Günlük bu gün berbat bi gündü. Sınav oldum çok çok kötü geçti hemde o kadar çalışmama rağmen........
Bugün birde bi kez daha katinanın deste falına baktım sevdiğin kişiye karşı davranışlarını değiştir diyorrr.. Değiştir zafere ulaşacaksın diyor tamam bu aralar bende davranışlarımı değiştirmeyi düşünüyorum bazı konularda ama nasıl değiştiriyim ne yönde değiştiriyim onuda söyleseydi yaaaaaa
artık yoruldum, bazen içim acıyor başkaları için verdiğim emegi kendime versem nelerim olmazdı ama olmadı işte hataymış diyorum ama arkadaki hayır dua beni mutlu ediyor.
Onu yap Canan
Buna yetiş Canan
Bu nie olmadı Canan
Aha buda eksik Canan
Ahanda bu nerede Canan
Hani işler yetişecekti Canan
Raporları hazırlandın mı Canan
ne zamandır sana yazamıyorum ..
zaman çok çabuk geçiyor inan 6 ay önce nelere ağlardım şimdi ise gülüp geçiyorum ya bu kadar kolayca gülebilceğimi bilsem 6 ay önce hiç ağlamazdım ay neyse o kötü günler geçti günlükçümm iyiyim ben aşkımda iyi cumartesi günü tam 5 yıl olcak kutlıcaz ne giysem diye şimdiden kararsızım hediye konusu haledildi ama babamda çok iyi abimde iyi annemde birazdan işten gelir yarın babamın ilaçlarını hallettikten sonra annemin yanına gitcem neyse ben şimdi en sevdiğim yemek olan bamyayı fatmagülün suçu ne eşliğinde yiyim sonra evi toplıyım sonra bıcı bıcı yapıp saçlarımı sarıcam yarın keman kursundan paramı alırım bide mağazalara bakarım biraz hadi öptümm merak etme iyiyiz biz
pıssst naber kız
ben iyiyim cancazım valla heç bukadar iyi olmamıştım
herşey yolunda inşallah tartıda eksileri görünce daha bir iyi olucam ama hiç bukadar inanmamıştım kendime
Günlüüük
Bugün çok özel bir gün benim için.
Bir öğretmen adayı olarak şimdiden hissediyorum o heyecanı
Buradaki tüm öğretmenlerimin öğretmenler gününü kutluyorum
1 gün mutluysam ertesi gün mutsuzluk peşime yapışıyor bu aralar.
dershanede öyle huzurluyum ki. ama eve gelince...
yine kavga gürültü. bu aralar noluyor anlamıyorum :44:
evet muhteşem geçinen bir ailem yok ama hiçte böyle kavga gürültü olmamıştı.
artık birbirlerine tahammül edemiyorlar sanırım.
babamın zor bir insan oluşu, anlaşmanın güç oluşu etken bunlara.
anneminde sabrı buraya kadarmış demekki.
Allah hayırlısını versin hakkımızda. :26:
bugün sabah geç kalktım. hemen hazırlanıp gittim dershaneye.
ilk derse 5-10 dakika geç kaldım.
sonra geometri hocamızın anlattığı bir olayla şok oldum
üniversitede birine aşık olmuş adam. çıkmışlar 2.5 sene. ayrılmışlar sonrasında.
ayrılıklarının nedeni 'aile'. kızın ailesi başka biriyle evlendirmek istemiş.
kız da evlenmiş. hocanın 'nasılsa ikna olurlar. hep sana kızgın olucaklar değiller ya' demesine rağmen.
adam 6 ay boyunca enkaz gibi dolaşmış. 'diber vurmuştum' diye ifade etti hatta durumunu.
hergün bir sahilde sızıp kalırmış. sonrasında arkadaşları gelip alırlarmış.
bu arada 3-5 günlük ilişkileri de olmuş ama kimse unutturamamış o'nu.
bunları anlatırken bile gözleri doldu. aradan 10 sene geçmiş olmasına rağmen
sonra kız boşanıp geri dönmüş. ama istememiş hocam.
istememe nedenini de şöyle anlattı 'ben bunları yaşarken kimse yanımda değildi. ben elimden geleni yaptığıma inanıyordum. çabalamayan oydu'
200 tane şiir yazmış ona. adam şuan da evli ama karısını sevmiyor. hala unutamadığını da üstü kapalı bir şekilde anlattı.
yazdığı şiir muhteşemdiii.
şaşırdığım şeyse şu: dışardan öyle umursamaz, hayat dolu gibi görünüyor ki.
sordum dışardan gayet umursamaz gibi görünüyorsunuz diye. yanıtı 'belkide yaşadığım şeyler beni böyle yapmıştır.'oldu.
kızı var şimdi. ama hala karısına aşık olmadığı, koşulsuz şartsız sevmediği çok açık. zaten insan bir kere aşık olu diyerek karısına karşı birşey hissetmediğini üstü kapalı bir biçimde söylemiş oldu.
insanlar dışardan nasıl görünürse görünsün içlerinde bambaşka biri olabailiyor.
neyse dershane bitti. burgera gittik yedim soslu menümü.
sonra da sınava girdik. hiiç iyi geçmedi. daha daha daha çok çalışmam şart !
bugünlük bu kadar günlük. byee
Günlük çeyizime 3. parçayı aldım. Çok mutlu oldum :)) Dipteyim diyorum ama bir çaydanlıkla mutlu olabiliyorum. Rabbim güzel, çok daha güzel günler gösterecek eminim...
yarın ekonomi sınavım var ben oturmuş senin geçmişini okuyorum neyse burda işlerimi bitiriyim çalışcam birazdan inş yarın aşkıma kavuşuyorum sonunda nerdeyse 8 gündür görüşmüyoruz pekbiözledimmmm yarın güzel geçer dimi sınavım geçmelii
ayy bugün yine o kızla aynı dersteydim ya o beni öldürcek ya ben onu bi sınıfa fazlayız ikimiz ya ciyak ciyak konuşuyo sözde bebek gibi konuşcak deli ediyo adamı sanırım zeka seviyesinin farkında o yüzden öyle konuşuyo
ögretmenler günü bugünde hiç eski heyecanlar olmuyo kimsenin gününü kutlamadım bugün ilkokul hocamı aramak isterdim ama onunda numarasını kaybettim o zaman burdaki ögretmenlerimi kutlıyım öncelikle aklıma gelenler kuşkammm , firarperest ve fıstıklı kurabiye ögretmenler gününüz kutlu olsun örtmenlerimmm :98: inş en kısa zamanda atanırsınız 3ünüzde :103: aklıma gelmeyen varsa özür dilerim şimdiden
ali taranında karısı vefat etmiş e kadın zaten hasta nası dayansın bie terkedilme acısına
neyse ben şmdi gitmeliyim ders çalışmam şart ama bide heves olsa eyyydi
bugün kafa dağıtmak için kendimi sokaklara attım günlükcümm...
gitmedim okula, sınavlarada hiç çalışmadım, benden önemli değiller...
çok canım sıkkındı, ağlayarak iyi olmaya çalışıyorum,
evet onun yüzünden ağlıyorum ama geçicek biliyorum
kendimi sokaklara attım, çizme aldım kuş besledim
moralim biraz düzeldi bunlar sayesinde
Rabbim inşallah beni üzmesine, üzmelerine izin vermesin inşallah
çok uykum var günlükçüm yarın görüşürüz
Canım O kadar sıkkın ki anlatamam sana
Bazen burda okuduğum olaylar çok etkiliyo beni çok zor hayatlar yaşayan insanlar var
Moralim ondan dolayı bozuk yine şu saat oldu mesaj atmadık daha birbirmize
Belki böyle yaparak herşeyi mahvediyorum ama elimde değil
Sahte mi davranim yapmacıkmı olayım
Benimde yapım böyle işte
Onu ne kadar çok istiyosam o kadar çok uzaklaşıyo benden
Sanki kader onu elimden alıyo her defasında
Yanlışmı düşünüyorum bilmiyorum ...
Yine bi çıkmazdayım yine dipteyim yine sonu görmek üzereyim
Kendime mi kızayım onumu suçlayayım bilmiyorum
İkiside içimi rahatlatmıyo nasılsa. O yüzden susuyorum
Bugün canım bitanecik babam çok kötü geldi eve
Tansiyonu çıkmış acile götürceklermiş az kalsın eve gelene kadar kalbi sıkışmış (
O kadar üzüldüm ki mahvoldum resmen onu öyle görünce
Kendiside korkmuş kıyamam ya ölüm bi anlık diye konuştu
Allah'ım onları başımdan eksik etme yoksa bu hayat bana yaşanmaz olur çekilmez olur
Şu yaşıma kadar büyük bir acı yaşamadım
Belki çok bencilim ama yaşamakta istemiyorum
Çünkü çok dayanaksızım
Hayatta en çok korktuğum şeyde Yalnızlık be günlükk
Son olarak kuzenlerimle her pazar buşup bişeyler yapma kararı aldık
Çünkü hepimiz çöktük bu ara
Herkesin morali sıfır
Bakalım uygularız inşallah bunu ...
aşığım seviyorum mutluyum neşeliyim
verdiğim emeklerin karşılığını almak çok güzel bir duygu en güzel yanı da o da bana aşık ve seviyor
bir gün evlenicez günlük
o zamanda yazıcam buraya demiştim sana diye
Sokslete maddemi koydum,labımıza dolaplar geldi..Hepsi ortalık yerde duruyordu ben çıkarken.
Arkadaşım Tuğba yı izliyorum televizyonda .. Van da görev yapan depremi yaşayan bir öğretmen olarak orada yaşadıklarını anlatıyor.
Üf içim sıkılıyor..Arkadaşlarımı özledim.Hepimiz koşuşturmaca ve başka şeylerin peşinde olmaktan birbirimize vakit ayıramıyoruz:104:
annem bugün tutturmuş bilmem kim önermiş de demir çelik ile ilgili bi iş yerinde kimyager varmış da çıkmak üzereymiş hamileliğinden dolayı- çıkarken beni önerebilrmiş filan.Annem de tutturdu illa araştır .. tabi ben duymuyorum ..İstemiyorum kii ..
Ben öğretmenliği çok sevdim ,yüksek bitince dershanede veya özel okullarda öğretmenlik yapmak istiyorum..
Lütfen anne benim için iş aramaktan vazgeç,beni bi bana bırak yaa :/
Aşk da yok ne zamandır..Tuzsuz yemek yer gibi ... :44: