Popüler Konu Sevgili günlük...

İçimde yine bi mutluluk var günlüğüm Sana hep anlatıyorum ya sarı kafayı ,aslında benim için çok da önemli değilmiş(aşk anlamında) bugün bunu net bir şekilde anladım.Allahım çok teşekkür ederim bunu anlamamı sağladığın için..

Evet şimdi önümüzdeki gelecek güzel günlere bakma vakti geldi Ay gecenin bu saatinde kalkıp horon bile tepebilirim , sanki sanki üzerimden bir yük kalktı

Sevgili Günlük,
Neden insanlar artık birbirlerinin yaptığı hiçbir şeye tahammül edemiyor anlayamıyorum.kendi fikirlerini konuşmaktan onu zorla kabul ettir meye çalışmaktan başkasının dediklerini duymuyorlar bile varsa yoksa kendileri.çıkar ve zevk peşinde tüm manevi değerlerini saygıyı sevgiyii ayaklar altına almak hoşlarına mı gidiyor ? Son yıllarda ne de çok kapıldık şu hayatın baş döndürücü hızına.

şöyle bakıyorumda ne mutluymuşum lise yıllarımda iyiki tüm hataları da yapmışım insan büyüdükçe gözü daha korkuyo be günlük meğer o deliliklerdeymiş mutluluklar.. şimdi insan cesaret edemiyo bişeylere o yüzden hep hayatın bi köşesinde böyle çaresiz duruyor işte.

bugün belki de beni hayata tutunduracak bişey oldu biliyo musun bunları düşünürken tam da.. bazı nedenlerden ötürü 1 yıldır görüşemediğim liseden bu yana herşeyi paylaştığım canım dostum beni aradı öyle çok özlemişiz kii birbirimizi 3 saat konuştuk görüşememiş olsakta yıllar bile geçse içimizi en iyi bizden başka kimse bilemeyecek çünkü ben onla büyüdüm insanların çok bozulmadığı bir dönemde bulduk birbirimizi çok şey aştık çok öyle kıymetliki bu dostluk bu devirde..senii çok seviyorum canııımmm şimdi istesek de kimseyle dost olunmuyor insanlar bir garip karşındakinin içine girmek istemiyor hayatına bulaşmak istemiyor güvenlerini kaybetmişler halbuki hepimzde aynı dertten yakınırken birbirimize bu kadar uzak samimiyetsiz olmamız nedendir bilmem

off bir de sınavlarım tezim derken yüzdüm sonuna geldim ama yılmak üzereyim sanırım kpss kursuda bir yandan çokk bunaldım yoruldum uyku uyuyamaz oldumm..yarın sanırım bana verilen en büyük hediye tek uyku günüm mışıl mışıl uyumak istiyorummm

öncelikle sorayım niye herkes sana sevgili günlük diyor
pek sevilen bir tipsin galiba sevenlerin eksik olmasın

aman be günlük iyi haberler yok tabii
ne zaman olacak bilmiyorum?
sabır diyorum hep sabır
ve Allah'ta sabrını metanetini veriyor çok şükür.
Sevgilisi resim değiştirmiş ama hiç yakışmazlar be günlük
bir an hayal ettim gözümde canlandırdım da yok ya
benle yakışır ama (çok mütevazi gördüm kendimi)

içimde pek bir şey yok sanki ama görünce işte depreşiyor duygular sanırım..
alışırım zamanla.. yapacak bir şey yok işte..

kpss ye çalışayım diyorum
bir türlü cesaret edemiyorum başlamaya
korkuyorum
başka çıkış yolun var mı dersen o da yok

okuduğum kitabımda bitti kendime kitap almalıyım
babamın kitaplarını karıştırmam lazım kitap alana kadar..

böyle işte günlük zaman akıp gidiyor...

ıcımde cılgınca alısverıs yapma ıstegı var
durtulerıme uymak ıcın hafta sonunu beklıyorum
evet ıcımden gelen sesı dınlıyorum

günlükkk dun canım cıktı işlerı bıtırcem dıye ama saat 7.30 gıbı bıtırdım tek basıma helal olsun bana kız gunluk...askım aldı benı ısten eve bıraktı mutlu oldum hemen onu gorunce ne kadar yorgun olsada benı guldurmesını ıyı bılıyor.bugun babası gozunden amelıyat olucak umarım ıyı olur.eve gıttım bır guzel karnımı doyurdum sarmaları ıkıser ucer goturdum valla.sonra gıttım dusumu aldım sonrasında da sıcacık çayım ohhhhh uzattım ayaklarımı fatmagulu ızledım.sabahta gec kalktım 10.30 falandı ıse geldıgım patron cakmadı allahtan gec geldıgımı.temızlık yaptım her yer pıs ıcındeydı ısten gucten bulamadımkı vakıt.annemın gunu var bugun bir telaselı gunluk ufff estı gurledı sabah..

kremımı bu 3. surusum ama sankı rengını aldı gıbı gunluk bırde cay agacı yagı alıcam ıkısını bırlıkte kullanmayı dusunuyorum.makyaj yapmıyorum onceden pudraydı fondatendı kendımı oyle guzel buluyordum göz süreklı ona alısıyor hatta bır zaman sonra makyajlı bıle cırkın hıssedıyordum şimdi uzun zamandır yapmıyorum ya dunyanın en guzel kadını gıbı hıssedıyorum kendımı hem sıvılcelerımın cıkmasının nedenıde bu neyse cok konustum.karnım acıktı bır püskevit alıyımda gelıyım.hoscakal gunlukkk yarın gorusmek uzereee....

Hastayım be günlük...
Midem nasıl da bulanıyor, bir baş ağrısı, bir ateş ve üstüne bir de kaşıntı
Misler gibi olduğum halde nedir bu yaa deli etti beni
Dün akşamdan beri böyleyim valla sana yazacak halim bile yok.
Şimdi o gelseydi....
Sıcacık bir çorba yapsaydı bana...Bi de gülseydi gözlerimin içine bakıp...
Offf hepsi hayal işte, artık hayal kurup üzülmek bile istemiyorum
Zehirlendin mi diyip durdu ama ne yemiş olabilirim ki çözemiyorum...:44:
Üşüttüm galiba...
Şimdi annem bana nane limon yapıcak açıcam televizyonu,çekicem battaniyemi öyle içicem...
Tabi içebilirsem
İyi ki annem var çok çok çok seviyorum onuuu

Bu arada BibloSurat'a çok teşekkür ederim günlük, nasıl da şaşırtıp mutlu etti beni...Sağ olsun

bugün nedense bi huzur var içimde hayırdır inşallah diyip aman nazar değmesin diyorum vazgeçtim tv izlemekten biliyomusun günnüşüm, hep kötü haberler hep acitasyon diziler ee bende rahatsız olduğum için evde dinlenme modundayım tv izleye izleye kafayı yememe ramak kalmıştı, sabah müge anlı öğlen unutma beni sonra esre erolla evlen benimle akşam haberler sonra yok ferihasıydı yok muhteşem yüzyılıydı yok kuzey güneyiydi bu ne be iyice hapsetti küçücük kutu bizi kendine, biraz nette kafa dağıtmak gerekli yoksa bu İstirahat dönemi zor geçerdi..
Yarın kuzenimle sabah evden bi çıkıcaz kaçta döneriz belli değil, önce birlikte kahvaltı edicez sonra mağzaları gezicez sora sinema keyfi yapıcaz ardında bir güzel pizza ımmm marmara foruma hadise geliyormuş bi bakalım nasıl bişiymi yakından bu hatun, hep bana gel bana gel diyordu o ses türkiyede bu sefer ben gidim diyim ona bana gel bana gel diye
Bu arada yarın benim doğum günüm bakalım neler olup biticek neler yaşicam hem yarın hemde yeni yaşımla beraber , şaka maka 28 oluyorum yaa....

girdim sınavıma geldim :116: hemde gayet güzel geçti :124: darısı salı günü olan sınavlarımın başına galiba benim bu sınavlarım hiç bitmicek ne dersin hiç boş haftam yok vize haftası denen bişey yokki bize herzaman vize haftası
aşkla buluşcaz inş. bugün nası özledimmmmm :89:
aaa bu arada kendimi kahraman ilan ediyorum genç yaşımda menepozamı girdim naptım ben ya alev alev yanıyorum sanırım kahraman gibi incecik çıktım sokaklara akşam kalın giyiniyim bari
başkada dicek bişey bulamadım şuan sana
auf wiedersehen

Günlüükkk.

Aşkım dün kurs çıkışıma geldi. Ellerinde bir demet gül ile.
Güller sanırım başka hiç bir erkeğin eline bu kadar yakışmıyordur.
Benim zarif sevgilim ablama da bir buket çiçek yaptırmış.
O da mutlu olsun diye.
Canım benim yaaaa.
Hep böyle düşünceli bir erkek o.
Kızlar bu gün tüm gün çiçeklerini gördük harikaydı deyip durdular. Odamın baş köşesinde vazomda duruyorlar şimdi. :)
Çok mutluyum ben sevgilimle çok

Kursta yapığımız sınavlarda da 1. oldum.
Başka bir ihtimal de yoktu ki zaten. :)

Görüşürüüüz.

ders çalıştımm...:95::95:

hala da aklımda ders var gözlerim bulanık görmeye başladı.kafam davul gibi daha da çalışıcam

akşam da diziyi izliycem bakalım bu bölümde neler olacak..

Bugün 2 vizem vardı. Yarın da bi sınav olsaydı var yaa artık cesedimi götürürlerdi herhalde.
O kadar bıktım ki! Sınav haftası dediğimiz dönem, benim gibi çalışmayı son güne bırakanlar için kabustan farksız.
4 günde 5 sınav oldum ve ne cesaretse hiç çalışmadım öncesinde.
Aahh benim bu tembelliğim!
Kafa baya baya basıyor da işte emek olmadan orta düzeyin üstüne çıkılmıyor.
Haftaya 2 tane sınavım daha var. Onları da verdim mi tamamdır.
Onlar da öyle böyle değil kazık dersler, kabaca tabir edecek olursam.
Bölüm derslerim çok ağır, nasıl olur sonuçlar bilemiyorum ama japonca sınavım çok güzeldi.
İyi ki seçmişim bu dersi.
Hocamız da bi tatlı bi tatlı sorma.
Maviş maviş gözleri, sevimli bi gülümsemesi var. Çok iyi kalpli bir adama benziyor.

Haa bi de bugün sınava, gören tüm kızların dikkatini çekmiş olan yakışıklı asistanımız girdi.
İyi oldu, hoş çocuk vesselam. Ama tipim değil o da ayrı mesele.
Lakin bana bakışları güzeldi.

Yarın için bir plan yaptım. İnşallah çok güzel geçer.
Benim için önemli bir mevzu çünkü.
Ne giysem diye düşünüyorum. Sonraaaa ne renk oje sürsem falan...
Saçlar ve makyaj fiks zaten.
Saçlarımı düzleştirip kafama yapıştırırım ki yüzüm iyice ön plana çıksın.
Ve bana özel süper ötesi makyajımla hazır olurum işte... Oldu bitti..!

Bir de aşk olsa şu hayatımda benden iyisi olmaz. Kısmet.

Günlük bibloya çok teşekkürler

Bugün berbat bi gündü tek kelimeyle ber-bat Çıldırdım ya çıldırdım. Böyle bi sınıf olamaz,böyle bi rahatlık olamaz günlük. Benim sınıftan bahsediyorum. Nefret ettirdiler kendilerinden resmen,bütün sevgimi yerle bir ettiler O kadar yoruldum,o kadar sinirlendim ki tansiyonum düştü sanırım. Düşüp bayılıcam sandım Bi öğrenciyi idareye bildirdim. İki tanesinin velisini çağırıcam. Ama bu olayın bütün gün etkisi geçmedi. Çıkıp gitmek istedim okuldan. Kimseyle konuşmadım,öğretmenler odasında başımı ellerimin arasına aldım. Ağrısını geçirmeye çalıştım,geçmedi Çok berbattı ya... Bazen bana neden sadece düz sınıfları verdiler de anadolu sınıfı vermediler diye düşünmüyor değilim. Anadolulara giren hocalar çok rahat sınıflar yirmi küsür kişi,öğrenciler başarılı. Benim girdiğim sınıfların mevcudu ise onların iki katı,her sınıfta 4-5 tane sınıf tekrarı yapan öğrenci var. Off yani offf Dün çok iyiydi bugün acısı çıktı sanki.. Eve geldim uyudum uyudum uyudum biraz kendime gelmişim işte. Öyle günlük başka da bi şey yok

Son düzenleme:
Bugün derslerim erken bitti
Hocanın küçük kızının ödevi varmış internetten araştırılacak
Rica etti inip laboratuara yaptım
Çıktıya ne kadar verdin dedi hocam önemli değil dedim
Saçmalama al şunu diyor ben siz saçmalamayın aa olur mu hiç diyorum
Baya bir çekiştik
Almadım tabi parayı

Annem yurt ücretini yatırdı biraz da fazla yatırmış bana kalsın diye
Ben de gidip kiloluk mama aldım yine sokak hayvanları için
Çantamda hep mama taşıyorum
sokakta kedi köpek görünce veriyorum hemen
Bitmişti iyi oldu biraz fazla para yollaması
İçim rahat etmiyor önümden hayvancıklar geçince
ve ben yemek veremeyince

Petshopta bir sürü kedi köpek sevdim kendi hayvanlarımı özledim
Dua ettim Tanrı onlara doğru düzgün yuvalar versin
Canları sıkılınca dışarı atan insanımsı varlıkların eline düşürmesin

Antropoloji hocam da benim gibi
Dernekleri varmış konuştuk üye olacağım
Kampüs içindeki hayvanları korumak konusunda tek destekçim
Ve bu aralar gitme gibi bir durumu olduğunu duydum umarım doğru değildir
O olmazsa olmaz yalnız kalırım resmen
Umarım gitmez ...

32'ye 12 gün kala bilanco

sevmediğim bi işyyeri
mutsuz oldugum bi ev
imkansız bi aşk

bilanço vahim cari dengeler alt üst
kaarar iflas ..

günlüğüm yine ben geldim..
Evet yine mutsuzumArtık düzelsin istiyorum ama sürekli engeller...
Birinin bedduasını mı aldım n'aptım bir türlü başım beladan kurtulmuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…