dün güzeldi bi o kadarda hüzünlü haytta çok değer verdiğim bi insanı daha askere yolladım
hemde taksitsiz vatan borcu olarak bedavA!
manevi olarak abimdi ya otogara gidene kadar bulgarca şarkılar çaldık arabaları kenara çekip ortalığı inlettik
veda vakti gelincede bir bir askerlerimizi uğurladık otobüsün önünü kesip istiklal marşını okuduk
sonra aylar sonra ilk defa o msj attı ayrıldım... dedi
bilmiyorum mutlu oldum belkide 10 ayın beklentisiydi üstümdeki..
gittim yanına oturdum arabaya sessiz bi yere çek herşeyi anlatayım sonrada bi daha görüşmeyelim dedim
bunu gerçekten içinden gelerek mi sölüyosun dedi :44: evet uzatmayalım anlatayım sonrada gidiyim dedim
birden astımım tuttu günnlük öle kötü oldum ki oda şaşırdı tamam tamam anlatma ben sana inanıyorum kardeşim olsa zaten sana aşık olmazdı art niyetliymiş boşver
sen iyi ol dedi
camı açtı çkardım kafamı öle daldım gittim tekrar iyi misin dedi iyiyim diyip doğruldum otrdum öle
bi iki saaat konuştuk havadan sudan bana 60 günde et kemikten ayrılıyo toprağın altında sen ne 10 ayından bahsediyosun kur hayatını boşver dedi..
bende yüzüne bakıp ağlamaya başladım ilk defa onun yanında ağladım ve ilk defa o kdar içimi çeke çeke ağladım meğer ne kadar dolmuşum ben
sonra gel buraya dedi sarıldı bana hiç nefes almasam kokusunu hep içime çeksem yaşarım
çünkü ben onu unutamıyorum :S
öle sarılıp uzun süre ağladım sçlarımı çekti yüzümden baktı yüzüme ama o gözlerde aşkı göremedim bende tuttum yüzünü her bir karesini ezberlemek ister gibi yüzüne dokunup durdum
sonra eve bıraktı
yataga yattığımda duvar gibiydim hiç bişi düşünmeyip tavana bakarak uyuya kalmışım.
şimdide başım davul gibi