyle işte günlük evdeyim şimdi gece pek uyuyamamıştım yatıcam sanırım görüşürüz

Atamadınız ya,bu öğretmenler gününde de boğazımız düğümlendi ya,alacağınız olsun..

Hakkımı helal etmiyorum hakkımızı yiyenlere....

dün güzeldi bi o kadarda hüzünlü haytta çok değer verdiğim bi insanı daha askere yolladım hemde taksitsiz vatan borcu olarak bedavA!
manevi olarak abimdi ya otogara gidene kadar bulgarca şarkılar çaldık arabaları kenara çekip ortalığı inlettik
veda vakti gelincede bir bir askerlerimizi uğurladık otobüsün önünü kesip istiklal marşını okuduk
sonra aylar sonra ilk defa o msj attı ayrıldım... dedi
bilmiyorum mutlu oldum belkide 10 ayın beklentisiydi üstümdeki..
gittim yanına oturdum arabaya sessiz bi yere çek herşeyi anlatayım sonrada bi daha görüşmeyelim dedim
bunu gerçekten içinden gelerek mi sölüyosun dedi :44: evet uzatmayalım anlatayım sonrada gidiyim dedim
birden astımım tuttu günnlük öle kötü oldum ki oda şaşırdı tamam tamam anlatma ben sana inanıyorum kardeşim olsa zaten sana aşık olmazdı art niyetliymiş boşver
sen iyi ol dedi camı açtı çkardım kafamı öle daldım gittim tekrar iyi misin dedi iyiyim diyip doğruldum otrdum öle
bi iki saaat konuştuk havadan sudan bana 60 günde et kemikten ayrılıyo toprağın altında sen ne 10 ayından bahsediyosun kur hayatını boşver dedi..
bende yüzüne bakıp ağlamaya başladım ilk defa onun yanında ağladım ve ilk defa o kdar içimi çeke çeke ağladım meğer ne kadar dolmuşum ben
sonra gel buraya dedi sarıldı bana hiç nefes almasam kokusunu hep içime çeksem yaşarım çünkü ben onu unutamıyorum :S
öle sarılıp uzun süre ağladım sçlarımı çekti yüzümden baktı yüzüme ama o gözlerde aşkı göremedim bende tuttum yüzünü her bir karesini ezberlemek ister gibi yüzüne dokunup durdum
sonra eve bıraktı yataga yattığımda duvar gibiydim hiç bişi düşünmeyip tavana bakarak uyuya kalmışım.
şimdide başım davul gibi

Buralara ayıracak vaktim yok pek bu aralar günlük...

İşler yoğun,çalışmalar yoğun,duygularım yoğun...
Görüşürüz günlük..:104:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…